※ 問女仔: 其實你地介吾介意 bf 每次約會都會同你 sex 呢? 吾 make 又無乜機會,因為佢真係好忙, 每個月見到四次都叫做好好架啦~ 但久而久之, 約會 = ml, 同 sp 好似無乜分別咁~

• 同一個好忙既男仔拍拖, 好多野都要忍, 要相就~

• 樂兒 ;

nice to meet u ar. may i make friend with u ?

明白, 妳感受,妳都想有イ多的 care 妳

• zunny

想有相似經驗既 bf, gf 入嚟分享下感受同經驗

• ml又唔話忙

• 樂兒 :

妳有冇同佢講過有呢過問題.

• 樂兒:

又係我, 你岩岩同我相反, 佢又係工作好忙好忙, 都係一個week先同我見得一次已經好好, 但就冇要求同我sex, 好似我咁咪仲大問題

• vv

咁即係佢次次要求同你 ml, 你個心會好過啲? (我講真架)

因為一星期見一次,都係做一次, 吾算多~

• 樂兒同vv一樣咁慘!

• 我都係同gf一星期先見一次, 不過唔係次次都ml

• VV . 樂兒:

妳有冇同佢講過有呢過問題.

• 樂兒,比妳揀,妳寧願同vv掉轉嗎?

• 樂兒 replied @ 2009-02-23 4:29 pm

vv

咁即係佢次次要求同你 ml, 你個心會好過啲? (我講真架)

因為一星期見一次,都係做一次, 吾算多~

--------------------------------------

我唔係話要次次ml, 但成個月都唔要求ml, 我會覺得佢唔中意我, 或者有第二個lor

• conferring, zunny, daddy

咁我又吾覺好慘,因為我愛佢,我都好享受同佢做,

問題係佢(男仔)事業為重, 女仔就愛情至上~

若果我話去睇戲果啲, 佢都會, 但睇戲就變左親蜜極有限啦~

• thomas replied @ 2009-02-23 4:33 pm

我都係同gf一星期先見一次, 不過唔係次次都ml

------------------------------------------

why? 你唔想ml? 咁你通常見幾多次先要求ml?

• 學 C 嬸啦......叫我行就行......企就企.....除衫就除衫......交貨就交貨.....只可 say yes.....不可 say no......

• hi all

愛唔一定由ml呢诀定

• 人眞係幾矛盾

• thomas replied @ 2009-02-23 4:33 pm

我都係同gf一星期先見一次, 不過唔係次次都ml

====

thomas

你又係好忙架?

女仔忙極拍拖時都想一星期可以見 2-3次,但男仔就真係事業為重~

thomas, 講真,你想吾想可以見果次係 ml 吖, 男人鍾意個女人, 本身又有需要, 都好正常咁吖~

• 佢以前成日要求,我又會覺得佢係咪同我一齊只為sex,但而家唔要求,我又會覺得佢唔中意我 +_+

• 如果我好鍾意佢,完全無問題呀

因為我都會好enjoy同佢做嘛^^

• 現代男女關係性愛混淆

好複雜

• 樂兒

你係唔係諗得好辛苦

• vv,

會唔會只係由熱情變冷漠?

• vv

我是男人睇你咁寫即做又死唔做又死

• carpediem replied @ 2009-02-23 4:37 pm

學 C 嬸啦......叫我行就行......企就企.....除衫就除衫......交貨就交貨.....只可 say yes.....不可 say no......

=======

c 叔

女仔好煩架,要自己開聲你先會做,又會覺你吾係真心想咁做...

• 樂兒,

其實妳困擾乜野?

唔ml 的話妳想同他見面時做什麼?

海邊漫步?

• 我同gf平時收工好少見面, 唔想大家都咁趕囉

星期六日見就大把時間嘛, 況且拍拖見得多都唔一定等於關係好架

最緊要係大家次次見面都係開心, 隔日就見, 不過係成日嘈

我諗妳都唔會想見咁多

• Daddy replied @ 2009-02-23 4:43 pm

vv,

會唔會只係由熱情變冷漠?

----------------------

我覺得係, 令我好難受

• 真心又好.....假意又好......對住 C 嬸真係無曬計.....拒o的謀略勁過諸葛亮......死左係拒手上都唔知.....kikikiki......

• Daddy replied @ 2009-02-23 4:34 pm

樂兒,比妳揀,妳寧願同vv掉轉嗎?

====

老實講,我真係吾想調轉,因為同佢 ml 我都好享受

淨係唸,若佢無咁忙會吾會約我多啲既呢??

