戀愛會客室~~~~~~高手請進來

• EAT DINNER SIN
    <br>
    <br>TALK TO ALL LATER !

• Kaka replied @ 2009-02-24 4:50 pm
    <br>
    <br>用錢掟�
    <br>
    <br>哈哈~~~~~~~

• 睇你自己點溝,我而家條女都好多人追,我追佢果時班FD都叫我唔好諗,點知好快追左佢,唔駛理多唔多人追佢,呢D係人地既事~~~~~~

• 空兄
    <br>
    <br>咁O個時你係點追架

• 咪約佢食飯,出黎食兩次飯就攪掂左,唔駛理佢有冇人追,之前條女真係好難追,打比佢唔電,約佢放飛機,

• 空兄
    <br>
    <br>咁你當時係乜野感覺架

• 我係驚到頭來我號係CUP OF TEA !~!

• 冇咩感覺喎,知條女難追,咪唔打比佢,唔約佢,見到就見,跟住有次見面,佢咪問我係唔係都係出黎先會打比佢,我話係,打比你你又唔聽,咁打比你把春咩,之後一次偶然,佢同左我上大陸幾日,其間佢自己做主動話對我有FEEL,就係咁一齊左,不過一樣野,我可以隨時調動幾日時間,呢個係我既長處

• 唔駛驚咁多,溝就50,.唔去就0自己諗,

• 我洗心革面之後,每次溝女都係一有機會單獨一齊,條女係唔會有悶場,你想講野既時候,會細心聆聽,我萬試萬靈~~~~~~不過唔知岩唔岩你用

• 空兄 一定岩用
    <br>
    <br>我地成日講電話的
    <br>一日都會講好多次......
    <br>
    <br>最怕係佢唔知點諗吧..........

• 空間 replied @ 2009-02-24 8:36 pm
    <br>
    <br>我洗心革面之後,每次溝女都係一有機會單獨一齊,條女係唔會有悶場,你想講野既時候,會細心聆聽,我萬試萬靈~~~~~~不過唔知岩唔岩你用
    <br>
    <br>空間兄...有見地吖!!!

• 嘩~~~~~~~~~~~~~間兄,
    <br>
    <br>你摸下自己兩條眉~覺唔覺一路出post兩條眉毛一路戚下戚下咁丫~kakaka

• 抵得你丫~

• 空兄
    <br>
    <br>我而家都唔係好諗......
    <br>我怕個夢會醒
    <br>
    <br>呢D時候好多時都唔想去面對 >"<

• 頭先打錯名 J D is = J R

• 有邊條女會話自己唔多人追架????????
    <br>
    <br>理佢九七, 最多打定輸數追唔到, 做返你自己, 最緊要了解到個女仔心態, 個女仔係lum你既, 你乜都唔駛做, 個女仔係唔lum你既, 你買完田買完地送比佢, 你地都唔會一齊!!!
    <br>
    <br>

• MR COOL
    <br>
    <br>you right
    <br>
    <br>但係唔好嚇我,心情好亂 .....

• J R,
    <br>
    <br>溝通係要其中一方表達行先, 你唔表達對方就收唔到訊號, 點溝都唔通啦!
    <br>你連俾自己既chance都沒殺埋, 即係50%都唔要架啦!
    <br>
    <br>踩油~~~~啦!

• JR
    <br>
    <br>淡定有錢淨, 你揀人人揀你, 你鍾意人, 都要有點特點去吸引佢, 令佢覺得你比其他人好? 所以...做返你自己, 你自己既特點先會發揮到出黎 otherwise 你扮出黎既野, 一下被人識穿, 你好難再有機會!!!!

• um um um
    <br>i know i know

• 大弟 replied @ 2009-02-24 7:33 pm
    <br>
    <br>題外話...夢中情人?我冇遇過呀,唔知呀,我都唔知我男朋友點追我返黎既...!
    <br>
    <br>佢喺街執妳返黎架...哈哈哈~!!!!
    <br>
    <br>
    <br>哈哈哈哈~~

• cool7002 replied @ 2009-02-24 8:55 pm
    <br>
    <br>有邊條女會話自己唔多人追架????????
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>唔認同, 冇人追做乜會講有人追??
    <br>咁樣做"喜"不是斷自己米路??

• ANYONE STILL CAN HELP ME ?

• 版主你面皮夠唔夠厚呀??

• Y U ASK THAT ?

• passby replied @ 2009-02-25 2:46 am
    <br>
    <br>版主你面皮夠唔夠厚呀??
    <br>
    <br>厚面皮著數好多....

• 大弟 replied @ 2009-02-25 2:54 am
    <br>
    <br>passby replied @ 2009-02-25 2:46 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>有咩著數呀??

