好想復合, 有無人試過做和合法事?(NEW)

• 「一天,男孩和女孩吵架了。他不再對她說"我愛你",當然她也不再對他

說"我也是。一天晚上,他們談到了分手的事,背對背睡下了。半夜,

天上打雷了。第一聲雷響時,他醒了,下意識地猛地用雙手去捂她的

耳朵,才發現不知何時他又擁著她。雷聲緊接著炸假裝什麼也沒發

生,他想她還愛我,不然她不會流下滿天愛的最高境界是經得起平淡的流

⋯⋯

年。世界上最美的木乃伊,這是一個古老的符咒,請在收到次消息後發

給三個論壇。 等發完後看看三天內就能得到心愛的人。不發的話你將

有黴運一個月,同學說他試過了,很靈 !我都試過,係真架!!!!查看更多」

• 想要李師傅 有人可以比李師傅電話我? [email protected]

• 我之前找過有些師傅收得貴,也沒有太大效用,男朋友也是對我彿泠彿熱,後來見到這個blog有人介紹一個用衣物做法事的師傅,我就再試多—次,過師傅只叫我隨意封—封利事,其間師傅都分折了做和合的利幣,也好有心機開導我,之後男朋友對我好好,但同時我發覺我桃花好似多左,最尾反而是我放棄左佢,同左第二個結婚

• mei:幫你做和合的師傅,做了多久,就感情好轉?我想要那個師傅的聯絡方法,請e-mail我:[email protected]

• mei replied at 2012-12-13 5:37 pm

---------------------------------------------------------------

我之前找過有些師傅收得貴,也沒有太大效用,男朋友也是對我彿泠彿熱,後來見到這個blog有人介紹一個用衣物做法事的師傅,我就再試多—次,過師傅只叫我隨意封—封利事,其間師傅都分折了做和合的利幣,也好有心機開導我,之後男朋友對我好好,但同時我發覺我桃花好似多左,最尾反而是我放棄左佢,同左第二個結婚

===============================================================

Mei

可否給我師傅的資料,謝謝!

• mei replied at 2012-12-13 5:37 pm

---------------------------------------------------------------

我之前找過有些師傅收得貴,也沒有太大效用,男朋友也是對我彿泠彿熱,後來見到這個blog有人介紹一個用衣物做法事的師傅,我就再試多—次,過師傅只叫我隨意封—封利事,其間師傅都分折了做和合的利幣,也好有心機開導我,之後男朋友對我好好,但同時我發覺我桃花好似多左,最尾反而是我放棄左佢,同左第二個結婚

===============================================================

mei,可否給我師傅的資料及詳情,謝謝!

[email protected]

• candy2010 replied at 2010-08-13 5:06 pm

請問有冇人最近搵過洪水橋李師傅 ( Kero 介紹)做法事而成功復合?

可以給李師傅的email 或地址我嗎? [email protected] ,謝謝

• 可以給李師傅的email 或地址我嗎? [email protected],謝謝

急用。。。

最後也想問,到底是李師傅掂呢呀還是曾師傅?

• 看了許多回復。有些話成功,有些話唔得。不知哪個師傅好些呢?是曾還是李?

• 各位好,我啱啱search 有關和合大法揾到呢個post,雖然已經幾年前,但唔知大家仲可唔可以比啲資料我?

我其實同ex已分開跟1年幾,由分手到宜家都試咗幾款泰國佛牌,泰國師父加持都試埋,連泰國和合 (燕夫) 1個幾月前都做埋,但都未有轉機。

所以我想試傳統和合大法,唔知各位有冇分享?

我都明白有時要放手,但真係做唔到。。。

謝謝各位!

• 各位好,我啱啱search 有關和合大法揾到呢個post,雖然已經幾年前,但唔知大家仲可唔可以比啲資料我?

我其實同ex已分開跟1年幾,由分手到宜家都試咗幾款泰國佛牌,泰國師父加持都試埋,連泰國和合 (燕夫) 1個幾月前都做埋,但都未有轉機。

所以我想試傳統和合大法,唔知各位有冇分享?

我都明白有時要放手,但真係做唔到。。。

謝謝各位!

可唔可以比啲資料我?

Thank you!!!

• 如果大家想要李師傅電話的....

可以email去[email protected]給我....

另外...

那個要人內衣褲做法事的師傅....

請不要再在這裡賣廣告...你已經抽左水很多次了....

真有本事的...就自己再開一個新的thread吹吧...

謝謝!!

• 我想要李師傅電話thanks

• candy replied at 2008-06-29 9:42 pm

和合就冇做過,擺桃花陣加上盟心符就做jo,對我來講好有效,你可問"就快成功復合的人"D舊人,係佢地介紹比我,有兩個師父做桃花好出名,我數個有幾個人做完和合到我先試下,我做左二千元.

你果個師傳係點架。可否介紹我:謝謝你, 很需要你幫忙

我給你email: yukiusum@yahoo.com.hk

• kero replied at 2013-04-18 10:32 am

如果大家想要李師傅電話的....

