一次又一次, 點解啊! 我真係咁唔值得你去珍惜???

• ky_sex replied @ 2008-10-29 9:36 pm

打咗好多次妳都無聽...都知妳同佢食飯..食得好開心..妳會係同佢一齊嗎...我.......

==============================================

蔔 街 啦 你

• 人 replied @ 2008-10-29 10:29 pm

ky_sex

你仲好意思打俾人? 男人老狗, 你做人有無良心架? 人�]屋企�羆邟A應該好清楚, 人�]為�鬻A,背負住家庭, 為你付出幾多, 放棄幾多, 你都應該好清楚, 佢唔係無俾機會你, 係你自已唔珍惜, 一而再, 再而三厄佢, 女人最希望有唔係錢, 係安全感, 你俾到佢咩? 唔好話佢, 就算你宜家身邊�鶩�, 你都俾唔到. 請你放過佢啦, 佢對你點你好清楚, 對你好唔好你都好清楚, 佢用個心對你, 你自問有無認真用心對佢? 分手係痛苦��, 你痛唔痛苦我唔知, 我只係知道佢決定咁樣做佢會比你痛苦好多好多倍, 佢既然決定咁做, 希望你都可以尊重�懮\�翵M定, 佢�曭韃﹋, 唔好再�M佢, 等佢靜��, 佢近排為�鱈峊��翵々w經好煩好煩, 唔該你啦, 你係愛佢��, 就請你尊重佢.

=========================================================

你 知 幾 多 .....邊 個 最 痛 苦 啊

係我.........

• ??

• sze_CC, 綫人都唔識你, 唔好亂話人, 拜托

• 綠色和平 replied @ 2008-10-30 12:23 am

sze_CC, 綫人都唔識你, 唔好亂話人, 拜托

================================

你有見到我話佢???

我係問佢???

你 知 幾 多 .....邊 個 最 痛 苦 啊

係我.........

• 係呢件事未清楚之前...我唔想再吵...我知..係我無好好處理身邊嘅事...而令我嘅另一半咁"綠色和平"傷..好對唔住...我一定交代清楚..呢個人咩居心..都會比個好嘅証明妳睇...我呢次係清白

• ky_sex replied @ 2008-10-30 12:27 am

係呢件事未清楚之前...我唔想再吵...我知..係我無好好處理身邊嘅事...而令我嘅另一半咁"綠色和平"傷..好對唔住...我一定交代清楚..呢個人咩居心..都會比個好嘅証明妳睇...我呢次係清白

=====================================================

你次次都係咁講既啦 邊次你會認你d衰野啊

清白....................唔好玩啦

你講一套 做又一套 對我都係咁

• 威..............................武

• 對唔住呀...SZE..我自問十四年做錯好多..不過.我同佢點樣發展..妳都好清楚..我繄張呢次...因為再唔會有第2次

• ky_sex replied @ 2008-10-30 12:37 am

對唔住呀...SZE..我自問十四年做錯好多..不過.我同佢點樣發展..妳都好清楚..我繄張呢次...因為再唔會有第2次

=========================================

你講野啊....你宜家學到扮野啊

呢到一套 電話又一套 你當我傻定點啊 你向到扮好男人啊

我唔明白咩叫我知你同佢點囉 我唔係好清楚 咩都係你同佢分別講唔同既野

我只係知你講左好多大話厄我囉 我信你 你玩我 ok得啦 我蠢啊

你次次都話緊張啦 你昨天先話好緊張我

咩叫唔會有第2次啊

14年 你都講左唔知幾多次 唔會再係咁 唔會再錯 結果呢

• 14年 唔係短時間........

背棄糟糠..........

點講都講唔通.....

• ky_sex 你都算衰 背棄糟糠

• 綠色和平都好古怪, 一方面叫人俾空間佢, 唔好再煩佢, 但又開d咁既thread, 分明想人回應, 想引人注意. 咁大個人都玩小動作! 私事就私底下解決啦, 上黎傾都唔知為乜?!!

• 路人 replied @ 2008-10-30 1:10 am

綠色和平都好古怪, 一方面叫人俾空間佢, 唔好再煩佢, 但又開d咁既thread, 分明想人回應, 想引人注意. 咁大個人都玩小動作! 私事就私底下解決啦, 上黎傾都唔知為乜?!!

岩 根本係有心做出黎

• su=coffeeee=mamanbb係ky_sex的契家婆

sze_cc=ky_sex的大婆/前妻

relationship 板都開過條一樣thread

女事主本身都有家庭

• 人物關係圖一濫 replied @ 2008-10-30 1:42 am

su=coffeeee=mamanbb係ky_sex的契家婆

sze_cc=ky_sex的大婆/前妻

relationship 板都開過條一樣thread

女事主本身都有家庭

我都有睇R版 yes

• C, 我睇咗你比我D留言, 也深明"江山易改, 品姓難易"嘅道理, 我無諗過也無奢望過佢會改, 我無資格說誰對或錯, 你哋咁多年夫妻必定有好多開心同唔開心嘅故事, 你比我D留言我會銘記, 男人同女人一樣, 變咗心就等於潑咗出去嘅水, 收唔返, 佢正是一隻無腳鳥, 唔會停落黎。結果係點佢本人最清楚, 因為結果係要靠佢自己種出來的。

• master_asia replied @ 2008-10-30 12:45 am

14年 唔係短時間........

