~~~~~~~有些人,有些事,有些話,有些愛~~~~~~~~~

• Appleforjuly
    <br>
    <br>我都係第疆次飲,d味道好怪

• ZERO唔係無糖既咩? 唔係卦...
    <br>
    <br>DKNY123 replied @ 2008-11-06 3:32 pm
    <br>
    <br>小玲玲
    <br>
    <br>唔係無糖,係用左代糖咋,代糖唔會食肥人架

• 飲可樂的味道同甜度好過 coke zero 呢
    <br>
    <br>傻這回事,其實由做以上的諗法就已經是了。
    <br>再點播一首車婉婉的歌詞 : "能繼續十分傻" 為止

• 說好永遠的,不知怎麼就散了。
    <br>最後自己想來想去竟然也搞不清當初是什麼原因分開彼此的。
    <br>然後,你忽然醒悟,感情原來是這麼脆弱的。
    <br>
    <br>也許你很幸福,因為找到另一個適合自己的人。
    <br>也許你不幸福,因為可能你這一生就只有那個人真正用心在你身上。
    <br>很久很久,沒有對方的消息,也不再想起這個人,也是不想再想起。
    <br>再回首時,容顏已無法辨認!
    <br>
    <br>唉..好中..

• 感情真係好脆弱~

• 所以要好好珍惜,因為得來不易,珍惜眼前人
    <br>
    <br>小玲玲 replied @ 2008-11-06 3:38 pm
    <br>
    <br>感情真係好脆弱~

• 呢樣野唔係單方面可以做既~
    <br>
    <br>DKNY123 replied @ 2008-11-06 3:39 pm
    <br>
    <br>所以要好好珍惜,因為得來不易,珍惜眼前人
    <br>

• 小玲玲
    <br>
    <br>你都可以咁講,不過愛情都係互動嘛!!你對佢好,佢感受到,佢自然對番你好啦不過都要睇對方本質啦,可能你對佢有10個好,可能佢對番你得2個好之類啦不過都叫有進步嘛!!
    <br>

• DY, 我自問對人都唔差架, 不過每次都係對方唔好既!

• 都要睇對方珍吾珍借..........好果吾係我做幾多都冇用...
    <br>
    <br>
    <br>DKNY123 replied @ 2008-11-06 3:39 pm
    <br>
    <br>所以要好好珍惜,因為得來不易,珍惜眼前人
    <br>
    <br>小玲玲 replied @ 2008-11-06 3:38 pm
    <br>
    <br>感情真係好脆弱~

• 小玲玲
    <br>
    <br>um~~我諗未必次次都係對方問題,所謂一隻手拍唔響嘛!! 總之唔後悔自己的決定,就已經好好啦

• 我都曾經係咁諗, 檢討過, 發覺錯在我太就得人...人就係咁, 你越好蝦, 人地就越蝦你囉~
    <br>
    <br>DKNY123 replied @ 2008-11-06 3:49 pm
    <br>
    <br>小玲玲
    <br>
    <br>um~~我諗未必次次都係對方問題,所謂一隻手拍唔響嘛!! 總之唔後悔自己的決定,就已經好好啦

• 盛放中小花
    <br>小玲玲
    <br>
    <br>算啦~~都過左去啦!!遲d就會遇到你生命中的mr right啦

• 係, 再做多�囓u會更加唔開心架咋!
    <br>
    <br>盛放中小花 replied @ 2008-11-06 3:48 pm
    <br>
    <br>都要睇對方珍吾珍借..........好果吾係我做幾多都冇用...
    <br>

• 我而家不知幾好, 可以100%放低左, 亦學會唔好再咁傻, 做人唔可以太順得人囉~
    <br>
    <br>DKNY123 replied @ 2008-11-06 3:55 pm
    <br>
    <br>算啦~~都過左去啦!!遲d就會遇到你生命中的mr right啦

• Sigh..

• 做人唔可以太順得人囉~
    <br>
    <br>honey ling - i want u 順我 ar....

• 小玲玲
    <br>
    <br>其實性格好難改變,當你遇到自己歡喜的人時,你就會好多事都為佢諗為佢做,之前點講到自己點唔會咁順得人,haha點知又變番隻綿羊咁啦

• 你點同喎, 應該咁講, 係唔可以太順得�屭k人...
