上網識男女朋友成功率有幾高?

• 幾年前都仲有可能, 依家就唔知喇.
    <br>
    <br>

• 我男友四年前喺呢度識架!
    <br>

• 八雲 replied @ 2008-09-09 1:57 pm
    <br>
    <br>DFMAN1020 replied @ 2008-09-09 1:53 pm
    <br>
    <br>你都傻既...你溝唔到佢..就唔好當插你既人同你一樣要博佢歡心啦...屎忽鬼
    <br>-------------------------
    <br>你同返曬黎傾 msn, 我係佢屋企, 係佢自己同我講, 妳見過佢 facebook 張相, 就話會鍾意佢, 要溝佢, 不過佢唔 so 你. 點呀, 夠膽做唔夠膽認呀, 癈柴

• 我同我男朋友四年前係icq識.

• 我都識過, 仲要幾好條件

• 我男友1年前喺上網識架!

• my hubby is my nf
    <br>but before 9 yr la

• 上網識係唔係咁易發展?有好多男一見左面唔知係認真唔認真,一開始就要xxxx啦!咁點?

• 贈你四字真言: 帶眼識人.

• 八雲 replied @ 2008-09-09 1:57 pm
    <br>
    <br>DFMAN1020 replied @ 2008-09-09 1:53 pm
    <br>
    <br>你都傻既...你溝唔到佢..就唔好當插你既人同你一樣要博佢歡心啦...屎忽鬼
    <br>-------------------------
    <br>你同返曬黎傾 msn, 我係佢屋企, 係佢自己同我講, 妳見過佢 facebook 張相, 就話會鍾意佢, 要溝佢, 不過佢唔 so 你. 點呀, 夠膽做唔夠膽認呀, 癈柴
    <br>佢條僕 街鍾意玩到嬲, 之後插佢嗎, haha
    <br>佢條女今晚無生意, 無錢佢洗, 所以佢咁火, haha
    <br>條女做雞, 無固定收入, 都幾慘, 我都同情?
    <br>你這個白痴, 當然還有其他白痴人同我傾, 因他們是白痴, haha haha

• 我覺得可以搵大家鍾意對方,又可以成功穩定發展,機會率唔高.

• 用長d時間睇清楚, 唔好急

• 要識吓先喎.....一開始 就要sex....咁即係出嚟搵食架啦....無得發展架!
    <br>

• puzzle,機會好難講,不過我信緣份^^

• 死開啦, 又係度搞事
    <br>要搞搞第二度, 麻x煩

• 其實係邊度搵都一樣, 無論網上定現實生活中都好, 最緊要就係用長d時間, 睇清楚, 唔好急

• umbrella,agree with you

• umbrella replied @ 2009-01-05 2:05 pm
    <br>
    <br>其實係邊度搵都一樣, 無論網上定現實生活中都好, 最緊要就係用長d時間, 睇清楚, 唔好急
    <br>-------------
    <br>講得啱

• I'm interested to know more about it?

• 係學校或工作識又有幾高??
    <br>
    <br>係邊度識都係一樣, 上網識都只係一個渠道或機會, 成唔成功賜睇緣份
    <br>
    <br>

• 我自己係工作上識既就好多
    <br>有三份之二既女朋友係同事

• 人一個
    <br>
    <br>你成日轉工架??

• 我男友1年前喺上網識架!
    <br>我地msn傾左約一星期, 第一次見就開始拍拖了.
    <br>我係一個幾理智同冷靜既人, 都唔係易鍾意一個人, 我bf係我第一個男朋友, 我廿幾先第一次拍拖.
    <br>但原來緣份真係避唔到. 估唔到develop得咁快, 依家我們打算結婚了.

• 你地幾好喎...
    <br>
    <br>我都想係網識, 唔鍾意係公司內識囉.

• 咁都俾你知?!?!
    <br>我之前係喎, 3年做左4份
    <br>份份工都識到一個女朋友...唉....太衰

• 哈~
    <br>咁你係因為飛女先轉工, 定係因為轉工識到新女島飛人呀!
    <br>
    <br>定係俾人飛左, 所以轉工呢??

• 其實係去到新公司就識到新女, 所以飛左個舊既
    <br>不過我覺得係咁岩遇到, 唔係個個都係見異思遷既
    <br>哈哈

• 如果一開始,10個10個都要求咩左先.成日提住,咁係咪即係冇計傾?

• 依家男友係上年net識, 佢有要求,但我冇應承,佢仍然對我幾好

• 最近net識左個,一開始就想咩!成日都想!當然我唔應承!但係都會上下其手!佢又叫我唔好打俾佢,佢話佢亞媽唔鐘意!平日大部份時間唔得閒都算啦!平安夜聖誕節又話要倍亞媽屋企人!我而家連佢打黎都唔想聽!覺得好討厭!

• 佢唔係怕佢呀媽唔鐘意~~
    <br>係怕佢條女唔鐘意0者
    <br>衣d execuse 十年前都唔用啦

• 我覺得重點是否網絡,而是妳有沒有用心,用時間好好看清楚le個網上認識的朋友,其實要呃人,在網絡上定現實社會一樣會發生,問題係妳有沒有認清楚le個人就有進一步的關係?邊個話妳唔係網上認識的就唔會呃妳?

