其實男人係覺得撲到好多個女人就覺得好威?

• she,
    <br>其實要內心有交流先會大家想keep耐d,而大家傾計內心令聽對方又好重要,由其是對方不愉快的時候。

• JaniceBB, 其實...男人都有好多種諗法....你慢慢就會知架喇~

• JANICEbb
    <br>其實男人諗法都係一樣~
    <br>都係為性
    <br>但大家會用唔同既藉口同掩眼法修飾自己罷了
    <br>

• HEY,都係架,回味都好正。
    <br>唔正果D, 真係一次就算架啦。
    <br>咁當然唔會交代太多啦。心照啦。

• 口才嘛...從來無人話過我悶囉
    <br>
    <br>哈
    <br>樣, 錢, 型, 全部唔關我事lol

• hey
    <br>但我真係識得一個女仔frd..個男仔可以五年同佢一齊都唔搞..因為個女仔唔想住..

• 小情人
    <br>唔駛交代啦~
    <br>言語上已經知道你完全明我講咩~
    <br>大家係同類 :p
    <br>但最正果d~永遠都留唔住~or自己唔知點解果一刻會覺得攰而放棄
    <br>到依家or日後~又未必遇到d咁正既~
    <br>人就係咁~

• 呢度既男人,係佢地內心世界,同你係學校,係公司見到既唔同囉。
    <br>BB,每個人都有原始慾望。 你仲想知D乜呢?
    <br>

• 其實有d女仔會享受被追o既感覺,同男仔有d唔同。

• janicebb
    <br>咁佢有無真正諗過佢條仔有無係出面搵女攪呀?
    <br>佢一定話無架~因為唔知嘛~
    <br>keep住一個~之後再出去玩~係男人最正常既做法~
    <br>

• JaniceBB, 男人都會識得專重女人o既~ 唔通個女人say no佢仲要逼佢咩?

• 我唔開心就會想搵佢講...
    <br>佢間唔中都會呻下做野既..
    <br>而家好驚會鐘意人...
    <br>付出左但原來不過為左上床, 幾可笑呢

• 阿同類, 喜劇之王,有睇。
    <br>男女關係,四個字可遇不可求。可惜同遺憾始終都會比時間沖淡
    <br>

• <br>27男 27男 replied @ 2009-03-28 1:44 am
    <br>
    <br>JaniceBB, 男人都會識得專重女人o既~ 唔通個女人say no佢仲要逼佢咩?
    <br>
    <br>有強姦無焗賭, 你話呢?

• she
    <br>付出左原來為上床~
    <br>但你都要諗~佢都要付出過先同到你上床架喎

• 123, 如果真係逼佢....咁好明顯就唔叫做愛佢啦!!

• she, 要學識收放。有D男人你比幾多感情都無用。最後自己心痛。
    <br>如果你明知無可能,就放少D囉。傷得多,你會對愛情失去信心。
    <br>自己為自己打算下。

• 同類
    <br>哈哈~
    <br>你仲唔快d幫我搭潤唇膏? :p
    <br>無錯~男女關係真係可遇不可求
    <br>我從來都唔會強求~都唔到自己強求~
    <br>時間的確可以沖淡一切~如果唔係大家都唔會可以係到傾計
    <br>因為大家都有成功過和失敗過~

• <br>小情人 小情人 replied @ 2009-03-28 1:48 am
    <br>
    <br>she, 要學識收放。有D男人你比幾多感情都無用。最後自己心痛。
    <br>如果你明知無可能,就放少D囉。傷得多,你會對愛情失去信心。
    <br>自己為自己打算下。
    <br>
    <br>世上痴情女子何奇多?

• 女人痴情都因為唔甘心自己付出過姐~
    <br>男人無咁痴情~係因為男人唔計較付出~
    <br>因為付出幾多都係為性~都達到目的又點會唔甘心

• 搵gf真係冇乜信心,所以都係搵sl/sp,而且會冇咁傷。

• 其實我覺得可能呢度係多d worse d既case
    <br>我自己本身好多男仔frd.有d係老死來的..佢地真係無咩唔怕話我知..試過d咩佢地都有同我講...
    <br>總結現實中圍繞自己都好多好男仔..
    <br>有諗過唔好成日黎呢度..唔好令自己覺得呢個社會咁多playboy咁多衰人

• JaniceBB, 咁我又想問下你....你o黎呢度o既目的係咩呢?

• janicebb
    <br>傻妹~係你身邊既緊係好男仔黎啦
    <br>如果佢地唔係(扮)好~你點會繼續同佢地玩or傾計~
    <br>但可能佢地都一樣係到搵緊女~
    <br>邊個知?

• <br>JaniceBB
    <br>6 threads JaniceBB replied @ 2009-03-28 1:51 am
    <br>
    <br>其實我覺得可能呢度係多d worse d既case
    <br>我自己本身好多男仔frd.有d係老死來的..佢地真係無咩唔怕話我知..試過d咩佢地都有同我講...
    <br>總結現實中圍繞自己都好多好男仔..
    <br>有諗過唔好成日黎呢度..唔好令自己覺得呢個社會咁多playboy咁多衰人
    <br>
    <br>我跟你相反
    <br>遇到既男仔, 或者女仔
    <br>都係playboy playgirl多

• janiceBB, 呢度真係唔太岩你。我怕影響你腦部發育。影響對男人既看法。

• <br>小情人 小情人 replied @ 2009-03-28 1:53 am
    <br>
    <br>janiceBB, 呢度真係唔太岩你。我怕影響你腦部發育。影響對男人既看法。
    <br>
    <br>認同
    <br>返回現實吧
    <br>呢度係狗公, 搵食男既基地

• 小情人
    <br>你d中文真係誇啦啦...
    <br>"男女關係,四個字可遇不可求。可惜同遺憾始終都會比時間沖淡 "
    <br>
    <br>以前識過搵食男, 大學識既都係咁...
    <br>hurt 左好耐.... 之後拍既都係散拖 ..
    <br>無一次係正式公開既關係...
    <br>而家越拍越無癮
    <br>
    <br>

• she, 有時候受到太多挫敗....真係會無曬心機去培養一份感情....

