30+真正朋友集中營 續版NO. 10

• 歡迎新舊會員!!!!!

• *** 新朋友請注意事項!!!!

1) 基本條件:當然要30歲或以上。

2) 新朋友請積極主動與各網友傾談交流。

3) 版上活躍3星期或以上方能參加本版的活動,管理員會最後批核是否pass。

4) 各會員們請於新人pass後才可交換msn。

會員版規:

1)嚴禁對他人惡意辱罵、人身攻擊、引發罵戰,初犯者先警告,再犯者會被 black list。

2)會員對不公平地方可向管理員反應,事件將會公正處理。

3)會員可在版上公開舉辦活動,會員私下之活動跟本版無關。

如有意見可 e-mail : [email protected] 敬請各會員註意。

管理員名單:樹, Joey, 消人, yvonne, densir, 管理員義務為本版服務,請各會員尊重他們對本版之貢獻。

• 會員名單:

1 joey

2 Dare to dream

3 mew

4 wing wing

5 開心腰果

6 308

7 Lafie

8 densir

9 火

10 sky56

11 fong

12 加倫子

13 Stand

14 雙子

15 ADA

16 雪

17 占二邦

18 timmy

19 hosiulet

20 smallfishb

21 ViVi

22 傻四

23 bikegirl

24 mabel

25 潮婆婆

26 it

27 nana

28 snoopy

29 Root

30 misagi/胖虎

31 消先生

32 尖尾大魚

33 P君/阿飛

34 小亭

35 丁丁

36 Carriecatcat

37 yvonne

38 菲菲

39 wood

40 細 S

41 細妹

42 Margarita

43 樹

44 大家姐

45 red

46 CARMEN19

47 ondotdot

48 小樹

49 eizo

50 林風

51 yen小小

52 koann

53 kathy

54 hard candy

55 joyce

56 chiba_san

57 ymark

58 z_z

59 mty

如有錯漏,請提點

• 哈哈~~ 第一次第一

• ~☆~★~☆~★~ 新人表 ~★~~☆~★~☆~

☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★

野田妹妹         (F)   30  馬   R&D  14DEC08

queridachan  (F)   34  虎   PR   21DEC08

kiza         (F)   32  龍   冇�炾窗@ 23DEC08

~☆~★新人填後必須全個post copy∼∼ 不能copy一段~★~☆

> > > > >> > > > > *★☆*★☆ 請 各 新 人 注 意 *★☆*★☆ < < < < << < < < <

想pass既話,比小小熱誠,唔係必要日日見,三幾日見番十個八幾個POST,反正冇限時段,只要有開電腦就做到

如果唔見有人係度,隨便講下,今日幾凍呀,大家食左飯未、等等!有人覆就傾多句,就算冇人覆都知你有上過黎

管理員基本上都會輪流上黎睇下,你地出左post自然會知道的!

㊣ 人多D、好玩D ㊣

• 小叻....咁快架!!

會員list都未出~~

• 喵~

• 原來 2want 係開 thread 尊員

•        ~☆~★~☆~★~ 新人表 ~★~~☆~★~☆~

☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★☆*★

野田妹妹         (F)   30  馬   R&D  14DEC08

queridachan  (F)   34  虎   PR   21DEC08

kiza         (F)   32  龍   冇�炾窗@ 23DEC08

MABLEP       (F)   34  虎   A╱C  23DEC08

> > > > >> > > > > *★☆*★☆ 請 各 新 人 注 意 *★☆*★☆ < < < < << < < < <

想pass既話,比小小熱誠,唔係必要日日見,三幾日見番十個八幾個POST,反正冇限時段,只要有開電腦就做到

如果唔見有人係度,隨便講下,今日幾凍呀,大家食左飯未、等等!有人覆就傾多句,就算冇人覆都知你有上過黎

管理員基本上都會輪流上黎睇下,你地出左post自然會知道的!

㊣ 人多D、好玩D ㊣

• 報到先

趕得切頭版^0^

• 等我出多 post 等大家留唔到頭版先

• hosiulet replied @ 2008-12-23 9:00 pm

原來 2want 係開 thread 尊員

唔係我喎!! 有勞另外一位管理員先岩~~

• ~yvonne~ replied @ 2008-12-23 9:04 pm

hosiulet replied @ 2008-12-23 9:00 pm

原來 2want 係開 thread 尊員

唔係我喎!! 有勞另外一位管理員先岩~~

>>> joey...?! 唔似係 densir

• 小叻

駛唔駛我幫手呀hehehe....