• 第二,三個男朋友,同呢家個男朋友都係網上面識,每個都拍左年幾兩年。
    <br>以前果兩個都唔錯,但係呢家果個好唔乖,有成日上網識女仔惡習...
    <br>不過咁,我地見哂家長,隨傳隨到。大時大節,生日前後都好乖乖陪住我。
    <br>
    <br>puzzle,以我所知我果個都係咁樣呃女仔,成三十幾歲人重會話陪阿媽過xmas,平日打極電話都唔會聽,9唔9先覆一次話工作忙,都有女仔信。

• vovo
    <br>
    <br>咁都幾可悲, 不過你唔驚佢搞出事咩?

• puzzle replied @ 2009-01-06 12:46 am
    <br>
    <br>最近net識左個,一開始就想咩!成日都想!當然我唔應承!但係都會上下其手!佢又叫我唔好打俾佢,佢話佢亞媽唔鐘意!平日大部份時間唔得閒都算啦!平安夜聖誕節又話要倍亞媽屋企人!我而家連佢打黎都唔想聽!覺得好討厭!
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>唔係咁.....都信呀??

• hoyanyatgor,
    <br>
    <br>驚都冇辦法,佢條件又o岩自己,思想價值觀相似,拍拖兩年都幾就我同錫我
    <br>同埋對自己有信心o既...哈哈
    <br>其實,聰明少少o既女仔都知佢攪緊邊科啦

• puzzle
    <br>乜你覺得你有男朋友咩.. 我就唔覺係有喇..
    <br>大時大節佢都唔係你身邊, 你有事搵佢又搵唔倒, 同自己一個人有咩分別, 仲要比人上下其手, 唔好噤傻啦.....

• puzzle replied @ 2009-01-05 1:58 pm
    <br>我覺得可以搵大家鍾意對方,又可以成功穩定發展,機會率唔高.
    <br>
    <br>
    <br>網上壞人多
    <br>要遇到個好男人女人,都唔太易,要發展到就更難
    <br>但唔代表比日常生活中難搵,不過我覺得機會率會低d 
    <br>
    <br>你想上網搵?

• puzzle replied @ 2009-01-06 12:46 am
    <br>
    <br>最近net識左個,一開始就想咩!成日都想!當然我唔應承!但係都會上下其手!佢又叫我唔好打俾佢,佢話佢亞媽唔鐘意!平日大部份時間唔得閒都算啦!平安夜聖誕節又話要倍亞媽屋企人!我而家連佢打黎都唔想聽!覺得好討厭!
    <br>
    <br>
    <br>好明顯佢本身都有幾條女啦
    <br>上得網識女仔,會怕阿媽?

• I really doubt it. do not jeopardize your owl life and hurt your own feeling here. Many peopole wear marks before showing you theri real face.....
    <br>
    <br>Be careful, guys!

• 成功率高,分手機率同偷食機率都高架

• 我試過係net識過幾個男! 都係pk!
    <br>
    <br>(1)最近果個正如上又述! 唔打得俾佢因為佢亞媽唔鐘意! 試過打佢手提電話但係女人聽! 我又唔清楚佢背景!
    <br>
    <br>(2)之前識果個唔鍾意!佢一feel倒我唔鍾意佢,冇答應做佢女朋友即刻態度超越惡劣!
    <br>
    <br>(3)再之前識果個住得好遠!平日已經好少見面!打電話又經常搵唔倒!佢話工作好busy身兼3份工年薪千萬,一日只係訓4-5小時!又偶然見面時又話我對佢冇feel唔高興!撰我係佢o既錯!
    <br>
    <br>(4)再之前果個經常hurt我!唔鐘意聽我電話!接我電話又趕住收線!話最好一星期只打一次!佢次次約我見面都想xxx. 嘈交時間多,識左2-3年都未一齊過聖誕情人節!我而家問佢可唔可以係佢屋企長住,佢話只可過夜唔可以住!每次同佢講分手佢會話ok,唔會care我唔高興!
    <br>
    <br>唉.....

• puzzle
    <br>你醒下啦, 原來你有噤多經驗, 都唔學叻 d 架..
    <br>呢班噤既 pk 你都仲浪費時間係佢哋到, 不如正經識噃個男仔拍下拖啦, 不過唔好再係 net 到識喇...
    <br>你連人哋講真話定大話都分唔倒, 你要小心 d 呀..

• 原來咁有經驗, 點解仲問

• 版主
    <br>
    <br>
    <br>你要帶眼識人, 呢四個字一定要成日用, 如果唔係, 就算比你唔係網上識, 結果都係一樣.

• aladdin~~~~~你有咩睇法?網上男,女朋友認吾認真或係玩弄人??
    <br>

• puzzle~~~係妳未遇到好男人、係she.com都有純情怕羞仔...

• 網上同唔網上都一樣有壞人, 要自己識分

• 時間上分好壞?

Log in to reply