• hi replied @ 2009-02-23 4:44 pm

vv

我是男人睇你咁寫即做又死唔做又死

=====

hi

你講得好搞笑, 原來女人真係好麻煩, 哈哈

• vv,

男仔追女仔,初初梗係盛意拳拳,女仔係盛情難卻之下,

咪接受咗他。因為個男仔總係好似好深情咁。有D男仔

用私家車帶妳周圍去,又去呢度食好嘢嗰度食貴嘢。

但就朝做愛晚做愛,見面係多,成日霸住個女仔,等個

女仔連同自己家人食飯時間都冇。

• Daddy replied @ 2009-02-23 4:45 pm

樂兒,

其實妳困擾乜野?

唔ml 的話妳想同他見面時做什麼?

海邊漫步?

=====

有時會唸, 佢若果好掛住我,應該點都會抽時間見多次嘛~

唯有安慰自己, 佢真係事業心好重囉~

• haha原來我真係咁麻煩

• Daddy replied @ 2009-02-23 4:54 pm

vv,

男仔追女仔,初初梗係盛意拳拳,女仔係盛情難卻之下,

咪接受咗他。

=====

daddy

問題就係 e 度, 當個男仔追到自己後, 熱情不再,一切回復常規,

女仔會自己係度唸,佢係上番正軌生活定係已經無咁愛自己~

• carpediem replied @ 2009-02-23 4:49 pm

真心又好.....假意又好......對住 C 嬸真係無曬計.....拒o的謀略勁過諸葛亮......死左係拒手上都唔知.....kikikiki......

====

c 叔

你以入嚟曬命多啲喎~

你一星期會約 c 嬸幾次? 成日 ml?

還是已經同居左,吾洗煩?

• 霸住個女仔所有時間,但就冇溝通,個女仔心知肚明,

咪又係為左性。

得到遇到另一個男仔,因為知道個女仔的男友弱點,乘人

之危而入,同個女仔又電話又 email, 成功撬咗個女仔,

到咗手咪又係日上床夜上床。

做女仔嘅有時真係幾難分清邊個先係真正愛自己。

我諗做女仔都係想找到真愛、關心,同享受性愛 je

但熱情冷卻,什麼都回復平靜,好像什麼也靠不住。

以上是一個女孩的個案。

• 不過我又咁睇, 如果真係熱戀中, 就算係幾忙都會想盡辦法見下面既

一星期一次 , 點會滿足 (見面如是, 做愛如是, 哈哈)

• 樂兒,

妳說的回復常規,正是我說的回復平靜。

• vv,

由熱情變冷漠,每一個女仔都難受,會想起當初個男仔的

盛意拳拳,情深款款。但現在仿如陌路。

• iIn4lXo6v2e

如果對方係搞緊自己既事業, 吾係一般打工仔,真係會好忙,連瞓覺時間都吾夠

但我又會唸,熱戀期點都有一年掛,原來連半年, 三個月都無呀~ :(

• daddy, vv,

突然明白一個道理, 男仔既熱戀期係同你上床前,女仔熱戀期係上左床先開始, 唉~

• 我諗女仔最想個男仔做到說到的,並不是那一句「如果

我要爲我倆的愛情設個期限,我會講係一萬年」;我諗

女仔最希望男人做到說到的是「我會繼續愛妳,一年一年

又一年,永遠愛下去,愛到妳不愛我為止。」

• 我也搞過生意, 我完全明白要全情投入時的境況

但, 就是忙到要死, 還是有很多機會見面, 如果真係想見

如買宵夜上去公司為他加油打氣, 等等, 還可以很 sweet 呢

很鄧妳可惜, 得這麼短的蜜月期

• Daddy replied @ 2009-02-23 5:04 pm

霸住個女仔所有時間,但就冇溝通,個女仔心知肚明,

咪又係為左性。

得到遇到另一個男仔,因為知道個女仔的男友弱點,乘人

之危而入,同個女仔又電話又 email, 成功撬咗個女仔,

到咗手咪又係日上床夜上床。

做女仔嘅有時真係幾難分清邊個先係真正愛自己。

=======

真係好難分架,吾上床, 好似愛極你有限,

到上左床, 又驚佢淨係為上床~

• 其實做咩攪到自己咁忙呢? 係咪個人d 時間管理有問題呢?

• 樂兒,

熱戀期論好中,好精警!

• iIn4lXo6v2e replied @ 2009-02-23 5:19 pm

我也搞過生意, 我完全明白要全情投入時的境況

但, 就是忙到要死, 還是有很多機會見面

-----

This is the point

• iIn4lXo6v2e

佢公司吾近我屋企, 若果佢跟住又要送我返屋企, 咪仲嘥左佢休息時間~

所以佢有時話同我食個宵夜,我都會馬上應承,吾會怪佢臨急臨忙約既~

咁梗係吾會 ml 啦, 但真係見得個一個鍾到架咋, 咁又當係一次約會架啦~

Log in to reply