娜姐.....生日快樂!!!

• 大弟 replied @ 2009-02-12 10:15 pm
    <br>
    <br>exactly replied @ 2009-02-12 10:08 pm
    <br>
    <br>你又知白醋得,你係咪跟我個方吖....
    <br>
    <br>挑~~~小常識黎啫....haha
    <br>
    <br>殺曬你D衰菌...叫你無去咁多斜足架啦!! 哈哈哈

• 平時我好能純架,但對住大弟哥唔吊佢,佢唔開心架....

• 霍綺娜 replied @ 2009-02-12 10:14 pm
    <br>
    <br>咪咁粗口啦.............
    <br>
    <br>娜姐~~咪係囉....睇下佢地吖....

• exactly replied @ 2009-02-12 10:18 pm
    <br>
    <br>平時我好能純架,但對住大弟哥唔吊佢,佢唔開心架....
    <br>
    <br>死GAY佬,,,,好能變態呀..哈哈

• passby replied @ 2009-02-12 10:17 pm
    <br>
    <br>大弟 replied @ 2009-02-12 10:15 pm
    <br>
    <br>exactly replied @ 2009-02-12 10:08 pm
    <br>
    <br>你又知白醋得,你係咪跟我個方吖....
    <br>
    <br>挑~小常識黎啫....haha
    <br>
    <br>殺曬你D衰菌...叫你無去咁多斜足架啦!! 哈哈哈
    <br>=====================================================
    <br>
    <br>好賤吖妳
    ~哈哈哈哈!!!!!!!
    <br>

• 大弟 replied @ 2009-02-12 10:21 pm
    <br>
    <br>好賤吖妳~~~哈哈哈哈!!!!!!!
    <br>
    <br>唉...我對你咁好..你仲咁話我賤..心淡囉..
    <br>挑!!!

• passby replied @ 2009-02-12 10:23 pm
    <br>
    <br>大弟 replied @ 2009-02-12 10:21 pm
    <br>
    <br>
    <br>挑!!!
    <br>
    <br>我真係對妳唔住.....
    <br>俾個戶口黎...
    <br>聽日入曬d錢俾妳喇....得未吖...haha

• 咁順便入埋吖....我戶口....

• 大弟 replied @ 2009-02-12 10:33 pm
    <br>
    <br>passby replied @ 2009-02-12 10:23 pm
    <br>
    <br>大弟 replied @ 2009-02-12 10:21 pm
    <br>
    <br>
    <br>挑!!!
    <br>
    <br>我真係對妳唔住.....
    <br>俾個戶口黎...
    <br>聽日入曬d錢俾妳喇....得未吖...haha
    <br>
    <br>嘩哈, 真唔真呀...on男..哈哈
    <br>記住入多d落我a/c啦喎

• 我要入曬落我戶口呀....我幫你做投資,包你賺幾個開,唔信你試吓....哈哈

• exactly replied @ 2009-02-12 10:58 pm
    <br>
    <br>我要入曬落我戶口呀....我幫你做投資,包你賺幾個開,唔信你試吓....哈哈
    <br>
    <br>順便同我種些少金呀...唔該...哈哈

• 你都將你果啲過埋黎我度啦....哈哈

• 挑, 過條毛咩..
    <br>亞婆d錢你都呃...因住呀..哈哈..
    <br>

• 真係插窿都插唔入, 傾唔到計添, 你地繼續, 我路過咋..........

• exactly replied @ 2009-02-12 10:37 pm
    <br>
    <br>咁順便入埋吖....我戶口....
    <br>
    <br>不如甘喇,妳地俾曬d"首飾"我,幫妳地全家人"祈福"喇....哈哈哈

• 哈哈...passby你係靚女黎架喎,講到錢又變身做亞婆呀???
    <br>娜姐...你要入,一定入到嘅...哈哈

• 霍綺娜 replied @ 2009-02-12 11:08 pm
    <br>
    <br>真係插窿都插唔入, 傾唔到計添, 你地繼續, 我路過咋..........
    <br>
    <br>家下咪插得入囉,,,,未走嘛?

