癈話區

• +ggg replied @ 2009-01-12 8:14 pm

cool7002 replied @ 2009-01-12 8:10 pm

三次都無食呀...ohhhhhhhhhhh 曬左 哈哈 ~

=====================

第三次都想排隊...

但有一途人正與友人通電:「嘩!好多傻佬在澳洲牛奶排隊喎...wakaka....」

咁我咪又打消念頭lor....

=====================

唉....佢都傻既, 澳洲牛奶又一開門到close都係咁多人排架啦 哈哈

• 澳洲牛奶又一開門到close都係咁多人排架啦<<<<<<<所以呢間鋪都賺唔少錢...人流又多,一張檯做幾拾轉,個個食完就走,唔會打蔓

• +ggg replied @ 2009-01-12 8:20 pm

澳洲牛奶又一開門到close都係咁多人排架啦<<<<<<<所以呢間鋪都賺唔少錢...人流又多,一張檯做幾拾轉,個個食完就走,唔會打蔓

=============

係呀....佢地以前好串架, 現在應該改革左不小, 所以越黎越多人去食 ~

• 澳洲牛奶又一開門到close都係咁多人排<<<< 真係賺唔少$$$, 一張檯做幾拾轉,個個食完就走,唔會打蔓

• 唉!頭先食post...等我打多次..好似傻婆咁

• 三隻蛋

係address到加大個page就見得返架啦 ~

• 各位早晨 ^^

• 無曬人 哈哈 ~

• 岩岩食完飯呀

• 今晚又無食新野呀?

• cool7002 replied @ 2009-01-13 8:32 pm

無曬人 哈哈 ~

===================

個個應為自己既係金句,唔係廢話咪唔入lor...hehehe~~~

• +ggg replied @ 2009-01-13 8:37 pm

cool7002 replied @ 2009-01-13 8:32 pm

無曬人 哈哈 ~

個個應為自己既係金句,唔係廢話咪唔入lor...hehehe~~~

哈哈 咁樣樣 ~

三隻蛋 早晨 ^^

• +ggg replied @ 2009-01-13 8:37 pm

cool7002 replied @ 2009-01-13 8:32 pm

無曬人 哈哈 ~

講得一d都冇錯

我要打十個)))))))))))))))

• 空間 replied @ 2009-01-13 8:38 pm

+ggg replied @ 2009-01-13 8:37 pm

無曬人 哈哈 ~

講得一d都冇錯

鼻呼??? 呵呵 ~

• cool7002 replied @ 2009-01-13 8:39 pm

空間 replied @ 2009-01-13 8:38 pm

+ggg replied @ 2009-01-13 8:37 pm

無曬人 哈哈 ~

講得一d都冇錯

鼻呼??? 呵呵 ~

呵呵~利害呢~~~~

• 空間 replied @ 2009-01-13 8:40 pm

cool7002 replied @ 2009-01-13 8:39 pm

空間 replied @ 2009-01-13 8:38 pm

無曬人 哈哈 ~

講得一d都冇錯

鼻呼??? 呵呵 ~

呵呵~利害呢~~~~

咁你抖一陣好訓啦, 唔好一食飽去訓就得啦 hehehe ~

• 好移我極喜歡cereal...如果唔係就慘....

抵我死架...在HK..朝朝奶茶和厚西多...或艇仔粥和豬潤腸

呢勻一定要戒番下口啦~~~~

• 哈哈~亞娘子叫我早d訓呀

• 暫退下

• +ggg replied @ 2009-01-13 8:43 pm

好移我極喜歡cereal...如果唔係就慘....

抵我死架...在HK..朝朝奶茶和厚西多...或艇仔粥和豬潤腸

今日先飲完,好香呀呵呵聽日再黎~~正

• +ggg replied @ 2009-01-13 8:43 pm

好移我極喜歡cereal...如果唔係就慘....

================

呢排我都勁食buffet, 好彩我亞媽係美國, 唔係我就橙啦 wakakaka ~

• 88 三隻蛋 ~

• 我都係鍾意飲凍央 hehehe ~

• 羅慧娟有句今句幾正:「其實我都不明,點解我對你癡心一片,但你當我黐鬼線!」....

((談到她和周星馳 的一段戀情,娟妹稱,這段情痛苦在要講大話,不可以在傳媒面前說真話。回想以前拍拖經歷))from尋日娛樂版

• 各位早晨 ^^

• snoopygarfield replied @ 2009-01-14 5:47 am

羅慧娟有句今句幾正:「其實我都不明,點解我對你癡心一片,但你當我黐鬼線!」....

((談到她和周星馳 的一段戀情,娟妹稱,這段情痛苦在要講大話,不可以在傳媒面前說真話。回想以前拍拖經歷))from尋日娛樂版

==============

痴鬼線...好呀 wakakaka ~

• Good morning Mr. Cool......

