如果將�郱R�苠琡摃銚茤貕}來看

• 其實一直都係, 我今日玩到咁癲係因為佢太hurt我.....

自問我為個家fu出吾小....

已然屋企個個吾錫, 咁....................

======================================================

i feel sorry for you...

• 畢比特... 而家佢都好愛阿安祖連娜, 但係阿娜係第3者搶佢返來...咁, 係唔係又係真愛?

• Kittttty replied @ 2008-11-17 12:02 pm

其實一直都係, 我今日玩到咁癲係因為佢太hurt我.....

自問我為個家fu出吾小....

已然屋企個個吾錫, 咁....................

======================================================

i feel sorry for you...

吾哂sorry喎...大家傾下計jama.....

• 今日盡訴心中情?

• 其實女仔睇個愛字同男仔睇過愛字會唔同

通常女仔會浪漫D,男仔會實際D

• sometimes, it feels like ... if you get married, it's destined to get divorced, if you don't get married, it doesn't seem right....

• 男仔會實際D

================

that's just an excuse to take advantage of girls

• 小玲玲 replied @ 2008-11-17 11:54 am

乜港女like LV既咩? 唔係大陸人咩? 港女又點只想要LV ONLY? HAHA~

==================================================================

我寧願要Y3或者agnesb多d

• Ken replied @ 2008-11-17 12:15 pm

其實女仔睇個愛字同男仔睇過愛字會唔同

通常女仔會浪漫D,男仔會實際D

我覺得只係表達唔同ji

• Kittttty replied @ 2008-11-17 12:17 pm

男仔會實際D

that's just an excuse to take advantage of girls

=================

我覺得是大家思想唔同,不過,當你遇到一個你心愛的,愛情又幾浪漫既

• 想問下你地,愛情係咪無年齡限制呢?

• of course not.

when you go to western world, you can see so many "old folks" holding hands walking along beaches

• 女人, 係需要浪漫元素, 才認為自己係被愛中,

男人, 係需要發射衝動, 才會發揮浪漫既本色.

• Ken replied @ 2008-11-17 12:25 pm

想問下你地,愛情係咪無年齡限制呢?

===================================================

絕對係, 不過人生經驗會影響觀念

• ken, 細個既會認為愛係全部, 好單純, 乜都唔諗

人大左, 就會知, 愛, 可能唔只係2個人既事, 會

係關於好多方面既.

• 男人, 係需要發射衝動, 才會發揮浪漫既本色.

男人係遲鈍的動物,哈哈

• 小玲玲 replied @ 2008-11-17 12:35 pm

ken, 細個既會認為愛係全部, 好單純, 乜都唔諗

人大左, 就會知, 愛, 可能唔只係2個人既事, 會

係關於好多方面既.

============================================================

細個好有原則, 個得唔會識d有gf既人, 大個左只要我唔好識佢gf or wife就已經冇所有

• 絕對係, 不過人生經驗會影響觀念

==============

你唔似咁老誠窩

• 係關於好多方面既.

你講緊幾角戀??

• Ken replied @ 2008-11-17 12:38 pm

絕對係, 不過人生經驗會影響觀念

你唔似咁老誠窩

=================================================

有樣睇既咩?

• 有樣睇既咩?

===========

講野都會感覺到D既

• 唔係, but人大左既愛, 可能會係關於家人啦..

工作啦, 朋友啦, 因為人大多, 乜都諗多左..

唔會好似細個咁戀愛大過天~

Ken replied @ 2008-11-17 12:39 pm

你講緊幾角戀??

• Ken replied @ 2008-11-17 12:42 pm

有樣睇既咩?

===========

講野都會感覺到D既

========================================================

容訐我保留些少童真

小玲玲 replied @ 2008-11-17 12:45 pm

唔係, but人大左既愛, 可能會係關於家人啦..

Ken replied @ 2008-11-17 12:39 pm

你講緊幾角戀??

=======================================================

而家都好似冇乜一對一既戀

• 唔係, but人大左既愛, 可能會係關於家人啦..

===========

咁又係,實際左

• 容訐我保留些少童真

=============

都好架,我經常都大唔透

• 小玲玲 replied @ 2008-11-17 12:02 pm

畢比特... 而家佢都好愛阿安祖連娜, 但係阿娜係第3者搶佢返來...咁, 係唔係又係真愛?