• passby replied @ 2009-02-25 2:56 am
    <br>
    <br>大弟 replied @ 2009-02-25 2:54 am
    <br>
    <br>passby replied @ 2009-02-25 2:46 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>有咩著數呀??
    <br>
    <br>2仔底~死跟咯....haha

• 咁大弟兄你面皮又夠唔夠厚呀???

• 追女不外乎 潘盧鄧小閒 .....五樣中起碼有三樣.....溝女成功率有九成......

• 潘盧鄧小閒 ??? what do they mean?

• UNCLE C
    <br>What is the"潘盧鄧小閒"?

• 2仔底~死跟咯
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>小心衰'遊蕩罪'

• 潘安o甘青見仔
    <br>盧o甘大條 (donkey)
    <br>鄧氏家族o甘有錢
    <br>小 = 細心
    <br>閒 = 得閒

• 潘安o甘青見仔
    <br>盧o甘大條 (donkey)
    <br>鄧氏家族o甘有錢
    <br>小 = 細心
    <br>閒 = 得閒
    <br>
    <br>
    <br>uncle c
    <br>頭三樣你很定冇.........kikikiki.......

• 各位師兄師姐
    <br>
    <br>正如我昨天所講,遇到夢中情人或者唔係一件美麗的事......
    <br>琴晚同佢講完電話後......我覺得係時候要停......
    <br>佢琴晚問我係咪鐘意佢......咁我當然話係喇
    <br>BUT 個感覺怪怪地......
    <br>佢只係講左講:你而家都未得到我,你當然咁講.......
    <br>
    <br>ANYWAY 多謝各路HERO幫拖
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>能心醉 才心碎  殘忍得真乾脆
    <br>難得我 未允許 讓眼淚像雨水
    <br>明知道向前衝去 陳舊情人便後退
    <br>用上念力來麻醉 愛上寂寞當創舉
    <br>

• J R replied @ 2009-02-25 11:46 am
    <br>
    <br>各位師兄師姐
    <br>
    <br>正如我昨天所講,遇到夢中情人或者唔係一件美麗的事......
    <br>琴晚同佢講完電話後......我覺得係時候要停......
    <br>佢只係講左講:你而家都未得到我,你當然咁講.......
    <br>
    <br>
    <br>咁咪有幾lor,傻佬

• J R replied @ 2009-02-25 11:46 am
    <br>
    <br>各位師兄師姐
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁咪有幾lor,傻佬

• I DONT KNOW WHAT U MEAN !

• Hi JR little brother
    <br>why you can so easy to give up....within 24 hours ga?=.="
    <br>i am not laughing at you ar... just wonder what happened
    <br>cheer up la~

• 唔係EASY TO GIVE UP
    <br>
    <br>係琴晚同佢講電話時FEEL到我好像唔得
    <br>佢除左問我係咪鐘意佢之外
    <br>佢仲問左句 : 如果我唔同你一齊,咁你會點?
    <br>
    <br>我聽完............

• 佢琴晚問我係咪鐘意佢......咁我當然話係喇
    <br>----------------------------------------
    <br>佢用咩語氣?
    <br>
    <br>-----------------------------
    <br>有d咩怪?
    <br>
    <br>----------------------------------------------
    <br>佢用咩語氣&情緒?仲有我收到既暗示係叫你追佢wor
    <br>

• 不如你原原本本講d對話出嚟la,講d唔講d點help you ar

• 魔王兄
    <br>
    <br>佢個語氣係..............就來訓左.........把聲好嗲的
    <br>其實D對話都差唔多吧

• 唔係玩笑 !
    <br>我係好多情同痴情的人

• 雙魚座...善解人意,重感情
    <br>咁你都對佢撒撒嬌la~ work ga!

• SMILE
    <br>
    <br>就係唔WORK
    <br>佢講過話唔鐘意撒嬌的

• 佢個語氣係..............就來訓左<------??唔明
    <br>.........把聲好嗲的<-----係佢本身把聲已經嗲,定問個幾句時嗲呀
    <br>
    <br>其實D對話都差唔多吧
    <br>D對話係差唔多,但係講個時既情緒,音色,語氣,停頓位可以反映佢內心諗緊咩ga ma

• 魔王兄
    <br>
    <br>唔知係O個幾句定就來訓先嗲
    <br>不過佢平時把係唔嗲.......
    <br>
    <br>情緒:就來訓
    <br>音色:嗲 ( 咁多日都係同佢傾同佢熟睡為止 )
    <br>語氣: 都係嗲 ( 但只限夜晚 )
    <br>停頓位 : 冇乜留意
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>頭先又傾左一陣
    <br>佢話wor , 佢如果唔係鐘意o個個人係唔會同佢嗲wor
    <br>
    <br>唉.....................

Log in to reply