點解要搵 SL?

• 小玲玲
    <br>唔好再玩就一定無事
    <br>正如唔賭錢又點會輸錢呢
    <br>要賭就預左輸

• soso replied @ 2008-09-17 11:35 am
    <br>
    <br>GUTS replied @ 2008-09-17 11:34 am
    <br>
    <br>後生既同成熟既人拍拖既心態又有咩唔同?
    <br>-----------
    <br>
    <br>你系度開thread呀, 哈哈~
    <br>
    <br>======
    <br>衰鬼,原來係妳~~
    <br>
    <br>

• 唉, 鬼唔知阿媽係女人咩, but真係好悶嗎~
    <br>
    <br>無.名. replied @ 2008-09-17 11:37 am
    <br>
    <br>小玲玲
    <br>唔好再玩就一定無事
    <br>要賭就預左輸

• 係呢到, 搵SL 既心態都係想搵一D 野~~ 又可能SL 只係一個煙幕,糖衣~~
    <br>
    <br>係現實, 人只係會忠於自己, 覺得自己鐘意對方, 就唔會理會對方係點, 又或者自己係點, 呢D 就係而家既人所謂既無悔~~

• 仲有大把野可以玩點會悶呀

• 我未講完呀...-__-
    <br>我唔會要求男方離婚 or 同女朋友分手
    <br>其實好怕自己係佢的負累
    <br>我的出現係一個 entertainer的role
    <br>我希望可以調劑下人地沈悶的生活
    <br>做一d火花出來...
    <br>
    <br>我自己感情又有寄託,其實幾好丫
    <br>至於你講的唔開心..um係個個人要求唔同
    <br>
    <br>
    <br>

• 化名 replied @ 2008-09-17 11:45 am
    <br>
    <br>我未講完呀...-__-
    <br>我唔會要求男方離婚 or 同女朋友分手
    <br>其實好怕自己係佢的負累
    <br>我的出現係一個 entertainer的role <===主觀願望~~
    <br>我希望可以調劑下人地沈悶的生活
    <br>做一d火花出來...
    <br>
    <br>我自己感情又有寄託,其實幾好丫
    <br>至於你講的唔開心..um係個個人要求唔同

• GUTS replied @ 2008-09-17 11:38 am
    <br>
    <br>衰鬼,原來係妳~~
    <br>----------
    <br>妖, 你bin位呀~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>化名, 你講5講埋刀差5多, 哈哈~
    <br>

• 無.名. replied @ 2008-09-17 11:37 am
    <br>
    <br>要賭就預左輸
    <br>
    <br>----------
    <br>
    <br>系wor, 典解我甘都5明~
    <br>

• 咁本身又唔係冇人關心
    <br>只係冇愛情的支柱
    <br>我個人又感情凡濫
    <br>有個人比我中意不失為一件好事
    <br>講玩又玩唔起, 講認真又未至於要同人爭同人搶
    <br>享受投入的感覺,試下係正面處感受衣d關係係最折衷的方法
    <br>
    <br>

• up乜春ar, 完全睇5明gei~
    <br>

• 明明我打牌次次都係預左lost架啦..
    <br>點解感情唔可以係咁諗呢?
    <br>唔通係因為我識既男人都係太無情?
    <br>
    <br>無.名. replied @ 2008-09-17 11:37 am
    <br>
    <br>要賭就預左輸
    <br>

• 明明我打牌次次都係預左lost架啦..
    <br>點解感情唔可以係咁諗呢?
    <br>唔通係因為我識既男人都係太無情?
    <br>
    <br>
    <br>要賭就預左輸
    <br>

• 你同 你 sl一齊唔會有未來,未來只會有回憶
    <br>點解唔可以努力去制做一d美好的回憶比自己呢
    <br>
    <br>我可能過份美化衣d關係, 不過現實 (你同老公/ 你同老婆/你同女朋友/你同同居男朋友)已經太多現實帶來的問題, 我地追求的係個人感情的滿足,可能只係解悶,可能只係新鮮感,又可能只係搵返拍拖的感覺,咁如果再以現實的處理手法 or觀點去睇 衣d關係, 只會係現實的重複, 覆制失敗架咋
    <br>
    <br>所以你永遠只會問 " 點解佢唔關心我, 點解佢唔明白我, 點解佢只係想同我享樂" 其實人地可能只想同你一齊時玩樂, dance, 開心笑...
    <br>
    <br>唔係話男的錯,你一定o岩,只係你的要求唔應該係你 sl身上找, 如果你識諗,你唔會次次開thread都係講你唔開心的事, 唔通你同佢一齊時一d開心都冇咩 ???

• 拿~講咁耐,呢段化名終於岩聽
    <br>一齊真係開心過呢個事實係發生過,right?
    <br>將d好野留低,衰野刪除

• 化名唔通同我講野?
    <br>
    <br>

• SL 如果唔係要關心對方既, 到底需要一齊嗎? 需要為對方唔去做/去做一些野嗎?

