港女係咪好多好廢?

• 好多成三張幾,嫁唔出,仔又冇!上來當然找SP/SL,但口口聲話我唔係果種女人…

• mud咁樣叫廢咩........好多野都背後有原因既.....

而且廢呢個形容詞會唔會偏激左d呢?可能佢有其他成功既地方

• 是呀, 唔好咁講女人, 大家俾面啦

• 上到呢度當然講sex方面!唔通傾奧運舉重,○n西!

• 咁你講佢嫁唔出,同佢講既野,都唔關sex事呀

你咁講好令人混淆

• 實要找人嫁咩??

同埋我們找 sp/sl 什至 ons 都好似唔關你事啊!!

你都話她們是單身啦,做什麼是我們自由!!

總好過d男人有老婆/gf 都出黎找女,仲要話自己單身!! 講哂大話!!

• 32A/gal

even i'm a guy!!! but i support you!!!

• jacjac

thanks a lot !!

• 32A replied @ 2008-08-16 12:11 pm

實要找人嫁咩??

同埋我們找 sp/sl 什至 ons 都好似唔關你事啊!!

你都話她們是單身啦,做什麼是我們自由!!

妳找 sp/sl 什至 ons ,又洗咩理人有冇wife/gf ?

• 吾好再爭持啦,

査實, 大陸開放左之後,

香港己冇左食住條大陸水之優勢,

世界又不斷進步,

香港好多人,不論男女,

水平已變成落後民族,

不論港女港男,

都好Q癈,

有時見人數港女是非,

査實,

無分男女,

港人是都好Q都好Q癈,

李丽珊奪金只一次,

家下,

已又成了癈柴師奶,

癈柴, 就比你成功富貴過,

最後, 最終也是癈柴!!!!!

• 港男 replied @ 2008-08-16 12:24 pm

妳找 sp/sl 什至 ons ,又洗咩理人有冇wife/gf ?

以個人而言(於此點不敢代姊姊們答)

當然要無wife/gf啦

• musculararmhotmail replied @ 2008-08-16 12:24 pm

吾好再爭持啦,

世界又不斷進步,

香港好多人,不論男女,

水平已變成落後民族,

不論港女港男,

都好Q癈,

有時見人數港女是非,

査實,

無分男女,

港人是都好Q都好Q癈,

李丽珊奪金只一次,

家下,

已又成了癈柴師奶,

什麼是<癈柴師奶>?? 難道照顧仔女也不對麼!!太過了

• musculararmhotmail ,

廢人之中你真係X○,我地講Sex咋!

講咩又大陸又香港…

• Eric, 你出得尼個題目,

也可 100% 肯定,

連你心目中之癈柴港女也溝吾到,

你也是癈柴港男,

就好似香港有D草根基層,

大大聲話D官員或専業人員讀死書,

自已卻連 company 一字也吾識串,

就係你尼種癈柴 !!!!!

• Eric = 草根基層癈柴

32A = 草根基層癈柴的老婆 = 平胸師奶

• 照睇, 32A 是窮足一世, 未富貴過.

• 32A replied @ 2008-08-16 12:29 pm

musculararmhotmail replied @ 2008-08-16 12:24 pm

吾好再爭持啦,

世界又不斷進步,

香港好多人,不論男女,

水平已變成落後民族,

不論港女港男,

都好Q癈,

有時見人數港女是非,

査實,

無分男女,

港人是都好Q都好Q癈,

李丽珊奪金只一次,

家下,

已又成了癈柴師奶,

什麼是<癈柴師奶>?? 難道照顧仔女也不對麼!!太過了

32A,

萛啦,呢條musculararmhotmail 因天生像人面,有jj又有西西!一出世就俾老母掉落街,自小由基佬餋大…

• Eric

所以我唔打算理他~~

• 32A,

musculararmhotmail 細細個已俾又話“合”家富貴,所以自命最富貴

• 尼家幾好,

完全發揮出中國人之傳統得性,

冇事就鬼打鬼,

有事先團結起來,

記住啦,

港女非癈柴,

港男也非癈柴,

musculararmhotmail 係 基佬餋大 架,

白痴 Eric, 32 A 師奶,

做就你地一 pair,

為 Hong Kong 典型男女.

• 32A

兩個人嘅事,

第三者無須下結論。

佢地都係成年人,

最緊要知道自己做緊乜。

• 各位,

musculararmhotmail想申請將吊c忽加進奧運,祝早日奪金

Log in to reply