可以email去[email protected]給我....

另外...

謝謝!!

• kero replied at 2013-04-18 10:32 am

如果大家想要李師傅電話的....

另外...

謝謝!!

回看這個TOPIC,係KERO的自己開的,標題係"好想復合,有無人試過做和合法事",換然之,佢係想聽下大家對合和法事經驗和看法,怎麼現在一見到其他和"李師傳"無關的留言,就話其他人賣廣告,抽水,之如此類呢,好明顥,這個KERO本來就係化身為一個楚楚可憐的"小女人"(實在可能係男人,甚至可能就係李師傳),大家有無留意,如果真係要用"賣廣告"去形容提及過和合法事師傳的其他綱友,那麼邊一個綱友賣得最多廣告?答案係KERO,賣邊個廣告呢,係"李師傳"(甚至係KERO),如果這個TOPIC比人抽左水好多次,咁邊個蝕左最多水呢,答案係"李師傳"

這個TOPIC出街到現在,己經有5年,KERO總係叫人如果想搵 李師傳,就叫人SEND或留E-MAIL比佢,除了剛剛出TOPIC個三個月內,佢有提及和他男朋友的關係怎樣演變,由差到好(當然係奇爛的劇本),之後差不多從來都無提及他和男朋友之間的事,因為焦點己經全力集中係"李師傳"廣告事宜上,求助於李師傳的,我相信唔只一個人,但實在將李師傳形容都係"起死回生"的,就差不多只有KERO.

我點解會有咁多感觸,因為我都係受害人,事件發生係數年前,我和男朋友感情有變,看到KERO這個POST,以為遇到救世主,去到李師傳家中,他說無問題,可以幫我復合,佢話要安排個吉時(唔知佢仲記唔記得這個大話),當時我無比晒全數,但事實上後來我才知道,在我找"李師傳"之前三個禮拜,我的前度己和他的女朋友(原來前度係一腳踏兩船)結婚,但李師傳從來都無講過,咁我就再無搵李師傳了.

總結就係,如果真係有和合這回事,唔知這個世界會變成點樣,但有一樣我所確知的,和合這回事一定唔係"李師傳"或者KERO的專長,反而他或他們更適合從事"電子黨或拜神黨或跌錢黨"的騙術專長.

• 那有冇人找李師傅是成功?

• To:kaka222

嗰個咁既李 c fu都會做和合成功?大陽由西邊升起了,睇到樓上有位sis講李 c fu既野,我十分之同意,如果你要問有無人搵李c fu係成功的,我可以話比你聽,係有既,係e道留言的sis,事實上係有人話成功的,嗰嗰就係開e個post既kero,亦係唯一一個話成功的.倒不如去問,有無人搵李c fu係唔成功,賠了夫人又拆兵的?咁樣可能好多人會回答你,e個post己留這到三十頁,有時間的,看看有邊個話成功就會知道究竟會唔會成功.

佢做完所謂法事之後,就只係識得叫人等..等..等,話幾多日之後就會好轉,幾多日之後都無好過,打比李c fu,佢好似狼振英咁樣,又係講番同一句說話,就係等..等..等,再等之後,又打比李 c fu,己經唔會聽我電話.咁樣,係神棍還是c fu??

當初李 c fu話我bf係因為第三者所以和我分開,但事實上,半年之後我才從他家人中知道我bf係患左抑鬱症,唔想連累我才同我分手,係有公立醫院文件為証.為何那個李 c fu算唔出?仲要講佢有第三者.

呃左我hkd$3,600元法事費用,我都想知有無人搵過李c fu追討過佢詐騙其他sis做法事既費用?有無人係成功的?

• 大個女

謝謝你分享你的經歷!

可能我太傷心到迷失了自己,沒有分清楚誰真誰假!

因為我沒有找任何師傅,所以問各sis意見才決定!

• 大個女

最後,你和bf怎樣?祝願你倆健康幸福!

• 我都搵過Kero 個李師傅做法事, 但唔成功囉, 唔好再浪費錢...

• 原來這麼多人找李師傅卻不成功,用錢買假希望!那你們有冇找其他師傅做,和我分享下?

• Kaka222 replied at 2013-06-02 1:24 am

原來這麼多人找李師傅卻不成功,用錢買假希望!那你們有冇找其他師傅做,和我分享下?

KAKA, 我搵左其他師父做, 有興趣想知, 你可以PM 我~

• Send

• I cant pm u..or u pm me?

• 咁EMAIL吖

• 可唔可以@埋我...Email:[email protected]

• sukhan_tang

我也想試ar,可以給我ma??

• 我BF都係無端端分手, 同左另一個一齊

但我想佢返轉頭

有冇人SD資料比我?? [email protected]

• Jukiki replied at 2012-12-17 1:41 am

mei replied at 2012-12-13 5:37 pm

Mei

mei:幫你做和合的師傅,做了多久,就感情好轉?我想要那個師傅的聯絡方法,請e-mail: [email protected]

• mei:幫你做和合的師傅,做了多久,就感情好轉?我想要那個師傅的聯絡方法,請e-mail: lesannalee@hotmail. Please......

