我係女,有'咩方法可以1*2個月內搵到多d錢, around 10萬

• cool7002 replied @ 2008-12-04 8:38 pm
    <br>
    <br>過歐洲買幾隻地通拿返黎, 錶行都應該會照價七折收回, 現在歐元又唔高, 食中間價都應該可以攪得點架 ~
    <br>
    <br>cool兄..佢如果有咁多現金係手...佢就唔使咁頭痕啦~

• 唔賣身, 唔使技能
    <br>無啦啦搵10皮
    <br>我識都唔益外人啦
    <br>自己搵多十零廿個十皮唔好?
    <br>
    <br>又唔講咩事要10皮

• 佢如果有入息證明...又冇借過花左底既..呢個都不失為係一個迫不得已既辦法~
    <br>
    <br>
    <br>不過...自已就一定要頂到供四期~~~

• 老老實實 replied @ 2008-12-04 8:40 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2008-12-04 8:38 pm
    <br>
    <br>過歐洲買幾隻地通拿返黎, 錶行都應該會照價七折收回, 現在歐元又唔高, 食中間價都應該可以攪得點架 ~
    <br>
    <br>cool兄..佢如果有咁多現金係手...佢就唔使咁頭痕啦~
    <br>=============================
    <br>
    <br>借錢都要搵錢還架嗎, 咁借左又唔駛做, 又有得去旅行, 又唔駛係呢個咁唔明朗既市場炒火農股, 呢個方法應該都算係最低風險架啦 ~ 轉手又快!

• 咁容易賺???
    <br>
    <br>咁我假期都去走返轉!

• merinate replied @ 2008-12-04 8:30 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2008-12-04 8:25 pm
    <br>
    <br>咁又係喎,唔係d青樓點會執極都仲咁多係度,
    <br>
    <br>d女人有錢就身痕, d男人有jj就身痕, 加上隔離飯香d既道理, 一定有得做
    <br>
    <br>第日有錢,我都要安排下開妓寨先,引入各國美女,要做到多元化

• 蘇菲婭 replied @ 2008-12-04 8:24 pm
    <br>
    <br>merinate, 我',係唔會用自己身體去賺錢架.
    <br>
    <br>做老正較難播, 而家仲要經濟咁差呢~
    <br>
    <br>嘩......教唆他人賣淫.......最少都要坐18個月喎~~~~~
    <br>
    <br>快d告我啦, 想試prison break好耐啦~~ come on, baby

• 老老實實 replied @ 2008-12-04 8:30 pm
    <br>
    <br>咁如果教唆他人賣笑呢?
    <br>
    <br>
    <br>獎你18條......................藍妹~~~~~~~~~~
    <br>
    <br>
    <br>好,好,我鐘意,爽爽~~~

• 空間 replied @ 2008-12-04 8:49 pm
    <br>
    <br>老老實實 replied @ 2008-12-04 8:30 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>獎你18條......................藍妹~~~~~~~~~~
    <br>
    <br>
    <br>======================================
    <br>
    <br>咁有無得打邊爐架? 藍妹凍嗎 呵呵 ~ 預埋我食好喎 哈哈

• 老實兄
    <br>
    <br>為何唔見左你條thread?

• cool7002 replied @ 2008-12-04 8:52 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2008-12-04 8:49 pm
    <br>
    <br>老老實實 replied @ 2008-12-04 8:30 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>======================================
    <br>
    <br>咁有無得打邊爐架? 藍妹凍嗎 呵呵 ~ 預埋我食好喎 哈哈
    <br>
    <br>有有有,藍妹老實兄供應,邊爐我請~哈哈爽爽~~

• 老正.哈哈...好笑呀呢個字
    <br>
    <br>唉, 煩呀

• 第日有錢,我都要安排下開妓寨先,引入各國美女,要做到多元化
    <br>
    <br>攪到間妓寨上埋市仲happy

• cool7002 replied @ 2008-12-04 8:52 pm
    <br>
    <br>老實兄
    <br>
    <br>為何唔見左你條thread?
    <br>
    <br>唔見左...???
    <br>
    <br>老實都唔清楚~~

• merinate replied @ 2008-12-04 8:54 pm
    <br>
    <br>第日有錢,我都要安排下開妓寨先,引入各國美女,要做到多元化
    <br>
    <br>
    <br>跟住再分柝,再上市,跟住即賣盤立錢走,掂呀,呢鑊我發啦,嘩~~~~幾理想呀,諗得

• 空間 replied @ 2008-12-04 9:00 pm
    <br>
    <br>merinate replied @ 2008-12-04 8:54 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>跟住再分柝,再上市,跟住即賣盤立錢走,掂呀,呢鑊我發啦,嘩~~~~幾理想呀,諗得
    <br>===========================
    <br>
    <br>食神對白 哈哈

• cool7002 replied @ 2008-12-04 9:03 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2008-12-04 9:00 pm
    <br>
    <br>merinate replied @ 2008-12-04 8:54 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>跟住再分柝,再上市,跟住即賣盤立錢走,掂呀,呢鑊我發啦,嘩幾理想呀,諗得
    <br>===========================
    <br>
    <br>食神對白 哈哈
    <br>
    <br>coolcool,唔好打沉我既鬥志好喎,我而家好有雄心去開妓寨架,開唔成,我都要開山寨,哈哈
    ~~~~

• 版主
    <br>
    <br>如果1,2 個月內唔使出賣 body, 又有10萬money, 單聲比我知點搵喎, 唔該!

