水瓶座的男性, 你是一個怎麼樣的人? 怎樣才能得到你的愛?

• yoyo_hk
    <br>可否講下佢對你點?

• stamp,
    <br>可否講下佢對你點?
    <br>
    <br>你指緊獅子? 我未同過獅子一齊呀, 不過我有朋友係獅子咋...
    <br>

• 我指水瓶, 佢對你係點?

• stamp,
    <br>
    <br>十分冷淡,但又keep住會sms比我...
    <br>我曾經直接咁問過他 : do u like me?
    <br>佢都答我 : " yes"
    <br>不過我完全感受唔到佢係like我啦, 因為實在太冷淡喇

• 係咪一得閒都會打電話比你? sms你? 出街次數多唔多?

• 我回來喇~

• stamp,
    <br>
    <br>絕對唔係呀.....佢一日先sms我一次咋....

• iceiceice ,
    <br>
    <br>welcome back~~~~~~~~~

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 5:21 pm
    <br>
    <br>stamp,
    <br>
    <br>絕對唔係呀.....佢一日先sms我一次咋....
    <br>
    <br><<<<<<<我覺得水瓶好鍾意講野架喎!

• 我覺得水瓶好鍾意講野架喎!
    <br>
    <br>你就好啦....
    <br>佢真係唔多主動啦

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 4:17 pm
    <br>
    <br>呀...我又好想問下
    <br>水瓶男對錢又會係點呢?
    <br>
    <br>水瓶男女一般都有儲蓄習慣~當然唔係個個都係~亦唔會見$$就雙眼發光~有d就可能平時好節儉咁!但當佢地認為值得去花時或會發揮豪邁既一面~
    <br>我就一時時有儲蓄啦~細個時就真係無金錢觀念~鍾意見到買就買~哈哈!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 其實你地拍緊拖定點?

• 應該可以講普遍水瓶人係岩傾咪傾~但對有d人可以好冷淡架~
    <br>如發覺好傾既天南地北都講一餐~但內心世界,家事既都會有點保留!唔會咁易同人透露~
    <br>
    <br>我地有時會同d朋友日日傾好好朋友咁~但有時突然我地可能會失機無神少左聯絡~但過一排又變返之前咁!
    <br>
    <br>

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 4:46 pm
    <br>
    <br>獅子好有令導才能
    <br>
    <br>係呀~我有個女仔朋友都係~但佢就讀書唔叻,但工作方面好多男仔都唔及佢!

• stamp
    <br>
    <br>你係咪同我一樣都係水瓶人?

• iceiceice replied @ 2008-08-12 5:38 pm
    <br>
    <br>應該可以講普遍水瓶人係岩傾咪傾~但對有d人可以好冷淡架~
    <br>如發覺好傾既天南地北都講一餐~但內心世界,家事既都會有點保留!唔會咁易同人透露~
    <br>
    <br>我地有時會同d朋友日日傾好好朋友咁~但有時突然我地可能會失機無神少左聯絡~但過一排又變返之前咁!
    <br>
    <br><<<<<<<如果事無大小都會同你講一餐, 係咪等於當對方係好朋友呢?
    <br>
    <br>

• iceiceice replied @ 2008-08-12 5:42 pm
    <br>
    <br>yoyo_hk replied @ 2008-08-12 4:46 pm
    <br>
    <br>獅子好有令導才能
    <br>
    <br>係呀~我有個女仔朋友都係~但佢就讀書唔叻,但工作方面好多男仔都唔及佢!
    <br>
    <br><<<<<<<獅子工作上係好有責任感既人

• iceiceice replied @ 2008-08-12 5:48 pm
    <br>
    <br>stamp
    <br>
    <br>你係咪同我一樣都係水瓶人?
    <br>
    <br><<<<<唔係呀! 我係天蠍!