又或者咁睇

乜野都有

有效期

愛到係一樣

熱度一退

未見改善

唔見進步

失去被愛

無人可憐

無人可惜

• 嘉雯 replied @ 2008-11-17 11:46 am

LOVE既L字已經等如左LIE, 有時我覺得因為鍾意一個人先會用心思黎呃佢, 唔鍾意o個d大話都費事講

白色既大話?

為左唔想佢擔心

為左唔想佢失望

我會覺得係一段關係最早期可能係岩既

但係發展到咁上下

唔擔心就要信心就要坦白

• solicitor replied @ 2008-11-17 12:55 pm

嘉雯 replied @ 2008-11-17 11:46 am

LOVE既L字已經等如左LIE, 有時我覺得因為鍾意一個人先會用心思黎呃佢, 唔鍾意o個d大話都費事講

白色既大話?

為左唔想佢擔心

為左唔想佢失望

我會覺得係一段關係最早期可能係岩既

但係發展到咁上下

唔擔心就要信心就要坦白

==================================================================

如果有一個一齊左十年既伴侶, 而自己有外遇, 咁會唔會同自己個伴侶坦白, 可能拖下拖下, 外遇散埋都未穿

• 愛是需要包容,體諒,奉獻,真惜,信任,尊重,忍耐.

• 如果有一個一齊左十年既伴侶, 而自己有外遇, 咁會唔會同自己個伴侶坦白, 可能拖下拖下, 外遇散埋都未穿

戀人或夫婦,另一半有外遇的話,唔係個個可以接受的,沖擊會好大

• 如果有一個一齊左十年既伴侶, 而自己有外遇, 咁會唔會同自己個伴侶坦白, 可能拖下拖下, 外遇散埋都未穿

咁就更係唔講啦

但係要睇下為乜去接受外遇 lor

• 但係要睇下為乜去接受外遇 lor

一般都係貪新鮮

• 玲玲,

我覺得我做倒曬你所講既....不過我而家無對手wor...慘!

• 我覺得我做倒曬你所講既....不過我而家無對手wor...慘!

==================

要乜對手? 我借對手比你呀?

• Ken replied @ 2008-11-17 1:18 pm

但係要睇下為乜去接受外遇 lor

一般都係貪新鮮

============================================

個個都係, 不論男女, 個個斬想追求返岩岩識o個時既感覺

• bei, 呢一刻佢唔係, 可能下一刻會係呢.

beibei replied @ 2008-11-17 1:24 pm

玲玲,

我覺得我做倒曬你所講既....不過我而家無對手wor...慘!

• 嘩唔洗食呀

• 什麼是愛?

生活是一大堆習慣, 思念是習慣, 等待是習慣, 相處是習慣, 愛也可以是習慣~

只要你是快樂的~

• ton, 我今日開始減肥, 要食小�齯X嗎.

• 如果新鮮同埋幸福好明確咁放係前面要您揀

您會好快咁 reject 左新線同刺激

不過人真係可能會係咁

我都覺得我自己做得好好 gar la

我為左�

改變曬

不過佢都唔去珍惜

我可以點

做返我自己?

• 減肥都要小心身體

• beibei replied @ 2008-11-17 1:24 pm

玲玲,

我都無對手啦

天下點指您一個人呀

• 個個都係, 不論男女, 個個斬想追求返岩岩識o個時既感覺

===============

例如D人集體回憶,都係想找回感覺,feel真係好緊要

• 小食都食d有營養野呀

• Ken replied @ 2008-11-17 2:04 pm

個個都係, 不論男女, 個個斬想追求返岩岩識o個時既感覺

===============

例如D人集體回憶,都係想找回感覺,feel真係好緊要

=====================================================

不過搵感覺真係好難, 有時自己都唔知自己想要d乜

• 不過搵感覺真係好難, 有時自己都唔知自己想要d乜

=======================

嘉雯你又講得幾岩,我都覺得有時好似失去自我咁,唔知自己想要乜

• 我有食野架, 只係要食小��, 今朝食完碗麥片, 都係頂唔順, 飲多包豆漿, 頭先都要左2匙飯, 同魚呀菜呀咁...

• 家陣成日係she都唔知想點架, haha~

• 我有食野架, 只係要食小鱓, 今朝食完碗麥片, 都係頂唔順, 飲多包豆漿, 頭先都要左2匙飯, 同魚呀菜呀咁...

=================

食多D菜健康D

• 家陣成日係she都唔知想點架, haha~

你指上左引?定邊方面唔知想點?

Log in to reply