3++歲女,想搵人傾�鵅I

• SL man replied @ 2008-07-01 11:16 pm
    <br>
    <br>I can help you to sleep, for sure
    <br>
    <br>I just help a girl, who wants to commit suicide last month, and phoned me at 5am, awakening me from sleep
    <br>
    <br>你識催眠??

• lingee, 慢慢去忘記

• 八雲
    <br>lingee, 慢慢去忘記
    <br>
    <br>唉...唯有係咁啦!!
    <br>不過...唔知要慢到幾時!我依家謝曬呀!
    <br>成日要我食唔落�埻囍n!女人三十幾咁攪落去個樣實老曬啦!
    <br>陰功!
    <br>

• 咁 d 印像咁深就好難忘記
    <br>到你唔再在意呢 d 記憶既時候
    <br>你就會好番架喇

• 你add我傾傾!!
    <br>[email protected]

• lingee replied @ 2008-07-01 11:32 pm
    <br>
    <br>八雲
    <br>lingee, 慢慢去忘記
    <br>
    <br>唉...唯有係咁啦!!
    <br>不過...唔知要慢到幾時!我依家謝曬呀!
    <br>成日要我食唔落�埻囍n!女人三十幾咁攪落去個樣實老曬啦!
    <br>陰功!
    <br>----------------------
    <br>能醫不自醫, 我都是得個講字, 我都不是好妳好多, 哈

• not 催眠

• 我要好過佢!我要多d去尋開心!人開心�鰲N會減淡同佢既記憶!
    <br>不過....去邊度尋??

• SL man replied @ 2008-07-01 11:37 pm
    <br>
    <br>not 催眠
    <br>
    <br>咁係咩呀??

• hard to tell here

• lingee replied @ 2008-07-01 11:40 pm
    <br>
    <br>我要好過佢!我要多d去尋開心!人開心�鰲N會減淡同佢既記憶!
    <br>不過....去邊度尋??
    <br>--------------------------
    <br>妳有什麼嗜好

• lingee replied @ 2008-07-01 11:40 pm
    <br>
    <br>我要好過佢!我要多d去尋開心!人開心�鰲N會減淡同佢既記憶!
    <br>不過....去邊度尋??<------- it's all around
    <br>------
    <br>put some effort on it

• 冇特別有咩嗜好!一時時架!
    <br>有時想健康d打�鵀苳繰y,有時又想唱k,又時又想....
    <br>我都唔知自己有咩嗜好!不過最緊要係健康活動!
    <br>唔去bar....總之好少少少玩夜晚既野啦!

• 八雲
    <br>
    <br>能醫不自醫, 我都是得個講字, 我都不是好妳好多, 哈
    <br>
    <br>講...就真係好容易!但要去面對、去做真係難難難!

• lingee replied @ 2008-07-01 11:57 pm
    <br>
    <br>冇特別有咩嗜好!一時時架!
    <br>有時想健康d打�鵀苳繰y,有時又想唱k,又時又想....
    <br>我都唔知自己有咩嗜好!不過最緊要係健康活動!
    <br>唔去bar....總之好少少少玩夜晚既野啦!
    <br>------------------------
    <br>聽妳講果d都不似是嗜好, 嗜好是乜嘢時候都想做和會開心的

• lingee replied @ 2008-07-01 11:59 pm
    <br>
    <br>Nothing is hard

• 妳自己跟本一開始就錯,所以無謂怨,可能咁講妳會唔高興,不過妳自己諗吓,呢個有老婆嘅男人妳都要同佢發展?!呢個係諾言嘅問題,妳試諗諗,佢同佢老婆結婚果時,都話愛佢老婆啦,但咪又出嚟玩女人,正所謂一次不忠,百次不用,既然佢可以出賣老婆,都唔明妳憑咩信佢會對妳忠誠!

• 八雲 replied @ 2008-07-02 12:06 am
    <br>
    <br>聽妳講果d都不似是嗜好, 嗜好是乜嘢時候都想做和會開心的
    <br>-------------------------------------------------------
    <br>
    <br>乜嘢時候都想做和會開心的,一直以黎就係見到佢同佢一齊既時間就會好開心!
    <br>同佢一齊...原來就是我既嗜好!
    <br>

• kelvin5
    <br>
    <br>既然佢可以出賣老婆,都唔明妳憑咩信佢會對妳忠誠!
    <br>--------------------------------------------------
    <br>
    <br>因為我真係以為佢好鐘意我,會唔捨得我會離婚同我一齊!
    <br>4年裡我將所有精神所有時間都擺曬�麜\身上,冇曬自己既生活,
    <br>所以依家我好辛苦,....�埻屭魽B食唔落!我驚我有厭食症!
    <br>
    <br>

• 早晨

• lingee replied @ 2008-07-02 8:39 am
    <br>
    <br>八雲 replied @ 2008-07-02 12:06 am
    <br>
    <br>-------------------------------------------------------
    <br>
    <br>乜嘢時候都想做和會開心的,一直以黎就係見到佢同佢一齊既時間就會好開心!
    <br>同佢一齊...原來就是我既嗜好!
    <br>-------------------------------
    <br>咁妳未識佢之前呢

• lingee replied @ 2008-07-02 8:42 am
    <br>
    <br>kelvin5
    <br>
    <br>既然佢可以出賣老婆,都唔明妳憑咩信佢會對妳忠誠!
    <br>--------------------------------------------------
    <br>
    <br>因為我真係以為佢好鐘意我,會唔捨得我會離婚同我一齊!
    <br>4年裡我將所有精神所有時間都擺曬�麜\身上,冇曬自己既生活,
    <br>所以依家我好辛苦,....�埻屭魽B食唔落!我驚我有厭食症!
    <br>
    <br>-------------------------
    <br>找朋友散吓心

• lingee ~
    <br>我諗你唔洗我喇 ~
    <br>大把人同你傾計 ~ hehe ~
    <br>

• 唔好再傷心喇,送兩句說話比妳
    <br>棄我去者,昨日之日不可留。
    <br>亂我心者,今日之日多煩憂。
    <br>好好地為妳今日而活啦!

