休閒健康室(PART III)............入黎傾下計好健康嫁

• Little_Lotus replied @ 2008-12-17 11:28 am

你想約我下一場牙?<<<<<<<<你老眼昏花呀?

--------------------

我諗人地老爺真係好想收阿5....kakaka

<-- 天呀,原來地球是圍著老爺轉的

---

原來响你心目中我係一個太陽... 咁都難怪你既....! kakakakaka

• Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 11:30 am

你做乜唔專心渣車姐:P

成日鴿住人地地:P

----------------

你地係車裡面既行為實在太觸目, 想扮睇唔到都唔得ar.

• winterpo replied @ 2008-12-17 10:54 am

kawaii,

老師要家訪,但我未同 boss講,琴日 boss唔係香港,阿仔老師就琴日打黎話今日家訪,我而加等緊 boss返黎,如果無乜特別事,佢都應該會放我走既!

======

會唔會係高校教師....

而家興老師跟學生乜乜乜乜戀呀:P

• Van_Helsing replied @ 2008-12-17 11:30 am

winterpo replied @ 2008-12-17 11:22 am

Van_Helsing replied @ 2008-12-17 11:11 am

kawaii_minnie replied @ 2008-12-17 11:07 am

po,

你約左老師幾點

---

你想約我下一場牙?<<<<<<<<你老眼昏花呀?

---

我咪你個仔個老師囉 .... 一陣見!

====

老野...你....佢個仔....高校教師.....!?:P

• winterpo replied @ 2008-12-17 11:27 am

Little_Lotus replied @ 2008-12-17 11:23 am

我讀書個年代

家訪 = 個細路有問題

唔做好過做啦。。。

<<<<<<<阿仔學校規定班主任一定要做家訪每一個學生,之前既班主任已經見過,而加佢repeat,個班主任不是之前果個嘛,咪又要做囉,雖然我已經係學校見過佢地,但係都要做!

====

外母大人

我要唔要出席呀敢???:P

• Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 11:30 am

你地係車裡面既行為實在太觸目, 想唔及都唔得.....hoho

• 杯杯, 啡王, po,

你地呢個星期六日得唔得閒呀

• 遊雲咖啡杯 replied @ 2008-12-17 11:37 am

Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 11:30 am

你地係車裡面既行為實在太觸目, 想唔及都唔得.....hoho

=====

不如直接D 話我渣車個樣好型仔,

吸引左你望住我:P

• kawaii_minnie replied @ 2008-12-17 11:39 am

杯杯, 啡王, po,

====

呢個SAT你想典呀???

• 想約埋你地出黎食飯囉

• 係咪有人幫我睇主阿某人付身材呀......kakakakkaa

• 外母大人

我要唔要出席呀敢???:P

<<<<<<<<我阿女都唔出席,你洗乜出席

• Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 11:35 am

-----

我from 4 果年做木工做左個木吊"咀",後來張個吊咀送左比個年輕女老師, 送比佢既原因係因為我覺得佢好nice, 個吊咀我自己又冇乜用, 送比佢時佢用左一啲好瞹眛既眼神望住我, 因為眼神好特別, 所以印像好深刻, 我當日唔明, 後來大個左終於明明地果種眼神係乜...... kakakakaka

• COFFEE CUP

你尋日見個個係慌失失大包至真呀.....kakkakaaa

差D 兜唔到路去掿飛機....哈哈

• kawaii_minnie replied @ 2008-12-17 11:43 am

想約埋你地出黎食飯囉

<-- 妒忌!

• kawaii_minnie replied @ 2008-12-17 11:39 am

杯杯, 啡王, po,

<<<<sat無野做,sun要入 tko過冬

• 人地老爺,

係咪依家副相果種眼神呀

• sorry, 漏左小芙蓉添, 哈哈

你星期六得唔得閒呀

• Van_Helsing replied @ 2008-12-17 11:46 am

Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 11:35 am

-----

我from 4 果年做木工做左個木吊"咀",後來張個吊咀送左比個年輕女老師, 送比佢既原因係因為我覺得佢好nice, 個吊咀我自己又冇乜用, 送比佢時佢用左一啲好瞹眛既眼神望住我, 因為眼神好特別, 所以印像好深刻, 我當日唔明, 後來大個左終於明明地果種眼神係乜...... kakakakaka

<<<<<<<你覺得係 miss�U你?hahahaha

• Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 11:39 am

遊雲咖啡杯 replied @ 2008-12-17 11:37 am

Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 11:30 am

=====

---

梗型仔啦, 一隻手渣駄, 一隻手渣住大包個大包.....!

