[點解]香港大部份男人自私自利無耐性,唔識體貼,急功近利,小家唔識大體, 斤斤計較 ,小事化大成個女人咁樣?

• 食完飯架喇!
    <br>
    <br>by 我都睇唔過眼 11/11/08 15:26
    <br>
    <br>餐飯唔會AA呀

• <br>qwert qwert replied @ 2008-11-11 3:28 pm
    <br>
    <br>版主要學識say no同埋要識揀人.
    <br>
    <br><<而家識小小啦, 但係出邊我見到d男人講野唔經大腦,sex版女子上過邊個skills,身才,樣,幾多分,之後又講咁既女都出黎搵食, 我心諗..你要求咁高,就出去搵啦

• Brad, 佢高大過我, 一手比佢捉住未走唔到囉, 走到既話你估我唔走咩
    <br>
    <br>by 我都睇唔過眼
    <br>
    <br>咁 pk ? 用�L? 下次有同樣情形, 提議你說「不」, 跟住警告佢會報警

• SL,SP,ONS,朋友都係講尊重.
    <br>當人地係雞就請佢花小小金錢啦!
    <br>佢想點玩都無問題架~!
    <br>
    <br>by 睇唔過眼 - 11/11/08 15:20
    <br>
    <br>佢地未係果 d 屋企又有老婆, 但又話對個老婆冇感覺, 想識多 d 朋友既男人囉, 叫雞又要比錢, 又怕比人捉黃腳雞, 又怕惹到性病比老婆丙!

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 3:31 pm
    <br>
    <br>SL,SP,ONS,朋友都係講尊重.
    <br>當人地係雞就請佢花小小金錢啦!
    <br>佢想點玩都無問題架~!
    <br>
    <br>by 睇唔過眼 - 11/11/08 15:20
    <br>
    <br>佢地未係果 d 屋企又有老婆, 但又話對個老婆冇感覺, 想識多 d 朋友既男人囉, 叫雞又要比錢, 又怕比人捉黃腳雞, 又怕惹到性病比老婆丙!
    <br>
    <br><<..................係!!好多呢d人, 永遠唔會問自己有咩問題,成日怨人地.

• 點傾耐 d 至見面呀? 如果唔係板主個 topic 點傾耐 d 至見面呀? 如果唔係板主個 topic 都唔會話佢地 "自私自利無耐性"啦, 佢地想要, 但又唔肯花心思花時間, 一講到話花心思, 花時間, 佢地就會話, 要我用咁多時候溝你, 我做咩唔溝條女返黎做我女友, 就係唔想花咁多心思同時間之痳, 搵女友有要時間, 奚要心思, 但叫雞又要比錢, 佢地就係咩都唔想付出囉!
    <br>
    <br>
    <br>其實我意思正正係, 當你想同佢傾耐 d 而發覺佢冇耐性同你傾, 咁你就應該放棄呢個人

• Brad replied @ 2008-11-11 3:31 pm
    <br>
    <br>Brad, 佢高大過我, 一手比佢捉住未走唔到囉, 走到既話你估我唔走咩
    <br>
    <br>
    <br>咁 pk ? 用�L? 下次有同樣情形, 提議你說「不」, 跟住警告佢會報警
    <br>
    <br><<say no都無咩用,你say no佢地會好越黎越hi..

• 餐飯唔會AA呀
    <br>
    <br>by cyrus_chun - 11/11/08 15:28
    <br>
    <br>梗係 AA 啦, 佢仲要係個 40 歲既西裝男人, 我唔會要求佢去比曬, 但佢要 AA 既, 咁我未比返佢囉, 我都唔鐘意欠人野

• 其實我意思正正係, 當你想同佢傾耐 d 而發覺佢冇耐性同你傾, 咁你就應該放棄呢個人
    <br>
    <br>by Brad - 11/11/08 15:35
    <br>
    <br>呵呵呵, 成個 msn account 都放棄埋 lu

• <<say no都無咩用,你say no佢地會好越黎越hi..
    <br>
    <br>by 睇唔過眼 - 11/11/08 15:36
    <br>
    <br>冇錯冇錯

• 我覺得做雞既女人都一樣要尊重, 佢地都有阿媽生,唔係俾錢就大哂,可以點就點, 佢地都好偉大,不惜附出自己既身體黎滿足我們男人既性慾,如果冇在佢地,我們D想撲野既男人都唔知點算LAW

• 版主要學識say no同埋要識揀人.
    <br>
    <br>by qwert - 11/11/08 15:28
    <br>
    <br>揀咩鬼丫, o係兜爛橙度搵個好橙, 你話心淡唔心淡

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 3:36 pm
    <br>
    <br>餐飯唔會AA呀
    <br>
    <br>by cyrus_chun - 11/11/08 15:28
    <br>
    <br>梗係 AA 啦, 佢仲要係個 40 歲既西裝男人, 我唔會要求佢去比曬, 但佢要 AA 既, 咁我未比返佢囉, 我都唔鐘意欠人野
    <br>
    <br><<我都係,我想同呢d人無拖無欠,出黎食個飯叫佢唔好多心囉,

