乜she.com攪成咁呀? 想搵個正經0的0既topic入去傾下計都無.

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-06 5:13 pm

人貴自知呢樣野唔係人人都識, 哈哈

----------------

right

• 八雲 replied @ 2009-01-02 4:47 pm

縮頭龜 haha, 快d入來啦, 有爺生無乸教的龜公

八雲 replied @ 2009-01-02 6:34 pm

worm 你老豆死?未

八雲 replied @ 2009-01-02 6:38 pm

worm, 你老 母是否傚雞,才生出你這僕 街仔,haha

八雲 replied @ 2009-01-02 6:40 pm

worm,你全家死曬未

八雲 replied @ 2009-01-06 11:41 am

cool, 佢地由頭到尾都不是害我, 只是害緊 d 女, 依d咪所謂朋友囉, 朋友是用來出賣的, haha

我無係度搵食, 妳地點話我, 我都無損失, 但妳地口口聲聲話要保護女性, 但傷害女性的只是妳們, 不是我.八雲 replied @ 2009-01-02 4:47 pm

八雲 replied @ 2009-01-02 6:34 pm

worm 你老豆死?未

八雲 replied @ 2009-01-02 6:38 pm

八雲 replied @ 2009-01-02 6:40 pm

worm,你全家死曬未

八雲 replied @ 2009-01-06 11:41 am

cool, 佢地由頭到尾都不是害我, 只是害緊 d 女, 依d咪所謂朋友囉, 朋友是用來出賣的, haha

我無係度搵食, 妳地點話我, 我都無損失, 但妳地口口聲聲話要保護女性, 但傷害女性的只是妳們, 不是我.八雲 replied @ 2009-01-02 4:47 pm

worm 你老豆死?未

worm,你全家死曬未

我無係度搵食, 妳地點話我, 我都無損失, 但妳地口口聲聲話要保護女性, 但傷害女性的只是妳們, 不是我.

• BBcat2008 replied @ 2009-01-06 5:14 pm

唉.....

想搵 d 新朋友傾下計啫, 都遇倒煩人..

----------------

我也俾人煩

• 皇額娘

Hoyanyatgor & BB CAT

你地最近有咩�雃n?

我呢期成日去bar, 同d cbc friends玩

有時會bbq

你呢?

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-06 5:15 pm

哈哈, 咁要睇你eq好唔好囉

有d野, 唔想睇既未skip左佢囉

咁執著哂時間做咩

---------------

我又學吓先

• 皇額娘 replied @ 2009-01-06 5:16 pm

BB CAT

我係版主都係咁啦~

忍耐下啦

-------------

我又忍

• 八雲 replied @ 2009-01-02 4:47 pm

worm 你老豆死?未

worm,你全家死曬未

worm 你老豆死?未

worm,你全家死曬未

worm 你老豆死?未

worm,你全家死曬未

我無係度搵食, 妳地點話我, 我都無損失, 但妳地口口聲聲話要保護女性, 但傷害女性的只是妳們, 不是我.

• 我想讀日文 或者 出嚟玩下先啦

我因為之前嗰個放棄咗自己既生活同朋友

而家搵噃自己先

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-06 5:18 pm

皇額娘

你地最近有咩�雃n?

有時會bbq

你呢?

我好耐無去 bar lu

• BBcat2008 replied @ 2009-01-06 5:19 pm

我想讀日文 或者 出嚟玩下先啦

我因為之前嗰個放棄咗自己既生活同朋友

而家搵噃自己先

------------------

識朋友要載眼識人

• BBcat2008 replied @ 2009-01-06 5:19 pm

我想讀日文 或者 出�薊惜U先啦

我因為之前�鶩茤騉��鬫菑v既生活同朋友

而家搵�謔菑v先

玩咩先? ons? 哈哈..kidding

唔好做d自己唔想玩既野

• 我都去過 speed dating wor

其實幾好玩架

一次識成幾十人架

• 搭嘴

如果你再去, 叫埋我吖, 我想有人陪

• 搭嘴 replied @ 2009-01-06 5:20 pm

我都去過 speed dating wor

其實幾好玩架

一次識成幾十人架

幾多錢

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-06 5:18 pm

皇額娘

你地最近有咩鎹好?

有時會bbq

你呢?

主力做四樣野:

1, 跑步, 因為聖誕檔期實在係食得太多喇~ 停左兩星期無跑, 所以要跑返.

