其實男人係咪鐘意女人姣架

• 大雄07 replied @ 2008-09-22 1:10 pm
    <br>
    <br>我鐘意女仔平時就斯文,上到床就好姣好主動,除非我同佢玩緊老�L遊戲,唔係既話就姣d主動d好.
    <br>
    <br>-----------------
    <br>
    <br>���痚嶆穔爭A,咁冇耐性架~~~~~~
    <br>由頭到尾 ? 你出左兩野之wor~~~~~~~
    <br>
    <br>即系你喜歡...外表斯文笑帶淫...之類~~
    <br>
    <br>

• kimkim replied @ 2008-09-22 1:22 pm
    <br>
    <br>我冇話ironman吾正常~~~but 有d人未必接受到姐
    <br>
    <br>--------------
    <br>
    <br>咩人會接受吾到??
    <br>

• HEE, 又學倒野!
    <br>
    <br>
    <br>ironman1394 replied @ 2008-09-22 1:25 pm
    <br>
    <br>beibei replied @ 2008-09-22 1:19 pm
    <br>
    <br>IRONMAN,
    <br>我又好鬼死大聲噃, 仲差D咩呢?
    <br>
    <br>適當既時候係佢耳邊講好high, 又或者係佢估唔到既情況下同佢講想嚟多次.

• 睇對像多

• ironman1394 replied @ 2008-09-22 1:25 pm
    <br>
    <br>適當既時候係佢耳邊講好high, 又或者係佢估唔到既情況下同佢講想�薯h次.
    <br>
    <br>-------------------
    <br>呢招得,記低先~~~~
    <br>

• BLACKWATER0_o replied @ 2008-09-22 1:26 pm
    <br>
    <br>睇對像多
    <br>-------------
    <br>
    <br>你呢句...點回應我既topic呢請問???
    <br>

• 我冇話ironman吾正常~~~but 有d人未必接受到姐
    <br>
    <br>
    <br>咩人會接受吾到??
    <br>
    <br>我意思係有d人未必接受到自己條女好姣

• adaaaa
    <br>相中人係你來架?

• 你呢句...點回應我既topic呢請問???
    <br>
    <br><<好簡單
    <br>你想姣個個人,你姣到出汁都得,你唔想,同佢講多一句野都唔想

• mr_go replied @ 2008-09-22 1:28 pm
    <br>
    <br>adaaaa
    <br>相中人係你來架?
    <br>-----------------
    <br>
    <br>咪傻啦~~~~~~~
    <br>

• 少少姣, 多多趣.

• BLACKWATER0_o replied @ 2008-09-22 1:29 pm
    <br>
    <br>你呢句...點回應我既topic呢請問???
    <br>
    <br><<好簡單
    <br>你想姣個個人,你姣到出汁都得,你唔想,同佢講多一句野都唔想
    <br>----------------
    <br>
    <br>但我問...男人係咪鐘意女人姣wor...吾係我想吾想姣~~~
    <br>

• 我想講
    <br>入面個 post 就姣!
    <br>露與唔露之間~
    <br>比與唔比之間~
    <br>我覺得o甘係最好 level 的

• ironman1394 replied @ 2008-09-22 1:30 pm
    <br>
    <br>少少姣, 多多趣.
    <br>
    <br>姣...同吾同...淫呢又??
    <br>

• 真係睇點姣咋喎.. 用把聲姣的會好過用外表姣
    <br>因為外表姣.. 唔係個個都受

• 但我問...男人係咪鐘意女人姣wor...吾係我想吾想姣~~~
    <br>
    <br><<呢個問題仲易解答......就好似等於有冇男人唔鹹濕一樣?

• mr_go replied @ 2008-09-22 1:31 pm
    <br>
    <br>我想講
    <br>入面個 post 就姣!
    <br>露與唔露之間~
    <br>比與唔比之間~
    <br>我覺得o甘係最好 level 的
    <br>-------------------
    <br>
    <br>張相...乜你睇到咁多野...做愛...一定係除曬個bor~~~~~~~
    <br>
    <br>
    <br>

• 咁我算唔算姣?

• 淫會做得露骨o的喎我覺得~
    <br>淫可能係成日都好想要、即刻就要同對方做
    <br>姣可能就係成日引到對方聯想到同你做...

• SeaSand replied @ 2008-09-22 1:33 pm
    <br>
    <br>咁我算唔算姣??
    <br>
    <br>你點姣??

• jamison_tsang replied @ 2008-09-22 1:32 pm
    <br>
    <br>真係睇點姣咋喎.. 用把聲姣的會好過用外表姣
    <br>因為外表姣.. 唔係個個都受
    <br>
    <br>等吾等於...把口叫你入啦快d入啦...但就吾肯除褲呀??
    <br>

• mr_go 同意!

• 我想知我個樣算唔算姣?
    <br>有時有人話我個樣好純, 有d又話好cute, 有時又話好姣, 我都唔明
    <br>把聲可能就係, << 我都覺

• mr_go replied @ 2008-09-22 1:33 pm
    <br>
    <br>淫會做得露骨o的喎我覺得~
    <br>淫可能係成日都好想要、即刻就要同對方做
    <br>姣可能就係成日引到對方聯想到同你做...
    <br>----------------
    <br>
    <br>乜咁深既咩??
    <br>我重以為係...鐘意既就叫淫,唔like既就叫姣~~~
    <br>因為多人聽人講..條女發姣..送比我都吾要~~~
    <br>我尋晚蔔左條女好淫...好正~~~
    <br>

• 等吾等於...把口叫你入啦快d入啦...但就吾肯除褲呀??
    <br>
    <br><<等佢除完就話....你咁慢~唔要啦

• 我反而覺得係女仔唔中意女仔姣多d~

• SeaSand replied @ 2008-09-22 1:36 pm
    <br>
    <br>我想知我個樣算唔算姣?
    <br>有時有人話我個樣好純, 有d又話好cute, 有時又話好姣, 我都唔明
    <br>把聲可能就係, << 我都覺
    <br>
    <br>係嗲果隻??