• 梗係 AA 啦, 佢仲要係個 40 歲既西裝男人, 我唔會要求佢去比曬, 但佢要 AA 既, 咁我未比返佢囉, 我都唔鐘意欠人野
    <br>
    <br>
    <br>哈~ 我睇完就 imagine 佢點開口問你�姪�... haha...佢要好厚顏先得

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 3:39 pm
    <br>
    <br>版主要學識say no同埋要識揀人.
    <br>
    <br>by qwert - 11/11/08 15:28
    <br>
    <br>揀咩鬼丫, o係兜爛橙度搵個好橙, 你話心淡唔心淡
    <br>
    <br><都有d好既,不過唔好既多%比好既多ntimes

• 梗係 AA 啦, 佢仲要係個 40 歲既西裝男人, 我唔會要求佢去比曬, 但佢要 AA 既, 咁我未比返佢囉, 我都唔鐘意欠人野
    <br>
    <br>by 我都睇唔過眼 - 11/11/08 15:36
    <br>
    <br>西裝男係最差我覺得,重要係40歲人就大方D啦死PK

• 呵呵呵, 成個 msn account 都放棄埋 lu
    <br>
    <br>
    <br>有冇咁唔好彩呀? 我就只怕 d 女仔同我講 : back to work sin, talk to u later....hahaha

• cyrus_chun replied @ 2008-11-11 3:41 pm
    <br>
    <br>
    <br>by 我都睇唔過眼 - 11/11/08 15:36
    <br>
    <br>西裝男係最差我覺得,重要係40歲人就大方D啦死PK
    <br>
    <br><<我識好多over40都係好唔識大體.......

• 版主﹐
    <br>
    <br>AA制後妳仲唔走?

• 唉....錯配加唔好彩...

• 哈~ 我睇完就 imagine 佢點開口問你�姪�... haha...佢要好厚顏先得
    <br>
    <br>by Brad - 11/11/08 15:39
    <br>
    <br>佢未話食左二百, 佢咁講我都醒水啦, 未比返一百佢囉, 咁佢又真係要喎, 未就係咁之痳

• <<我識好多over40都係好唔識大體.......
    <br>
    <br>by 睇唔過眼
    <br>
    <br>�� �� �� ....我都 over 40 架, 我肯定唔係咁既人....今日同個She.com女仔食午餐都五佰, 唔使佢比架

• 版主﹐
    <br>
    <br>
    <br>by qwert - 11/11/08 15:43
    <br>
    <br>我唔係版主

• 一二佰好心佢地喇

• qwert replied @ 2008-11-11 3:43 pm
    <br>
    <br>版主﹐
    <br>
    <br>
    <br><<aa制點解要走,錢我夠識搵啦,容不易佢以為一個dinner可以買起我, 到時真係cheap過雞.哈哈哈
    <br>
    <br>我試過係呢度識左個45歲男子,佢講出黎見, 起初我見佢講野正正常常都無問題就當出去識個朋友仔, 點知我有時改期, 佢發我皮氣嘈我唔出去見佢.

• 究竟你兩個識乜人呀brad同我都唔係呢人黎架喎....

• 我覺得做雞既女人都一樣要尊重, 佢地都有阿媽生,唔係俾錢就大哂,可以點就點, 佢地都好偉大,不惜附出自己既身體黎滿足我們男人既性慾,如果冇在佢地,我們D想撲野既男人都唔知點算LAW
    <br>
    <br>by safetyman - 11/11/08 15:39
    <br>
    <br>係! 所以每次我都帶幾個袋去吊佢地, 唔想生野!

• 我試過係呢度識左個45歲男子,佢講出黎見, 起初我見佢講野正正常常都無問題就當出去識個朋友仔, 點知我有時改期, 佢發我皮氣嘈我唔出去見佢.
    <br>
    <br>by 睇唔過眼
    <br>
    <br>哈~ 佢時日無多嘛...(嘻...我多佢一年 :p )

• mb mb replied @ 2008-11-11 3:49 pm
    <br>
    <br>究竟你兩個識乜人呀brad同我都唔係呢人黎架喎....
    <br>
    <br><唔係男人黎.

• 45歲果條友梗係同老婆講左借口...你又唔出...浪費左個偷食機會咪嘈囉
    <br>

• 究竟你兩個識乜人呀brad同我都唔係呢人黎架喎....
    <br>
    <br>by mb
    <br>
    <br>Yeah~ Give me five ~

• 我都識過D 好無風度的男仔...
    <br>買完野要我幫佢拎...
    <br>佢2手空空

• Brad replied @ 2008-11-11 3:50 pm
    <br>
    <br>我試過係呢度識左個45歲男子,佢講出黎見, 起初我見佢講野正正常常都無問題就當出去識個朋友仔, 點知我有時改期, 佢發我皮氣嘈我唔出去見佢.
    <br>
    <br>by 睇唔過眼
    <br>
    <br>哈~ 佢時日無多嘛...(嘻...我多佢一年 :p )
    <br>
    <br><<<哈哈~個刻我估唔到...佢同無知男一樣.