• Van_Helsing replied @ 2008-12-17 11:46 am

Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 11:35 am

-----

<-- 老爺果然係到處留情~~~~

-----

• 人地老爺你又黎唔黎

• 人地老爺你又黎唔黎

• superhamburger replied @ 2008-12-17 11:43 am

係咪有人幫我睇主阿某人付身材呀......kakakakkaa

====

我身材好正:P

• kawaii_minnie replied @ 2008-12-17 11:50 am

sorry, 漏左小芙蓉添, 哈哈

你星期六得唔得閒呀

<-- 拿,你叫埋大妗姐去行大姑奶政策,我唔理你,但你咪使旨意收買我個仔呀下!!!!!!!!! ._/.

荷媽:邊個搞我 D 仔女,我同佢搏命!!!!!!!!!!

• winterpo replied @ 2008-12-17 11:50 am

---

雖然睇唔到你果個係乜字, 但估到你講乜... 我咁寫我都知你會誤會,唔係,我諗佢既眼神係話: 你個儍仔丫...... 佢以為我like 佢呀, kakakakaka

• Little_Lotus

多謝你D 餅仔呀....

我每隔2粒鍾食一塊, 食到落機呀....hahaha

• Van_Helsing replied @ 2008-12-17 11:55 am

winterpo replied @ 2008-12-17 11:50 am

---

雖然睇唔到你果個係乜字, 但估到你講乜... 我咁寫我都知你會誤會,唔係,我諗佢既眼神係話: 你個儍仔丫...... 佢以為我like 佢呀, kakakakaka

• LITTLE LOTUS

多謝你D 餅仔呀

我每隔2粒鍾食一塊, 食到落機呀.....hahahaa

• SHE 就屎喇!!!

• 呀唔係,荷媽o個句好似係:變左心既男人,我紮條紅絲帶送俾你,但我 D 仔女,妳一個都唔使旨意掂!!!!!!!!

• 仲有無人

• superhamburger replied @ 2008-12-17 11:47 am

COFFEE CUP

------------------------

飛機場搬左去東湧9年la wor.....做咩係kowloon bay兜路 ?

杯杯, 啡王, po,

------------------

sat同屋企做冬....sun 下晝ok

• Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 11:39 am

-------------------

型仔? 你瘦番30磅至再講la.....你架屎黃色既車, 睇怕係全港得一架, 有幾難認.....

• superhamburger replied @ 2008-12-17 11:43 am

係咪有人幫我睇主阿某人付身材呀......kakakakkaa

-----------------------

2009年之前減唔到 5磅就大刑待候la....將佢肥左個30磅變做罰款, 一磅一萬la..hoho

• 大包....你發達la....hoho

• 遊雲咖啡杯 replied @ 2008-12-17 1:39 pm

superhamburger replied @ 2008-12-17 11:47 am

COFFEE CUP

飛機場搬左去東湧9年la wor.....做咩係kowloon bay兜路 ?

====

諗住去九龍塘, 典知去錯九龍灣....得唔得呀??:P

• 遊雲咖啡杯 replied @ 2008-12-17 1:44 pm

superhamburger replied @ 2008-12-17 11:43 am

2009年之前減唔到 5磅就大刑待候la....將佢肥左個30磅變做罰款, 一磅一萬la..hoho

===

你做緊 冬畫衫丸 呀???:P

• Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 2:07 pm

-----------------

上機前都去一轉九龍塘? 都好趕下bor....定係你好快就攪得掂 ? hoho

• Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 2:10 pm

你做緊 冬畫衫丸 呀???:P

--------------

幫大包籌款ma....不過善長得一個....就係你la....kakakaka

• 啡王....你尋晚食左咩 ?

• 遊雲咖啡杯 replied @ 2008-12-17 2:13 pm

Sweet_Coffee replied @ 2008-12-17 2:07 pm

-----------------

上機前都去一轉九龍塘? 都好趕下bor....定係你好快就攪得掂 ? hoho

====

春宵苦短麻:P

• 做咩post多一次 ?

• 遊雲咖啡杯 replied @ 2008-12-17 2:16 pm

啡王....你尋晚食左咩 ?

====

我尋晚食左一小碗菜, 八片煙三文魚....&....三舊朱肉...

• 杯杯,

po星期日夜晚都要做冬, 咁一係下午囉, 你地兩個應該得

咁啡王呢

• 遊雲咖啡杯 replied @ 2008-12-17 1:39 pm

superhamburger replied @ 2008-12-17 11:47 am

COFFEE CUP

-------------------------

KOWLOON BAY 好大架....人地話......kakakaa

• 遊雲咖啡杯 replied @ 2008-12-17 2:18 pm

superhamburger replied @ 2008-12-17 11:43 am

====

你玩乜時光倒流呀??

Log in to reply