• 今次我明化名講乜la, 都幾arm聽~
    <br>
    <br>玲玲, 要關心黎做乜 ? 開心至緊要~
    <br>

• 一個唔關心對方既人, 佢點樣比到開心對方? 真係唔明tim~

• 擺明話緊你:p

• 預左輸, 又大癮想賭
    <br>咁呢...就要注碼細d....
    <br>輸左都唔犯本, 唔傷身.
    <br>即於我去澳門賭場都係次次輸錢.....但都年年去兩三次當玩下....輸一二千就收手...當 entertainment expenses

• 唔通佢識我?
    <br>
    <br>無.名. replied @ 2008-09-17 12:26 pm
    <br>
    <br>擺明話緊你:p

• 玲玲, 咩叫關心 ? 問你食左藥未 ? 問多2句, 你會開心d咩 ?
    <br>

• 玲玲, 5識你gei刀見你lei牌開埋d咩thread啦~
    <br>

• 大叔
    <br>你錢多丫嘛^^
    <br>我就一二百我都唔會益佢,拎d錢去食餐勁仲開心

• HAHA, 係架, 真係會開心�欓[喎~
    <br>因為平時屋企個唔開會問嗎~
    <br>
    <br>soso replied @ 2008-09-17 12:29 pm
    <br>
    <br>玲玲, 咩叫關心 ? 問你食左藥未 ? 問多2句, 你會開心d咩 ?
    <br>

• 無.名..有冇賭下波?
    <br>

• 唔好意思, 打攪曬!
    <br>我只係想講, sl 呢 d 關係其實都會攰, 又要擔心對方係咪玩緊你, 又要求對方對你關心多 d, 但又怕自己付出太多, 泥足心陷, 如果已經試過, 咪就算囉~

• soso replied @ 2008-09-17 12:32 pm
    <br>
    <br>無.名..有冇賭下波?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>睇波就有,無興趣賭

• 同意water
    <br>
    <br>小玲玲
    <br>試過就算喇,當中既滋味局外人感受唔到,分開係一個解脫,已經好過好多人仍然拖拖拉拉,唔知點好

• water, 試過就算..但求一試, 哈哈~
    <br>

• 過來人過來講野痳...
    <br>我講左我對 sl 衣個 role的理解
    <br>
    <br>之後咪針對你個case講返d我對你的睇法囉
    <br>玲玲

• 試過就算, 係既, 只係以為個ending係可以無唔開心, 點之都唔得...

• 化名 replied @ 2008-09-17 12:11 pm
    <br>
    <br>...只係你的要求唔應該係你 sl身上找...
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>le個真系另類說法, 好多人就系現實身邊冇, 至系sl身上搵, 佢就叫人5好搵wor, 哈哈~
    <br>
    <br>

• 你估只有你唔開心咩
    <br>好多時唔開心的野
    <br>都係自找的
    <br>你唔舒服佢其實冇義務要對你好
    <br>又唔係佢令你唔舒服o既
    <br>問心丫, 佢係你邊個姐, 如果佢好緊張你, 衣個你賺左
    <br>佢唔理你你都冇 sit架
    <br>睇開d會開心好多

• 今日我學左2樣野, 一生受用~
    <br>
    <br>~~ 如果以現實的處理手法 or觀點去睇 衣d關係, 只會係現實的重複, 覆制失敗
    <br>
    <br>~~ 唔賭錢又點會輸錢呢, 要賭就預左輸
    <br>
    <br>多謝曬~
    <br>
    <br>

• 都係女人
    <br>都會有情緒
    <br>不過要識自我調節囉

• 化名, 你既境界已經去到好高層次, 我好stupid, 未學到~
    <br>我都同意soso既講法, 唔同意你既~
    <br>係因為玩實生活中無, 至出去�M, 如果唔係, �M來做乜?
    <br>只係我既要求對方做唔到, 唔代表無人會去做~

• ..去關心一個人可能真係唔需要牽涉到愛情呢一part
    <br>

• 係, 試過就算
    <br>試左先知原來有人關心自己係好, 試左先知原來分開係辛苦既
    <br>但點都好, 都曾經擁有美好既回憶
    <br>唔開心當然有, 因為你都會付出
    <br>我慶辛同 sl 仍然好好, 假如有一日我地分開, 我唔會再找 sl 了
    <br>
    <br>小玲玲, 加油!

• 我估化名系男人, 因為佢講得口行行甘, 哈哈~
    <br>

• guts, water, 化名....
    <br>
    <br>代版主karl問句: 點解要搵sl ???
    <br>

• 搵sl, 背後可以好多原因~

• 冇人可以做到 multifunctional 架
    <br>你太貪心,關心你的人已經好多
    <br>你偏偏一定要你的情人關心你
    <br>佢做唔到其實瑕疵
    <br>你睇作 totally fail
    <br>
    <br>一定有其他人做到, 一定有,不過冇你諗得咁完美
    <br>人冇完人,關心到你時佢又炎佢悶,
    <br>倍到你玩時你你又怕佢花心
    <br>
    <br>咁你咪成日都唔開心囉...
    <br>你其實係唔係處女坐架
    <br>

• guts, water, 化名....
    <br>
    <br>代版主karl問句: 點解要搵sl ???
    <br>
    <br>我冇搵喎

• 化名講得好岩喎~ 完全同意

• 化名, wakakaka~ 你講野都幾搞笑~ 好似維園阿伯~
    <br>
    <br>處女座... 唔係~~~

• 你覺得我似男人呀 ?咁我咪男人囉

• soso,
    <br>
    <br>講到底都係自己貪心, 怕悶, 想有人重視緊張下自己

• 其實呢, 你地唔明白我既case架啦... 你地明白, 就唔會覺得係我要求太多~

Log in to reply