想識多d朋友~大家唔介意就入來傾下丫

• tricia replied @ 2008-10-05 8:06 pm

nice to meet you ar

• shanshan replied @ 2008-10-05 7:46 pm

你有幾奸先~呵呵~

呢個問題......好難答......

我諗要問番空間先可以答到你, kaka

• 我想講 good evening 咁既意思 哈哈

大家今日都冇出街喔 ?

• 大家食飽飯未?我就剛剛食飽飯無野做.....今日下雨你地有邊到去玩?

• 各位你地平時有咩興趣架?

我鍾意唱k同我閒同d朋友食下飯

今期興做gym kaka.....

你地呢?

• bigpet replied @ 2008-10-05 8:08 pm

shanshan replied @ 2008-10-05 7:46 pm

你有幾奸先~呵呵~

呢個問題......好難答......

我諗要問番空間先可以答到你, kaka

4眼肥 replied @ 2008-10-05 8:09 pm

大家食飽飯未?我就剛剛食飽飯無野做.....今日下雨你地有邊到去玩?

MicHAeL2008 replied @ 2008-10-05 8:08 pm

我想講 good evening 咁既意思 哈哈

大家今日都冇出街喔 ?

我今日都無出街好大雨又唔知去邊.............

• shanshan : 我都有做gym ka , shanshan 你去開邊間呢 , 我就去physical

4眼肥 : 我種等緊開飯喔,今日 去左做gym

• 平時有什麼興趣~哈哈真係講出來怕嚇親你,有唔少,當然有唱K,溜冰,打機,打波,炒股..不過近日就愛上打bowling..haha

• 今日下雨都無地方好去,都係去了附近開倉看了d玩具....

MicHAeL2008

咁晏都未開飯?唔通等夠人先開 ^o^, 你有做gym?真係勁...有時我都想fit一fir...不過就係無心

• nice to meet you... actually I'm very bored today

• 4眼肥 : 係喔 未齊人喔 , 做gym 呢家野真係要有心先得 , 我都怕唔夠恆心 哈哈

• MicHAeL2008 replied @ 2008-10-05 8:12 pm

shanshan : 我都有做gym ka , shanshan 你去開邊間呢 , 我就去physical

4眼肥 : 我種等緊開飯喔,今日 去左做gym

我係join康文署架依家

想去先去唔駛俾左錢先

本來都想join physical不過廢事白白俾左錢唔去

因為我之前試過

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4眼肥 replied @ 2008-10-05 8:12 pm

平時有什麼興趣~哈哈真係講出來怕嚇親你,有唔少,當然有唱K,溜冰,打機,打波,炒股..不過近日就愛上打bowling..haha

炒股@@今期要小心dbor....溜冰太耐無玩過...........bowling我會同同事上大陸玩順便食下野...kaka

• tricia

你就好la,係今日先覺bored~我bored了好耐~haha

MicHAeL2008

係呢你操到咁fit咁型~係唔係操定第時想做香港先生先?

• 炒股@@今期要小心dbor<--無呢家個市都係炒d波幅,不過估佢升都無什麼力...所以近期大上大落都無點惦,得佢好翻d先....不過可能要出年

bowling返而要返大陸玩??係香港玩唔好嗎...上面係平不過比較far d

• tricia replied @ 2008-10-05 8:16 pm

nice to meet you... actually I'm very bored today

nice to meet you too

i always feel bored ar

>.<

• 4眼肥 replied @ 2008-10-05 8:16 pm

今日下雨都無地方好去,都係去了附近開倉看了d玩具....

玩具開倉????

有冇吹氣海龜、龍蝦、鯊魚果d呀???

或者浮床/大水泡都得

• 4眼肥 replied @ 2008-10-05 8:23 pm

炒股@@今期要小心dbor<--無呢家個市都係炒d波幅,不過估佢升都無什麼力...所以近期大上大落都無點惦,得佢好翻d先....不過可能要出年

bowling返而要返大陸玩??係香港玩唔好嗎...上面係平不過比較far d

其實差唔多架不過我d同事會上大陸食野咁順路dum骨加食野囉......

• batman入邊個猫女係奸角

• shanshan, tricia咪係第一個入黎ge女仔lor

快d補番個獎俾佢la ^__^

• 今晚真係好唔想返工

• bigpet replied @ 2008-10-05 8:25 pm

4眼肥 replied @ 2008-10-05 8:16 pm

今日下雨都無地方好去,都係去了附近開倉看了d玩具....

玩具開倉????

有冇吹氣海龜、龍蝦、鯊魚果d呀???

或者浮床/大水泡都得

吹氣動物kaka........未好可愛囉

• 空間 replied @ 2008-10-05 8:26 pm

batman入邊個猫女係奸角

haha, 我唔係batman入邊個貓女

我係rc_hk果邊ge貓女

所以我唔係奸ge, 呵呵....

• bigpet

下個d冇wow~其實個個係BANDAI搞主要都係sell d高達模型+d死貨(我覺得) ...我都係買了一盒UNO,10元,d野唔係好平+貴,買唔到野actually:P

你個d吹氣海龜、龍蝦..水泡,似乎要去d水上運動店先有..重要係潛水個隻

• shanshan replied @ 2008-10-05 8:27 pm

吹氣動物kaka........未好可愛囉

hehe, 係呀, 我個fd有隻吹氣豬, 好q架 ^o^

• bigpet replied @ 2008-10-05 8:27 pm

shanshan, tricia咪係第一個入黎ge女仔lor

快d補番個獎俾佢la ^^

係咩唔怪得你話唔係啦

咁就獎tricia...突然間諗唔到獎咩

咁就獎佢一個......hehe....