• carpediem replied @ 2009-01-14 9:43 am

Good morning Mr. Cool......

============

轉貼 ~

早晨 c叔 ^^

食早餐未呀?

• Yes thank you......today is warmer than yesterday......God bless.....

• cool7002 replied @ 2009-01-14 9:43 am

snoopygarfield replied @ 2009-01-14 5:47 am

羅慧娟有句今句幾正:「其實我都不明,點解我對你癡心一片,但你當我黐鬼線!」....

==============

痴鬼線...好呀 wakakaka ~<=====正呢???我尋日睇到簡直拍爛手掌,我老公都好似你而家咁既反應:wakakaka∼∼∼((點解我對你癡心一片,但你當我黐鬼線!」....))又幾順口,壓韻

• 係呀c叔, 我都覺今日無琴日咁凍 ~ 不過一日凍一日唔係咁凍, 好易瀨野就真 ~

• sg

你係米想話我好似你老公咁正既先 wakakaka ~

• 你係米想話我好似你老公咁正既先 wakakaka ~<=====嘩!!!你未見過佢你又知佢正唔正?

• snoopygarfield replied @ 2009-01-14 10:38 am

你係米想話我好似你老公咁正既先 wakakaka ~<=====嘩!!!你未見過佢你又知佢正唔正?

=================

唔正你都要????? wakakaka ~

• 基本上,佢都係傻既,我哋唔似兩公婆,一日鬥氣鬥到黑。激到佢生蝦咁跳我就最開心,最好玩㗎啦

• 哈哈 情趣黎既 哈哈 忽然覺得夜晚都好曬添 哈哈 ~

早抖啦 ^^

• 鬥氣仲鬥得勁過對仔女,基本上D行為似老頑童

• 各位早晨 ^^

• 想做死人咩 >.<

• 從HK返來未夠一星期,上she又比人追縱...

哈哈哈,阿姐心情靚...還是傻左...

橫睇、惦睇都覺得好好笑...

• +ggg replied @ 2009-01-15 8:54 pm

從HK返來未夠一星期,上she又比人追縱...

====================

wakakakka 係因為唔抵得你有咁多好野食 wakakaka ~

早晨 三隻蛋 ^^

• cool,

唔好嘈,請你食包麥提沙

• cool7002 replied @ 2009-01-15 9:16 pm

+ggg replied @ 2009-01-15 8:54 pm

wakakakka 係因為唔抵得你有咁多好野食 wakakaka ~

早晨 三隻蛋 ^^

咁多好野食...都係你哥哥係帶hit者...

你都叫我唔好減...我今日早餐除左食creal咪+多件蘿白糕lor....

• +ggg replied @ 2009-01-15 9:51 pm

cool7002 replied @ 2009-01-15 9:16 pm

+ggg replied @ 2009-01-15 8:54 pm

早晨 三隻蛋 ^^

咁多好野食...都係你哥哥係帶hit者...

你都叫我唔好減...我今日早餐除左食creal咪+多件蘿白糕lor....

唔該辣椒醬 + 煎香d蘿蔔糕 呵呵 ~

• snoopygarfield replied @ 2009-01-15 9:48 pm

cool,

唔好嘈,請你食包麥提沙

我想食了結糖 哈哈 舊裝藍白色個隻, 要有米紙包住既 wakakaka ~

• 我想食了結糖 哈哈 舊裝藍白色個隻, 要有米紙包住既 wakakaka ~<====應該係叫做結連軟糖:個包裝係有一男一女公仔頭。塊糖係長方形,一半係白色,一半係淺啡色。反轉另一面白色果一半係淺啡色,淺啡色果一半係白色。我又要三打呀唔該,6歲前成日食,好多年冇食過lu~~~阿g過試吓幫我去國貨公司搵吓有冇,結果都係冇 :(

• 唔該辣椒醬 + 煎香d蘿蔔糕 呵呵 ~<<<<<< 我一定加蠔油和余均益辣椒醬

我想食了結糖 哈哈 舊裝藍白色個隻, 要有米紙包住既 <<<<<<這隻又名結連(cream)軟糖...我也喜歡,可惜失傳了....

• +ggg replied @ 2009-01-16 12:14 am

唔該辣椒醬 + 煎香d蘿蔔糕 呵呵 ~<<<<<< 我一定加蠔油和余均益辣椒醬

我想食了結糖 哈哈 舊裝藍白色個隻, 要有米紙包住既 <<<<<<這隻又名結連(cream)軟糖...我也喜歡,可惜失傳了....

=============================

仲有....不過要去訂 & 有可能要訂好耐 >.<

Log in to reply