背棄糟糠..........

點講都講唔通.....

你都算衰囉 replied @ 2008-10-30 12:55 am

ky_sex 你都算衰 背棄糟糠

----------------------------------------------

我唔係贊成別人拋妻棄子, 背棄糟糠, 人總會有自私呢一刻, 嘅然一起生活不開心, 點解唔可以勇敢去爭取自己需要嘅嘢呢? 總好過某些人在家是好爸媽, 其實一樣背妻/夫偷食, 每日不同性伴, 那些人又是什麼呢???? 你哋夠胆講上得黎SEX版的人全部都咁清高咁兼潔?????? 人生苦短, 離婚响呢個年代並不是什麼, 離婚未必是壞事, 有好多個案的離婚夫婦响分開後反而多咗傾計多咗互相關心, 最後成為好朋友, 有好多可能性也不能抹殺, 可能好多人會對我呢番活而鬧我係賤婦, 狐狸精, 但我並不介意, 問心無愧, 寫得出黎我有心理準備了。

• 路人 replied @ 2008-10-30 1:10 am

綠色和平都好古怪, 一方面叫人俾空間佢, 唔好再煩佢, 但又開d咁既thread, 分明想人回應, 想引人注意. 咁大個人都玩小動作! 私事就私底下解決啦, 上黎傾都唔知為乜?!!

-------------------------------------------------------

網上係自由言論好地方, 你咁講法, 咪好多討論區要執笠, 咁你上黎為咩呢?

• ................哈哈 我0左嘴??

我有d唔明白 我用msn留言比你 你向呢到留言比我

咁我又向到回應下你先 哈哈哈 有來有往 ^^

"江山易改, 品姓難易"嘅道理 我都係真係昨天先明白囉

如果唔係你主動搵我 話比我知咁多野 我都唔知道 重係個框裡面

佢重可以甜言蜜語對我 咩會改 咩會回來我身體 重抵死同我講無女人 頂

真係當我抵能咩 搞笑

男人同女人一樣, 變咗心就等於潑咗出去嘅水, 收唔返<=你係唔係想同我講 哈哈

話比我佢 佢變左心....

個結果係點唔關我事啦~我其實覺得好搞笑..重咩搞左好似4個人既問題咁..

唔知係唔係我比你地3個都細 點解係要搞到好多野好咁煩 頭都大埋

講得難聽d 呢件野係我唔要 你地先可以當寶 哈哈哈

係 係我提出離婚 因為我頂佢唔住 加太辛苦啦..精神虐待係至辛苦

咁都係佢離開左我呢個家先識你地.....但係...又跟我拉上咩關係

係 14年男既對我無左愛情 都重有感情

所以男既唔比我知 女既就想我知 宜家重有一個佢知我 我唔�

哈哈 當女人遇上愛 真係可以變得好蠢 包括我

我宜家先知 真係一山還有一山高

唉!!勁 我係 我之前好愛我前夫 但係昨天因為你主動跟我聯絡

講左好多野比我知 .... 夠啦 就係咁 個電話裡既內容就夠啦

真係走得麼 無鼻哥 我完全死心啦....

咩都唔關我事 我自由啦 多謝你 你們

我都為左呢個男人14年 夠啦 我自己無做半點對佢不忠的事

所以我問心無愧....宜家係時候 學人享受一下自由單身的感覺

• hihi~~~sze_cc

• 我唔係贊成別人拋妻棄子, 背棄糟糠, 人總會有自私呢一刻, 嘅然一起生活不開心, 點解唔可以勇敢去爭取自己需要嘅嘢呢?

=================================================

我要更正你說話...事實係 佢係背棄糟糠 我地未分開 佢背住我搵女人

自私<=對我來講 夫婦中唔應該

一起生活不開心<= 事實唔係咁..佢同我一齊好開心 不過佢貪玩

係我頂唔順 提出離婚先..所以我地先分開 絕對唔係唔開心啊

• 迪迪仔 replied @ 2008-10-30 10:48 am

hihi~~~sze_cc

==================================

嗨嗨~迪迪仔 係唔係呢到好好睇啦

哈哈哈 我都覺啊...勁

上次你問個問題 上次答你係感情生活

宜家我就覺得係有少少唔同...

哈哈 做人原本係要x時行樂 <=因為我個英文姨字打唔到

• yes.......你真係要及時行樂~~hehee

想做就去做
    ~

比自己放縱下ma

haha

• 咁 ky_sex 係同緊前妻挽救定同契家婆挽救緊呢??

ky_sex 咁即係對住新歡契家婆又再花心多一次? 咁快又有第四者?

ky_sex 係咪 tom4gal 呢? tom4gal 講野有紋路好多, 打英文既, 英文吾錯, 會係同一人嗎?

