大家請小心

• haha replied @ 2009-01-08 8:46 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2009-01-08 7:46 pm
    <br>
    <br>1)你覺得羅人個名黎玩叫正常, 咁你唔駛再問我問題啦?
    <br>﹣﹣>你呢段說話應該quote埋俾扮earthworm既人,點解大細超?
    <br>
    <br>2)我現在invite攪事者入去我自己到, 攪到你d乜?
    <br>﹣﹣>佢今朝出現過一陣之後已經走左,無再現身,你而家至黎教訓佢,萬一佢又走出黎應你,咪又玩到唔關事既人。
    <br>
    <br>3)如果你已經判左我係攪屎棍, 咁你現在有無覺得, 你係到除褲放屁?
    <br>﹣﹣>又係歪理,狗屁不通。
    <br>
    <br>4)唔該你唔好...好學唔學, 學埋用alias出黎講野, 鼠輩所謂!!!!
    <br>﹣﹣>全she有一半以上既人用alias, 你咁講會得罪好多人,我亦唔覺你用login好光明,呢個係你既真正身份咩? 你咁光明正大,點解唔用自己個真名,即係你阿媽幫你改o個個名做login,再唔係,學C叔咁出埋自己張相....你咁做至有資格話人鼠輩......haha
    <br>==============================
    <br>
    <br>
    <br>得唔得罪, 唔駛你理?
    <br>
    <br>我講左叫佢用其他人名, 我一樣welcome佢黎我到玩? 你盲架?
    <br>
    <br>扮earthworm個個人已經入左我到玩, 你見唔到咩?
    <br>
    <br>我現在見到, 米現在先回, 有乜問題?
    <br>
    <br>你唔覺用login光明係你既事, 你縱容d人用alias去攪事, 咁呢個post就出問題啦? 鼠輩行為, 你究竟知唔知點解? 你自己其身不正, 扭橫節曲, 你自己思想一 下先啦!
    <br>
    <br>打攪曬版主, 有問題...唔該請移玉步去我到!

• 置頂

• 今日係第幾日唔見左個個人?
    <br>

• 嘩~~~~ 乜咁早呀?

• 過客
    <br>
    <br>好似係第三日

• 皇額娘
    <br>
    <br>老翻出現,我咪要將呢條 thread 置頂囉

• 佢又走去攪其他人呀?

• 皇額娘
    <br>
    <br>係呀!人類既行為真係幾有趣......

• 噢, 我又sense到第2個出名搞屎棍

• 哈~~~~ 咁你知道佢係邊個未?

• 過客
    <br>
    <br>因果......你睇到因果嗎?

• 因為佢同之前banned個位言行非常之似
    <br>- 又係好正義(好似?)
    <br>- 又係鬧曬人咁
    <br>- 又係好憎人用 alias, 用親都係鼠輩
    <br>
    <br>:P
    <br>
    <br>

• "又係好憎人用 alias, 用親都係鼠輩"
    <br>
    <br>呢句精警呀!

• 叫人唔好用alias 有什麼用?she 可以開好多個真身,現左真身又點?
    <br>

• 伏虎羅漢現真身!!!!!!!!

• 又出現!又要置頂

• 幫你推一下先.......
    <br>
    <br>我係鍾意用alias 呀!haha....都唔明D人,我又唔係諗住溝你,又唔會同你見面,大家都係用個網名係she留言,做咩要話用alias既人係'鼠輩'呢?
    <br>
    <br>仲有個位cool...講野無point無禮貌,用login就可以光明正大咁鬧人?

• haha
    <br>
    <br>自保就算喇!take it easy 啦!

• 拿拿拿~~~~~我用左login 做名啦!!!我唔係鼠輩呀!!!哈哈

• 成年無上黎 (起碼09未, 哈哈), 呢度好似好熱鬧, 溫了書, 可能還有其他參考書未睇, 所以明d又唔明d咁
    <br>
    <br>不過, 我最鬼鍾意haha講果段, show 左login 又有咩咁巴閉, credibility不會比用alias的高, 不要傻, 忘了大家都身在cyber world
    <br>
    <br>-------------------
    <br>
    <br>"全she有一半以上既人用alias, 你咁講會得罪好多人,我亦唔覺你用login好光明,呢個係你既真正身份咩? 你咁光明正大,點解唔用自己個真名,即係你阿媽幫你改o個個名做login,再唔係,學C叔咁出埋自己張相....你咁做至有資格話人鼠輩......haha
    <br>"
    <br>

