認真尋找有緣/有要求的女仕, 請花一分鍾入來看看.謝謝!

• 因為我份人....嫉惡如仇
    <br>
    <br>
    <br>講出了我的心聲, 多謝你
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>多謝你地先岩, 好少人會支持我呢種食古的人

• umbrella replied @ 2008-12-04 2:34 pm
    <br>
    <br>我自成年以來, 沒有冇女朋友的日子
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>即係話你和你以前的所有女朋友都上過床? 唉.....報應
    <br>
    <br>----
    <br>
    <br>人地無真空期ga ma, 一分手唔洗兩個星期就追到個新, 之後又唔洗幾日就上左床囉
    <br>
    <br>又或者係拍拖為上床, 拖到有第二件又上到床時先fly之前果個囉
    <br>
    <br>唉.....報應

• xXSheepXx replied @ 2008-12-04 2:32 pm
    <br>
    <br>學下打飛機啦, ok?
    <br>-------------------
    <br>不是所有畜生都有手, 可能佢得4隻腳, 哈

• 人渣之中既渣滓

• umbrella replied @ 2008-12-04 2:35 pm
    <br>
    <br>因為我份人....嫉惡如仇
    <br>
    <br>
    <br>講出了我的心聲, 多謝你
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>多謝你地先岩, 好少人會支持我呢種食古的人
    <br>----------------------
    <br>曬啱既, 我也是這種人, 哈

• xXSheepXx replied @ 2008-12-04 2:37 pm
    <br>
    <br>umbrella replied @ 2008-12-04 2:34 pm
    <br>
    <br>我自成年以來, 沒有冇女朋友的日子
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>即係話你和你以前的所有女朋友都上過床? 唉.....報應
    <br>
    <br>----
    <br>
    <br>人地無真空期ga ma, 一分手唔洗兩個星期就追到個新, 之後又唔洗幾日就上左床囉
    <br>
    <br>又或者係拍拖為上床, 拖到有第二件又上到床時先fly之前果個囉
    <br>
    <br>唉.....報應
    <br>------------------
    <br>佢結婚都是為上床, 拍拖當然都是咁諗啦, 哈

• 佢結婚都是為上床, 拍拖當然都是咁諗啦, 哈
    <br>
    <br>------------
    <br>
    <br>所以佢咪話一定唔會離婚囉

• foon, 多謝你對事而不對人的見解.
    <br>
    <br>sheep, 我不明白我說了什麼會受人歧視, 我只是說出需求,找尋跟我有相同問題的女仕而已. 尊重是一種修養,是你給予別人的,你是大學生,應該明白這道理.
    <br>

• xXSheepXx replied @ 2008-12-04 2:44 pm
    <br>
    <br>佢結婚都是為上床, 拍拖當然都是咁諗啦, 哈
    <br>
    <br>------------
    <br>
    <br>所以佢咪話一定唔會離婚囉
    <br>-----------------
    <br>未必, 等佢搵到個女人同佢上床, 佢可能會離 ga, 哈

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 2:45 pm
    <br>
    <br>foon, 多謝你對事而不對人的見解.
    <br>
    <br>sheep, 我不明白我說了什麼會受人歧視, 我只是說出需求,找尋跟我有相同問題的女仕而已. 尊重是一種修養,是你給予別人的,你是大學生,應該明白這道理.
    <br>
    <br>-----------
    <br>
    <br>你有尊重過女人咩?