• 迪迪仔 replied @ 2008-10-30 10:52 am

yes.......你真係要及時行樂~~hehee

想做就去做
    ~

比自己放縱下ma

haha

=============================

哈哈哈 明既 明既 我會啦

• 不如你add我呀~~

我想同你做個朋友仔呀

[email protected]

• yee replied @ 2008-10-30 10:53 am

咁 ky_sex 係同緊前妻挽救定同契家婆挽救緊呢?? <=唔話你知

ky_sex 咁即係對住新歡契家婆又再花心多一次? 咁快又有第四者? <=佢本事

ky_sex 係咪 tom4gal 呢? tom4gal 講野有紋路好多, 打英文既, 英文吾錯, 會係同一人嗎? <=認錯人

• sze_cc

你 ex 同 manmanbb 吵左, 有無番你度瞓呀? 吾好衰心軟呀

sorry, 我好八掛 ^^

• yee replied @ 2008-10-30 11:00 am

sze_cc

你 ex 同 manmanbb 吵左, 有無番你度瞓呀? 吾好衰心軟呀

sorry, 我好八掛 ^^

=========================================

哈哈 係 你又真係好8下...

好啦 我答你啦........唔話你知 等你心cc

• ky_sex 同隻 manmanbb 吵左, 無訂瞓嘛..

美其名話掛住個仔, 跟住番嚟你度借下宿..

我係你就彩佢都傻.. haha..

(純粹揣測 yeah ^^)

• yee replied @ 2008-10-30 11:16 am

ky_sex 同隻 manmanbb 吵左, 無訂瞓嘛..

--------------------------------------

yee: 你唔係果位呀? 你點知人哋有個仔? 你真係阿C個忠實讀者。

• yee replied @ 2008-10-30 11:16 am

======================================

我有個仔你都知 你都好留意同跟我好熟下啊

哈哈好老實啦 你錯左啦~

佢又唔係同某人同居 你同佢放心啦

番來睇仔有咩出奇 你想講咩呢

• 為咩............?

• yee: 你唔係果位呀? 你點知人哋有個仔? 你真係阿C個忠實讀者。

==========================================================

哈哈 比人講中左

• 我頭先起猛列嘅太陽下打冷震, 好凍好凍, 個種凍係由個心到凍出嚟。

• KENT_B, "有"?? 有咩?

====================================

你邊差個啊......出聲啦

• yee 你呢隻野....無讀書返歸啦

人 係一個個 唔係一隻隻 

唔好諗住自己係個d一隻隻”雞”就用隻來形容人

狐狸精重底級既生物...不過雞係好味既

• yee 有人陪訓緊, 唔上嚟喎~~

• ky_sex 你瞓唔着都上嚟傾下啦~

• 你就可以攬住她大被同眠, 我根本無辦法瞓得著。

• 我問為什麼 那女孩傳簡訊給我 

而你為什麼 不解釋 低著頭沉默

我該相信你很愛我 不願意敷衍我 

還是明白你已不想挽回什麼

*想問為什麼 我不再是你的快樂 

可是為什麼 卻苦笑說我都懂了

自尊常常將人拖著�M把愛都走曲折 

假裝瞭解是怕 真相太赤裸裸

狼狽比失去難受

#我懷念的是無話不說 我懷念的是一起做夢

我懷念的是爭吵以後 還是想要愛你的衝動

我記得那年生日 也記得那一首歌

記得那片星空 最緊的右手 最暖的胸口

(誰記得) 誰忘了

Repeat *,#

我懷念的是無言感動 我懷念的是絕對熾熱

我懷念的是你很激動 求我原諒抱得我都痛

我記得你在背後 我記得我顫抖著�M

記得感覺洶湧 最美的煙火 最長的相擁

誰愛的太自由 誰過頭太遠了 

誰要走我的心 誰忘了那就是承諾

誰自顧自地走 誰忘了跟著我 

誰讓愛變沉重 誰忘了要給你溫柔

(我懷念的) 我還有想要愛你的衝動

我記得那年生日 也記得那一首歌

記得那片星空 最緊的右手 最暖的胸口

我放手 我讓座 假灑脫 誰懂我多麼不捨得

太愛了 所以我 沒有哭 沒有說

• 你一向好介意我講呢句說話, 今次我可確確實實地對你講 "唔好再玩我啦"。

• 綫人: 我係好無用, 唔聽你話, 罰打手板好啦!

• Nov 8 (Sat) 的晚上正式結束我和Ky五個多月的感情, 响呢段感情路上有開心也有悲哀, 大家都學會了很多很多.......昨晚沒睡好, 但我相信自己好快能撫平心情, 還會重拾信心迎接另一個愛我的人。我在此祝福巳不再愛我的人幸福快樂, 珍惜眼前人, 希望你不要再用你所謂的美麗謊言來傷害你身邊每個人, 她們都因為愛你而被你所傷害, 這是多麽的殘忍啊!

Log in to reply