為因男少女多造成既社會問題尋求解決方法 --- 招募會員

• ee1234
    <br>就算急都無用
    <br>呢d係緣份黎架

• 甘我知道女人一定要keep住個樣同身材既
    <br>就算結左婚都唔可以懶

• 我都係30歲架
    <br>好hurt啊<
    <br>
    <br>吾痛吾知醒
    <br>吾通你重信叫你慢幔搵果D想你做老姑婆既朋友
    <br>
    <br>定系好以我甘老實

• 就算急都無用
    <br>呢d係緣份黎架<
    <br>
    <br>緣份...自欺欺人
    <br>
    <br>與其臨淵羨魚, 不如退而結網
    <br>
    <br>結網 ,就系乜7 活動都去

• ee1234
    <br>唔慢
    <br>甘點樣急架
    <br>唔通是旦where件﹖

• 你都講得有道理既
    <br>等下一年
    <br>等下又一年架啦

• ee1234 replied @ 2008-12-13 1:38 am
    <br>
    <br>
    <br>我見你肯聽人講
    <br>我奉勸大家:
    <br>無論如何, 都要...靚
    <br>(我見過你吾信人地講〉但你要信我 靚靚靚
    <br>雖然你先天不足 , 但後天可以補夠到D
    <br>
    <br>
    <br>--------------------------
    <br>你知唔知點解我唔信??
    <br>係因為我身邊, 結左婚果d, 都唔係靚
    <br>
    <br>
    <br>

• 其實需要有d乜野解決方法呢?
    <br>男人多, 女人多又點?
    <br>每個人咪又係要返工, 放工, 食飯, 訓覺?
    <br>生活會因為男人/女人多左而改變咩???

• my opinion
    <br>所以我話係緣份囉
    <br>如果靚真係有用
    <br>個個明星都可以嫁得好好喇

• 你知唔知點解我唔信??
    <br>係因為我身邊, 結左婚果d, 都唔係靚
    <br><<
    <br>
    <br>stupid, try yr best to keep........靚
    <br>
    <br>Will U as beauty as Vivian, never............
    <br>but try to keep !!!

• 閒人 replied @ 2008-12-13 2:04 am
    <br>
    <br>其實需要有d乜野解決方法呢?
    <br>
    <br>---------------------------
    <br>無性生活既女人, 好容易有情緒病..精神病..等...尤其是接近更年期

• 如果靚真係有用 <
    <br>
    <br>If u a Vivian, U can hv BF quickly even U a 40, right
    <br>
    <br>If U a pork chop........hahaha
    <br>
    <br>U know what happen.........
    <br>

• 等下一年
    <br>等下又一年架啦<<
    <br>
    <br>This is my last words B4 sleep
    <br>
    <br>try Yr best to join all functions NOW !!!!!!!

• ee1234
    <br>雖然你講既野好令人frustrated
    <br>不過多謝你一番好意

• 無性生活既女人, 好容易有情緒病..精神病..等...尤其是接近更年期
    <br>-------------------------
    <br>不如擔心下幾時俾人炒左無飯開, 餓死左, 或者要攞綜緩生活
    <br>好過擔心無性生活而會有情緒病啦
    <br>又一典型, 食飽飯無屎痾而自尋煩惱既人

• 不如擔心下幾時俾人炒左無飯開, 餓死左, 或者要攞綜緩生活
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>可能人地身高要職咪無呢d煩惱囉
    <br>乜你講野甘衰架
    <br>

• ...都唔覺係女多男少....我第8個 lonely Christmas 黎緊...~ ~"

• 我認為唔一定要靚,
    <br>你唔係靚都冇緊要,
    <br>最緊要參與多d成班人活動,突出個人長處,
    <br>一樣會有識貨之人
    <br>但女人一定唔可以懶.
    <br>我係以男人角度去睇
    <br>

• 我認為唔一定要靚,
    <br>你唔係靚都冇緊要,
    <br>最緊要參與多d成班人活動,突出個人長處,
    <br>一樣會有識貨之人
    <br>但女人一定唔可以懶.
    <br>我係以男人角度去睇
    <br>

• my opinion replied @ 2008-12-13 2:06 am
    <br>
    <br>閒人 replied @ 2008-12-13 2:04 am
    <br>
    <br>其實需要有d乜野解決方法呢?
    <br>
    <br>---------------------------
    <br>無性生活既女人, 好容易有情緒病..精神病..等...尤其是接近更年期
    <br>會否只是你的想法, 我認為無性不會有情緒病

• 閒人 replied @ 2008-12-13 2:11 am
    <br>
    <br>不如擔心下幾時俾人炒左無飯開, 餓死左, 或者要�姿蹐w生活
    <br>
    <br>----------------------------
    <br>哈哈, 如果你係一個無需要面對呢個問題既閒人, 都走入黎搭訕, 你重似食飽飯無屎痾喎

• yuiop[ replied @ 2008-12-13 5:15 am
    <br>
    <br>...都唔覺係女多男少....我第8個 lonely Christmas 黎緊...~ ~"
    <br>---------------------
    <br>嘩咁你又慘d, 加油呀

• 如果無問題
    <br>都唔會有見公司, 有d 惡d 既女人, 就話人地老姑婆
    <br>
    <br>證明普遍地, 老姑婆或多或少都有d 情緒問題

• 男少女多?
    <br>我係哩個網見倒係男多女少wor.....
    <br>妳一話想織男性即刻幾多回覆.....哈

• RE replied @ 2008-12-13 10:15 am
    <br>
    <br>男少女多?
    <br>我係哩個網見倒係男多女少wor.....
    <br>妳一話想織男性即刻幾多回覆.....哈
    <br>
    <br>因為呢度既野, 鍾意食散餐

• my opinion replied @ 2008-12-13 10:07 am
    <br>
    <br>如果無問題
    <br>都唔會有見公司, 有d 惡d 既女人, 就話人地老姑婆
    <br>
    <br>-----------------
    <br>咁唔通成日聽人講死八公, 代表係男人都八?