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 2:45 pm
    <br>
    <br>foon, 多謝你對事而不對人的見解.
    <br>
    <br>有問題就睇醫生, 病向淺中醫, 哈

• 你d咁既人有咩資格同我講修養

• 講你又唔明
    <br>
    <br>話你又唔聽
    <br>
    <br>你覺得無問題唔代表真係無問題

• 八雲, 世界大多數國家及地區的法律訂立18歲為成年標準, 我也是以這個年齡為成年而論~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• Sheep, 可能你的修養是清高得不能相像, 我不應單靠你的一兩句說話而妄下判斷, 請見諒

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 2:53 pm
    <br>
    <br>八雲, 世界大多數國家及地區的法律訂立18歲為成年標準, 我也是以這個年齡為成年而論~
    <br>---------------------
    <br>你到18歲才發育, 有性需要, 又一到18歲就有拖拍同女友上床, 你咁唔正常, 咁遲先發育, 可能你個腦都發育不健全, 唔怪得之你諗嘢有問題啦, 哈

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 2:57 pm
    <br>
    <br>Sheep, 可能你的修養是清高得不能相像, 我不應單靠你的一兩句說話而妄下判斷, 請見諒
    <br>是你的低得不像人, 哈

• xXSheepXx replied @ 2008-12-04 2:49 pm
    <br>
    <br>講你又唔明
    <br>
    <br>話你又唔聽
    <br>
    <br>你覺得無問題唔代表真係無問題
    <br>我叫咗佢去重讀幼稚園, 不過智商有問題, 未必有學校肯收佢, 哈

• 我唔想筆戰連場. 我尋有緣人而已.

• 一係咁啦, 我請你去 sex 版, 不要在 r 版做些不道德行為, 好嗎?

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 1:49 pm
    <br>
    <br>如果我話比你地聽, 個病係因為佢有第三者而衍生出來的, 你覺得我這樣做也很不對嗎
    <br>
    <br>===============================================
    <br>
    <br>咁點解你當初會同佢結婚?

• csls0518 replied @ 2008-12-04 5:10 pm
    <br>
    <br>Kindaichi replied @ 2008-12-04 1:49 pm
    <br>
    <br>如果我話比你地聽, 個病係因為佢有第三者而衍生出來的, 你覺得我這樣做也很不對嗎
    <br>
    <br>===============================================
    <br>
    <br>咁點解你當初會同佢結婚?
    <br>--------------------------
    <br>他答, 他只為了上床, 因佢老婆之肯, 但依家唔肯.

• 版主一早係 S 版登此尋人廣告, 實行兩面等釣大魚, 好唔好彩, 佢既詭計失敗, 重已經俾人省到立立令收場
    <br>
    <br>http://community.she.com/messageboard/
    <br>sex/?action=view.topic&id=2077711&ref
    <br>=msg.cat.lr
    <br>
    <br>>.< replied @ 2008-12-04 1:46 pm
    <br>
    <br>受過高等教育
    <br>--> 找尋對性需要有要求的女仕
    <br>--> 舒解生活的壓力
    <br>
    <br>WHAT A F.U.C.K.ING THEORY
    <br>

• 佢有講過咩? �鈱鋮�?

• my gut feeling is that u are a police or fireman..
    <br>
    <br>u should have spent some time writing that intro to your thread..
    <br>
    <br>better use that time to see how your wife is getting on..
    <br>x mas man.. family time..
    <br>
    <br>
    <br>

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 1:34 pm
    <br>
    <br>請勿人身攻擊, 結咗婚唔代表性生活沒有問題,我們有去家計會作深層了解, 發現太太有情緒病,嚴重認晌性生活, 而我因為唔想婚姻破裂,才出此Post. 本人打從心底不想嫖妓, 害怕性病加上本人真的不好嫖. 所以懇請各位請勿人身攻擊, 心存感激.

