好想復合, 有無人試過做和合法事?(NEW)

• Hi all,

睇左好多post,見到好多姊妹都話揾李cfu,其實要用幾多錢唻做??

我同另一半分開左兩個月。

係因為佢以前對我好而我冇珍惜,所以覺得心淡覺得好累先分開。

佢話對我冇晒感覺,亦希望我放手。

但我真係好想同返佢一齊。

究竟我呢個case去揾李cfu好啲定係拜姻緣好啲??

琴日買左張和合符,今晚去拎。唔知有冇轉機

有冇姊妹可以畀啲意見???

• GIgi2012 replied at 2012-02-23 2:40 pm

---------------------------------------------------------------

其實都係果d,自己本身脾氣唔係好,伴侶頂唔順識左第2個...自己當時唔甘心輸死咬住唔放,結果周圍有神就拜,聽到有咩法事就做,不論中式或泰式都試勻,自已好似傻左咁...最後當然人又無返錢又無晒啦,至今都3年幾嘞,又唔知係咪求得神多,我好好彩遇到而家呢個,諗返咪覺得自己當時好on居囉。

而家我只係會keep住求黃大仙,第2D唔會嘞。

===============================================================

我都係因鬧交而分手,唔甘心周圍去拜神請牌,到最後都係咩都無發生過,我地分左手已經9個月喇,知道佢同第二個女仔發展到分手......而我仲由始至終仲排住佢,真係覺得自己好傻好on居了.......

• jubeegg replied at 2012-02-24 11:59 am

---------------------------------------------------------------

Hi all,

睇左好多post,見到好多姊妹都話揾李cfu,其實要用幾多錢唻做??

我同另一半分開左兩個月。

係因為佢以前對我好而我冇珍惜,所以覺得心淡覺得好累先分開。

佢話對我冇晒感覺,亦希望我放手。

但我真係好想同返佢一齊。

究竟我呢個case去揾李cfu好啲定係拜姻緣好啲??

琴日買左張和合符,今晚去拎。唔知有冇轉機

有冇姊妹可以畀啲意見???

===============================================================

你個case就易處理好多,因為唔係有第3者,你去搵李師父前,都要檢討下自己的缺點同心態,如果唔係祖師爺幫左你,你都會因為唔珍惜而失去,你張和合符係邊到買的?

• yanayan,

既然過左9個月你都重掛住佢,有無嘗試contact佢,睇下大家重有無機會,又或者由朋友做起。

你過左咁耐都放唔低你都真係幾愛佢,定係,你未遇到一個你心動嘅男仔?

• GIgi2012 replied at 2012-03-02 3:30 pm

yanayan,

既然過左9個月你都重掛住佢,有無嘗試contact佢,睇下大家重有無機會,又或者由朋友做起。

你過左咁耐都放唔低你都真係幾愛佢,定係,你未遇到一個你心動嘅男仔?

果時大家好不歡而散地分手,其實我仲like佢,但佢已經好缺絕了,後來知道佢有新女友,我更加傷心,呢段日子我躲係屋企唔想出街,有時於為自己放底左其實仲未放底的,除左鐘意外仲有唔甘心.....因為成日唔出街收埋自己,所以未遇到心動的男仔呀!

• gigi2012,

其實呢排都有心思思想搵番佢,但唔知講咩好,又怕佢唔覆我,個心仲唔舒服.... (~.~)

• 如果要用哩個方法去鎖完一個男人...

不如算啦,

心變左就變左!!

• yanayan,

我明你有幾掛住ex,但都不能封閉自己,幾唔開心幾唔願都好,都要出去活動下,人都會有朝氣同靚d,咁先吸引到其他男仔注意你,努力!

• 其實我一直有留意e個post,而我最近都搵咗一個c Fu 去泰國做,希望有好或唔好嘅消息,都分享比大家la;)

• 今日已經係係法事第十七日,師傅話要做二十一日,而二十一日內無咩事會發生,可能大家係十四至二十一日依個階段發夢會見到大家,我昨晚夢到他,不過日有所思夜有所夢,好正常。

• Mandylost, 可唔可以講下你個CASE係點?

• 其實我個case, 無咩特別。昨晚都有夢見佢,我唔知佢有無,e 幾日感覺係重d,一d初時甜蜜回憶會突然想起,一般我尊心工作時我係唔會諗佢,即使剛分手時都唔會,而家係做做下嘢,突然一個畫面彈出嚟,不過有d 擔心個c Fu 係咪落錯咗落我到=.="我覺得詎對我好咗d la, 但係我又唔覺得話係重燃番。可能要再等下la。

• hi all replied at 2011-12-07 1:38 pm

我唔係"妹"...我都係冇晒辦法先至會用呢d 方法復合...我相信冇人想行到呢一步...要行到用法術符咒...一定係冇步可以再行...

你好, 我都係男黎

身同感受

佢有第三者,我同佢拖拉左半年,好辛苦

好似已經到絕路,我先求呢d方法

呢位師兄,可否做個好心,話我知李師傅既聯絡方法呢,先謝!

• terenceyu replied at 2012-04-01 2:17 pm

你好, 我都係男黎

身同感受

佢有第三者,我同佢拖拉左半年,好辛苦

好似已經到絕路,我先求呢d方法

呢位師兄,可否做個好心,話我知李師傅既聯絡方法呢,先謝!

============================================================

你比個 MAIL 我,我SEND 李C FU 個電話比你...

我搵咗台灣個c fu..上個星期開始做法事,因為c fu 話要同我搵個吉日吉時咁至對我有利,所以拖咗咁耐,C FU 話一般一至兩個星期左右會有效,希望到時有好消息比你地啦..