    <br>佢地真係唔可以同朋友比.... 男人, 好既時候就好囉..
    <br>唔好既時候, hurt到你死~
    <br>
    <br>Appleforjuly replied @ 2008-11-06 4:02 pm
    <br>
    <br>做人唔可以太順得人囉~
    <br>
    <br>honey ling - i want u 順我 ar....

• 所以做自己野..
    <br>
    <br>小玲玲 replied @ 2008-11-06 3:57 pm
    <br>
    <br>係, 再做多�囓u會更加唔開心架咋!
    <br>
    <br>盛放中小花 replied @ 2008-11-06 3:48 pm
    <br>
    <br>都要睇對方珍吾珍借..........好果吾係我做幾多都冇用...
    <br>

• 總之都係個句,有又煩,冇就更煩啦haha
    <br>

• DK, 中過招仲唔怕黑咩? 我知道今次之後, 比我再有機會有下次,
    <br>我好肯定, 我一定唔會再係咁!

• 好似有煩�躠o, 可能我遇到既都係唔好啦, 有�曭B友遇到既真係好鬼好,
    <br>登佢地開心架~
    <br>
    <br>DKNY123 replied @ 2008-11-06 4:07 pm
    <br>
    <br>總之都係個句,有又煩,冇就更煩啦haha
    <br>

• 小玲玲
    <br>
    <br>又唔好一竹篙打曬一船人~~愛情係要互相忍讓嘛

• DK, 中過招仲唔怕黑咩? 我知道今次之後, 比我再有機會有下次,
    <br>我好肯定, 我一定唔會再係咁!
    <br>honey ling- make it simple, dun take serious for this relationship.....so do i now...just hv fun and happy is ok... dun make it too complicate

• 咁未係lor!!總會有好嘛!! 睇下timing同緣份啦
    <br>
    <br>小玲玲 replied @ 2008-11-06 4:09 pm
    <br>
    <br>好似有煩�躠o, 可能我遇到既都係唔好啦, 有�曭B友遇到既真係好鬼好,
    <br>登佢地開心架~
    <br>

• 好眼訓呀, 唔睇段野可唔可以入黎架!!

• 開心到份開時又係傷心...............

• 小玲玲 replied @ 2008-11-06 4:04 pm
    <br>
    <br>你點同喎, 應該咁講, 係唔可以太順得�屭k人...
    <br>佢地真係唔可以同朋友比.... 男人, 好既時候就好囉..
    <br>唔好既時候, hurt到你死~
    <br>----------------------------
    <br>
    <br>妳講到d女人個個都係天使,
    <br>d男人就個個都係惡魔咁喎!!!

• 呢�躞鰜Y, 真係有幾愛大家心照架啦~
    <br>問題係, 對方對自己唔好既話, 做乜仲要同佢一齊喎, FLY啦~
    <br>
    <br>DKNY123 replied @ 2008-11-06 4:10 pm
    <br>
    <br>小玲玲
    <br>
    <br>又唔好一竹篙打曬一船人~~愛情係要互相忍讓嘛

• YES, JUST HAVE FUN, 都可以好開心架嗎.
    <br>
    <br>Appleforjuly replied @ 2008-11-06 4:10 pm
    <br>
    <br>honey ling- make it simple, dun take serious for this relationship.....so do i now...just hv fun and happy is ok... dun make it too complicate

• 其實我都無睇曬段野架...
    <br>
    <br>tim_tim replied @ 2008-11-06 4:11 pm
    <br>
    <br>好眼訓呀, 唔睇段野可唔可以入黎架!!

• 小玲玲
    <br>
    <br>咁一定啦你都feel到佢對你唔好,就唔好浪費時間啦女人時間好寶貴嘛!

• 咁又唔係, 不過男人真係比較自私, 同鐘意推卸責任.
    <br>
    <br>tim_tim replied @ 2008-11-06 4:12 pm
    <br>
    <br>妳講到d女人個個都係天使,
    <br>d男人就個個都係惡魔咁喎!!!