• cool7002 replied @ 2009-01-08 10:25 pm
    <br>
    <br>得唔得罪, 唔駛你理?
    <br>﹣﹣>點解唔理得,我係用緊alias,你即係話埋我。
    <br>
    <br>我講左叫佢用其他人名, 我一樣welcome佢黎我到玩? 你盲架?
    <br>﹣﹣>你俾D禮貌得嗎?睇到你係其他thread好正經同人傾計,但原來都係一個偽君子....haha
    <br>
    <br>扮earthworm個個人已經入左我到玩, 你見唔到咩?
    <br>﹣﹣>見到,不過你無同佢講番同一段說話,無話佢“好學唔學, 學埋用alias出黎講野, 鼠輩所謂!“
    <br>
    <br>我現在見到, 米現在先回, 有乜問題?
    <br>﹣﹣>如果你想息事寧人,唔理佢係最好既方法,你叫佢過你個邊攪,即係撩交嗌....定係你想做she的英雄?
    <br>
    <br>你唔覺用login光明係你既事, 你縱容d人用alias去攪事, 咁呢個post就出問題啦? 鼠輩行為, 你究竟知唔知點解? 你自己其身不正, 扭橫節曲, 你自己思想一 下先啦!
    <br>﹣﹣>到我問番你,你邊隻眼見到我縱容d人用alias去攪事?其身不正呢個道理我清楚過你,所以至咁憎個8雲。
    <br>
    <br>打攪曬版主, 有問題...唔該請移玉步去我到!

• behind
    <br>
    <br>最吊詭既係,係網上鬧人,係冇"資格"呢個 concept 嘛

• earthworm replied @ 2009-01-09 10:42 am
    <br>
    <br>haha
    <br>
    <br>自保就算喇!take it easy 啦!
    <br>﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
    <br>我最唔滿意係D人為拗而拗,講到無point一係就鬧人,一係就講D無謂野帶過,但係又要扮君子.....真係幾變態架......
    <br>
    <br>
    <br>

• earthworm replied @ 2009-01-09 10:50 am
    <br>
    <br>behind
    <br>
    <br>最吊詭既係,係網上鬧人,係冇"資格"呢個 concept 嘛
    <br>﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
    <br>認同,但係話人係鼠輩o個個人係指所有用alias既人bor.....

• haha
    <br>
    <br>我對選擇性失明、斷章取義、君子扮演遊戲呢三樣最不能理解
    <br>唔理解,所以接受唔到

• 所以不應以"出貼方式"廢言嘛, 而是看他貼的內容

• 8雲消失左即刻一天都光曬

• earthworm replied @ 2009-01-09 10:57 am
    <br>
    <br>haha
    <br>
    <br>我對選擇性失明、斷章取義、君子扮演遊戲呢三樣最不能理解
    <br>唔理解,所以接受唔到
    <br>﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
    <br>都認同,雖然你都有串人,不過有時串得幾好笑架....haha

• K.....至驚係陰魂不散。

• 哈哈!聽者有意者

• 都係高登岩佢玩d

• 係咩? 妳覺得兩個forum有咩唔同架

• ladymarmalade replied @ 2009-01-09 11:05 am
    <br>
    <br>都係高登岩佢玩d<----因為佢夠硬膠??

• 有時罵戰都幾好睇,不過唔係人身攻擊個隻

• 罵得黎都要有質素架, 唔係第二句就爆粗, 好似細蚊仔嗌交咁

• 我以前玩newsgroup(約十年前), 幾硬膠的人和事都見過, 我都唔係d咩高尚既人, 出身自最最最次文化的新聞組 (玩NEWSGROUP多數都係從事it或對OUTLOOK有一定認識)

• 思想/心靈嚴重地受污染 大部份原因係

• "消失左即刻一天都光曬"
    <br>
    <br>但有暗湧

• 思想/心靈嚴重地受污染 大部份原因係我曾經長時間係新聞組浸淫,功力集百家之大成
    <br>
    <br>而家可以話係正常返, 但有時都會YAI YAI
    <br>
    <br>
    <br>hehe

• 又再置頂,老翻又出現

• 有d人係天生接收同表達能力都差, 其實係無咩問題, 不過有d人又唔知自己係咁,成日以為有問題既係其他人, 一d都唔明知彼知己百戰百勝呢個道理

• 個老翻之前都露左底啦, 仲洗咩用alias 呢 ? 定係佢以為無人知呢 ? kakakaka

• 有時係度諗, 這個cyber world 的出現, 令我地可以肆無忌旦將醜陋的一面表露出黎, 不知對真實的我, 會有咩影響

• haha
    <br>
    <br>世界並不公平,有聰明人有蠢人有靚人有醜人有男人有女人有黑人白人黃種人
    <br>自己知自己係咩野定位就 OK 啦!

• 好聽d咪叫有個地方發洩LOR.....

• 係邊個

• AGREE WITH haha
    <br>
    <br>根本8雲冇point, 一唔鐘意人話�
    <br>
    <br>就又粗口又開thread
    <br>
    <br>冇品又小氣, 仲話自己係好男人
    <br>
    <br>登佢個所謂女友可憐

• earthworm replied @ 2009-01-09 11:22 am
    <br>
    <br>haha
    <br>
    <br>世界並不公平,有聰明人有蠢人有靚人有醜人有男人有女人有黑人白人黃種人
    <br>自己知自己係咩野定位就 OK 啦!
    <br>------------------
    <br>就係有好多人唔知, 所以至會引起罵戰.....

• 哈哈哈~~~~~我一定係無聊人!!!!

• behind replied @ 2009-01-09 11:12 am
    <br>
    <br>罵得黎都要有質素架, 唔係第二句就爆粗, 好似細蚊仔嗌交咁
    <br>
    <br>3X幾歲人好似3歲細蚊仔咁

Log in to reply