水瓶座的男性, 你是一個怎麼樣的人? 怎樣才能得到你的愛?

• 嘩~~~~ 個post咁快就去到咁遠拿~

• 哈~~~~ 你地0既拍拖經驗都幾多架喎~

我正係得人馬男一個炸 ~~

• bowie728728

係呀好快第7頁呀~

咁你之前話想打柒佢地既3個星座男仔唔係你bf嗎?

• iceiceice replied @ 2008-08-12 9:11 pm

bowie728728

係呀好快第7頁呀~

咁你之前話想打柒佢地既3個星座男仔唔係你bf嗎?

我話要打柒0個三個, 並唔係我男朋友, 只係追求者0者.

• bowie728728 replied @ 2008-08-12 9:12 pm

我話要打柒0個三個, 並唔係我男朋友, 只係追求者0者.

原來如此~但最後你就選左依家人馬男友~佢有乜野最吸引你?因為有山羊既沉實性格?定人馬男既外型呢?

• 老實講, 我都係誤打誤撞先同佢一齊~ 哈哈

• 大家都歸隊喇^^

C、帶籬笆的小茅屋

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 9:23 pm

大家都歸隊喇^^

C、帶籬笆的小茅屋

仲未齊曬人呀~哈哈

bowie728728

你選A,B C OR D 呀~

• 唔知呀stamp起邊呢?

• bowie728728 replied @ 2008-08-12 9:19 pm

老實講, 我都係誤打誤撞先同佢一齊~ 哈哈

咁都算係一種緣份!你bf出生日係咪近人馬尾接近山羊頭日子?

• a

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 9:26 pm

唔知呀stamp起邊呢?

係啦~爭stamp未歸隊呀!

• iceiceice,

咁要等stamp回來先有答案嗎?

• yoyo_hk

唔緊要啦 等佢出現再同佢玩過第二個心理測驗 哈哈!

答案

A--風女孩:小羊代表自由的思想

風聲耳語:

風是流動的,風女孩也是靈動的。她們重視心境從來多過環境,並不問結果如何,

只按照自己的心之所向一往無前。但並非魯莽,重要的是,風女孩自愛自立,

且很有主見!

戀愛指數:

風女孩無論走到哪裡,總能交到很多朋友,自然戀愛的機會也很高。

但因為風女孩過於動盪,所以沒有長久的愛情。

偷心絕招:

愛情是「從」字,一個人跟隨另一個人;但生活卻是「叢」,

兩個人站在同一塊土地上,建立共同的家。追求風女孩的男孩必須有主見,

有定立,缺要快刀斬亂麻,不能和風女孩打持久戰。

B--花女孩:雲代表不斷變化的美麗

花香私儀:

凡是花朵都有自己獨特的風格。她是人群中穿的最靚笑的最媚的女孩,

在下雪天也要穿粉色皮裙兼玫瑰羊皮軟靴的女孩。如今假小子層出不窮,

讓人心中暗歎。美麗本就屬於女孩,花女孩敢於展現自己的美,展現女孩子的驕傲!

戀愛指數:

蛤女孩決不允釵菑v穿同一套衣服在同一位男友前出現兩次。如果不換衣服,

那就只有換男朋友嘍!

偷心絕招:

護花使者當然是要優秀中的優秀嘍!不但要溫柔體貼,問寒問暖,

還要聰明能幹,有發展。想追到花女孩的話可不容易呢!

C--雪女孩:茅屋代表尋找溫暖的渴望

雪落有聲:

片片潔白的小雪花無疑是最清純了!但雪女孩絕對不會輕易走入愛情,

且還會給人一種冷冰冰的感覺,

可是當你用一點點溫暖觸碰她的時候她馬上就會融化掉,化成柔柔的水。

戀愛指數:

總是用冷冰冰的表情對待別人的雪女孩戀愛指數不像花女孩那樣高,

她不喜歡表現出自己的溫柔,有點孤傲!不過,要是遇上火一樣的男生,

冰雪終將會融化的,不是嗎?

偷心絕招:

以真情換真情,除了一顆火熱的心,有什麼更可以化冰雪為柔情呢?

俗話說「金誠所致,金石為開」,何況雪女孩並不是石頭呢!

D--月女孩:果樹代表追求完滿的信念

月光傾訴:

月女孩永遠不老,那是因為她不怕老。她永遠有適合自己的優雅,

那冰清玉潔的風姿就像高懸夜空中的明月。

可是那遙不可及的距離也使月女孩在人群中顯的很孤獨!

