Oasis Island (繁忙生活中的一個綠州 - 第4輯)

• ondotdot replied @ 2009-02-17 3:02 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:00 pm

細S replied @ 2009-02-17 2:32 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 2:25 pm

細s, 係咪諗住去澳門玩呀?

>> 係呀, 尋晚我地攞咗本澳門街書睇, 裹面好多餐廳要人多至可以order到架, 三月初打後至得....你地有冇興趣去呀 ??

>>>>>細s撘船怕唔怕嘔架??

>>> 搭水翼船冇事架, 吾会嘔架

>>>>>係喎粗身大細, 怕唔怕唔係咁好呀?

>>>> 嗚嗚 嗚鳴 我而家淨係可以搭 船咋, 吾好連呢個機會都冇呀

>>>> 哈哈 哈哈 好慘好可憐咁喎

>>>>>haha, 叫Mabel扒船船接你la, 好安全架

>>> wakakaka....扒到咁遠, 我怕中途有沙魚呀 !

• ondotdot replied @ 2009-02-17 3:04 pm

細S replied @ 2009-02-17 3:02 pm

其實 我想問响珠光寶氣之前唱歌果段, 有幕蔡少芬响浴江果幕吾見嘅

>>>>>我冇集集追, 不過都唔見, 啲雜誌之前話佢會自殺死, 依家happy ending

------->係咩, 咩個幕係自殺咩?我以為佢訓覺咋喎

• ondotdot replied @ 2009-02-17 3:04 pm

細S replied @ 2009-02-17 3:02 pm

其實 我想問响珠光寶氣之前唱歌果段, 有幕蔡少芬响浴江果幕吾見嘅

>>>>>我冇集集追, 不過都唔見, 啲雜誌之前話佢會自殺死, 依家happy ending

• Margarita replied @ 2009-02-17 3:05 pm

>>> 係lor,我以為大結局佢會自殺tim

>> 咪係....我都以為大結局佢會自殺

• 離曬譜, 真係咁快食post喎!

• 喂唔係喎, 雪花秀隻與潤面膜幾好用架, 我之前試過啲sample都ok, 有個男同事去果度, 佢比人撘買咗十幾支, 希望佢辨到事la!!haha

• dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:07 pm

離曬譜, 真係咁快食post喎!

>>> she見你個cake咁靚,忍唔住要食

• ondotdot replied @ 2009-02-17 3:09 pm

喂唔係喎, 雪花秀隻與潤面膜幾好用架, 我之前試過啲sample都ok, 有個男同事去果度, 佢比人撘買咗十幾支, 希望佢辨到事la!!haha x 2

>>> 個面霜我都試過,唔錯架

• dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:06 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 3:04 pm

• 細S replied @ 2009-02-17 3:06 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 3:02 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:00 pm

細S replied @ 2009-02-17 2:32 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 2:25 pm

細s, 係咪諗住去澳門玩呀?

>> 係呀, 尋晚我地攞咗本澳門街書睇, 裹面好多餐廳要人多至可以order到架, 三月初打後至得....你地有冇興趣去呀 ??

>>>>>細s撘船怕唔怕嘔架??

>>> 搭水翼船冇事架, 吾会嘔架

>>>>>係喎粗身大細, 怕唔怕唔係咁好呀?

>>>> 嗚嗚 嗚鳴 我而家淨係可以搭 船咋, 吾好連呢個機會都冇呀

>>>> 哈哈 哈哈 好慘好可憐咁喎

>>>>>haha, 叫Mabel扒船船接你la, 好安全架

>>> wakakaka....扒到咁遠, 我怕中途有沙魚呀 !

>>>>食沙魚好呀, bb皮膚滑滑! haha

• Margarita replied @ 2009-02-17 3:09 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:07 pm

>>>>>haha, 係喎, 不過有可能係你個M字, 佢想食麥記喎

• Margarita replied @ 2009-02-17 3:10 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 3:09 pm

喂唔係喎, 雪花秀隻與潤面膜幾好用架, 我之前試過啲sample都ok, 有個男同事去果度, 佢比人撘買咗十幾支, 希望佢辨到事la!!haha x 2

>>>>係咪咩人參果隻??

• dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:10 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:06 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 3:04 pm

>>> 點會係浴缸訓覺呀?

• Margarita replied @ 2009-02-17 3:10 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 3:09 pm

------>立唔立架, 我塊面唔係好受得油野

• Margarita replied @ 2009-02-17 3:13 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:10 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:06 pm

>>仲有浴缸d水紅紅地色架....

• dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:12 pm

Margarita replied @ 2009-02-17 3:09 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:07 pm

>>>>>haha, 係喎, 不過有可能係你個M字, 佢想食麥記喎

>>> 麥記cheap,唔arm佢,無食呀

• dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:13 pm

Margarita replied @ 2009-02-17 3:10 pm

>>> me too....如果立好容易出粒粒架

• 依家我又想買Dr Wu 果隻BB cream, 尼排啲雜誌又煲, $190 ok la, haha, 睇得雜誌多都唔係咁好!!

• 細S replied @ 2009-02-17 3:02 pm

-------->唔係訓, 係恰著, 可能做SPA舒服得滯掛

• 其實 我想問响珠光寶氣之前唱歌果段, 有幕蔡少芬响浴江果幕吾見嘅

---->哎呀, 係咩, 我以為係玫瑰花瓣添, HAHAHAHA

• Mocha 比我哋悶親la??!!唔見咗??!!

• dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:16 pm

---->哎呀, 係咩, 我以為係玫瑰花瓣添, HAHAHAHA

>>>>>哎呀, 係咩, 我以為係浸紅酒 SPA, HAHAHAHA

• 喂唔係喎, 雪花秀隻與潤面膜幾好用架, 我之前試過啲sample都ok, 有個男同事去果度, 佢比人撘買咗十幾支, 希望佢辨到事la!!haha x 2

------>係呀, 我仲衰, 而家乜到唔敢楂,呢排先比人問我塊面點解仲未好番

• ondotdot replied @ 2009-02-17 3:13 pm

Margarita replied @ 2009-02-17 3:10 pm

>>>>係咪咩人參果隻??

>>> 係呀!仲有果支精華素呀

• 仲有呀, 我表妹話韓國機塲duty free d 化妝品都平過HK, 佢响果度買咗支 origin 嘅零支mask, US $28咋, 香港响 shop 買要 HK$ 450 呀

• ondotdot replied @ 2009-02-17 3:17 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:16 pm

>>>>>哎呀, 係咩, 我以為係浸紅酒 SPA, HAHAHAHA

----->做乜學我講野, 咁懶呀

• ondotdot replied @ 2009-02-17 3:16 pm

Mocha 比我哋悶親la??!!唔見咗??!!

------>係啦, 佢可能唔知我地今日咁多人氣呀

• dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:17 pm

------>係呀, 我仲衰, 而家乜到唔敢楂,呢排先比人問我塊面點解仲未好番

>>> 係咪天氣太濕呀 ?? 近來有冇睇中医呀

• dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:17 pm

>>> 你都係調理好先,唔好立亂試野lor

• 細S replied @ 2009-02-17 3:18 pm

仲有呀, 我表妹話韓國機塲duty free d 化妝品都平過HK, 佢响果度買咗支 origin 嘅零支mask, US $28咋, 香港响 shop 買要 HK$ 450 呀

>>> 使使攪個韓國濕平團呀?

• 細S replied @ 2009-02-17 3:20 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:17 pm

>>> 係咪天氣太濕呀 ?? 近來有冇睇中医呀

--------->我放棄唔睇啦, 因為都其實調好左個身子, 仲有我覺得已經好左好多喇, 希望係水尾出埋就無啦

• Margarita replied @ 2009-02-17 3:20 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:17 pm

------->係呀, 我乜都唔試喇, 真係好驚撩番興佢, 呢年塊面攪到我勁心痛呀

• Margarita replied @ 2009-02-17 3:22 pm

細S replied @ 2009-02-17 3:18 pm

仲有呀, 我表妹話韓國機塲duty free d 化妝品都平過HK, 佢响果度買咗支 origin 嘅零支mask, US $28咋, 香港响 shop 買要 HK$ 450 呀

>>> 唉......冇我份架啦, 你地去啦

• dare-to-dream replied @ 2009-02-17 2:22 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 2:19 pm

DD, 你14/2唔上板, 令人誤會la

----->誤會咩啫, 你唔比我真係拍拖架咩?

