唔開心, 有冇人又係為了sl唔開心的呢, 不如一齊傾下心事

• lady,
    <br>how o ar?

• 我廿頭啦 你?

• x replied @ 2009-01-05 10:01 pm
    <br>
    <br>失敗
    <br>你唔係she找sl可以在哪裡找, 外面更難,
    <br>你之前有個唔適合? 其實是否你要求高呢?
    <br>
    <br>你講得無錯,而且男搵女更難,所以後來都無刻意再找
    <br>不過我覺得SL比GF更加可遇不可求
    <br>之前個位大家唔夾,無辦法

• too young la~
    <br>sorry, i'm female

• 失敗 講真, 我都好失敗.......
    <br>至今我都唔明白失敗原因, 係我既問題? 定抑或大家唔夾?
    <br>係我角度, bf比sl難

• sl都有夾唔夾?

• lady
    <br>how long did u broken with yr bf?

• x 你覺得我好後生.....? 我自己都經歷過d事, 老實講, 點會唔想有認真既bf?
    <br>但都係失望. 既然係咁, 我倒不如要sl, 可以既, 幾個sl
    <br>
    <br>兩個人相處, 無論朋友, sl, bf都要講夾唔夾
    <br>
    <br>你係女都一樣傾得姐

• lady replied @ 2009-01-05 10:11 pm
    <br>
    <br>失敗 講真, 我都好失敗.......
    <br>至今我都唔明白失敗原因, 係我既問題? 定抑或大家唔夾?
    <br>係我角度, bf比sl難
    <br>
    <br>唔好咁講,兩個人可以走埋一齊真係好講緣份同運氣
    <br>而且感情既野係最難夾硬黎,唔同打工讀書,唔係努力就一定得
    <br>聽你語氣好似因為之前感情上唔如意先諗搵SL,
    <br>但如x所講,其實你仲咁後生,如果唔係因咩特別原因既應該再嘗試下
    <br>個人覺得,長遠黎講有個歸屬對女仔黎講好似比較好

• x replied @ 2009-01-05 10:12 pm
    <br>
    <br>sl都有夾唔夾?
    <br>
    <br>就算朋友都要啦
    <br>總唔可以出黎鬧交多過食飯掛?

• 就算結束, 我都想知道原因
    <br>如果係我做得唔好, 我會努力改進
    <br>問題係原因都冇?
    <br>
    <br>上到來, 我先知有sl呢樣野, 我覺得做sl幾好, 輕鬆d,
    <br>奈何, 就係連搵sl都咁難

• 你係女都一樣傾得姐-----------> thx!
    <br>
    <br>我自己都經歷過d事, 老實講, 點會唔想有認真既bf?
    <br>但都係失望. 既然係咁, 我倒不如要sl, 可以既, 幾個sl -------------> understood, just a bit of surprising.

• x
    <br>
    <br>感覺上你應該大我幾多?
    <br>結左婚啦?

• 上到來, 我先知有sl呢樣野, 我覺得做sl幾好, 輕鬆d, --------------------> u know, mostly sl will make hurt more than sweet

• x
    <br>
    <br>感覺上你應該大我幾多?
    <br>結左婚啦?
    <br>
    <br>by lady - 01/05/09 22:30------------> yes, i'm married

• x
    <br>一段關係中受傷因為兩者態度唔平衡
    <br>一方愛對方更多, 就當然受傷.
    <br>
    <br>我對sl, 有一種特定既感覺, 令我唔會超越

• lady replied @ 2009-01-05 10:27 pm
    <br>
    <br>就算結束, 我都想知道原因
    <br>如果係我做得唔好, 我會努力改進
    <br>問題係原因都冇?
    <br>
    <br>個問題未必係你個邊,佢最後無講可能只係佢處理方法既問題
    <br>好多時男仔同女仔唔同,佢地好多時覺得完左就完左,唔會有興趣去事後再子細咁研究原因
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>上到來, 我先知有sl呢樣野, 我覺得做sl幾好, 輕鬆d,
    <br>奈何, 就係連搵sl都咁難
    <br>
    <br>咁呢樣野永遠女仔容易好多,只係你會遇上咩人?
    <br>之後既情況係咪會如你所想?或者你搵到之後係咪真係會享受其中?

• 我真係完全唔覺得女仔易好多
    <br>
    <br>唔通要我開條thread話搵sl? 入去留言既又係咩人?
    <br>
    <br>如果我搵到既, 的確會享受其中
    <br>
    <br>因為我分得好清sl係點, bf係點, 唔會將bf既感情帶落sl

• x replied @ 2009-01-05 10:34 pm
    <br>
    <br>-------------------->
    <br>u know, mostly sl will make hurt more than sweet
    <br>
    <br>
    <br>你曾經因為SL受過傷害?有冇咩經驗可以大家一齊分享下?

• 我對sl, 有一種特定既感覺, 令我唔會超越
    <br>
    <br>咩感覺吖^^

• lady,
    <br>u make sure yr mind is sober? did you try to find yr sl from here?

• 小小鹹 對sl同bf感覺係唔同
    <br>
    <br>x 絕對清楚
    <br>我來呢度, 想識朋友之餘, 岩既就sl
    <br>唔會特別去搵既

• 失敗
    <br>sorry, i dun want discuss in here, because we started from she.