• 八雲
    <br>
    <br>未同佢一齊之前我都唔係多朋友,只係好間中出黎食飯傾計(都只係女仔)
    <br>一齊之後...整個世界就只有佢既存在(我諗好多都會好似我咁)
    <br>所以依家我想去玩散心都唔可以!一個人玩乜!
    <br>
    <br>
    <br>

• 飯太碎< replied @ 2008-07-02 9:25 am
    <br>
    <br>lingee ~
    <br>我諗你唔洗我喇 ~
    <br>大把人同你傾計 ~ hehe ~
    <br>
    <br>尋日多得你不斷陪我傾訴開解我,我點會忘因負義,
    <br>
    <br>

• kelvin5 replied @ 2008-07-02 9:57 am
    <br>
    <br>唔好再傷心喇,送兩句說話比妳
    <br>-----------------------------
    <br>
    <br>傷心係必然既事!因為我真係完全投入付出4年既感情!
    <br>多謝你�]繼續去支持我,依家我只有等時間過去...就會慢慢好!
    <br>自我安慰我最叻!但係咪真係做到就.....!
    <br>

• > 尋日多得你不斷陪我傾訴開解我,我點會忘因負義,
    <br>
    <br>嘩 ~ 唔好講到我咁偉大 ~ 我都係出左幾個 posts 咁大把咋 ~~~ :p
    <br>
    <br>

• 4 年唔少 ... 但話多亦唔算好多 ~
    <br>
    <br>唔好不斷自憐就得架喇 ~
    <br>加油 ~
    <br>

• >飯太碎<
    <br>對我黎講.....你係架!

• >飯太碎<
    <br>你做緊咩呀?你唔使返工?

• lingee ~
    <br>我咪返緊工囉 ~ wakakaka
    <br>你整好你個 msn 未架 ?
    <br>等緊同你 chat 架 ~
    <br>

• >飯太碎<
    <br>
    <br>��...msn我尋晚post�髐W去了,
    <br>add我�鶩茩曮Y你黎咩??

• >飯太碎< replied @ 2008-07-02 10:50 am
    <br>
    <br>lingee ~
    <br>我咪返緊工囉 ~ wakakaka
    <br>-----------------------------
    <br>上網係你工作??
    <br>

• > add我�鶩茩曮Y你黎咩??
    <br>
    <br>唔係 ~ wakakakaka
    <br>你同咩人傾計都唔知架咩 ^^""""""""" ???
    <br>
    <br>> 上網係你工作??
    <br>主要係 ~ hahahahahahhahahha
    <br>

• 今晚再搵你 add 過喇 ^^

• >飯太碎< replied @ 2008-07-02 10:55 am
    <br>
    <br>> 上網係你工作??
    <br>主要係 ~ hahahahahahhahahha
    <br>--------------------------------------
    <br>同我一樣....失業
    <br>我多你 失戀...失敗
    <br>
    <br>

• >飯太碎< replied @ 2008-07-02 10:56 am
    <br>
    <br>今晚再搵你 add 過喇 ^^
    <br>---------------------------------------
    <br>
    <br>哦

• 乜失戀好失敗咩 ?
    <br>唔覺喎 ~
    <br>
    <br>我唔係失業呀 ~ 我真係返緊工架 ^^"""
    <br>

• morning

• >飯太碎< replied @ 2008-07-02 11:01 am
    <br>
    <br>乜失戀好失敗咩 ?
    <br>唔覺喎 ~ 《我覺得自己好失敗囉》
    <br>
    <br>我唔係失業呀 ~ 我真係返緊工架 ^^"""
    <br>《你就好啦!有份咁正既工!講唔講得做咩架?》

• mty replied @ 2008-07-02 11:07 am
    <br>
    <br>morning
    <br>你好!

• > 你就好啦!有份咁正既工!講唔講得做咩架?
    <br>我做 it 架 ~
    <br>不過呢份工我 resign 左 ... 遲 d 同你一樣 ~ :p
    <br>

• hihi ~ mty ~
    <br>mty stand for 咩呀 ?
    <br>

• >飯太碎< replied @ 2008-07-02 11:13 am
    <br>
    <br>hihi ~ mty ~
    <br>mty stand for 咩呀 ?
    <br>
    <br>
    <br>名一個

• >飯太碎< replied @ 2008-07-02 11:12 am
    <br>
    <br>我做 it 架 ~
    <br>不過呢份工我 resign 左 ... 遲 d 同你一樣 ~ :p
    <br>----------------------------------------------
    <br>你想轉工加人工呢~~
    <br>等好番..我都要再搵工了!想做sales的但時間又長!
    <br>以前我一直都係做文員!

• 你咁等法 ... 會唔會唔知等到幾時架 ~
    <br>你有工返 ... 無時間去亂諗野丫嘛 ~
    <br>

• 不過我都係亂諗野無心機返工 ~ :p
    <br>

• Hi! lingee, 仲記唔記得我呀? :P
    <br>我同妳一樣都係搵緊工呀!

• hi qq女 ~~~~ 你仲記得我嘛 ^^ ?
    <br>
    <br>(當然唔記得喇 ~ 我都未同你傾過計 ~ :p)
    <br>
    <br>你搵左幾耐 ?
    <br>

Log in to reply