• 空間

咁一於炸死扮病唔好返~^o^ 不過星期日晚都要返工?返d什麼工

• 4眼肥 replied @ 2008-10-05 8:29 pm

你個d吹氣海龜、龍蝦..水泡,似乎要去d水上運動店先有..重要係潛水個隻

應該唔洗去到水上運動店咁專業, 玩具店就有

諗住轉季會唔會有d平貨je ma

• 我去洗白白先啦

• 空間 replied @ 2008-10-05 8:27 pm

今晚真係好唔想返工

你做咩架要返夜?

• 4眼肥 replied @ 2008-10-05 8:31 pm

空間

咁一於炸死扮病唔好返~^o^ 不過星期日晚都要返工?返d什麼工

我夜晚岩岩搵左份返貨倉既工,收下貨,執下貨咁,唔想返最主要係聽日日頭我自己野有好多野要攪,要見幾個客,怕冇精神

• m and m

hello

• bigpet

係?個d去d普通玩具店都有...真係冇留意,不過話時話現在搵間似樣玩具店都易,除了玩具反9城,不過最衰我個頭冇

空間

嘩~你咁勁,一人做2份工,比我就一定累死,係呢點解要做2分,你好等錢用??

• bigpet replied @ 2008-10-05 8:28 pm

空間 replied @ 2008-10-05 8:26 pm

batman入邊個猫女係奸角

haha, 我唔係batman入邊個貓女

我係rc_hk果邊ge貓女

所以我唔係奸ge, 呵呵

咁都比你講得過,ok~~~收貨,哈哈

• 4眼肥 replied @ 2008-10-05 8:20 pm

MicHAeL2008

係呢你操到咁fit咁型~係唔係操定第時想做香港先生先? <-------- 我唔係喔 , 只不過我覺得太肥對身體唔係咁好 , 同埋 太肥冇咩衫可以著 哈哈

• shanshan

我去洗白白先啦<--板主你唔係咁快閃人??.... >.<

• 空間 replied @ 2008-10-05 8:39 pm

咁都比你講得過,ok~~~收貨,哈哈

haha, 失禮...失禮....

• 4眼肥 replied @ 2008-10-05 8:39 pm

bigpet

係?個d去d普通玩具店都有...真係冇留意,不過話時話現在搵間似樣玩具店都易,除了玩具反9城,不過最衰我個頭冇

我知花園街同太原街都有幾間玩具店, 不過唔經呢兩處......

• MicHAeL2008

都係太肥又真係難買,時時無碼又煩,又好似比個sales超住哂...似乎真時候要操下,係呢除了gym,有冇d好玩運動又達到差唔多effect?

• bigpet

我知你講邊間,個幾間好似係賣高達多,無你講個d野水上野..好似

• 4眼肥

我都唔想,但頂唔到都要頂,我三年幾冇返過工,點知攪乜衰咩,舊年行返舊路,諗住搵到夠數就走再黎過,點知年尾又衰左,結果係要搵財仔,咭到羅錢出黎找番比人先,跟住諗諗下都唔知為咩呢一年,晚晚唔係夜總會飲酒到天光,就返大陸飲,所以決定唔再玩,做番正常人,條數就慢慢再找,跟住就搵人傾,人地肯撐,所以做番老本行,不過真係太耐冇做,以前自己既客走路既走,執既執,一係就轉曬人,所以咩都要由頭黎過,加上又好靜,皮都未搵到,所以咪要做多份,唔係攪唔掂d數,

• 4眼肥 : 游水喔 , 游水唔錯 , 係呢你都有打波ka , 我間唔鐘都有打架 , 你係邊頭打喔 ?

• 空間

icic其實聽你講要做2份工都估到慘,不過唔緊要,趁重後生搵得翻,現在唔辛苦d第時邊搵到世間財,咁你唔好唔翻工,一於頂埋佢~add oil,有心一定得

• 眼肥 replied @ 2008-10-05 8:51 pm

空間

icic其實聽你講要做2份工都估到慘,不過唔緊要,趁重後生搵得翻,現在唔辛苦d第時邊搵到世間財,咁你唔好唔翻工,一於頂埋佢~add oil,有心一定得

多謝,不過我唔後生啦,不過而家都遲左小小,早d的起個心搵份夜晚就唔駛攪到而家條數轉唔掂

• MicHAeL2008

下?又係游水,最可惜就係5行最缺"水"哈哈..我都好努力學細過,不過就係唔知點解都係識得浮,就係唔識點游...慘,打波我都係打d街波,成個月先打一場個d,我就係荃灣個頭打

• 我返來啦 ^_^

• 4眼肥 replied @ 2008-10-05 8:40 pm

shanshan

我去洗白白先啦<--板主你唔係咁快閃人??.... >.<

我都無話唔返黎 -.-''

• shanshan replied @ 2008-10-05 8:55 pm

我返來啦

打左咭未,未就快d去打,唔係當你遲到

• 空間

我覺得如果有手有腳,still做到野都係後生la haha~有心永遠都唔遲,最遲反而係到死都唔知自己要做d什麼先係遲~haha

• 空間 : 係啦 返兩份工 真的好辛苦 , 有心唔怕遲 !

• shanshan

你唔係打算洗完白白就上bed就訓??haha

Log in to reply