2, 睇VCD啦~ 睇哈利波特

3, 睇書啦~ 都係睇哈利波特

4, 聽音樂, 哈~ 又係哈利波特.

• 出去玩下係 - 飲吓嘢, 唱下歌仔啫

• 哈利波特..哈哈

你睇到第幾集? 我呢排都想反睇

• BBcat2008 replied @ 2009-01-06 5:22 pm

出去玩下係 - 飲����, 唱下歌仔��

哦, 咁呢樣野都可以

你係呢個forum都可以識到好多呢d friends

• 哈利波特其實我已經睇曬架喇~

不過依家返睇.

我第一同第五集係睇英文版0既, 依家睇到第二集.

• 我要忍

• 我以前都有出嚟玩, 但都識唔倒, 因為玩嚟玩去都係嗰班朋友, 唔係狗公就結咗婚

• Harry Porter?......I prefer 日本AV 蝦你波大.....Kikikiki......

• 皇額娘 replied @ 2009-01-06 5:25 pm

哈利波特其實我已經睇曬架喇~

不過依家返睇.

我無睇過中文呀, 因為一開始就睇英文

中文d名難明, 哈哈

• BBcat2008

我依家結左婚喇

唔洗去 speed dating 啦

• 八雲 replied @ 2009-01-06 5:26 pm

我要忍

-----------

忍得多會有腎石嗎

• BBcat2008 replied @ 2009-01-06 5:26 pm

我以前都有出�薊�, 但都識唔倒, 因為玩�薊悼h都係�鶦Z朋友, 唔係狗公就結�鰼B

friend既friend有無? 我而家個d都係friend既friend

大家好易熟落唧

• carpediem replied @ 2009-01-06 5:26 pm

Harry Porter?......I prefer 日本AV 蝦你波大.....Kikikiki......

------------------

我要睇

• 搭嘴

恭喜曬.. 祝你幸福

• 我都未結, 不過唔洗speed dating, 哈哈

• BBcat2008

其實去 speed dating 呢

自己一個人去都好架

得唔得都無人知, 仲少心理壓力

• 頭先行開左去開會

BBcat2008

出去玩,多數都係酒肉朋友,唔好將個標準 set 得太高就 ok 架喇!

• 我要忍, 要學吓點做偽君子

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-06 5:27 pm

皇額娘 replied @ 2009-01-06 5:25 pm

哈利波特其實我已經睇曬架喇~

不過依家返睇.

我無睇過中文呀, 因為一開始就睇英文

中文d名難明, 哈哈

第一集我係睇中文版0既.

• speed dating 之不過兩三個小時o者

岩傾個位咪同佢傾多d

唔岩既咪求其講幾句lor

好易架咋.

• 唔知點解我接受唔到SPEED DATING

• 睇黎一陣好快又有事端

好彩就放工, 哈哈

• c 兄

咁飯島愛死左, 你有無咩感觸呀?

• 搭嘴

你話 speed dating 定 table for six 好呢..

• 我係狗肉朋友 bor........Kikikiki......好耐無食狗肉o勒......流口水 tim.....

• 六點之後呢到就關門大吉.

• 皇額娘 replied @ 2009-01-06 5:32 pm

唔知點解我接受唔到SPEED DATING

我都係, 其實要追女仔, 身邊都唔難搵

• 唉.. 我都唔係話一定要去.. 不過都係好悶呀

• 皇額娘 replied @ 2009-01-06 5:33 pm

六點之後呢到就關門大吉.

我都係around6點閃人

• 所以我真係未試過呢樣野.

• 飯島愛死左......我o既生命從此無意義......

• BBcat2008 replied @ 2009-01-06 5:34 pm

唉.. 我都唔係話一定要去.. 不過都係好悶呀

咁你會唔會主動識netfriend? 如果會, 都係一個source黎既

不過就要小心d囉

• 好似行屍走肉.....唉......

• 皇額娘 replied @ 2009-01-06 5:34 pm

所以我真係未試過呢樣野

女仔如果唔係好passive / 個樣唔係太嚇人既

都ok易搵既

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-06 5:33 pm

皇額娘 replied @ 2009-01-06 5:32 pm

唔知點解我接受唔到SPEED DATING

我都係, 其實要追女仔, 身邊都唔難搵

------------

你咁好彩

• 我無識過 netfriend 架, 你哋算唔算呀

如果係就係第一班 netfriend 喇

Log in to reply