癈話區

• 空間 replied @ 2009-01-11 12:47 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2009-01-11 12:44 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-01-11 12:41 pm
    <br>
    <br>soory原諒我粗左小小
    <br>===============
    <br>
    <br>粗好過老作 哈哈 肺腑之言....應該係咁 ^^
    <br>唔駛咁拘謹 大家吹左咁耐水 好多都理解架啦 hehehe ^^
    <br>
    <br>你真係通情逹理,咁樣先至吹得開心
    ~哈哈
    <br>
    <br>吹水我覺得無問題架喎? 嘈交都係問題, 攪事更加無問題 ~ 哈哈
    <br>
    <br>唔好老作就得啦, 我覺得老作好黑人憎!

• 學個fd話果句,而家咩年代,大家羅副架生出黎玩,你有付出,我都有

• 唔係呀...又食?

• 空間 replied @ 2009-01-11 12:49 pm
    <br>
    <br>學個fd話果句,而家咩年代,大家羅副架生出黎玩,你有付出,我都有
    <br>
    <br>
    <br>轉貼 ~

• cool7002 replied @ 2009-01-11 12:49 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-01-11 12:47 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2009-01-11 12:44 pm
    <br>
    <br>你真係通情逹理,咁樣先至吹得開心~~~哈哈
    <br>
    <br>吹水我覺得無問題架喎? 嘈交都係問題, 攪事更加無問題 ~ 哈哈
    <br>
    <br>
    <br>呢個真,不過有時真係睇到好厭,有d post唱黎唱去做咩,都咁大個人,仲好似細路仔咁,我同絶交,比番我送比你既野比我
    哈哈

• cool7002 replied @ 2009-01-11 12:51 pm
    <br>
    <br>唔係呀...又食?
    <br>
    <br>咁快就食,唔同豬未食早餐~~~~~

• 空間 replied @ 2009-01-11 12:52 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2009-01-11 12:49 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-01-11 12:47 pm
    <br>
    <br>
    <br>你真係通情逹理,咁樣先至吹得開心~~~哈哈
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>呢個真,不過有時真係睇到好厭,有d post唱黎唱去做咩,都咁大個人,仲好似細路仔咁,我同絶交,比番我送比你既野比我
    哈哈
    <br>====================
    <br>
    <br>唔至咁簡單, 我同abcd係好朋友, 所以abcd唔準同e玩 個d幼稚園風氣 wakakakka ~

• 空間 replied @ 2009-01-11 12:53 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2009-01-11 12:51 pm
    <br>
    <br>唔係呀...又食?
    <br>
    <br>咁快就食,唔同豬未食早餐~~~~~
    <br>===========
    <br>
    <br>廚房開第一頁就已經食post, 我仲諗住開個個新既, 點知輪到呢到又食 >.<
    <br>真係頂佢個lung呀 wakakakka ~

• 我禽日上去試左幾間大陸廠老細,睇佢地個款都想搵我幫手搵ic,可惜,佢地用既ic我真係有心無力,不過過左年都試下傾下睇下傾唔傾到返黎攪下,賺我諗未必賺得多,不過好勝在收現水

• cool 大哥
    <br>
    <br>其實你都好清楚,某程度上濫用 alias 係被允許既,有質素既罵戰,總會引起網民注意,就好似報紙一年有幾多日唔係將負面新聞擺頭版丫?
    <br>
    <br>小弟係 she.com 既資歷可能唔夠你深,睇到既野有唔同唔出奇。不過咩野係好,咩野係唔好,每個人心裡面都有把尺既。你話因為罵戰而影響到其他人係一件錯誤既事,對於呢點,我把尺係同你一致既,所以我係人地條 thread 出多左聲都會 say sorry 跳返出黎。但係依家借用 earthworm 呢個 nickname 為自己 alias 既網友,似乎用左一把唔同既尺同大家玩囉!
    <br>
    <br>anyway,she.com 暫時可能仍然覺得呢舍未係問題啦!哈哈!入黎講完廢話,又要將自己條 thread 置頂先!

• 我禽日上去試左幾間大陸廠老細,睇佢地個款都想搵我幫手搵ic,可惜,佢地用既ic我真係有心無力,不過過左年都試下傾下睇下傾唔傾到返黎攪下,賺我諗未必賺得多,不過好勝在收現水

• 收現水咁好?
    <br>
    <br>可以話淨賺喎

• cool7002 replied @ 2009-01-11 12:59 pm
    <br>
    <br>收現水咁好?
    <br>
    <br>可以話淨賺喎
    <br>
    <br>我都要比現水羅貨,但唔知傾到咩價錢返黎,再計塭交大陸,我諗傾到都冇咩賺,最大得益反而係多個供應商,因為佢呢幾間用緊既ic係ic廠班代理自己玩番曬,我唯一入到位係班廠由攪一隻新野開始,我己經幫佢攪,由派板直到落單,咁我就有機會做到個價錢,好似而家咁佢比個no叫我報價,ic廠一定比個貴價比我

