如果將�郱R�苠琡摃銚茤貕}來看

• 而家上she好似成為左生活需要咁, 唔上唔安樂, haha~

• 我細個果時真係吾知咩叫愛

• 而家上she好似成為左生活需要咁, 唔上唔安樂, haha~

================

等我幫你把下脈,哦,你中左"She"毒,要解呢就要將"She"D內容,50000篇煲曬佢,包你唔再上She

• 我細個果時真係吾知咩叫愛

==============

我細果時唔識珍惜愛

• 小米, 咁你而家知啦?

@小米@ replied @ 2008-11-17 2:49 pm

我細個果時真係吾知咩叫愛

• 我以前有個女友,比人追了,我追番佢時佢唔要我,到我唔再愛佢佢偏偏這個時候回頭,完來愛真係變了無得回頭,果時我已不再愛她了

• 小玲玲張相好浪漫

• 嘉雯 replied @ 2008-11-17 2:11 pm

Ken replied @ 2008-11-17 2:04 pm

個個都係, 不論男女, 個個斬想追求返岩岩識o個時既感覺

===============

例如D人集體回憶,都係想找回感覺,feel真係好緊要

=====================================================

不過搵感覺真係好難, 有時自己都唔知自己想要d乜

=============================================================

未試過好似樣樣都好好玩, 一試落就覺得樣樣都格格不入, 有時唔止對人, 對任何事都係咁

小玲玲 replied @ 2008-11-17 2:43 pm

而家上she好似成為左生活需要咁, 唔上唔安樂, haha~

==========================================================

因為你寂寞ma

• 所以

所有野係有

有效期

過左就係過左

大家抱住咁既心態

大家都會好過 d

• Ken replied @ 2008-11-17 3:01 pm

我以前有個女友,比人追了,我追番佢時佢唔要我,到我唔再愛佢佢偏偏這個時候回頭,完來愛真係變了無得回頭,果時我已不再愛她了

=================================================================

咁佢會仲灰過你, 因為佢曾經回頭而你已經唔愛, 所以無憾

• 未試過好似樣樣都好好玩, 一試落就覺得樣樣都格格不入, 有時唔止對人, 對任何事都係咁

==================

例如乜野格格不入?

• 玲玲

我而家知道咩係爱

• 咁佢會仲灰過你, 因為佢曾經回頭而你已經唔愛, 所以無憾

====================

我都有追番佢,佢又唔理我,我在佢家樓下企幾個鐘等佢

• ken

有好多野真係有時比時間玩死

• 我都覺得果時唔董得珍惜愛

• 所以我而家真係好珍惜每一分,每一秒........

• 係, 唔知點樣至令自己唔寂寞...

嘉雯 replied @ 2008-11-17 3:18 pm

小玲玲 replied @ 2008-11-17 2:43 pm

而家上she好似成為左生活需要咁, 唔上唔安樂, haha~

==========================================================

因為你寂寞ma

• 真係好, 咁要好好珍惜, 唔好比佢錯過左~

小米@ replied @ 2008-11-17 3:22 pm

玲玲

我而家知道咩係爱

• Ken replied @ 2008-11-17 3:21 pm

未試過好似樣樣都好好玩, 一試落就覺得樣樣都格格不入, 有時唔止對人, 對任何事都係咁

==================

例如乜野格格不入?

======================================================

例如去跳舞, 去到又好快想走, 但係又想去o個d地方

又例如學整野食, 玩幾次又乜都唔好玩

識人都係, 開頭一拍即合, 之後又會因為一D摩擦而疏遠

• 例如去跳舞, 去到又好快想走, 但係又想去o個d地方

=================

會唔會係你唔夠投入呢?同人相處都要大家比個心出黎,唔好介意對方缺點

• 小玲玲 replied @ 2008-11-17 3:27 pm

係, 唔知點樣至令自己唔寂寞...