• stamp replied @ 2008-08-12 5:48 pm
    <br>
    <br>
    <br><<<<<<<如果事無大小都會同你講一餐, 係咪等於當對方係好朋友呢?
    <br>
    <br>又唔係~只係岩嘴型~當作好傾d既朋友!如果認為係好朋友就會逐步逐步傾下自己內心世界~我地有3幾個知己深交朋友己好滿足架喇~
    <br>
    <br>

• stamp replied @ 2008-08-12 5:50 pm
    <br>
    <br>
    <br>原來係天蠍座!你係男仔定女仔呀?聽朋友講天蠍座d人如一愛上一個人既時候好難會變心~係咪架?

• 不過獅子座有0的地方最唔好: 自私同自戀.

• iceiceice replied @ 2008-08-12 5:55 pm
    <br>
    <br>stamp replied @ 2008-08-12 5:48 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>又唔係~只係岩嘴型~當作好傾d既朋友!如果認為係好朋友就會逐步逐步傾下自己內心世界~我地有3幾個知己深交朋友己好滿足架喇~
    <br>
    <br>
    <br><<<<<<<內心世界係指邊方面?
    <br>
    <br>

• iceiceice replied @ 2008-08-12 5:56 pm
    <br>
    <br>stamp replied @ 2008-08-12 5:50 pm
    <br>
    <br>
    <br>原來係天蠍座!你係男仔定女仔呀?聽朋友講天蠍座d人如一愛上一個人既時候好難會變心~係咪架?
    <br>
    <br><<<<<<<我係女呀! 我同我現在男友一齊10年......但中間分開過, 當時識左等2個. 我都唔知算唔算變心...........
    <br>

• bowie728728 replied @ 2008-08-12 5:57 pm
    <br>
    <br>不過獅子座有0的地方最唔好: 自私同自戀.
    <br>
    <br><<<<<<不過佢地對另一半好大方, 信任

• 題外話~岩睇有線電線新聞影旺角嘉禾大廈比返住客返上去~d人影左災場樓梯牆上好多人逃生時既白手掌印~周圍黑曬~十樓電錶都溶埋~單車燒剩支架!
    <br>為救人犠性既25歲消防員係我fd個朋友~

• stamp replied @ 2008-08-12 6:00 pm
    <br>
    <br><<<<<<<內心世界係指邊方面?
    <br>
    <br>係愛情同家事~
    <br>
    <br>

• 我番黎喇~~

• stamp replied @ 2008-08-12 6:05 pm
    <br>
    <br><<<<<<<我係女呀! 我同我現在男友一齊10年......但中間分開過, 當時識左等2個. 我都唔知算唔算變心...........
    <br>
    <br>你介唔介意講你男友邊個星座?你認為自己算唔算係好尊一好長情既女仔?

• 好消息好消息
    <br>話說我今日真係冇覆到佢sms....跟住....頭先佢主動打比我呀
    <br>仲問我點解唔覆佢呀....

• stamp replied @ 2008-08-12 6:07 pm
    <br>
    <br>bowie728728 replied @ 2008-08-12 5:57 pm
    <br>
    <br>不過獅子座有0的地方最唔好: 自私同自戀.
    <br>
    <br><<<<<<不過佢地對另一半好大方, 信任
    <br>
    <br>
    <br>我同stamp都有同感~獅子座女仔對另一半仲好好~對另一半好照顧~
    <br>
    <br>

• yoyo_hk
    <br>
    <br>你終於返來喇^_^
    <br>
    <br>

<br>
    <br>唔覆佢果然有效呀

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 6:13 pm
    <br>
    <br>好消息好消息
    <br>話說我今日真係冇覆到佢sms....跟住....頭先佢主動打比我呀
    <br>
    <br>哈哈~係咁架~恭喜你~
    <br>

• iceiceice replied @ 2008-08-12 6:08 pm
    <br>
    <br>題外話~岩睇有線電線新聞影旺角嘉禾大廈比返住客返上去~d人影左災場樓梯牆上好多人逃生時既白手掌印~周圍黑曬~十樓電錶都溶埋~單車燒剩支架!
    <br>為救人犠性既25歲消防員係我fd個朋友~
    <br>
    <br><<<<<<<<生命就係咁脆弱.....向兩位為救人犠性既消防員致敬!