• earthworm replied @ 2009-01-11 12:58 pm
    <br>
    <br>cool 大哥
    <br>
    <br>其實你都好清楚,某程度上濫用 alias 係被允許既,有質素既罵戰,總會引起網民注意,就好似報紙一年有幾多日唔係將負面新聞擺頭版丫?
    <br>
    <br>小弟係 she.com 既資歷可能唔夠你深,睇到既野有唔同唔出奇。不過咩野係好,咩野係唔好,每個人心裡面都有把尺既。你話因為罵戰而影響到其他人係一件錯誤既事,對於呢點,我把尺係同你一致既,所以我係人地條 thread 出多左聲都會 say sorry 跳返出黎。但係依家借用 earthworm 呢個 nickname 為自己 alias 既網友,似乎用左一把唔同既尺同大家玩囉!
    <br>
    <br>anyway,she.com 暫時可能仍然覺得呢舍未係問題啦!哈哈!入黎講完廢話,又要將自己條 thread 置頂先!
    <br>=========================================
    <br>
    <br>我諗你都係唔係好明白我癈話緊d乜 哈哈 不過唔緊要 ^^
    <br>
    <br>還有...你認為我係到偏幚...咁我都無辦法 >.< 不過...最大既一個問題係, 我從何而得知, 用你正名攪事既個個人, 係我所認識既人? 你earthworm大哥要玩其他alias都唔會四圍同人講啦...right?
    <br>
    <br>所以...我係topic講左啦, 最緊要自己玩得開心? 他她人死唔死都唔差幾? ^^
    <br>
    <br>
    <br>吹水, 攪事, 嘈交 對我黎講都唔係問題...我唔喜愛d人老作姐!
    <br>
    <br>

• 空間 replied @ 2009-01-11 1:04 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2009-01-11 12:59 pm
    <br>
    <br>收現水咁好?
    <br>
    <br>可以話淨賺喎
    <br>
    <br>我都要比現水羅貨,但唔知傾到咩價錢返黎,再計塭交大陸,我諗傾到都冇咩賺,最大得益反而係多個供應商,因為佢呢幾間用緊既ic係ic廠班代理自己玩番曬,我唯一入到位係班廠由攪一隻新野開始,我己經幫佢攪,由派板直到落單,咁我就有機會做到個價錢,好似而家咁佢比個no叫我報價,ic廠一定比個貴價比我
    <br>==============
    <br>
    <br>我意思係...收現水, 唔駛開單, 彈性及無稅嗎 ~
    <br>做生意又好, 打工又好, connection 唔好...做鬼都唔靈!

• 哦~~咁稅又唔怕,因為同大陸廠做都係走上去交,所以我地都唔會入單~

• cool 大哥
    <br>
    <br>你廢話講乜我明,所以我先講返兩句 tum 自己開心既廢話囉
    <br>
    <br>我冇話你偏幫,你上黎都係吹水過日晨者,就好似報紙要報下死人冧樓先會有人留意之嘛!你同你既言論我認為係一致喎!只不過我覺得你係高手者
    <br>
    <br>我同件老翻(甚至係幾件老翻),都係鬥長命者,有 d 不負責任既說話唔係我講既,應該我死唔去既,咪繼續入舨吹水囉

• earthworm
    <br>
    <br>我係高手就唔會四處都見到...叫我食藥既post啦 哈哈 ~
    <br>
    <br>叫我亞cool得啦, 哥前哥後...好多分險架 >.<

• 空間 replied @ 2009-01-11 1:14 pm
    <br>
    <br>哦~~咁稅又唔怕,因為同大陸廠做都係走上去交,所以我地都唔會入單~
    <br>================
    <br>
    <br>咁都好呀 ~

• 都唔係,如果係香港訂既貨,我都係走上去,試過唔見貨,我唔見左萬幾蚊~~賺都都賺到

• 女友打鑼咁係到拆天啦, 下轉再傾 886 ^^

• 空間 replied @ 2009-01-11 1:27 pm
    <br>
    <br>都唔係,如果係香港訂既貨,我都係走上去,試過唔見貨,我唔見左萬幾蚊~~賺都都賺到
    <br>
    <br>你慳埋運輸, 更大風險啦, 所以要小心行事, 唔好成日�E女米得羅 呵呵
    <br>
    <br>886 下次再傾 hehehe ~

• cool7002 replied @ 2009-01-11 1:30 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-01-11 1:27 pm
    <br>
    <br>都唔係,如果係香港訂既貨,我都係走上去,試過唔見貨,我唔見左萬幾蚊賺都都賺到
    <br>
    <br>你慳埋運輸, 更大風險啦, 所以要小心行事, 唔好成日�E女米得羅 呵呵
    <br>
    <br>哈哈
    ~~~冇 女呀
    <br>
    <br>我比速遞上,咁佢唔見貨最多賠三成比我,因為如果打正稅上會好貴上到去個價,所以我呢行大陪份都係走私上去

• hIGH~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• 虎 虎
    <br>
    <br>早騰

• 虎 虎
    <br>
    <br>我想係空間隔離加字,點樣可以加

• no ar, she doesn't accept chinese nickname now.

