好..試下開間房睇下識唔識到女仔先...hahaha

• k1max 就係7月14先想聽xd
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>hello Violent_Season

• 鬼故...令我諗返起一個燒賣既故事
    <br>
    <br>
    <br>慢慢打...我有時間等你xd

• k1max replied @ 2008-08-14 2:21 am
    <br>
    <br>gal...為左識女仔囉.......
    <br>
    <br>xkarx....鬼故???7月14喎..
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁夜好似難識d喎

• Violent_Season
    <br>
    <br>公開場合...唔通報警拉你咩..hahaha..你呀..帶多幾個女仔入tim呀...hahaha

• 咁夜好似難識d喎
    <br>
    <br>========
    <br>
    <br>Devil Gal, 哈哈, 咩時段會易識少少呢?

• xKARx replied @ 2008-08-14 2:21 am
    <br>
    <br>鬼妹 我好少呢d朋友thread
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你多數都係夜上
    <br>好多office人返工時間上
    <br>我有時都係攝下時間入黎
    <br>傾傾下就有d朋友仔啦:p

• Violent_Season replied @ 2008-08-14 2:21 am
    <br>
    <br>Halo Deveil Gal , halo XkarX
    <br>
    <br>
    <br>hihi

• Violent_Season replied @ 2008-08-14 2:25 am
    <br>
    <br>咁夜好似難識d喎
    <br>
    <br>========
    <br>
    <br>Devil Gal, 哈哈, 咩時段會易識少少呢?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>ha.咁又唔知喎
    <br>不過大多數人呢個時間都訓覺啦
    <br>識人gei機會真係少d囉

• 鹹故又好.鬼故又好
    <br>
    <br>
    <br>haha.慢慢打.我坐定定等睇

• 公開場合...唔通報警拉你咩..hahaha..你呀..帶多幾個女仔入tim呀...hahaha <--- 哈, 我都想, 不過無人相熟, 遲少少識左, 同D女吾著衫一起入來探你。
    <br>
    <br>
    <br>

• 鬼妹我返工無得上...只有夜晚先上到

• 我都等緊

• 其實你地有無呢d經歷呀?

• xKARx replied @ 2008-08-14 2:28 am
    <br>
    <br>鬼妹我返工無得上...只有夜晚先上到
    <br>
    <br>
    <br>咁你放假會去邊咖

• 有, 不過好普通
    <br>
    <br>一次係渡假屋
    <br>
    <br>一次係細個見白影

• xKARx replied @ 2008-08-14 2:29 am
    <br>
    <br>其實你地有無呢d經歷呀?
    <br>
    <br>
    <br>我個人就無.touchwood:p

• 鹹古 1
    <br>
    <br>話說一日 3 個男人上30樓天台鬥長
    <br>
    <br>A君放 jj 出來, 到左20 樓窗口
    <br>B君放出來, 到18 樓露台
    <br>A君B君都大聲話對方好Q勁
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>C君, 吾出聲, 個身左右移來移去, 其它兩個問:你做咩吾出聲???
    <br>
    <br>C君話:。。。。。
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• C君話:噓, 眯能嘈住我, 我避緊街上D車!!!

• Violent_Season replied @ 2008-08-14 2:33 am
    <br>
    <br>C君話:噓, 眯能嘈住我, 我避緊街上D車!!!
    <br>
    <br>
    <br>呢個係笑話.我笑左喎

• 鬼妹..我放假唔定架...呢排鐘意游水多...

• devil_gal replied @ 2008-08-14 2:34 am
    <br>
    <br>Violent_Season replied @ 2008-08-14 2:33 am
    <br>
    <br>C君話:噓, 眯能嘈住我, 我避緊街上D車!!!
    <br>
    <br>
    <br>呢個係笑話.我笑左喎
    <br>
    <br>
    <br>哈哈~我都覺得係笑話多喎...