• 死喇~d水瓶座的男仔一陣會唔會想打我呀~我係度爆曬我水瓶人d性格出來~哈哈!!
    <br>
    <br>但係人馬男同人馬女個性又有唔同~但水瓶男,女既個性都好相似~

• stamp,
    <br>生命就係咁脆弱.....向兩位為救人犠性既消防員致敬!
    <br>
    <br>同意!!

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 6:17 pm
    <br>
    <br>iceiceice ,
    <br>
    <br>唔覆佢果然有效呀
    <br>
    <br>咁你呢幾天持繼係咁試下再有乜反應?當佢著緊你,問你行踨,呷燥時你就掂喇~
    <br>哈哈~

<br>
    <br>真係好在你過我兩招咋....

• iceiceice replied @ 2008-08-12 6:12 pm
    <br>
    <br>stamp replied @ 2008-08-12 6:05 pm
    <br>
    <br>
    <br>你介唔介意講你男友邊個星座?你認為自己算唔算係好尊一好長情既女仔?
    <br>
    <br><<<<<<<<<獅子 :p
    <br>當我鍾意佢既時候, 眼中真係只係得佢一個人.
    <br>但我需要極度既關注, 要比我感受到佢對我既熱情先可以維持我既專一同長情! 哈哈哈

• iceiceice,
    <br>咁你呢幾天持繼係咁試下再有乜反應?當佢著緊你,問你行踨,呷燥時你就掂喇~
    <br>
    <br>持繼係咁試會唔會野佢反感?
    <br>

• iceiceice replied @ 2008-08-12 6:17 pm
    <br>
    <br>yoyo_hk replied @ 2008-08-12 6:13 pm
    <br>
    <br>好消息好消息
    <br>
    <br>哈哈~係咁架~恭喜你~ <<<<<<<<<<< ------x2
    <br>
    <br>
    <br>

• 哈哈~係咁架~恭喜你~ <<<<<<<<<<< ------x2
    <br>
    <br>
    <br>多謝曬你地呀 ~~~

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 6:21 pm
    <br>
    <br>stamp,
    <br>生命就係咁脆弱.....向兩位為救人犠性既消防員致敬!
    <br>
    <br>同意!!
    <br>
    <br>係呀~我都為2位消防員致敬!~頭先有線電話訪問獲救住客時~個女住客都忍住喊咁話犠性既消防員不斷比氧氣筒佢地吸既經過...好偉大!

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 6:24 pm
    <br>
    <br>iceiceice,
    <br>
    <br>
    <br><<<<<好問題, 我都想問! hahaha
    <br>我覺得水瓶鍾意有來有往既感情
    <br>

• <<<<<好問題, 我都想問! hahaha
    <br>我覺得水瓶鍾意有來有往既感情
    <br>
    <br>
    <br>因為佢地主張平等嗎....?

• yoyo_hk replied @ 2008-08-12 6:24 pm
    <br>
    <br>iceiceice,
    <br>
    <br>
    <br>都唔會既~坦白講~佢肯一日sms你一次起碼佢對你實有d好感~
    <br>或且佢sms你時,3次中,2次唔理佢,只覆1次~

• 如佢對你完全無好感~一日一次sms都慳返~

• 都唔會既~坦白講~佢肯一日sms你一次起碼佢對你實有d好感~
    <br>或且佢sms你時,3次中,2次唔理佢,只覆1次~
    <br>
    <br>好, 等我試下先

• 所以個水瓶男一定對你有少少好感~

• iceiceice replied @ 2008-08-12 6:27 pm
    <br>
    <br>係呀~我都為2位消防員致敬!~頭先有線電話訪問獲救住客時~個女住客都忍住喊咁話犠性既消防員不斷比氧氣筒佢地吸既經過...好偉大!
    <br>
    <br><<<<<<<原來係咁, 我其實有d奇怪點解有齊裝備都會出現呢種情況.
    <br>希望佢地家人能夠節哀順變.

Log in to reply