• 咁冇計啦,等我仲想係隔離加多句(我要打十個)哈哈
    <br>
    <br>今日有乜節目呀,我一陣都走啦,去搵位

• cool cool ~ 早 ~~~
    <br>
    <br>
    <br>空間 ~ 早 ~~~
    <br>
    <br>
    <br>苦虎 ~ 早 ~~~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁快又一版喇 ~~~ 哈 ~~~ 原來真係咁好多費.............話 ^_^

• ∼>淑<∼
    <br>
    <br>早晨~~~~
    <br>
    <br>我就走位,去搵位,兩位女士都相繼起身

• 哈哈 ~ 乖仔 ~ enjoy la ^o^

• 走啦~~要去搵位,不過我唔駛等位,上去講我亞媽個名,就有位呀哈哈

• 咁似我老豆嘅 ∼∼∼ 又係講聲乜生就 ∼∼∼ 哈哈 ∼∼∼
    <br>
    <br>
    <br>慢 用 ∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

• 哈哈~~~~~老人家冇咩地方去,得閒就走去飲下茶,過年比封利是,中秋幫佢買月餅,自然就易搵位

• 各位早抖 ^^

• 既然矛人 哈哈 ~

• 突然醒左...進來8下

• 早晨 三隻蛋 ^^
    <br>真係好早喎? 五點幾醒左, 咁米要去煮早餐羅 呵呵 ~

• cool7002 replied @ 2009-01-12 6:13 pm
    <br>
    <br>早晨 三隻蛋 ^^
    <br>真係好早喎? 五點幾醒左, 咁米要去煮早餐羅 呵呵 ~
    <br>=====================
    <br>cool...早晨
    <br>
    <br>時差未攪好,返來又忙執野,好累!
    <br>煮早餐?一返來就立刻進入節食大計,因在港食得得過份....
    <br>
    <br>乜re版攪成咁,未走前係搵食男女多,但依家多左好多立心搗蛋人,原因何在?

• 我立心搗蛋......Kikikiki......

• +ggg replied @ 2009-01-12 6:31 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2009-01-12 6:13 pm
    <br>
    <br>早晨 三隻蛋 ^^
    <br>cool...早晨
    <br>
    <br>時差未攪好,返來又忙執野,好累!
    <br>煮早餐?一返來就立刻進入節食大計,因在港食得得過份....
    <br>
    <br>乜re版攪成咁,未走前係搵食男女多,但依家多左好多立心搗蛋人,原因何在?
    <br>
    <br>好多原因喎 呵呵 ~
    <br>
    <br>估物論係乜都好, 唔好老屈就得啦 hehehehe ~

• carpediem replied @ 2009-01-12 6:33 pm
    <br>
    <br>我立心搗蛋......Kikikiki......
    <br>
    <br>幾時...等我去執返d蛋黎煮都好呀 哈哈

• cool7002 replied @ 2009-01-12 7:33 pm
    <br>
    <br>carpediem replied @ 2009-01-12 6:33 pm
    <br>
    <br>
    <br>==================
    <br>唔係咩蛋都煮得,唔煮得就要擲左佢!

• +ggg replied @ 2009-01-12 7:41 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2009-01-12 7:33 pm
    <br>
    <br>carpediem replied @ 2009-01-12 6:33 pm
    <br>
    <br>
    <br>唔係咩蛋都煮得,唔煮得就要擲左佢!
    <br>
    <br>唔食得先擲左佢啦 hehehe ~

• 唔食得先擲左佢啦 hehehe ~
    <br>=============
    <br>可想程度都係你為食d...我懶d
    <br>你點都要煮熟,唔食得先擲
    <br>我就費事煮就擲
    <br>hahaha

• +ggg replied @ 2009-01-12 7:47 pm
    <br>
    <br>唔食得先擲左佢啦 hehehe ~
    <br>可想程度都係你為食d...我懶d
    <br>你點都要煮熟,唔食得先擲
    <br>我就費事煮就擲
    <br>hahaha
    <br>
    <br>有時烚蛋架嗎 哈哈 烚左唔得未掉羅 呵呵 ~

• 三隻蛋
    <br>
    <br>有無去牛奶公司食厚多士炒蛋呀 hehehe ~

• 烚下...烚下...隻臭蛋???!!! 妙!
    <br>
    <br>牛奶公司食厚多士炒蛋<<<< 去左三次都排長籠,唔想浪費時間,三次都去左義順食雙皮奶,我喜歡厚西多,好多茶餐廳都做得好好,加多杯奶茶,我已經好滿足
    <br>
    <br>去左新蒲崗得龍三次...呢間食店我由細(20歲)去到大,嘩....唔錯!

• 烚時唔知佢臭架嗎 hehehe ~
    <br>
    <br>三次都無食呀...ohhhhhhhhhhh 曬左 哈哈 ~

• cool7002 replied @ 2009-01-12 8:10 pm
    <br>三次都無食呀...ohhhhhhhhhhh 曬左 哈哈 ~
    <br>第三次都想排隊...
    <br>但有一途人正與友人通電:「嘩!好多傻佬在澳洲牛奶排隊喎...wakaka....」
    <br>咁我咪又打消念頭lor....

Log in to reply