• xKARx replied @ 2008-08-14 2:34 am
    <br>
    <br>鬼妹..我放假唔定架...呢排鐘意游水多...
    <br>
    <br>
    <br>我今日都想游咖>.<

• talent_idiot replied @ 2008-08-14 2:32 am
    <br>
    <br>有, 不過好普通
    <br>
    <br>一次係渡假屋
    <br>
    <br>一次係細個見白影
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁都叫普通??
    <br>咁咩先係大單?????

• 呢個係笑話.我笑左喎 <--- 真系難得, 你好難笑架 Devil_gal ?? 你高潮容易D定笑容易D..? :P
    <br>
    <br>
    <br>

• xKARx,
    <br>
    <br>但呢排成日落雨, 搞到做唔到咁多運動

• 我今日都想游咖>.<
    <br>
    <br>哈哈~~我係黑妹xd
    <br>想去就去嘛....
    <br>我有時一個人都會去

• Violent_Season replied @ 2008-08-14 2:36 am
    <br>
    <br>呢個係笑話.我笑左喎 <--- 真系難得, 你好難笑架 Devil_gal ?? 你高潮容易D定笑容易D..? :P
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>錯.我好易笑.亦好易喊
    <br>高潮一定難d:p

• talent_idiot replied @ 2008-08-14 2:37 am
    <br>
    <br>xKARx,
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>呢兩日好天呀

• talent_idiot replied @ 2008-08-14 2:37 am
    <br>
    <br>xKARx,
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>室內運動囉:p

• xKARx replied @ 2008-08-14 2:37 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>he.唔方便嘛:p

• 版主努力呀)))))))))))))))))))

• 阿k真係咁乖去左打鬼故

• gal...開定...睇下聽日有冇人嘛
    <br>
    <br>xkarx.....話說有一間小食鋪,佢地d燒賣係好出名既,好多食過都一定再幫襯佢,而老闆面上總係帶住陰深既笑容,但唔知點解,,食過佢d燒賣既小朋友,每一段時間就會冇左一個,時間過去,,呢到再冇小朋友啦......有一日,,呀強經過呢間小食店..佢買左一盒燒賣...老闆同佢講佢一定要再返來幫襯佢..之後就冷笑左一聲..呀強心中一驚就走啦..佢一面行..一面打開盒燒賣..發現少左一粒..佢大驚..想起今日就係7月14..突一陣陰風吹過..當佢再打開個盒,,發現又少一粒.,呀強立即逃跑,,當佢跑到去一個比較人多既地方時,,佢再打開,,發現全部燒賣都唔見曬...
    <br>呀強大叫......呢個時侯老闆突然出現問佢...咩事??呀強就更驚地講....我d燒賣唔見曬呀...但見途人只係笑呀強....呢個時候,,老闆突然講左一句....

• he.唔方便嘛:p
    <br>
    <br>
    <br>哦~~咁我就會留係屋企休息下啦
    <br>唔想周街去,周街搵洗手間xd

• xKARx, 我都係一個人游, 但係唔多掂, 所以都係游泳池
    <br>
    <br>渡假屋個次, 係我有fd沖沖下涼聽到把女人聲, 喝佢囉
    <br>
    <br>我都有d笑話同低能iq題o既

• xKARx replied @ 2008-08-14 2:40 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>哦~~咁我就會留係屋企休息下啦
    <br>唔想周街去,周街搵洗手間xd
    <br>
    <br>
    <br>he.但係我今日去左成日街:p

• xkarx.....話說有一間小食鋪,佢地d燒賣係好出名既,好多食過都一定再幫襯佢,而老闆面上總係帶住陰深既笑容,但唔知點解,,食過佢d燒賣既小朋友,每一段時間就會冇左一個,時間過去,,呢到再冇小朋友啦......有一日,,呀強經過呢間小食店..佢買左一盒燒賣...老闆同佢講佢一定要再返來幫襯佢..之後就冷笑左一聲..呀強心中一驚就走啦..佢一面行..一面打開盒燒賣..發現少左一粒..佢大驚..想起今日就係7月14..突一陣陰風吹過..當佢再打開個盒,,發現又少一粒.,呀強立即逃跑,,當佢跑到去一個比較人多既地方時,,佢再打開,,發現全部燒賣都唔見曬...
    <br>呀強大叫......呢個時侯老闆突然出現問佢...咩事??呀強就更驚地講....我d燒賣唔見曬呀...但見途人只係笑呀強....呢個時候,,老闆突然講左一句....
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>個盒穿左xd