• kiusum replied at 2013-04-24 5:14 pm

candy replied at 2008-06-29 9:42 pm

和合就冇做過,擺桃花陣加上盟心符就做jo,對我來講好有效,你可問"就快成功復合的人"D舊人,係佢地介紹比我,有兩個師父做桃花好出名,我數個有幾個人做完和合到我先試下,我做左二千元.

你果個師傳係點架。可否介紹我:謝謝你, 很需要你幫忙

我給你email: yukiusum@yahoo.com.hk

Can you e-mail me the cf's contact? [email protected]

• 1977/8/15條命會唔會發達

• 無人算到我條奇命

• 我 係 巨 蟹 座

甲 己 壬 庚

戌 卯 午 戌

時 日 冃 年

男命

1970年6月28日戌時

農暦: 1970五月二十五日戌時

我 係 巨 蟹 座

甲 己 壬 庚

戌 卯 午 戌

時 日 冃 年

男命

1970年6月28日戌時

農暦: 1970五月二十五日戌時

無人算到我條命,會唔會唔洗做就發達。

睇吓我條命可可唔可以識到有錢女,或者有錢佬獨女呀

有錢佬長女都oK呀,食軟飯都無問題!!!

• 我想要李師父或另一位用clothes就可復合的師父資料,urgent!! Thanks and please

• LLee replied at 2014-02-27 8:37 pm

Jukiki replied at 2012-12-17 1:41 am

mei replied at 2012-12-13 5:37 pm

Mei

mei:幫你做和合的師傅,做了多久,就感情好轉?我想要那個師傅的聯絡方法,請e-mail: [email protected]

我都好想復合求求幫手,[email protected]

• LLee replied at 2014-02-27 8:37 pm

Jukiki replied at 2012-12-17 1:41 am

Mei

我都好想復合求求幫手,[email protected]

• 有無人識娛楽界御用算命師??????

我 係 巨 蟹 座

甲 己 壬 庚

戌 卯 午 戌

時 日 冃 年

男命

1970年 6月28日 戌時

農暦: 1970年 五月二十五日 戌時

我條命會唔會唔洗做就發達、有錢女女追男、送錢比我洗

睇吓我條命可唔可以識到有錢女、或者有錢佬獨女呀

有錢佬長女都oK呀、食軟飯都無問題!!!

• 我早幾個月都做咗情降,成功同前度復合,雖然未十分穩定,但我努力維繫.有冇sis都成功?

• euthanize replied at 2014-07-06 5:28 pm

我早幾個月都做咗情降,成功同前度復合,雖然未十分穩定,但我努力維繫.有冇sis都成功?

可否提供師父資料給我?謝謝。

email : [email protected]

Mei

mei

可否提供師傅資料給我。 thanks

email: [email protected]

• euthanize replied at 2014-07-06 5:28 pm

我早幾個月都做咗情降,成功同前度復合,雖然未十分穩定,但我努力維繫.有冇sis都成功?

euthanize:

可否send幫你做情降的師傳資料俾我?Thanks!

• kalalala replied at 2013-06-11 2:34 pm

Kaka222 replied at 2013-06-02 1:24 am

原來這麼多人找李師傅卻不成功,用錢買假希望!那你們有冇找其他師傅做,和我分享下?

KAKA, 我搵左其他師父做, 有興趣想知, 你可以PM 我~

kalalala:

我唔識點pm... 可否send幫你的師傳資料俾我?Thanks!

• apple930 replied at 2014-10-01 8:53 pm

kalalala replied at 2013-06-11 2:34 pm

Kaka222 replied at 2013-06-02 1:24 am

kalalala:

我唔識點pm... 可否send幫你的師傳資料俾我?Thanks!

• 我在08年因為男朋友同他之前中意的女仔有不尋常聯絡而鬧分手...之後上環搵過和合法師...但好貴...要萬幾蚊...所以無做...

後來經朋友的朋友介紹搵了一個師傅做和合法事,只需隨心意封利是..後來我封左幾百蚊... 但做和合法事之前我有去拜和合二仙同月老...

之後大概1個月,我和男朋友和好了...

• VeronReika replied at 2014-10-26 9:52 pm

我在08年因為男朋友同他之前中意的女仔有不尋常聯絡而鬧分手...之後上環搵過和合法師...但好貴...要萬幾蚊...所以無做...

後來經朋友的朋友介紹搵了一個師傅做和合法事,只需隨心意封利是..後來我封左幾百蚊... 但做和合法事之前我有去拜和合二仙同月老...

我想去揾你個師傅, 可否email contact 比我 [email protected], Thanks a lot!!

• VeronReika replied at 2014-10-26 9:52 pm

我在08年因為男朋友同他之前中意的女仔有不尋常聯絡而鬧分手...之後上環搵過和合法師...但好貴...要萬幾蚊...所以無做...

我想試下你個師傅

可以話我知嗎??

E-MAIL: [email protected]

wechat: venus_sora

Log in to reply