• benefit replied @ 2008-12-04 5:18 pm
    <br>
    <br>my gut feeling is that u are a police or fireman..
    <br>
    <br>u should have spent some time writing that intro to your thread..
    <br>
    <br>better use that time to see how your wife is getting on..
    <br>x mas man.. family time..
    <br>佢只會諗,邊度有女人有性需要, 又肯同佢上床, 其他事, 他不會諗的

• reporter replied @ 2008-12-04 5:13 pm
    <br>
    <br>版主一早係 S 版登此尋人廣告, 實行兩面等釣大魚, 好唔好彩, 佢既詭計失敗, 重已經俾人省到立立令收場
    <br>
    <br>http://community.she.com/messageboard/
    <br>sex/?action=view.topic&id=2077711&ref
    <br>=msg.cat.lr
    <br>
    <br>>.< replied @ 2008-12-04 1:46 pm
    <br>
    <br>受過高等教育
    <br>--> 找尋對性需要有要求的女仕
    <br>--> 舒解生活的壓力
    <br>
    <br>WHAT A F.U.C.K.ING THEORY
    <br>------------------------------
    <br>thx reporter, 我不過 sex 版的, 你唔講, 我真是唔知, sex 版的人都唔 show 佢, 哈, 可悲.

• sorry, 但我真係睇唔到佢話因為太太肯上床先同佢結婚

• csls0518 replied @ 2008-12-04 5:36 pm
    <br>
    <br>sorry, 但我真係睇唔到佢話因為太太肯上床先同佢結婚
    <br>-----------------------
    <br>佢無直接講, 但意思是這樣 ^^

• Come on guys, I am just looking for a woman who seriously interested in this particular thread, but this post is full of redundancies. I was frustrated by contining debating around the bush.
    <br>
    <br>

• 八雲 replied @ 2008-12-04 5:25 pm
    <br>
    <br>thx reporter, 我不過 sex 版的, 你唔講, 我真是唔知, sex 版的人都唔 show 佢, 哈, 可悲.
    <br>
    <br>=====================
    <br>
    <br>S 版 d 人比較直接, 版主長篇大論, 義正嚴詞 ... 到最後又係話要 d 就手既 free/cheap sex. 梗係俾人踢爆兼大踩特踩啦
    <br>
    <br>我就覺得一 d 都唔可悲, 佢自己都唔會有羞恥心啦, 搵鬼可憐佢 lol

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 5:51 pm
    <br>
    <br>Come on guys, I am just looking for a woman who seriously interested in this particular thread, but this post is full of redundancies. I was frustrated by contining debating around the bush.
    <br>---------------------------
    <br>sex 版的人歡唔歡迎你我唔知, 但你在這裡做衰嘢, 就一定俾人插, 哈

• 收工, 88

• Kindaichi...
    <br>睇完段post..真係有點同情你..
    <br>post般咁既thread..擺明會比人鬧...同情你"愚蠢"
    <br>比人轟炸到"髏無原膚"...全無招架之力...同情你"無能"...
    <br>post段咁既野...預左比人鬧..仲要"解釋"...同情你"死撐"...
    <br>如果你真係所講咁既條件...身邊應該好易搵到女伴...仲要上網搵...同情你"媾唔到女"...
    <br>
    <br>算罷啦...社會已經好夠"淚氣"...冇謂再係呢d消閒地方搞事...
    <br>
    <br>送句歌詞比你..."我勸你早點歸去..."(by風繼續吹)..
    <br>勉之
    <br>

• 道理得一樣, 歪理就千奇百怪

• 吊,睇到唔能睇呀,kindaichi,正人渣
    <br>
    <br>你
    <br>
    <br>老
    <br>
    <br>母

• 人地搵sp關你地鬼事咩
    <br>岩睇咪一齊傾, 唔岩睇咪當睇唔到law
    <br>你地係唔係工作太大壓力要發泄下呀????
    <br>多舊魚

• 八雲你自己都係喺到揾食姐、仲話人地?五十步笑百步

• 多謝各位~ 生活圈子太細, 真的未能在現實生活中找到.

