~~識SEXY OL,有無女仔鍾意打扮性感,想俾多D男人欣賞,覺得好興奮^^~~

• 識個性感女性,俾妳引誘下我~

睇下妳可以令我心動嗎? 

自我介紹:

✿我男,30以下,想識d同我差唔多年紀的女仔~

✿我住九龍區,大專,有正當職業~

✿我身形ok,樣子不差,身手都幾好~希望對方樣子身材都ok^^

MSN: 

leo_to_heart@hotmail.com

• 最好講埋幾錢人工, 住邊度及幾大面積, 有幾多部車

反應會好得多

• peter replied @ 2009-03-20 6:40 pm

最好講埋幾錢人工, 住邊度及幾大面積, 有幾多部車

反應會好得多

---------------------------

咁不如你講下先呀~

• 我搵幾多就唔講啦, 費事貽笑大方, 但係每個月私人開支最少二十萬

住西沙 2,700 呎覆式, 有四部車

your turn, pls

• 我普通職業~只是人品好風趣、有愛心~

呢D值錢的嗎?

• 先坐飛機去陝西, 再坐車六個鐘, 再騎騾仔八個鐘入山區, 個度應該歡迎你

come on, it is Hong Kong ....實際 D 啦

• peter replied @ 2009-03-20 7:01 pm

先坐飛機去陝西, 再坐車六個鐘, 再騎騾仔八個鐘入山區, 個度應該歡迎你

come on, it is Hong Kong ....實際 D 啦

-------------------------------------------

果度有d咩ga?好多靚女?咁都好呀^^

• 可以耕田, 亦有頗多處女

• peter replied @ 2009-03-20 7:07 pm

可以耕田, 亦有頗多處女

---------------------------------

是一夫多妻制的嗎?^^

• 一夫一妻, 但係無人咁傻, 為一根草而放棄整個森林 ...

• peter replied @ 2009-03-20 7:21 pm

一夫一妻, 但係無人咁傻, 為一根草而放棄整個森林 ...

-----------------------------------------------------------

為一枝穀放棄一塊田~ok?

• peter replied @ 2009-03-20 7:21 pm

一夫一妻, 但係無人咁傻, 為一根草而放棄整個森林 ...

-----------------------------------------------------------

為一枝穀放棄一塊田~ok?

(上面複製錯名~sorry~)