**** 系米個個男人都肯幫女人乃 ****

• 小玲玲 <<<<< 你係我第一個話唔mIND嘅女人

doll518 <<<< 插後門 我係男人都唔得 好DIRTY 我只會係外面用手指輕掃或舔

• pher replied @ 2009-02-20 4:35 pm

比佢放隻手指入去又HIGH 好多架 <-- 有無了到 d 屎出黎呀

咁又無BO ...其實都係入得唔到1吋

同JJ 差好遠...但感覺真係唔同

• Adaaaa replied @ 2009-02-20 4:38 pm

doll518 replied @ 2009-02-20 4:37 pm

顏射...空空蕩蕩 咁..有乜為

=============

哈,系既咩?吾怪之得我BF一定要內射啦...

• 係就快出, 拎出黎, 再打下機then先顏射!

• 就出個下先拔出來!

by dicky899 - 02/20/09 16:37

係人都知.... 唔通你唔刺激jj 佢會咁易射咩

• dicky899 replied @ 2009-02-20 4:33 pm

umm....真係浸味好難聞! << yes∼

Ada就算抹乾咗!都要等陣先錫錫佢美顏,佢都有話D膠水張注張注快面!hehe

• Adaaaa replied @ 2009-02-20 4:39 pm

Adaaaa replied @ 2009-02-20 4:38 pm

doll518 replied @ 2009-02-20 4:37 pm

顏射...空空蕩蕩 咁..有乜為

=============

哈,系既咩?吾怪之得我BF一定要內射啦...

呢個係我跟據男人反應個人理解JI

真係要D男人講解吓 ..

• 有冇人知咩叫老油條jack? 我比人話我...

• 小玲玲 replied @ 2009-02-20 4:39 pm

係就快出, 拎出黎, 再打下機then先顏射!

OH ! ...因為未試過...真係唔知過程係咁 ...

咁同打JJ 都無乜分別JI

• dicky899 replied @ 2009-02-20 4:37 pm

就出個下先拔出來! << 你用個”拔”字..哈..好好笑∼

DICKY,要洗左佢至得架∼

• 亞男 <<< 我係網揾到

老油條

油條炸好後,放久了, 就會受潮, 受潮就[林]曬, 形容人[老油條], 即係話佢好[林],冇黎火氣

• 唔同...

插完先嗎..

跟住射完再含下佢...

doll518 replied @ 2009-02-20 4:42 pm

• cam_on_u replied @ 2009-02-20 4:43 pm

亞男 <<< 我係網揾到

老油條

油條炸好後,放久了, 就會受潮, 受潮就[林]曬, 形容人[老油條], 即係話佢好[林],冇黎火氣

咁當形容 JJ 係唔係代表性無能呢?

• 小玲玲 replied @ 2009-02-20 4:44 pm

唔同...

插完先嗎..

跟住射完再含下佢...

doll518 replied @ 2009-02-20 4:42 pm

唔得BO .....插到FEEL 倒個男人想射時, 自己都唔捨得拉出嚟啦

• 唔明既睇AV啦=3="

• DOLL...吾系捨得吾捨得,系有冇需要∼

如果你高潮完左..佢幾時..向邊度射...都吾重要呢..哈∼

• Adaaaa replied @ 2009-02-20 4:48 pm

DOLL...吾系捨得吾捨得,系有冇需要∼

如果你高潮完左..佢幾時..向邊度射...都吾重要呢..哈∼

唔係BOO....

男人射果刻 JJ 頭最大, 果個係另一個FEEL

唔同GA BO

當佢射時, 會一定頂到最入....果個FEEL...就算嚟完都會再嚟

• 就出個下先拔出來!<--- 咁咪無引lor, 快感唔連貫

• DOLL...甘...甘...甘真系吾知,因為我都接受吾到顏射∼

• Adaaaa replied @ 2009-02-20 4:42 pm

dicky899 replied @ 2009-02-20 4:37 pm

就出個下先拔出來! << 你用個”拔”字..哈..好好笑∼

DICKY,要洗左佢至得架∼

我會同佢講,DD係護膚精華素比骨膠原仲正,有$都買唔到,妳米洗呀!留返一晚先洗,包佢青春長注!呵呵

• 高潮黎完又黎都仲唔捨得?

doll518 replied @ 2009-02-20 4:46 pm

唔得BO .....插到FEEL 倒個男人想射時, 自己都唔捨得拉出�蟆掤

• 顏射都係有時玩得悶, 等男人滿足下心理者~ 男人要威丫嗎...