嘉雯 replied @ 2008-11-17 3:18 pm

因為你寂寞ma

================================================================

我都想知, 所以不停咁搵新野玩同識新朋友, 當有新鮮感時寂寞既感覺會暫時減淡, 可惜好快又會厭倦, 一係自己厭, 一係人地厭

• 玲玲

因為時間跑住咁過,令我更加珍惜時間

• 係, 唔知點樣至令自己唔寂寞...

寂寞隨時間唔同又會有唔同對策窩

• 寂寞同識朋友

都唔一定有直接關係既

可能我個人 8 卦

我覺得咁樣聽您地既故事都幾好呀

• Ken replied @ 2008-11-17 3:31 pm

例如去跳舞, 去到又好快想走, 但係又想去o個d地方

=================

會唔會係你唔夠投入呢?同人相處都要大家比個心出黎,唔好介意對方缺點

================================================================

唔係缺點, 係觀點同做人方識式根本完全唔同

• 我都想知, 所以不停咁搵新野玩同識新朋友, 當有新鮮感時寂寞既感覺會暫時減淡, 可惜好快又會厭倦, 一係自己厭, 一係人地厭

=============

咁就要大家檢討下,大家深入咁傾下邊度出問題

• 唔係缺點, 係觀點同做人方識式根本完全唔同

=====================

如果客觀D睇會唔會好D呢?

• 我都好鍾意畢比特殊boo

• Ken replied @ 2008-11-17 3:36 pm

我都想知, 所以不停咁搵新野玩同識新朋友, 當有新鮮感時寂寞既感覺會暫時減淡, 可惜好快又會厭倦, 一係自己厭, 一係人地厭

咁就要大家檢討下,大家深入咁傾下邊度出問題

===================================================================

最大既問題就係自己貪新鮮, 冇得解

• 愛唔係講架.....做啦

• 最大既問題就係自己貪新鮮, 冇得解

會唔會因為對方比唔到新鮮感你呢?

• Ken replied @ 2008-11-17 3:38 pm

唔係缺點, 係觀點同做人方識式根本完全唔同

=====================

如果客觀D睇會唔會好D呢?

用咁多方法去同人地相處太辛苦, 我鍾意隨心所慾多d, 與其係咁不如換人

• Ken replied @ 2008-11-17 3:41 pm

最大既問題就係自己貪新鮮, 冇得解

會唔會因為對方比唔到新鮮感你呢?

================================================

比到就唔會咁講la

• 我愛人, 人地愛吾愛我呀.............

• 用咁多方法去同人地相處太辛苦, 我鍾意隨心所慾多d, 與其係咁不如換人

你都幾特別,如果有機會識到你,睇下你點隨心所慾先,哈哈

• 盛放中小花 replied @ 2008-11-17 3:45 pm

我愛人, 人地愛吾愛我呀.............

That's the matter of time

• 盛放中小花 replied @ 2008-11-17 3:45 pm

我愛人, 人地愛吾愛我呀.............

====================================================

好難有一個互相愛對方既人wor

• 花花.....

• 好難有一個互相愛對方既人wor

===========

咁就要睇大家岩唔岩feel啦

• 即係等於你對人好, 人地未必會對你好一樣...

• Ken replied @ 2008-11-17 3:49 pm

好難有一個互相愛對方既人wor

===========

咁就要睇大家岩唔岩feel啦

=================================================

咁咪好難有一個互相岩feel既人wor

• 即係等於你對人好, 人地未必會對你好一樣...

咁對方真失敗

• 小米,

咩樹呢?

• 咁咪好難有一個互相岩feel既人wor

人海茫茫,梗有一個找,時機未到姐

• 就算兩個人都愛對方,都仲有一個愛多d,一個愛少d架boo

• 小玲玲 replied @ 2008-11-17 3:49 pm

即係等於你對人好, 人地未必會對你好一樣...

咪係law.........

• Ken replied @ 2008-11-17 3:53 pm

咁咪好難有一個互相岩feel既人wor

人海茫茫,梗有一個掛,時機未到姐

• 就算兩個人都愛對方,都仲有一個愛多d,一個愛少d架boo

咁一定有,好難秤得勻

• 花花

冇樹呀,叫下你詐

• 愛....又邊有得秤架呢.......唉

Log in to reply