• 唉, 所以, 真係唔好咁認真, 仲要對方無時無刻都要對自己好, 唔係就唔好理佢~
    <br>
    <br>盛放中小花 replied @ 2008-11-06 4:12 pm
    <br>
    <br>開心到份開時又係傷心...............

• 我睇曬段野

• 其實男同女立場跟本唔同,所以大家都覺得對方有問題咁!!所謂公說公有理,婆說婆有理嘛!!
    <br>
    <br>小玲玲 replied @ 2008-11-06 4:16 pm
    <br>
    <br>咁又唔係, 不過男人真係比較自私, 同鐘意推卸責任.

• 拿, 好多男人都係咁架... 初頭對你幾好, 千萬個PROMISE, 去邊呀, 做乜野呀ETC.... 之後, 咪又係話知你...
    <br>
    <br>跟住... 唔會直接講分手架, 係唔再CARE你, 唔�M你, 唔理你咁.. 逼你同佢講分手, 咁跟住佢就話, 都好啦...

• 咁好似好衰呀~~你都識講仲有d好男仔嘛!!你咁做未嚇走人?
    <br>
    <br>小玲玲 replied @ 2008-11-06 4:17 pm
    <br>
    <br>唉, 所以, 真係唔好咁認真, 仲要對方無時無刻都要對自己好, 唔係就唔好理佢~

• 小玲玲 replied @ 2008-11-06 4:14 pm
    <br>
    <br>其實我都無睇曬段野架...
    <br>
    <br>tim_tim replied @ 2008-11-06 4:11 pm
    <br>
    <br>好眼訓呀, 唔睇段野可唔可以入黎架!!
    <br>
    <br>-----------------------
    <br>
    <br>送妳一個"妖"字!!!!!!!!

• 好似受盡不少苦頭,委屈咁喎
    <br>
    <br>小玲玲 replied @ 2008-11-06 4:20 pm
    <br>
    <br>拿, 好多男人都係咁架... 初頭對你幾好, 千萬個PROMISE, 去邊呀, 做乜野呀ETC.... 之後, 咪又係話知你...
    <br>
    <br>跟住... 唔會直接講分手架, 係唔再CARE你, 唔�M你, 唔理你咁.. 逼你同佢講分手, 咁跟住佢就話, 都好啦...

• 當個男人仲想同你上床既時候, 佢唔會覺得有問題囉~
    <br>
    <br>DKNY123 replied @ 2008-11-06 4:20 pm
    <br>
    <br>咁好似好衰呀~~你都識講仲有d好男仔嘛!!你咁做未嚇走人?
    <br>

• 呢個字係我送比人多架喎, 又炒我野~
    <br>
    <br>tim_tim replied @ 2008-11-06 4:21 pm
    <br>

• 唉, 可以咁講啦, 遇到既無個好囉, 就係咁多~
    <br>
    <br>DKNY123 replied @ 2008-11-06 4:22 pm
    <br>
    <br>好似受盡不少苦頭,委屈咁喎
    <br>

• um都唔係架不過唔識點講呀!
    <br>
    <br>小玲玲 replied @ 2008-11-06 4:22 pm
    <br>
    <br>當個男人仲想同你上床既時候, 佢唔會覺得有問題囉~

• 小玲玲 replied @ 2008-11-06 4:23 pm
    <br>
    <br>呢個字係我送比人多架喎, 又炒我野~
    <br>
    <br>tim_tim replied @ 2008-11-06 4:21 pm
    <br>
    <br>------------------------
    <br>
    <br>呢D世界共同語言黎姐, 無話邊個個抄邊個既!!

• 其實, 真係要痛過, 傷過.. 至會學正既, 之後先有機會得到自己真係想要既野~

• 不過好可惜, 我未曾得到~

• 時機未到,唔駛擔心得太多,我又何嘗唔想快d到,不過唔係急就有用嘛
    <br>
    <br>小玲玲 replied @ 2008-11-06 4:41 pm
    <br>
    <br>不過好可惜, 我未曾得到~

• haha, 我都無擔心同心急過, 查實仲有�攭�...
    <br>
    <br>DKNY123 replied @ 2008-11-06 4:42 pm
    <br>
    <br>時機未到,唔駛擔心得太多,我又何嘗唔想快d到,不過唔係急就有用嘛
    <br>

Log in to reply