安信兄弟幫到你,有財務問題既朋友,請入!!

• 係0米借錢唔駛還架?.......

• 當然唔係啦..你唔好玩啦
    <br>

• <br>ivan_fung
    <br>2 threads ivan_fung replied @ 2008-12-11 4:16 pm
    <br>
    <br>當然唔係啦..你唔好玩啦
    <br>
    <br>
    <br>妳條TB妹,又想叫人過澳門吖
    <br>睇住國際型警揾妳吖
    <br>介妳去澳門審........賤貨

• 咩事,你係唔係打錯野

• 安信兄弟幫到你,有財務問題既朋友,請入!!
    <br>
    <br>乜安信會甘樣賣廣告架
    <br>
    <br>妳呀哥做"差佬"架.......我有無講錯吖....哈哈哈
    <br>
    <br>我會俾妳d料記者
    <br>等妳甘能仲意厄人.....haha
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 我睇親安信兄弟0個個廣告, 佢其中一句金句係: 唔洗再比咭數控制.
    <br>
    <br>我第一個反應就係: 妖~~~ 唔比咭數控制, 咪0者係比你地控制0羅.

• 我久唔久就會有0的安信職員打黎問我: 小姐, 你需唔需要借錢呀?
    <br>我答佢: 唔需要.
    <br>佢又問: 咁你有無債務0既問題呀?
    <br>我答佢: 無喎.
    <br>佢又問: 咁你需唔需要借筆錢去下旅行咁呢?
    <br>我返問佢: 咁借左係咪唔洗還先?
    <br>佢: 哦咁好啦唔該曬你, byebye.

• 再低能0的, 可以嗎? replied @ 2008-12-11 4:46 pm
    <br>
    <br>我睇親安信兄弟0個個廣告, 佢其中一句金句係: 唔洗再比咭數控制.
    <br>
    <br>我第一個反應就係: 妖~~~ 唔比咭數控制, 咪0者係比你地控制0羅.
    <br>____________________________________________________
    <br>
    <br>安信更本吾會甘樣賣廣告
    <br>
    <br>我有朋友俾呢條TB厄過去澳門
    <br>
    <br>佢全名叫"馮敏琪"........
    <br>
    <br>以我所知好多人揾梗�
    <br>
    <br>亦有江湖中人吹風揾�
    <br>
    <br>
    <br>

• <br>碩士生網上騙財判勞教
    <br>(明報)12月11日 星期四 05:10
    <br>
    <br>【明報專訊】於浸大修讀會計碩士課程的青年,藉詞騙去女網友的信用卡及密碼,盜去約1.3萬元,青年早前認罪,裁判官昨判刑時指被告十分聰明,加上其電腦和會計知識,難估計會再干犯何類案件,又曾棄保視法紀如無物,故判入勞教中心,被告聞判後即場暈倒,其母也衝到犯人欄哭罵。
    <br>
    <br>被告成柏傑(21歲)亦無緣參加今天舉行的畢業禮,裁判官引述感化官報告,認為被告的悔意只屬表面,他曾聲稱因要讀書而棄保潛逃,官則斥他視法律如無物,不理法庭的命令,顯示出他不對別人負責,對社會、家人傷害甚大。
    <br>
    <br>案情指出,被告去年7月透過MSN 結識22歲女事主,自稱是會計師和AIG保險經理,可借錢給她找卡數。被告相約事主在7月20日見面,聲稱要存錢入事主的戶口而取得其信用卡和密碼,偷去近1.3萬元。
    <br>
    <br>【案件編號:ESCC4819/08】
    <br>

• 香港人就係咁,小小事,可以有咁多野講.勁...十分佩服你地,咁多意見

• 無, 我只不過係想反映一下本人0既意見咁0者.
    <br>既然呢到竟然有安信0既人, 咁你都好應該聽下大眾0既意見0既~ 話曬我地香港人都係你0既客仔.

• 香港人就係咁,小小事,可以有咁多野講.勁...十分佩服你地,咁多意見
    <br>
    <br>甘妳边間門市吖,咩直線no.吖
    <br>員工証件幾号吖
    <br>email呢
    <br>
    <br>我想借吖
    <br>去边度揾妳"傾"吖
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 唔好啦...你地咁驚...唔好啦...我唔想妳地咁驚...嚇親你地就唔好啦!

• 一向都唔會同0的斯文大耳窿借錢架啦.

• ivan_fung replied @ 2008-12-11 5:11 pm
    <br>
    <br>唔好啦...你地咁驚...唔好啦...我唔想妳地咁驚...嚇親你地就唔好啦!
    <br>_____________________________________________
    <br>
    <br>我唔驚吖
    <br>我想借吖
    <br>点聯絡妳呢
    <br>
    <br>
    <br>

• ivan_fung
    <br>2 threads ivan_fung replied @ 2008-12-11 5:11 pm
    <br>
    <br>唔好啦...你地咁驚...唔好啦...我唔想妳地咁驚...嚇親你地就唔好啦!
    <br>
    <br>好似妳驚多D喎
    <br>唔駛怕,差人無甘快揾到佢既
    <br>查妳I.P点都要3日
    <br>我地傾多陣先啦.........haha

Log in to reply