• devil_gal replied @ 2008-08-14 2:39 am
    <br>
    <br>xKARx replied @ 2008-08-14 2:37 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>=======================
    <br>
    <br>點解?? 太過狂蜂浪蝶?? 話時話, 我未試過系海灘同女講野, 講D咩會得體D??
    <br>
    <br>for example: 我系狂蜂浪蝶, 所以蝶式好近, 教你遊蝶式啊靚女? (甘得吾得? )
    <br>
    <br>

• k1max replied @ 2008-08-14 2:39 am
    <br>
    <br>gal...開定...睇下聽日有冇人嘛
    <br>
    <br>xkarx.....話說有一間小食鋪,佢地d燒賣係好出名既,好多食過都一定再幫襯佢,而老闆面上總係帶住陰深既笑容,但唔知點解,,食過佢d燒賣既小朋友,每一段時間就會冇左一個,時間過去,,呢到再冇小朋友啦......有一日,,呀強經過呢間小食店..佢買左一盒燒賣...老闆同佢講佢一定要再返來幫襯佢..之後就冷笑左一聲..呀強心中一驚就走啦..佢一面行..一面打開盒燒賣..發現少左一粒..佢大驚..想起今日就係7月14..突一陣陰風吹過..當佢再打開個盒,,發現又少一粒.,呀強立即逃跑,,當佢跑到去一個比較人多既地方時,,佢再打開,,發現全部燒賣都唔見曬...
    <br>
    <br>
    <br>好似又係笑話咁

• 老闆就同呀強講...你d燒賣痴曬係個蓋到囉........

• 鬼妹, 室內都有, 但床上就無囉, 呵呵

• talent_idiot replied @ 2008-08-14 2:41 am
    <br>
    <br>xKARx, 我都係一個人游, 但係唔多掂, 所以都係游泳池
    <br>
    <br>渡假屋個次, 係我有fd沖沖下涼聽到把女人聲, 喝佢囉
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>講來估下...和笑下xd

• talent_idiot replied @ 2008-08-14 2:41 am
    <br>
    <br>xKARx, 我都係一個人游, 但係唔多掂, 所以都係游泳池
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>又分享下啦

• 我都有d笑話同低能iq題o既 <--- talent, 好啊, 低B IQ 題好玩...!! 來啊。
    <br>
    <br>

• Violent_Season replied @ 2008-08-14 2:42 am
    <br>
    <br>devil_gal replied @ 2008-08-14 2:39 am
    <br>
    <br>xKARx replied @ 2008-08-14 2:37 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>=======================
    <br>
    <br>點解?? 太過狂蜂浪蝶?? 話時話, 我未試過系海灘同女講野, 講D咩會得體D??
    <br>
    <br>for example: 我系狂蜂浪蝶, 所以蝶式好近, 教你遊蝶式啊靚女? (甘得吾得? )
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>頂.係m到呀=.=

• for example: 我系狂蜂浪蝶, 所以蝶式好近, 教你遊蝶式啊靚女? (甘得吾得? )
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>哈哈~~咁樣死梗...因為好多女去沙灘都唔係想去游水
    <br>係想去曬下太陽多..落水只係因為太熱濕一濕個身...(我就係其中一個)xd

• 老闆就同呀強講...你d燒賣痴曬係個蓋到囉........《--- yes, 我聽個都系這個version.
    <br>
    <br>

• k1max replied @ 2008-08-14 2:42 am
    <br>
    <br>老闆就同呀強講...你d燒賣痴曬係個蓋到囉........
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你咁講又好似聽過喎

• .........冇人理我啦.....

• 有4個朋友, 第一個係飛機司, 另一個係賊, 仲有一個係小醜, 咁第四個係邊個?

Log in to reply