• 唔會特別去搵既-------------> yes, take it easy!
    <br>

• lady replied @ 2009-01-05 10:42 pm
    <br>
    <br>我真係完全唔覺得女仔易好多
    <br>唔通要我開條thread話搵sl? 入去留言既又係咩人?
    <br>如果我搵到既, 的確會享受其中
    <br>因為我分得好清sl係點, bf係點, 唔會將bf既感情帶落sl
    <br>
    <br>除左呢度,係現實社會中應該都好多機會
    <br>除非你外表性格表現出黎一望已經嚇走人
    <br>否則曖曖昧昧一排就好容易開始,女追男只係隔層紗
    <br>身為男性,自問要抵當誘惑實在係好難的,應該講近乎無可能
    <br>當然,話反轉頭,亦有男性係好專一的,但呢D畢竟係好少數

• lady replied @ 2009-01-05 10:47 pm
    <br>
    <br>小小鹹 對sl同bf感覺係唔同
    <br>
    <br>x 絕對清楚
    <br>我來呢度, 想識朋友之餘, 岩既就sl
    <br>唔會特別去搵既
    <br>
    <br>好清楚自己要乜wo......

• x 咁我真係想搵...現實生活圈子細
    <br>
    <br>失敗 自問外形都可以
    <br>我生活圈子細, 識唔到好多人, 唯有靠上網

• 失敗
    <br>yr category is 專一 right?

• lady,
    <br>如果我都係單身,都可以同你傾下嗎

• 咁呢樣野永遠女仔容易好多,只係你會遇上咩人?
    <br>
    <br>by 失敗 - 01/05/09 22:40----------------> totally agree, some guys just looking for sex only

• ron 單唔單身都傾得既

• x replied @ 2009-01-05 10:55 pm
    <br>失敗
    <br>yr category is 專一 right?
    <br>
    <br>我?我當唔係啦,我係話有D男人會係,不過當然係非常非常少數
    <br>
    <br>
    <br>x replied @ 2009-01-05 10:49 pm
    <br>失敗
    <br>sorry, i dun want discuss in here, because we started from she.
    <br>
    <br>唔緊要, dun feel sorry

• 失敗
    <br>u will love yr sl or just looking for company?

• lady
    <br>多謝你, 只係想講如果單身, 總會多D寂莫同想有人陪的時候
    <br>
    <br>"咁呢樣野永遠女仔容易好多,只係你會遇上咩人?"
    <br>係供求問題,網上男仔多過女仔嗎

• x
    <br>愛sl會變成男女朋友
    <br>sl, 只宜喜歡

• ron 我唔想識d只為快餐既人

• because i believe sl relationship also have true love

• lady
    <br>u mean sl just becomes good fd?

• lady
    <br>如果要快餐,果D係叫搵SP
    <br>搵SL都係想要有畀人錫,畀人掛住,好甜密的感覺

• but we just a human, we can't control our sensation.

• 我意思係
    <br>鐘意同愛係兩回事, 要控制到
    <br>愛sl, 會令自己辛苦
    <br>鐘意sl, 情況就好

• ron
    <br>想同你繼續傾既, 不過我要去訓喇.

• 你唔介意同我keep contact 的話
    <br>你add 我啦, good nite
    <br>[email protected]

• 失敗& lady,
    <br>goodnite and c u~

• 我都睡了

• 哈哈,沖個涼返黎大家都訓曬
    <br>______________________________________
    <br>
    <br>x replied @ 2009-01-05 11:10 pm
    <br>失敗
    <br>u will love yr sl or just looking for company?
    <br>
    <br>x replied @ 2009-01-05 11:20 pm
    <br>but we just a human, we can't control our sensation.
    <br>
    <br>lady replied @ 2009-01-05 11:20 pm
    <br>我意思係
    <br>鐘意同愛係兩回事, 要控制到
    <br>愛sl, 會令自己辛苦
    <br>鐘意sl, 情況就好
    <br>______________________________________
    <br>
    <br>
    <br>未開始可能大家都可以講到好理性
    <br>但好老實,人畢竟係感情既動物
    <br>尤其一對男女相處耐左,話當中無感情真係好難
    <br>除非佢從來無都投入過個段關係,唔係要長期KEEP住純理性就更加難上加難
    <br>而自己既然放得時間精神落去SL,一齊左自然係會有感情
    <br>
    <br>當然喜歡絕對係一個必要條件,比如最簡單既被佢外表所吸引
    <br>如果一個人無一點可以比到好感你既恐怕連開始都有困難
    <br>你想講既愛既係咪指係兩個唔同既關係入面既唔同程度?
    <br>比如做配偶既普遍黎講好多情況下都會獲得優先,而SL就會因自己既角色所限?
    <br>因為未層試過兩樣同時進行,只能夠亂咁估下吹下水,有錯大家唔好見笑

• 失敗
    <br>
    <br>可唔可以留個e-mail 給我?

• 無問題
    <br>希望有機會可以再同各位傾下計
    <br>[email protected]
    <br>

• 未開始可能大家都可以講到好理性
    <br>但好老實,人畢竟係感情既動物
    <br>尤其一對男女相處耐左,話當中無感情真係好難
    <br><<<< 十分十分同意!!!!!!!!!!!!!

• 失敗
    <br>可否講下你同你sl係邊度識&keep咗個關係幾耐?

Log in to reply