• 適者生存, 無論咩環境, 唔進化, 都是死路一條

• 八雲 replied @ 2008-12-13 10:40 am
    <br>
    <br>my opinion replied @ 2008-12-13 10:07 am
    <br>
    <br>如果無問題
    <br>
    <br>咁唔通成日聽人講死八公, 代表係男人都八?
    <br>
    <br>哈哈....被人鬧八公, 既人多數都係八
    <br>
    <br>再唔係, 可以先組織小組, 研究無性生活既女性, 係咪容易患有, 情緒病, 抑鬱病等等...

• 八雲 replied @ 2008-12-13 10:42 am
    <br>
    <br>適者生存, 無論咩環境, 唔進化, 都是死路一條
    <br>
    <br>------------------------
    <br>唔通男人進化得慢, 就要女人黎承受呢個惡果?

• 版主你有幾多研究經費?

• <br>男人不斷咁北移娶妻, 追求成本既女人
    <br>慢慢地, 成本低既女人會越黎越少
    <br>
    <br>最後都係返返去老問題,
    <br>女人不能搵一個比自己強既男人
    <br>男人不能搵一個比自己弱既女人

• batmanhongkong replied @ 2008-12-13 11:00 am
    <br>
    <br>版主你有幾多研究經費?
    <br>
    <br>--------------------
    <br>
    <br>要首先研究有咩解決方案, 先再去諗要幾多經費

• 早晨呀板主^^
    <br>
    <br>你要招募乜會員呀?

• 招募研究問題及諗解決辦法既會員

• 其實男女比例相差好似吾係十分多,主要係好多男人北上結婚!
    <br>而家香港婚姻有40%都吾係香港人同香港人(我覺得係港男同北女多)
    <br>...仲未計拍拖果D .....計下計下... availble 既港男真係非常少.....

• 板主,你係男定女?

• 實不相瞞, 我係女
    <br>
    <br>男人先唔會想解決呢個問題
    <br>因為短時間黎講, 佢地係得益既,
    <br>就好似, 將工業轉向發展中國家, 先進國家就可以亨有更價廉物美既產品一樣..

• 不過真係太多男北上結婚或尋找對像,
    <br>我都覺香港男性係比上面分左一杯羹,
    <br>你睇下羅湖關閘八乘都係男人就知,
    <br>不過o個d北上結婚或尋找對像o既男人通常大部份都係知識同學歷比較低o既一群,
    <br>女o既只要唔好懶,唔好只係o係度等運到,相信可以揾倒自己叧一半唔難,
    <br>至少我同我身邊一兩個同事都成三張幾野都未婚.....哈,仲係為努力工作為將來.

• 版主都是無聊想搵人吹水啫, 哈

• 而發展中既國家, 就能因為得到好大既益處,
    <br>經濟上, 先進國家可以發展, it, 金融等..但當it, 金融都開始往發展中國家移, 先進國家既人, 只可以食""""屎"""

• my opinion replied @ 2008-12-13 11:00 am
    <br>
    <br>八雲 replied @ 2008-12-13 10:42 am
    <br>
    <br>
    <br>妳的意思是?

• 其實我覺得係港男港女仲有好多人放吾低
    <br>
    <br>養妻活兒.......呢四個大字!
    <br>
    <br>知識型經濟下,職場上巳經男女平等.... 但家庭觀念男尊女卑等觀念未有太大改變...
    <br>很多港男只有北上去養妻活兒.
    <br>
    <br>惡性循環下變成現在.......

• 我都不覺有男少女多的問題.
    <br>問題在於港男港女質數差咗,
    <br>港男要北上, 因港女差
    <br>港女要求高, 又找不到對像.

• to opinion
    <br>
    <br>不一定是男人不想解決,是解決不來!!
    <br>

• 八雲 replied @ 2008-12-13 11:29 am
    <br>
    <br>my opinion replied @ 2008-12-13 11:00 am
    <br>
    <br>八雲 replied @ 2008-12-13 10:42 am
    <br>
    <br>
    <br>妳的意思是?
    <br>------------------
    <br>
    <br>純粹講下笑, 因為呢個問題好複雜, 就好似應唔應該救瀕臨絕種動物一樣

• 又好似應唔應該發放失業緩助一樣

• my opinion replied @ 2008-12-13 11:42 am
    <br>
    <br>八雲 replied @ 2008-12-13 11:29 am
    <br>
    <br>my opinion replied @ 2008-12-13 11:00 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>妳的意思是?
    <br>------------------
    <br>
    <br>純粹講下笑, 因為呢個問題好複雜, 就好似應唔應該救瀕臨絕種動物一樣
    <br>救動物就一定要, 因為佢地絶種多是人為的

• my opinion replied @ 2008-12-13 11:43 am
    <br>
    <br>又好似應唔應該發放失業緩助一樣
    <br>-------------------
    <br>不應該俾錢, 應該俾工佢地做囉

• 為因男少女多造成既社會問題尋求解決方法
    <br>
    <br>==========================================
    <br>
    <br>其實會有乜野社會問題? 唔明

• missedcall replied @ 2008-12-13 11:36 am
    <br>
    <br>to opinion
    <br>
    <br>不一定是男人不想解決,是解決不來!!
    <br>----------------------------
    <br>
    <br>真係解決不來?

Log in to reply