• 因為多人聽人講..條女發姣..送比我都吾要~~~
    <br><<可能呢個人選女友,又或者唔岩佢杯茶
    <br>
    <br>我尋晚蔔左條女好淫...好正~~~
    <br><<呢個可能一次過或者sp先咁講
    <br>

• 係嗲果隻?? << 我諗係, d人係咁講

• SeaSand replied @ 2008-09-22 1:37 pm
    <br>
    <br>我反而覺得係女仔唔中意女仔姣多d~
    <br>------------
    <br>
    <br>女仔同女仔...好嘔心~~~~~~
    <br>女仔話女仔...條女發曬姣,周圍放電
    <br>一係就...條女好淫賤(因搶左佢條仔),呵呵呵~~~
    <br>

• SeaSand replied @ 2008-09-22 1:39 pm
    <br>
    <br>係嗲果隻?? << 我諗係, d人係咁講
    <br>
    <br>
    <br>咁做果時係咪又嗲聲嗲氣呢??

• 夠我姣咩?

• Adaaaa replied @ 2008-09-22 1:40 pm
    <br>
    <br>SeaSand replied @ 2008-09-22 1:37 pm
    <br>
    <br>我反而覺得係女仔唔中意女仔姣多d~
    <br>------------
    <br>
    <br>女仔同女仔...好嘔心~~~~~~
    <br>一係就...條女好淫賤(因搶左佢條仔),呵呵呵~~~
    <br>
    <br>冇錯,十個女仔有九個都係咁睇女仔~~~~HAHA

• 女仔同女仔...好嘔心~~~~~~
    <br>無錯^^ 就係咁~

• 男哥仔,睇下對方想吾想我姣啦~~~
    <br>
    <br>by Adaaaa - 09/22/08 13:17
    <br>
    <br>咁你男友有冇要你姣佢?

• 一時時啦
    <br>睇情況

• SeaSand replied @ 2008-09-22 1:36 pm
    <br>
    <br>我想知我個樣算唔算姣?
    <br>有時有人話我個樣好純, 有d又話好cute <<~~~ 可能你易��
    <br>有時又話好姣 <<~~~ 想同你上床
    <br>
    <br>

• @~@

• 咁做果時係咪又嗲聲嗲氣呢?? << haha...

• 個個都話自己姣,係咁真ka~~~~haha

• 唔係架
    <br>如果一個女仔話另一個「姣」/「淫」
    <br>o甘多數都係貶義
    <br>但如果一個男o既話另一個女o既o甘o既樣
    <br>o甘就往往都係佢覺得條女好 x 正
    <br>kakaka

• 姣D replied @ 2008-09-22 1:42 pm
    <br>
    <br>夠我姣咩?
    <br>-----------
    <br>
    <br>呢度吾歡迎...隱形人~~~~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>IamLittleP replied @ 2008-09-22 1:43 pm
    <br>
    <br>一時時啦
    <br>睇情況
    <br>
    <br>你覺得你有冇答過呢???
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 係好深架喎
    <br>淫就易、姣就難
    <br>露骨好易(除曬衫就係了)、性感好難

• mr_go replied @ 2008-09-22 1:44 pm
    <br>
    <br>唔係架
    <br>如果一個女仔話另一個「姣」/「淫」
    <br>o甘多數都係貶義
    <br>但如果一個男o既話另一個女o既o甘o既樣
    <br>o甘就往往都係佢覺得條女好 x 正
    <br>kakaka
    <br>---------------
    <br>
    <br>吾...男人~~~
    <br>
    <br>

• mr_go replied @ 2008-09-22 1:45 pm
    <br>
    <br>係好深架喎
    <br>淫就易、姣就難
    <br>露骨好易(除曬衫就係了)、性感好難
    <br>-----------
    <br>
    <br>性感? 你覺得姣=性感??
    <br>

• (姣)~~著重於陰陽調和

• BLACKWATER0_o replied @ 2008-09-22 1:32 pm
    <br>
    <br>但我問...男人係咪鐘意女人姣wor...吾係我想吾想姣~~~
    <br>
    <br><<呢個問題仲易解答......就好似等於有冇男人唔鹹濕一樣?
    <br>
    <br>------------------
    <br>
    <br>係咪即係...問得多餘,答都費事呀???
    <br>
    <br>

• CBC replied @ 2008-09-22 1:48 pm
    <br>
    <br>(姣)著重於陰陽調和
    <br>
    <br>得la,你吾使講
    ~~~
    <br>

• 係咪即係...問得多餘,答都費事呀???
    <br>
    <br><<唔係......如果答都癈事
    <br>又點會有咁多人入黎同你傾
    <br>哈哈

• SeaSand replied @ 2008-09-22 1:43 pm
    <br>
    <br>咁做果時係咪又嗲聲嗲氣呢?? << haha...
    <br>
    <br>笑即係啦~~

Log in to reply