7年感情, 你會選擇離開還是留下?

• 八雲<----佢又出黎搵食了,大家小心 !!

• susan replied @ 2008-12-11 12:33 pm
    <br>
    <br>八雲<----佢又出黎搵食了,大家小心 !!
    <br>=======================
    <br>
    <br>小心乜呀? 起碼我知佢係八雲....不過....你就 哈哈 ~

• 八雲 replied @ 2008-12-11 12:32 pm
    <br>
    <br>我講明先, 我有女朋友, 只是上來吹水. 也不會找 sp, sl...
    <br>版主我做 it 的, 妳呢
    <br>
    <br>
    <br>做admin. 架.....

• cool7002 replied @ 2008-12-11 12:39 pm
    <br>
    <br>susan replied @ 2008-12-11 12:33 pm
    <br>
    <br>八雲<----佢又出黎搵食了,大家小心 !!
    <br>
    <br>小心乜呀? 起碼我知佢係八雲....不過....你就 哈哈 ~
    <br>
    <br>咪係.. 我地唔好理佢la.. 人地入0黎傾下偈都唔得咩...

• yenLeMOncandy replied @ 2008-12-11 12:46 pm
    <br>
    <br>八雲 replied @ 2008-12-11 12:32 pm
    <br>
    <br>我講明先, 我有女朋友, 只是上來吹水. 也不會找 sp, sl...
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我做超級低能馬腎蓆 hehehe ^^

• 同舊同事食飽飯回來

• she 好多傻人, 好得意 ga, 哈

• yenLeMOncandy replied @ 2008-12-11 12:46 pm
    <br>
    <br>八雲 replied @ 2008-12-11 12:32 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>-------------------
    <br>幾好吖, 有時間可以上 she 玩, 哈

• cool, 幾時上去拆你新屋, 哈

• 八雲 replied @ 2008-12-11 1:44 pm
    <br>
    <br>cool, 幾時上去拆你新屋, 哈
    <br>========================
    <br>
    <br>你幾多人上黎先 哈哈 ~

<br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>幾好吖, 有時間可以上 she 玩, 哈
    <br>
    <br>
    <br>係呀~ 我係she member 6,7年架la... 不過睇多過留言......

• 八雲 replied @ 2008-12-11 1:44 pm
    <br>
    <br>cool, 幾時上去拆你新屋,
    <br>
    <br>
    <br>拆咩新屋??
    <br>
    <br>超級低能馬腎蓆係咩0黎??

• yenLeMOncandy replied @ 2008-12-11 2:04 pm
    <br>
    <br>八雲 replied @ 2008-12-11 1:44 pm
    <br>
    <br>cool, 幾時上去拆你新屋,
    <br>
    <br>
    <br>拆咩新屋??
    <br>
    <br>超級低能馬腎蓆係咩0黎??
    <br>=============================
    <br>
    <br>八雲想黎我新居拆野羅 哈哈 ~
    <br>超級低能馬腎蓆 = super idiot messenger, 你無理由唔識架 >.<

• cool7002 replied @ 2008-12-11 2:02 pm
    <br>
    <br>八雲 replied @ 2008-12-11 1:44 pm
    <br>
    <br>
    <br>--------------------
    <br>我就兩個, 唔知你收埋幾多個, 哈

• 係呀~ 我係she member 6,7年架la... 不過睇多過留言......
    <br>---------------------------
    <br>嘩, 妳咁....耐
    <br>我都是兩年咋

• 好攰呀, 好想瞓

• 八雲 replied @ 2008-12-11 2:19 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2008-12-11 2:02 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>--------------------
    <br>我就兩個, 唔知你收埋幾多個, 哈
    <br>
    <br>我更收埋好多個啦 哈哈
    <br>我開飯不嬲都唔小人架嗎 哈哈 ~

• 我更收埋好多個啦 哈哈
    <br> -----------------
    <br>咁多人都食得你咁肥, 哈

• 八雲 replied @ 2008-12-11 2:33 pm
    <br>
    <br>我更收埋好多個啦 哈哈
    <br>-----------------
    <br>咁多人都食得你咁肥, 哈
    <br>==================
    <br>
    <br>因為我係廚房偷食曬啦 wakakka ~

• cool7002 replied @ 2008-12-11 12:58 pm
    <br>
    <br>yenLeMOncandy replied @ 2008-12-11 12:46 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>oh.. icic.. haha..
    <br>
    <br>乜你兩個一早識架?? 好似好熟咁既.....@.@ 八雲又知你新屋既??

• yenLeMOncandy replied @ 2008-12-11 2:47 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2008-12-11 12:58 pm
    <br>
    <br>yenLeMOncandy replied @ 2008-12-11 12:46 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>乜你兩個一早識架?? 好似好熟咁既.....@.@ 八雲又知你新屋既??
    <br>----------------------
    <br>是呀, 我地之前在網識的, 不過近排好少見

• yenLeMOncandy replied @ 2008-12-11 2:47 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2008-12-11 12:58 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我地係一早識架啦 wakakakkaa ~

• oh.. 唔怪得之啦~~~ 但見你地之前d對話又唔似喎~ 仲好似傾唔埋咁... haha..