• 琪 replied @ 2008-12-04 7:13 pm
    <br>
    <br>八雲你自己都係喺到揾食姐、仲話人地?五十步笑百步
    <br>名都唔敢 show 出來, 有乜資格話人, 哈

• y_not replied @ 2008-12-04 6:33 pm
    <br>
    <br>Kindaichi...
    <br>睇完段post..真係有點同情你..
    <br>post般咁既thread..擺明會比人鬧...同情你"愚蠢"
    <br>比人轟炸到"髏無原膚"...全無招架之力...同情你"無能"...
    <br>post段咁既野...預左比人鬧..仲要"解釋"...同情你"死撐"...
    <br>如果你真係所講咁既條件...身邊應該好易搵到女伴...仲要上網搵...同情你"媾唔到女"...
    <br>
    <br>算罷啦...社會已經好夠"淚氣"...冇謂再係呢d消閒地方搞事...
    <br>
    <br>送句歌詞比你..."我勸你早點歸去..."(by風繼續吹)..
    <br>勉之
    <br>版主, 聽多d歌啦, 哈

• rain. replied @ 2008-12-04 6:38 pm
    <br>
    <br>道理得一樣, 歪理就千奇百怪
    <br>你這句話, 令我想起之前有個搵食女, 用歪話因男友唔得閒, 所以要搵個陌生男人陪, 俾我踼爆後, 發脾四走人, 真是一百唔死, 都有新聞聽, 哈

• 吊 replied @ 2008-12-04 6:48 pm
    <br>
    <br>吊,睇到唔能睇呀,kindaichi,正人渣
    <br>
    <br>你
    <br>
    <br>老
    <br>
    <br>母
    <br>版主, 公道只在人心, 你明嗎

• Kindaichi replied @ 2008-12-04 11:29 pm
    <br>
    <br>多謝各位~ 生活圈子太細, 真的未能在現實生活中找到.
    <br>
    <br>====================
    <br>
    <br>梗係啦, 你咁多大道理, 咁斯文潔淨, 係現實世界中, 人地面前實扮曬係好老公, 正人君子啦, 又點會搵到 sl
    <br>
    <br>但其實真正原因可能係 "怕死", 驚你個 sl 將你地 d 好事傳返俾熟人知道

• passerby replied @ 2008-12-05 10:50 am
    <br>
    <br>梗係啦, 你咁多大道理, 咁斯文潔淨, 係現實世界中, 人地面前實扮曬係好老公, 正人君子啦, 又點會搵到 sl
    <br>
    <br>但其實真正原因可能係 "怕死", 驚你個 sl 將你地 d 好事傳返俾熟人知道
    <br>
    <br>=========================
    <br>
    <br>oh ... 要更正版主係搵 SP (理想的性伴侶), 唔係 SL (秘密情人), 佢祇係對性 (最好係 free 架啦) 有興趣, 唔想付出鬥零感情 ... 蘇 cheap

• 幫佢既人就話其他人都係0係度搵食,係你係0係度搵食咋喎

• passerby replied @ 2008-12-05 10:56 am
    <br>
    <br>passerby replied @ 2008-12-05 10:50 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>=========================
    <br>
    <br>oh ... 要更正版主係搵 SP (理想的性伴侶), 唔係 SL (秘密情人), 佢祇係對性 (最好係 free 架啦) 有興趣, 唔想付出鬥零感情 ... 蘇 cheap
    <br>
    <br>
    <br>其實佢就係怕佢身邊既人知,叫雞又怕性病,又唔會離婚,因為要比佢身邊既人正面既形像。
    <br>
    <br>最重要既係佢怕死,同埋唔會負責,自私到死。
    <br>
    <br>話多佢幾句,無野好覆,就問我地得罪我地d乜,又同我講大學生修養。

• 搵食就搵食,寫篇咁靚既野去搵食,更令我作嘔。
    <br>
    <br>誠實?我覺得比其他人更虛偽。

• sheep, 我真係冇時間同你討論各人不同的觀點與角度, 你既想法當然有你的立場, 但不要令全世界去認同你的觀點是正確無誤的, 我有我的立場,我冇誤導,我說出我的立場,想法同要求, 不是要你去審判對與錯, 我只是去找有相同想法的人. 你唔喜歡, 可以唔睇,唔覆. . 就是如此簡單!

Log in to reply