• <br>she she replied @ 2009-03-28 1:55 am
    <br>
    <br>小情人
    <br>你d中文真係誇啦啦...
    <br>"男女關係,四個字可遇不可求。可惜同遺憾始終都會比時間沖淡 "
    <br>
    <br>以前識過搵食男, 大學識既都係咁...
    <br>hurt 左好耐.... 之後拍既都係散拖 ..
    <br>無一次係正式公開既關係...
    <br>而家越拍越無癮
    <br>
    <br>
    <br>唔好拍啦
    <br>香港女仔依家咁強勢!

• 我又覺得唔係唔甘心付出...
    <br>俾人當係白痴先係唔開心

• JaniceBB,
    <br>正所謂物與類聚,妳應該都係一個好女仔。

• she,唔好咁灰。我都未遇到生命中的他。
    <br>但係佢一出現,你會知道的, 到時你既感覺又會唔同架啦。
    <br>唔駛無癮喎。拍得有品就OK啦。唔好比人睇死,當你係呃飲呃食既"港女"

• she
    <br>我同你應該做朋友..咁似既.
    <br>
    <br>小情人/123
    <br>我都覺呢度可能聚集左多d壞人係度
    <br>

• she
    <br>咁你明知對方當你白痴就咪啋佢啦~
    <br>煎佢兩巴話佢知佢先係白痴嘛

<br>6 threads JaniceBB replied @ 2009-03-28 1:59 am
    <br>
    <br>she
    <br>我同你應該做朋友..咁似既.
    <br>
    <br>小情人/123
    <br>我都覺呢度可能聚集左多d壞人係度
    <br>
    <br>唔係可能, 係現實
    <br>一大班係日常生活溝唔到女既可憐蟲

• 唔好拍啦
    <br>----
    <br>
    <br>我都係小女人黎咋...
    <br>無黎3萬咁勁 @@
    <br>搵個男人錫下開心好多~

• she
    <br>其實最worst既戀情就係~明知無可能都要格硬繼續
    <br>但如果你放得開~知道無可能既~倒不如瀟灑離開~
    <br>如果唔係~到最後自己更痛

<br>真係嫁喎..
    <br>我d fds都溝到女既..有"正常既交往"
    <br>唔會講咁多呢度成日講的歪理

• she
    <br>搵個電車男錫下得唔得先?
    <br>電車男都可能係一個唔錯既選擇 :p

• 不過最近貪玩同左個net fd出黎
    <br>佢attached有家庭
    <br>flirting me very hard now

<br>6 threads JaniceBB replied @ 2009-03-28 2:02 am
    <br>
    <br>123
    <br>真係嫁喎..
    <br>我d fds都溝到女既..有"正常既交往"
    <br>唔會講咁多呢度成日講的歪理
    <br>
    <br>梗係真啦, 我從來唔會呃女人

<br>6 threads JaniceBB replied @ 2009-03-28 2:04 am
    <br>
    <br>不過最近貪玩同左個net fd出黎
    <br>佢attached有家庭
    <br>flirting me very hard now
    <br>
    <br>男人, 始終貪新忘舊...要搵下新意

• <br>hey hey replied @ 2009-03-28 2:03 am
    <br>
    <br>she
    <br>搵個電車男錫下得唔得先?
    <br>電車男都可能係一個唔錯既選擇 :p
    <br>
    <br>omg, 死都唔好揀電車男...

• <br>she she replied @ 2009-03-28 2:00 am
    <br>
    <br>唔好拍啦
    <br>----
    <br>
    <br>我都係小女人黎咋...
    <br>無黎3萬咁勁 @@
    <br>搵個男人錫下開心好多~
    <br>
    <br>香港地無咩好男仔呢最慘

• 同類
    <br>做咩唔同我講野呀?搽緊潤唇膏呀?哈哈 :p

• janice BB...
    <br>你又有遇過d咁既男人 ?
    <br>
    <br>我有時都好羨慕d拍左好多年拖既男女
    <br>聽日有個fd結婚啦... 要去飲
    <br>都唔知幾時先到我...或者都唔知有無機會 ..

• she
    <br>唔好咁灰啦~希望在明天嘛~
    <br>未係時候姐~
    <br>有時d野~你唔求佢就會出現架喇~
    <br>成日都係咁架啦~

• <br>she she replied @ 2009-03-28 2:06 am
    <br>
    <br>janice BB...
    <br>你又有遇過d咁既男人 ?
    <br>
    <br>我有時都好羨慕d拍左好多年拖既男女
    <br>聽日有個fd結婚啦... 要去飲
    <br>都唔知幾時先到我...或者都唔知有無機會 ..
    <br>
    <br>咁你又唔好咁灰
    <br>如果你係好女仔, 一定會有人同你白頭終老

• 我又未試過同有家室既男人出黎...
    <br>有女朋友既男人都試過一齊,
    <br>不過到底, 一齊得越耐,自己就會越唔開心
    <br>
    <br>個男人仲要濺到俾佢女朋友著得好sexy既相俾我睇..
    <br>都唔知佢想點

Log in to reply