• yenLeMOncandy replied @ 2008-12-11 3:47 pm
    <br>
    <br>oh.. 唔怪得之啦~~~ 但見你地之前d對話又唔似喎~ 仲好似傾唔埋咁... haha..
    <br>===================
    <br>
    <br>傾還傾, 朋友還朋友 哈哈 ~

• cool7002 replied @ 2008-12-11 3:55 pm
    <br>
    <br>yenLeMOncandy replied @ 2008-12-11 3:47 pm
    <br>
    <br>oh.. 唔怪得之啦~~~ 但見你地之前d對話又唔似喎~ 仲好似傾唔埋咁... haha..
    <br>===================
    <br>
    <br>傾還傾, 朋友還朋友 哈哈 ~
    <br>我頭和個身是分開的, 哈

• 版主, 聖誕有乜玩,
    <br>我和女友返大陸玩4日

• 好忙呀

• hi all

• 原來好多人都有咁既情況...我以家都考慮緊結唔結束好e+以段感情...
    <br>
    <br>我又係拍左7年拖...愛情已死了好耐...以家女友就好似變左多左個屋企人咁..年前已然發覺自己有問題..對住佢可以好無耐性...好忟憎..對佢同對亞媽既語氣一樣..1年前提過分手..但最後心軟敵不過佢既眼淚...咁又過左1年..到近排又想唔想左一起..好似拖緊佢d時間咁..真係唔知想點..但又唔想佢受到傷害..唔想見到佢哭..唔想好心痛..我可以點?

• 八雲 replied @ 2008-12-11 4:12 pm
    <br>
    <br>版主, 聖誕有乜玩,
    <br>我和女友返大陸玩4日
    <br>
    <br>
    <br>無咩好玩......你覺得我bf會plan去邊度玩咩>.<... 應該同往年一樣同埋佢班朋友一齊開party食下野玩下咁lor.. 年年都係咁架la..無咩特別... 你同gf玩得開心d啦~~

• 罪人 replied @ 2008-12-11 5:42 pm
    <br>
    <br>原來好多人都有咁既情況...我以家都考慮緊結唔結束好e+以段感情...
    <br>
    <br>我又係拍左7年拖...愛情已死了好耐...以家女友就好似變左多左個屋企人咁..年前已然發覺自己有問題..對住佢可以好無耐性...好忟憎..對佢同對亞媽既語氣一樣..1年前提過分手..但最後心軟敵不過佢既眼淚...咁又過左1年..到近排又想唔想左一起..好似拖緊佢d時間咁..真係唔知想點..但又唔想佢受到傷害..唔想見到佢哭..唔想好心痛..我可以點?
    <br>
    <br>
    <br>hi 罪人. why 我地情況咁似.? 我絕對完全明白你感受!!! >.<

• 我怕日後結左婚生埋仔..先同佢講分手..咁對佢好似仲慘...

• 罪人 replied @ 2008-12-11 5:49 pm
    <br>
    <br>我怕日後結左婚生埋仔..先同佢講分手..咁對佢好似仲慘...
    <br>
    <br>
    <br>下... 咁要諗清楚先好結喎~ 我覺得結婚前仲有權選擇, 但結得婚就要負返起個責任... 所以你更加要比我諗清楚同埋盡快解決.... 始終佢係女仔, 唔可以拖咁耐架...

• 最可笑是佢以家同我一起都仲好開心好幸福咁...但我心已不在..好想搵人傾..我我所有朋友=佢d朋友..同fd傾=講左比佢知..

• 我要放工啦各位, 或者今晚再傾過啦!!! byebye~~

• 就係因佢係女仔我先怕...佢太部份青春比哂我..以家先講分手..真係不敢想像..好矛盾

• 我知好傷心既層次好廣泛,我既係指就算我只係諗佢有事,d眼淚已經走出來唔使真實發生.....我同佢就快16年..好耐,無左最初既感覺,係多左親人既感覺但仍有愛情既感覺...

• 罪人 replied @ 2008-12-11 5:53 pm
    <br>
    <br>最可笑是佢以家同我一起都仲好開心好幸福咁...但我心已不在..好想搵人傾..我我所有朋友=佢d朋友..同fd傾=講左比佢知..
    <br>
    <br>
    <br>嘩~ 你又慘d.. 我都仲有我自己d朋友可以傾, 因為佢好小同我d朋友出0黎... 不過佢某d fd 都知知地... 佢個個fd 都話佢係好男人, 又話我無可能再搵個可以好得過佢喎.. @_@ 實幫住佢la..吹賬... 你咪上0黎呢度傾囉... 講乜都得, 我覺得我0係度講左出0黎個心舒服左好多, 不過問題依然要面對.....

• 罪人 ,
    <br>
    <br>衰人點都要做一次,早好過遲..

• 人地好多老夫好妻都係靠感情維繫啦!
    <br>睇下版主你自己係咩心態,玩夠未,定性未囉!
    <br>未玩夠,仲想要d 激情,咪分手囉!

• 罪人, 最重要是攪清楚你自己想點, 你想要個乜嘢老婆, 你分手, 你會唔會後悔. 如果她不合你, 你又不後悔, 就分手, 不要害咗人地.
    <br>

• 至於用咩方法分手等佢無咁傷心, 就要慢慢諗

• 我覺得分手要狠wor!等人地冇想像空間ma!

• babydragongirl replied @ 2008-12-11 6:06 pm
    <br>
    <br>人地好多老夫好妻都係靠感情維繫啦!
    <br>睇下版主你自己係咩心態,玩夠未,定性未囉!
    <br>未玩夠,仲想要d 激情,咪分手囉!
    <br>------------------------
    <br>我之講過, 感情和無感覺是兩樣嘢, 好多人會攪錯

• 冇感覺....仲點會有感情...

• 突如其來咁講分手..事前要唔要比d先兆..
    <br>琴日佢先好開心同我食完飯, 佢都覺得我成晚唔多講野..佢仲以為我工作倦先係咁...分手真係怕自己後悔..怕唔習慣..唔分又怕佢青春浪費..自己又對佢無咩感覺..真係有d賤覺得自己

• 我覺得板主想走, 但想人認同.......

• 7年好耐...

• 對佢有感情但無愛既感覺..等於對住亞媽既感情

• 比我唔會捨得

Log in to reply