-----> 唔係誤會就真係要恭喜你啦。。。嘩哈~~~~^^

• 細S replied @ 2009-02-17 3:18 pm

----》 真係好平呀~~~~

• dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:25 pm

Margarita replied @ 2009-02-17 3:20 pm

------->係呀, 我乜都唔試喇, 真係好驚撩番興佢, 呢年塊面攪到我勁心痛呀

>>> 我睇廣告話, "積其連"幫到你喎, 你不如考慮下啦

• ondotdot replied @ 2009-02-17 3:16 pm

----》唔係呀。。。。我有野做咋~~

DOTDOT,你有養狗架?幾多隻呀??

• mochacoffee...你終於番黎嗱

• 細S replied @ 2009-02-17 3:07 pm

Margarita replied @ 2009-02-17 3:05 pm

>>> 係lor,我以為大結局佢會自殺tim

>> 咪係....我都以為大結局佢會自殺

----> 呢套野我一集都無睇過。。。嘩哈~~

• mochacoffee replied @ 2009-02-17 3:30 pm

細S replied @ 2009-02-17 3:18 pm

----》 真係好平呀~~~~

>>> 可能d韓國環跌咗咁多, 攪到d 來路野都平咗

• dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:25 pm

Margarita replied @ 2009-02-17 3:20 pm

>>>>>唉, 我都係la, 都有出呀, 再加上使$$勁心痛la, 真係天妒英才呀, hohoho

• 細S replied @ 2009-02-17 3:29 pm

Margarita replied @ 2009-02-17 3:22 pm

>>> 唉......冇我份架啦, 你地去啦

>>> aiya,梳利!母愛幾時都係最偉大

• ondotdot replied @ 2009-02-17 3:00 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 2:58 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 2:56 pm

你哋有冇睇珠光寶氣大結局呀, 好唔得呀

------>係呀, 勁唔得呀, 草草收埸了事, 無端端個個自己行番正途, 都無原因理據既

>>>>係咪個個跟蔡少芬信教, 就行番正途尼

----》現實點可以同套戲撈埋講呢。。。嘩哈~~~~

• mochacoffee replied @ 2009-02-17 3:32 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 3:16 pm

>>>>我add咗你fb la, 有9相睇架!!

• ondotdot replied @ 2009-02-17 3:34 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:25 pm

>>>>>唉, 我都係la, 都有出呀, 再加上使$$勁心痛la, 真係天妒英才呀, hohoho

>> 不如 留番d錢買衫好過啦 !

• 幾時去馬交呀?????

• mochacoffee replied @ 2009-02-17 3:35 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 3:00 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 2:58 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 2:56 pm

你哋有冇睇珠光寶氣大結局呀, 好唔得呀

------>係呀, 勁唔得呀, 草草收埸了事, 無端端個個自己行番正途, 都無原因理據既

>>>>係咪個個跟蔡少芬信教, 就行番正途尼

----》現實點可以同套戲撈埋講呢。。。嘩哈~~~~

>>>>>我係咁亂up 24架, 唔好見怪, hehe

• ondotdot replied @ 2009-02-17 3:35 pm

mochacoffee replied @ 2009-02-17 3:32 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 3:16 pm

>>>>我add咗你fb la, 有9相睇架!!

----》 我知呀。。。我睇到你張FRONT PICTURE咋,我遲D入去睇下先

• 細S replied @ 2009-02-17 3:37 pm

ondotdot replied @ 2009-02-17 3:34 pm

dare-to-dream replied @ 2009-02-17 3:25 pm

>> 不如 留番d錢買衫好過啦 !

>>>>會呀會呀, hehe

• mochacoffee replied @ 2009-02-17 3:38 pm

幾時去馬交呀?????

>>> 三月初打後啦....吾知攪吾攪得成呢

Log in to reply