• 霍綺娜 replied @ 2009-02-12 11:08 pm
    <br>
    <br>真係插窿都插唔入, 傾唔到計添, 你地繼續, 我路過咋..........
    <br>
    <br>唉......對住呢2隻野......心力交瘁吖我.....
    <br>
    <br>1齊吹喇......娜姐....
    <br>
    <br>妳去边黎吖....

• exactly replied @ 2009-02-12 11:14 pm
    <br>
    <br>哈哈...passby你係靚女黎架喎,講到錢又變身做亞婆呀???
    <br>
    <br>我成Q日都變身架啦,你唔係第一日識我呀? 哈哈
    <br>靚鬼咩...成個周汶X咁樣,係人都知道係整出黎架啦...wakakaka

• 娜姐...呢條thread係為你而開嘅,你唔插仲有邊個插呀...

• 大弟 replied @ 2009-02-12 11:13 pm
    <br>
    <br>exactly replied @ 2009-02-12 10:37 pm
    <br>
    <br>咁順便入埋吖....我戶口....
    <br>
    <br>不如甘喇,妳地俾曬d"首飾"我,幫妳地全家人"祈福"喇....哈哈哈
    <br>
    <br>exactly既首飾係嫁妝黎, 唔比得你架...你同佢搵件好野好過啦...哈哈

• 嘩....咁靚,整都抵啦....
    <br>我整完都成個余慕蓮咁....哈哈

• 大弟哥
    <br>
    <br>1 齊吹你, 你爽哂啦! 哈哈~~~~~~~~

• exactly replied @ 2009-02-12 11:20 pm
    <br>
    <br>嘩....咁靚,整都抵啦....
    <br>我整完都成個余慕蓮咁....哈哈
    <br>
    <br>埋話我一場朋友唔幫你呀,不如脆脆地溝左exactly佢啦...kakaa

• 我最值錢都係有一對國寶,"熊貓眼"石一對....哈哈
    <br>鑽石新品種黎架,出邊未有得賣,係家傳之寶....哈哈

• 霍綺娜 replied @ 2009-02-12 11:21 pm
    <br>
    <br>大弟哥
    <br>
    <br>1 齊吹你, 你爽哂啦! 哈哈~~~~~~~~
    <br>
    <br>唉~~~佢2個把"烏吖口"....差不多招架唔住呀....

• 佢都未過戶俾我...點溝啫....哈哈

• exactly
    <br>
    <br>我最值錢都係有一對國寶,"熊貓眼"石一對....哈哈
    <br>鑽石新品種黎架,出邊未有得賣,係家傳之寶....哈哈
    <br>
    <br>家下玩獨家經營呀, 因住呀..而家生意難做呀..

• passby replied @ 2009-02-12 11:18 pm
    <br>
    <br>exactly replied @ 2009-02-12 11:14 pm
    <br>
    <br>哈哈...passby你係靚女黎架喎,講到錢又變身做亞婆呀???
    <br>
    <br>我成Q日都變身架啦,你唔係第一日識我呀? 哈哈
    <br>靚鬼咩...成個周汶X咁樣,係人都知道係整出黎架啦...wakakaka
    <br>
    <br>嘩....妳"兜"甘大個圈"踭"自己靚吖..好野喎....哈哈哈

• 大弟 replied @ 2009-02-12 11:23 pm
    <br>
    <br>唉~~~佢2個把"烏吖口"....差不多招架唔住呀....
    <br>
    <br>你隻死大弟, 打盲你雙眼,等你雙目失明呀啦...哈哈哈

• 大弟哥,你咁講無後悔呀....第日出黎你就知咩叫好嘢....