• 你地唔可以次次都夾左係第一、二個post中間架

都話我部腦慢到想死架啦>_<

• 點解仲未見人既!!!

唔通另有其人???

• 是但啦

今次算小叻好彩,咁快手

• joey~. replied @ 2008-12-23 9:05 pm

你地唔可以次次都夾左係第一、二個post中間架

小叻囉.....叻唔切咁!!wakakaka

• 咁快就要開10版

都唔知開到佰幾版會點??40+

• joey~. replied @ 2008-12-23 9:05 pm

最衰我唔識整啦!!

唔係就可以幫下手^^

>>> 原來開 thread 尊員真係 joey, 果然有咁多 thread

• 2want你咁得閒都唔去買禮物架?

• hosiulet replied @ 2008-12-23 9:08 pm

>>> 原來開 thread 尊員真係 joey, 果然有咁多 thread

梗係留返俾個最拿手果個去開啦!!!

• ~yvonne~ replied @ 2008-12-23 9:07 pm

joey~. replied @ 2008-12-23 9:05 pm

小叻囉.....叻唔切咁!!wakakaka

>> 咩喎~! 我已經等左版規出場先, 醒唔起有會員 list

• 開thread呢d野梗係比d熟手既人做啦

正正常常既人都唔會開到柒拾幾條thread出黎啦!呵呵

• densir replied @ 2008-12-23 9:09 pm

2want你咁得閒都唔去買禮物架?

車....你又知我未買!!!

你顧掂你自己先啦∼∼∼

• 好彩都係頭一版啫 ...

• 遲左lu,,,,,,,,,第二版

• densir replied @ 2008-12-23 9:10 pm

開thread呢d野梗係比d熟手既人做啦

正正常常既人都唔會開到柒拾幾條thread出黎啦!呵呵<--------C野,咁我就唔算正正常常!?

• densir replied @ 2008-12-23 9:10 pm

開thread呢d野梗係比d熟手既人做啦

正正常常既人都唔會開到柒拾幾條thread出黎啦!呵呵

>>>你梗係想俾人鬧呀!!咩正唔正常既人先....

• 著左∼ 著左∼

• 我早一個鐘頭前已經安排左我份交換禮物,你同我定啦

• 哈哈!!!占占冇得頭一版

成功..yeah^^

• 佢可能太涷啦

涷壞左個腦搞到亂up野

• 嬲得滯... 閃∼

• densir replied @ 2008-12-23 9:14 pm

我早一個鐘頭前已經安排左我份交換禮物,你同我定啦

拿拿拿....係你自己講架∼∼

• 我怕熱唔怕凍既者

• ~yvonne~ replied @ 2008-12-23 9:16 pm

densir replied @ 2008-12-23 9:14 pm

>>>>>>>>>>>>我咪叫左你買囉,你又想唔認數咩?

• 占二邦 replied @ 2008-12-23 9:15 pm

嬲得滯... 閃∼

嘩....咁都嬲唔係化!!

• densir replied @ 2008-12-23 9:16 pm

~yvonne~ replied @ 2008-12-23 9:16 pm

densir replied @ 2008-12-23 9:14 pm

>>>>>>>>>>>>我咪叫左你買囉,你又想唔認數咩?

各位你睇下佢幾懶吖...自己又唔去買!!!

• 小叻頭版出完就唔見左人既???

• 我懶?????????

只不過係各人做番佢既專長

行街買野唔係我強行

等如踩單車唔係你強行

呢樣咪叫做效益,呢個世界一路都係咁運作,唔通叫劉翔去耕田咩!!!

• halo.............new page welcome

• 小叻去左食飯........

• 哼...

駛駛成日提住我唔識喎!!

• 消人你度下點黎除夕個party,或者帶埋女黎倒數囉

• 返黎啦,黎報到下先...多謝2WANT一見到我ONLINE..就0.99秒話俾我知...

• ~yvonne~ replied @ 2008-12-23 9:19 pm

小叻頭版出完就唔見左人既???

>>> 我去左洗白

• 新版出現左....我都閃啦!!

Log in to reply