戀愛指數:

月女孩即使到了八十歲仍在渴望戀愛,而且標準絕不降低。但她的確有資格執著,

畢竟現實裡才貌雙全的珍貴妹妹並不多拉!

偷心絕招:

月有陰晴圓缺,月女孩也是有著陰晴不定的性格,與月女孩相愛的人應該是一個沉默,

深邃,懂得保持距離的人。而且還要有生死相隨的決心!

• C--雪女孩:茅屋代表尋找溫暖的渴望

雪落有聲:

片片潔白的小雪花無疑是最清純了!但雪女孩絕對不會輕易走入愛情,

可是當你用一點點溫暖觸碰她的時候她馬上就會融化掉,化成柔柔的水。

戀愛指數:

總是用冷冰冰的表情對待別人的雪女孩戀愛指數不像花女孩那樣高,

她不喜歡表現出自己的溫柔,有點孤傲!不過,要是遇上火一樣的男生,

偷心絕招:

以真情換真情,除了一顆火熱的心,有什麼更可以化冰雪為柔情呢?

• --月女孩:果樹代表追求完滿的信念

月光傾訴:

月女孩永遠不老,那是因為她不怕老。她永遠有適合自己的優雅,

那冰清玉潔的風姿就像高懸夜空中的明月。

可是那遙不可及的距離也使月女孩在人群中顯的很孤獨!

戀愛指數:

月女孩即使到了八十歲仍在渴望戀愛,而且標準絕不降低。但她的確有資格執著,

畢竟現實裡才貌雙全的珍貴妹妹並不多拉!

偷心絕招:

月有陰晴圓缺,月女孩也是有著陰晴不定的性格,與月女孩相愛的人應該是一個沉默,

哈哈哈~

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 9:37 pm

C--雪女孩:茅屋代表尋找溫暖的渴望

雪落有聲:

戀愛指數:

偷心絕招:

yoyo_hk

似唔似你平時呀~呢個會唔會3分鐘熱度既雙子女心內真實一面呢?

• iceiceice replied @ 2008-08-12 9:36 pm

yoyo_hk

唔緊要啦 等佢出現再同佢玩過第二個心理測驗 哈哈!

答案

A--風女孩:小羊代表自由的思想

風聲耳語:

風是流動的,風女孩也是靈動的。她們重視心境從來多過環境,並不問結果如何,

只按照自己的心之所向一往無前。但並非魯莽,重要的是,風女孩自愛自立,

且很有主見!

戀愛指數:

風女孩無論走到哪裡,總能交到很多朋友,自然戀愛的機會也很高。

但因為風女孩過於動盪,所以沒有長久的愛情。

偷心絕招:

愛情是「從」字,一個人跟隨另一個人;但生活卻是「叢」,

兩個人站在同一塊土地上,建立共同的家。追求風女孩的男孩必須有主見,

有定立,缺要快刀斬亂麻,不能和風女孩打持久戰。

哈哈~~~~ 又真係幾似我喎

• iceiceice replied @ 2008-08-12 9:27 pm

bowie728728 replied @ 2008-08-12 9:19 pm

老實講, 我都係誤打誤撞先同佢一齊~ 哈哈

佢係12月9日生日的.

• 戀愛指數:

真係都幾似我呀<<<<

• 人馬座易與人相處, 相反, 水平座就比較難

對嗎?

• 偷心絕招:

我都係呀 哈哈~

我覺得呢個心理測驗都幾準架~"尤其懂得保持距離的人"~即係唔好"痴身"唔好"煩"就very good!! 仲要有生死相隨的決心!haha

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 9:45 pm

人馬座易與人相處, 相反, 水平座就比較難

對嗎?

因人而異啦.

• bowie728728 replied @ 2008-08-12 9:43 pm

佢係12月9日生日的.

算係正宗既人馬仔(11/22∼12/21)出生日~但佢帶有山羊既特質又幾好喎!

• iceiceice replied @ 2008-08-12 9:52 pm

bowie728728 replied @ 2008-08-12 9:43 pm

佢係12月9日生日的.

算係正宗既人馬仔(11/22∼12/21)出生日~但佢帶有山羊既特質又幾好喎!

係呀, 因為佢係月亮山羊.

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 9:45 pm

人馬座易與人相處, 相反, 水平座就比較難

對嗎?