• 快d告我啦, 想試prison break好耐啦~~ come on, baby
    <br>
    <br>
    <br>老實又點敢動老兄你分毫...老實都祇不過係"消鎗電視"~~~~~~

• 老實又點敢動老兄你分毫...老實都祇不過係"消鎗電視"~~~~~~
    <br>
    <br>兄台言重了...近排睇得多prison break, 以為michael 上身~

• prison break.....係講監牢獄入面既故事..?

• 空間 replied @ 2008-12-04 9:05 pm
    <br>
    <br>cool7002 replied @ 2008-12-04 9:03 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2008-12-04 9:00 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>跟住再分柝,再上市,跟住即賣盤立錢走,掂呀,呢鑊我發啦,嘩幾理想呀,諗得
    <br>
    <br>食神對白 哈哈
    <br>
    <br>coolcool,唔好打沉我既鬥志好喎,我而家好有雄心去開妓寨架,開唔成,我都要開山寨,哈哈
    ~~~~
    <br>
    <br>好好好....努力 ^^

• prison break.....係講監牢獄入面既故事..?
    <br>
    <br>講d監犯逃獄既故事, 而家做到第四季, 不過我暫時睇左第一季~~
    <br>入面都幾多地方參考一套叫月黑高飛既西片~

• 明白~~是電視台劇集吧...??

• 唉.................你地咁對我.

• 蘇菲婭 replied @ 2008-12-04 9:46 pm
    <br>
    <br>唉.................你地咁對我.
    <br>
    <br>我地點對你?

• cool7002
    <br>
    <br>多謝coolcool支持,我會好努力,開幕第一個就請你

• 明白是電視台劇集吧...??
    <br>
    <br>yeah
    明珠台都有播過~
    <br>
    <br>蘇菲婭
    <br>
    <br>你唔想出賣身體, 我唯有幫你...推番個topic上黎...
    <br>
    <br>

• 空間
    <br>
    <br>我要食拜神燒肉 ^^

• 你地莫視我...>.<

• cool7002 replied @ 2008-12-04 9:51 pm
    <br>
    <br>空間
    <br>
    <br>我要食拜神燒肉 ^^
    <br>
    <br>冇問題,我會搵間最好既同我燒

• 蘇菲婭 replied @ 2008-12-04 9:52 pm
    <br>
    <br>你地莫視我...>.<
    <br>
    <br>咁你又唔講點解你要咁急呢筆錢,如果知道原來就算真係冇計搵到,或者都有其它意見可以點做比到你

• 要埋條豬橫利添 hehehe ^^

• 蘇菲婭 replied @ 2008-12-04 9:52 pm
    <br>
    <br>=====================
    <br>
    <br>who????????

• cool7002 replied @ 2008-12-04 9:54 pm
    <br>
    <br>要埋條豬橫利添 hehehe
    <br>
    <br>冇問題,留個豬頭比我煲粥就得架啦~~~~~~~

<br>
    <br>
    <br>
    <br>相信大家都是正在深入地...嚴肅地...慎重地...亦以同理之心..同情之意...
    <br>
    <br>同網之情...同胞之義...正密切地留意妳身處險境事態之發展...而去作出合適
    <br>
    <br>合理之幫助及調解....關於蘇小姐的個案...大家都是會高度注視及關懷的..
    <br>
    <br>請蘇小姐安心...多謝合作~~
    <br>
    <br>

• 咁我去買多個燒鴨頭比你, 加埋菜乾, 應該會好野味 hehehe ~

• cool7002 replied @ 2008-12-04 10:10 pm
    <br>
    <br>咁我去買多個燒鴨頭比你, 加埋菜乾, 應該會好野味 hehehe ~
    <br>
    <br>正~~~有冇立鴨頭,有就梗好,不過好似唔係好岩味咁

• 直頭唔岩味啦 哈哈 ~
    <br>煲仔飯就岩曬啦 哈哈 ^^

• 老老實實 replied @ 2008-12-04 10:10 pm
    <br>
    <br>蘇菲婭 replied @ 2008-12-04 9:52 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>相信大家都是正在深入地...嚴肅地...慎重地...亦以同理之心..同情之意...
    <br>
    <br>同網之情...同胞之義...正密切地留意妳身處險境事態之發展...而去作出合適
    <br>
    <br>合理之幫助及調解....關於蘇小姐的個案...大家都是會高度注視及關懷的..
    <br>
    <br>請蘇小姐安心...多謝合作~~
    <br>==========================
    <br>
    <br>agree x 2

• cool7002 replied @ 2008-12-04 10:10 pm
    <br>
    <br>咁我去買多個燒鴨頭比你, 加埋菜乾, 應該會好野味 hehehe ~
    <br>
    <br>加個羅漢果...唔該~~
    <br>
    <br>老實經常煙塵太多啊~~

• 我係女,有'咩方法可以1*2個月內搵到多d錢, around 10萬
    <br>-------------
    <br>
    <br>嘩! 真係有咁既方法一定要介紹黎睇睇

• 主人))))))))
    <br>
    <br>妳想搵呀,我介紹妳啦....hahahahahah

• 咩野咁筍呀? 唔通係賣豬仔?

• 咁都比主人妳知道^.^.....hahahahaha

• 嘩咁好呀^.^ 豬仔你生幾多俾我賣呀

• 主人,唔係我生呀,係妳生呀,我只係放一半野落妳到炸.....hahahahahah

• 想不勞而獲
    <br>有呢D方法大把人做左喇
    <br>

• 豬仔
    <br>
    <br>唔得架喎∼∼人同豬配唔到種架喎hahahaha

• 孩子 replied @ 2008-12-04 10:56 pm
    <br>
    <br>豬仔
    <br>
    <br>唔得架喎∼∼人同豬配唔到種架喎hahahaha
    <br>
    <br>主人,就係咁先值10萬^.^.....hahahahaa

Log in to reply