• 大弟 replied @ 2009-02-12 11:28 pm
    <br>
    <br>嘩....妳"兜"甘大個圈"踭"自己靚吖..好野喎....哈哈哈
    <br>
    <br>唔係呀嘛, 周汶X咁樣都叫靚呀, 大弟你d品米...真係要重新估計你..哈哈

• peter哥話星期三
    <br>
    <br>點解仲未見人返
    <br>
    <br>綺娜等到心都煩
    <br>
    <br>日望夜望頸都彎

• 霍綺娜 replied @ 2009-02-20 8:43 pm
    <br>
    <br>peter哥話星期三
    <br>
    <br>點解仲未見人返
    <br>
    <br>綺娜等到心都煩
    <br>
    <br>日望夜望頸都彎
    <br>
    <br>可能諗緊点樣俾驚喜妳吖...haha

• 呢次唔慌唔驚喜, 消息都冇哂............?!

• 霍綺娜 replied @ 2009-02-20 8:51 pm
    <br>
    <br>呢次唔慌唔驚喜, 消息都冇哂............?!
    <br>
    <br>唓....有野做..遲3/2日有乜甘奇吖....
    <br>佢準備揾錢取妳返去吖....haha

• 取我?? 哈哈, 取我 d 內臟捐比佢呀??

• 係喎, 大弟哥, 最近同亞嫂攪成點呀?

• 霍綺娜 replied @ 2009-02-20 9:06 pm
    <br>
    <br>係喎, 大弟哥, 最近同亞嫂攪成點呀?
    <br>
    <br>無溝通~無結論..無所謂喇...

• 唉............放手啦!
    <br>
    <br>exactly 同你都夾喎, 約人出黎啦, 醒 d 啦, 下下都要教!

• 霍綺娜 replied @ 2009-02-20 9:14 pm
    <br>
    <br>唉............放手啦!
    <br>
    <br>exactly 同你都夾喎, 約人出黎啦, 醒 d 啦, 下下都要教!
    <br>
    <br>哈哈...多謝指點迷津....haha
    <br>
    <br>講真...我唔夠班囉...哈哈
    <br>
    <br>佢真係靚女黎架....
    <br>
    <br>

• 靚女?? 終於見過喇??

• 霍綺娜 replied @ 2009-02-20 9:21 pm
    <br>
    <br>靚女?? 終於見過喇??
    <br>
    <br>喺相吖...同埋佢係呢度小有既老實女仔...我覺得

• 咁咪好囉, 識過老老實實o既女仔好過你之前o個d啦, 仲等咩呀? 驚呀? 唔係化? 你大佬黎架?? 點出黎行呀? 哈哈~~

• 佢係大佬,不過我係大家姐哩......哈哈
    <br>大弟哥,相未必係我本人喎....你咁易俾人扼架....上得she邊有真嘢show俾你架...十下十下...哈哈

• 話時話....做嘜玩玩下黎番呢條thread嘅....

• 霍綺娜 replied @ 2009-02-20 9:50 pm
    <br>
    <br>咁咪好囉, 識過老老實實o既女仔好過你之前o個d啦, 仲等咩呀? 驚呀? 唔係化? 你大佬黎架?? 點出黎行呀? 哈哈~~
    <br>
    <br>係吖,我細佬妹都叫我做大佬架...哈哈哈!!!
    <br>第日既野無人知既..但而家唔會囉...
    <br>
    <br>

• exactly replied @ 2009-02-20 9:55 pm
    <br>
    <br>佢係大佬,不過我係大家姐哩......哈哈
    <br>大弟哥,相未必係我本人喎....你咁易俾人扼架....上得she邊有真嘢show俾你架...十下十下...哈哈
    <br>
    <br>哈哈哈....妳去左十下十下吖....

• 無呀....同屋企人食飯番黎....

• exactly replied @ 2009-02-20 9:56 pm
    <br>
    <br>話時話....做嘜玩玩下黎番呢條thread嘅....
    <br>==========================================
    <br>peter哥話星期三
    <br>
    <br>點解仲未見人返
    <br>
    <br>綺娜等到心都煩
    <br>
    <br>日望夜望頸都彎
    <br>=====================
    <br>咁你明白哂啦......哈哈!!

Log in to reply