• Adaaaa replied @ 2009-02-20 4:51 pm

DOLL...甘...甘...甘真系吾知,因為我都接受吾到顏射∼

其實顏射好似好無謂 ..個男人亦唔見得舒服

• 小玲玲 replied @ 2009-02-20 4:51 pm

高潮黎完又黎都仲唔捨得?

doll518 replied @ 2009-02-20 4:46 pm

唔得BO .....插到FEEL 倒個男人想射時, 自己都唔捨得拉出�蟆�

男人係入面射果吓真係唔同GA

• 攪到條女鬼殺咁嘈果陣突然monk 出黎, 仲要攪到佢一面都係, 係估佢點諗, 通常射完, d 女都唔想咁快monk 出黎, 更何半路中途 ?

• 顏射 滿足下心理者??? 男人要威丫嗎???? <<<<<< 大男人心理??? 有幾威呀??!!! 咪只係威俾對方睇!!!!!

• pher replied @ 2009-02-20 4:54 pm

攪到條女鬼殺咁嘈果陣突然monk 出黎, 仲要攪到佢一面都係, 係估佢點諗, 通常射完, d 女都唔想咁快monk 出黎, 更何半路中途 ?

YEAH~ 形容得好好

• pher...agree

cam...agree

• 小玲玲 <<< 不過咁 即係証明你對BF好好囉

• times up..收工∼

• pher....

你知唔知咩叫老油條?

• Adaaaa<<<<<<<<<<< 咁早收工 羨慕 bye bye

• 仲有個我覺得好high gei 姿勢 6 9

因為high 得淨嚟唔切插入, 或者唔想插入

基本上到尾, 個男人個袋同jj 係你面係咁磨, 當然你條脷會周圍乃

最後射左係胸口.....

呢個係唯一除左內射我接受的

通常感冒唔想面對面, 大家又想就會

• 吉吉吉...吉 --> monk 出黎 (忍住) ---> 起身 (忍住) ---> 擒上去佢上身 (忍住+唔好踩親佢) ---> 除套 (忍住) ---> 就位 (忍住) ---> chok 呀 chok (唔知chok 幾耐) ---> 射!

踢能曬腳....

• doll518 <<<<<<<<<<< yeah 69....goood!!!!!!!!

• pher replied @ 2009-02-20 5:03 pm

吉吉吉...吉 --> monk 出黎 (忍住) ---> 起身 (忍住) ---> 擒上去佢上身 (忍住+唔好踩親佢) ---> 除套 (忍住) ---> 就位 (忍住) ---> chok 呀 chok (唔知chok 幾耐) ---> 射!

踢能曬腳....

kakakakak ...我想像緊個畫面, 笑死我

• pher <<<<<<<< hahaha funny!! JUST LIKE THE AV GUYS

• pher replied @ 2009-02-20 5:03 pm

吉吉吉...吉 --> monk 出黎 (忍住) ---> 起身 (忍住) ---> 擒上去佢上身 (忍住+唔好踩親佢) ---> 除套 (忍住) ---> 就位 (忍住) ---> chok 呀 chok (唔知chok 幾耐) ---> 射!

踢能曬腳....

haha形容得好好!

踢能曬腳=======哈哈哈哈哈哈哈哈哈

• 老油條 = 滋油淡定, 無黎火氣

踢能曬腳....

________

不過我見d AV ...好似為左KEEP 住個JJ功能 ....吉吉MONK出嚟, 擒上去其間已要不停CHOK 住...

• 睇黎今日都會no.1...哈∼

各位...hv a nice weekend∼

• OH !原來5點拿 ...我都要預備收工先

• 各靚女 have nice weekend bye bye~~~ (I'm still working~~~ :( )

• 大佬呀, 吉吉都係想 happy 姐, 攪咁多野托咩

ok, 未試過既, 1之半次無所謂lor, 但係有d 人講話, 嘩! diu 呀, 尋晚顏射左條女幾爽呀

我又真係唔g 有幾爽lor, 剩係要 忍住果下已經無都吉吉既 0 雲la, 有時d 人忍住係想條女夠皮先射, 咁都有理, dls 自己就忍到死死下, 仲要擒能到甩 look, 條女就 on99 睇能住你發傻, 邊有咁ga

• wakakakaka

• pher replied @ 2009-02-20 5:12 pm

大佬呀, 吉吉都係想 happy 姐, 攪咁多野托咩

ok, 未試過既, 1之半次無所謂lor, 但係有d 人講話, 嘩! diu 呀, 尋晚顏射左條女幾爽呀

我又真係唔g 有幾爽lor, 剩係要 忍住果下已經無都吉吉既 0 雲la, 有時d 人忍住係想條女夠皮先射, 咁都有理, dls 自己就忍到死死下, 仲要擒能到甩 look, 條女就 on99 睇能住你發傻, 邊有咁ga

哈哈哈哈 ...........笑死...好肚痛

• ....吉吉MONK出嚟, 擒上去其間已要不停CHOK 住... <--- 佢地怕軟反呀馬, 份工好慘ga 日日做, 真係辛苦 $$ 黎ga

• pher ..你幾時都係我偶像

• 洗咩講

Log in to reply