• 我試過係呢度識左個45歲男子,佢講出黎見, 起初我見佢講野正正常常都無問題就當出去識個朋友仔, 點知我有時改期, 佢發我皮氣嘈我唔出去見佢.
    <br>
    <br>by 睇唔過眼 - 11/11/08 15:48
    <br>
    <br>佢地成日都係咁, 自己老婆唔係道, 出左 trip 既就不停咁 call 你搵佢, 你話要 OT 唔可以見, 佢地唔理就亂發脾氣, 到你想見, 想搵佢地時, 佢地又唔聽電話, 唔覆 sms

<br>佢2手空空
    <br>
    <br>by ma
    <br>
    <br>d 野佢買架? 咁都得? 佢想留番對手摸你?

• 你地兩個都算叻....城中極品都比兩個遇到曬.....勁

<br>佢2手空空
    <br>
    <br>by ma - 11/11/08 15:52
    <br>
    <br>我都遇過呀, 佢地真係當個女人係阿4

• 我都睇唔過眼 replied @ 2008-11-11 3:53 pm
    <br>
    <br>
    <br>by 睇唔過眼 - 11/11/08 15:48
    <br>
    <br>佢地成日都係咁, 自己老婆唔係道, 出左 trip 既就不停咁 call 你搵佢, 你話要 OT 唔可以見, 佢地唔理就亂發脾氣, 到你想見, 想搵佢地時, 佢地又唔聽電話, 唔覆 sms
    <br>
    <br><<哈哈~~係喎

• 佢地成日都係咁, 自己老婆唔係道, 出左 trip 既就不停咁 call 你搵佢, 你話要 OT 唔可以見, 佢地唔理就亂發脾氣, 到你想見, 想搵佢地時, 佢地又唔聽電話, 唔覆 sms
    <br>
    <br>
    <br>我 feel 到其實你地之間唔係咁熟....甚至只有性關係, 對嗎? 如果佢關心你, 冇理由唔睇諒你

• <<我識好多over40都係好唔識大體.......
    <br>
    <br>by 睇唔過眼 - 11/11/08 15:43
    <br>
    <br>應該話係而家既大部分男人, 不論咩年紀, 佢地都係咁

• 你兩個係味識埋同一堆男人? 咁鬼相似既?

• ...命...途...坎....坷....

• 香港D男人真係咁差...需唔需要再培訓? 耆英中心下個月舉辦一個"通識"講座, 包括: 男人三「度」:
    <br>
    <br>1) 風度 (即: 有禮貌、自信、體貼、幽默...等等)
    <br>2) 氣度 (即: 容人之量)
    <br>3) 深度 (即: 內涵及修養)
    <br>
    <br>4) 果度 (即: 夠唔夠長) - 這個是本人意見, 純屬搞笑.

• 有時我唔明囉, 有時見到唔岩, 即係佢態度唔好,我都有禮貌同佢食完個飯先走, 但係..佢會以為我對佢有意思,食完飯佢就會....

• mb 兄, 千其咪留 msn 呀, 否則英名一朝喪呀...hahaha

• 有時我唔明囉, 有時見到唔岩, 即係佢態度唔好,我都有禮貌同佢食完個飯先走, 但係..佢會以為我對佢有意思,食完飯佢就會....
    <br>
    <br>by 睇唔過眼
    <br>
    <br>第一次就咁做.....唔...你一定超 sexy.....wakakaka

• 其實問題可能真係係你地兩個度....男人唔係咁識既.....
    <br>唔好未知清楚就整個頭埋去先得架....最後咪搞到自已

• grandmom replied @ 2008-11-11 3:59 pm
    <br>
    <br>香港D男人真係咁差...需唔需要再培訓? 耆英中心下個月舉辦一個"通識"講座, 包括: 男人三「度」:
    <br>
    <br>1) 風度 (即: 有禮貌、自信、體貼、幽默...等等)
    <br>2) 氣度 (即: 容人之量)
    <br>3) 深度 (即: 內涵及修養)
    <br>
    <br>4) 果度 (即: 夠唔夠長) - 這個是本人意見, 純屬搞笑.
    <br>
    <br><<要分BEGINNER TO ADVANCE 啦,
    <br>男人好多都好STUBBON.
    <br>PASS左BEGINNER個斑先好升上去, 唔係會浪費金錢.

• 我 feel 到其實你地之間唔係咁熟....甚至只有性關係, 對嗎? 如果佢關心你, 冇理由唔睇諒你
    <br>
    <br>by Brad - 11/11/08 15:57
    <br>
    <br>no, 係佢覺得我地女人要體諒佢, 因為佢地既老婆唔係成日都唔會唔係道, 所以佢地要 d 女人去就佢地

• Brad replied @ 2008-11-11 4:02 pm
    <br>
    <br>有時我唔明囉, 有時見到唔岩, 即係佢態度唔好,我都有禮貌同佢食完個飯先走, 但係..佢會以為我對佢有意思,食完飯佢就會....
    <br>
    <br>by 睇唔過眼
    <br>
    <br>第一次就咁做.....唔...你一定超 sexy.....wakakaka
    <br>
    <br><點會啦, 都講佢地有女就唔放過.

Log in to reply