其實水瓶唔難相處~只係可能其他人有時好難諗到我地水瓶人諗緊d乜野~

加埋水瓶人鍾意d野都幾古靈精怪~興趣都好廣泛~

• 我好想知道自己的月亮星座是什麼

• bowie728728 replied @ 2008-08-12 9:52 pm

佢係12月9日生日的.

icic~佢月亮山羊去到乜野宮位呀~

• 其實水瓶唔難相處~只係可能其他人有時好難諗到我地水瓶人諗緊d乜野~

加埋其實水瓶唔難相處~只係可能其他人有時好難諗到我地水瓶人諗緊d乜野~

水瓶男好似唔鍾意廋的女人....

• iceiceice replied @ 2008-08-12 9:56 pm

bowie728728 replied @ 2008-08-12 9:52 pm

佢係12月9日生日的.

icic~佢月亮山羊去到乜野宮位呀~

大詳細0既我又唔知呀~

我都無搵人同佢開星盤睇過~

• 你的月亮位於08宮 我月亮星係處女座但係08宮=.="

月亮在第八宮位的人,對不可見的力量有著超強的反應力及感受力,你可能會對通靈很感興趣,因為你想要和死去的家人聯絡。

你非常關切繼承權、保險及所得稅的相關事情。而你的財富狀況也會隨著婚姻而變好或變壞。

你的情慾特別強,如果相位不佳,還會變得好色或是淫蕩,因為第八宮的主宰行星是冥王星,而且第八宮又與天蠍密切相關,而天蠍座所主控的正好就是性器官。冥王星上升、最能發揮影響力的位置就是第五宮位的獅子座,而獅子座代表的就是豪放、熱情。除此之外,第八宮位與有「慾望之星」之稱的火星也有密切的關聯性。

• 總之, 佢就係: 太陽人馬, 月亮山羊, 水星人馬, 金星天蠍, 火星山羊.

而我就: 太陽獅子, 月亮天蠍, 水星獅子, 金星巨蟹, 火星天秤.

• 朋友send比我既占星link 可試下~

http://www.horo.idv.tw/Astrolog32/AstrologyInput.php

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 9:57 pm

其實水瓶唔難相處~只係可能其他人有時好難諗到我地水瓶人諗緊d乜野~

加埋其實水瓶唔難相處~只係可能其他人有時好難諗到我地水瓶人諗緊d乜野~

水瓶男好似唔鍾意廋的女人....

唔係架~好多水瓶男同女都唔鍾意肥既男仔女仔做情侶~

• yeah~~~~

呢條link所顯示0既同我原本知道0既係一樣~

• bowie728728 replied @ 2008-08-12 10:07 pm

yeah~~~~

呢條link所顯示0既同我原本知道0既係一樣~

哈哈~

咁你可以同佢合下盤~又可以知道自己上昇宮位~金星,月亮,太陽行緊去第幾宮~

• 太仔細0既真係唔識睇~ 哈哈~

但就咁睇起上黎都應該幾夾~

• iceiceice,bowie728728,

我走喇....聽日再傾過呀

你地慢慢傾呀^^

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 10:13 pm

iceiceice,bowie728728,

我走喇....聽日再傾過呀

你地慢慢傾呀^^

好呀 我地等你快d成為水瓶嫂既好消息^_^

明日再見呀~

• bowie728728 replied @ 2008-08-12 10:10 pm

太仔細0既真係唔識睇~ 哈哈~

其實最緊要自己覺得夾就好~2個人一齊相處最緊要開心~

• iceiceice replied @ 2008-08-12 10:15 pm

bowie728728 replied @ 2008-08-12 10:10 pm

太仔細0既真係唔識睇~ 哈哈~

其實最緊要自己覺得夾就好~2個人一齊相處最緊要開心~

同佢一齊都ok啦.

你鍾唔鍾意玩下心理測驗?

• 都ok la

你呢, 你係唔係拍緊拖呀?

• 都有呀~相處都ok 架^_^

• 對方咩野星座呀?

你bf係咪高高大大個d男仔?

我識2個人馬男好友都係幾高同外型幾吸引既~

• 其實佢咪係白羊座 哈哈~

• 佢一0的都唔高啦~ 係有0的大隻咁0羅~ 個"羅友"生得好靚就真~~~ 哈哈

人馬座最發達0既身體部份就係大腿同埋"羅友", 佢就係喇~ 哈哈

佢唔係白羊座, 一定唔係.

• sorry 唔係 係我打錯左

其實我想講我男友佢咪係白羊座 哈哈~

• 哦~~~~~ 原來係咁~

Log in to reply