• hi all replied at 2012-04-02 5:15 pm

============================================================

你比個 MAIL 我,我SEND 李C FU 個電話比你...

我搵咗台灣個c fu..上個星期開始做法事,因為c fu 話要同我搵個吉日吉時咁至對我有利,所以拖咗咁耐,C FU 話一般一至兩個星期左右會有效,希望到時有好消息比你地啦..

==============================================================

Hi all, 我想問你台灣個c Fu 係幫你做降頭定係矛山術?其實我嗰個都係經一個台灣人轉介到泰國做。不過嗰個轉介人成日唔係好盡力。佢話我要等到五月尾就ok:/ 希望你成功la。

• 仲有,各位小心,其實我留意到好多台灣網站用同一類型嘅內容同格式,但c fu 名又唔係同一個老師,所以值得花多d 時間做咗research 先。

• mandylost

我果個係茅山 c fu 嚟架,成日上電視架,都比較出名,我諗應該會好d 卦..

佢冇轉介比d 泰國c fu 做吖...佢之前仲速遞咗d 符比我,叫我跟住d 步驟化咗d 符..佢話做晒之後大約十天左右就會生效...而家係寄符之前已經幫我開始做法喎...希望有好消息啦..

• hi all replied at 2012-04-03 12:07 pm

mandylost

我果個係茅山 c fu 嚟架,成日上電視架,都比較出名,我諗應該會好d 卦..

佢冇轉介比d 泰國c fu 做吖...佢之前仲速遞咗d 符比我,叫我跟住d 步驟化咗d 符..佢話做晒之後大約十天左右就會生效...而家係寄符之前已經幫我開始做法喎...希望有好消息啦..

見番你真好......

• Mandylost replied at 2012-03-28 11:49 am

今日已經係係法事第十七日,師傅話要做二十一日,而二十一日內無咩事會發生,可能大家係十四至二十一日依個階段發夢會見到大家,我昨晚夢到他,不過日有所思夜有所夢,好正常。

你地分開左幾耐呀?

• GIgi2012 replied at 2012-03-14 11:22 am

yanayan,

我明你有幾掛住ex,但都不能封閉自己,幾唔開心幾唔願都好,都要出去活動下,人都會有朝氣同靚d,咁先吸引到其他男仔注意你,努力!

thx gigi,近排多出左街了....

• open 自己啦, 迷信既人就更應該相信緣份. 不可強求.

失去心愛既人係好痛苦. 時間好快就可以幫你修補痛楚..

• yanayan replied at 2012-04-03 11:29 pm

Mandylost replied at 2012-03-28 11:49 am

今日已經係係法事第十七日,師傅話要做二十一日,而二十一日內無咩事會發生,可能大家係十四至二十一日依個階段發夢會見到大家,我昨晚夢到他,不過日有所思夜有所夢,好正常。

你地分開左幾耐呀?

==============================================================

分開了快三個月la, 二十一日係過咗la,不過都無咩發生,唉。。。

• hi all replied at 2012-04-03 12:07 pm

mandylost

Anything happened?

• Mandylost replied at 2012-04-07 3:11 pm

hi all replied at 2012-04-03 12:07 pm

mandylost

今日至係第五日,c fu 話兩個星期左右會有轉變,如果快的話十日左右就會有效果,我唔係要佢即刻回心轉意果種...只係唔想大家關係好似而家咁差...即使只係一個電話或者一個短信咁就ok...

一個人等待既心情..真係好難過..最難過係唔知結果係好係壞..只係希望時間快d 過...快d 有回音...

• mandy...你而家過咗21 日...情況如何?? 有冇見c fu 吖 ??

• 我唔洗見c fu Ka, 佢話要兩個月內喎,仲叫我唔好急,個降頭好成功,其實keep住我同ex都有聯絡,都間唔中收到佢message,不過都係問侯下咁啦!hi all, 不如我地交換msn? 可以交流下,其實我自己有d 特別感覺,我想問下你會唔會咁。

• Mandylost replied at 2012-04-09 8:31 pm

我唔洗見c fu Ka, 佢話要兩個月內喎,仲叫我唔好急,個降頭好成功,其實keep住我同ex都有聯絡,都間唔中收到佢message,不過都係問侯下咁啦!hi all, 不如我地交換msn? 可以交流下,其實我自己有d 特別感覺,我想問下你會唔會咁。

我先比個EMAIL 你吖...因為係朝早係用公司開既MSN,係呢度公開咗就係人都知我係邊間公司做架,hehe...你send 個email 比我,我再比個msn 你吖..

[email protected]

• mandy,

我都想了解下你果便點做法同埋幾錢....

• hi all replied at 2012-04-09 1:13 pm

Mandylost replied at 2012-04-07 3:11 pm

hi all replied at 2012-04-03 12:07 pm

mandylost

今日至係第五日,c fu 話兩個星期左右會有轉變,如果快的話十日左右就會有效果,我唔係要佢即刻回心轉意果種...只係唔想大家關係好似而家咁差...即使只係一個電話或者一個短信咁就ok...

一個人等待既心情..真係好難過..最難過係唔知結果係好係壞..只係希望時間快d 過...快d 有回音...

係呀,等待真係好痛苦....

• Kero

可唔可以俾李師傅個聯絡電話/email我

kero replied at 2008-07-04 9:53 am

我好開心呀.....

我地終於係番埋一齊喇....

不過.... 我現在返緊工.....

未有時間update個blog......

有時間再同大家講......

• 請問有冇人可唔可以俾李師傅個聯絡電話/email我 ..萬分感謝

• sukhan_tang replied at 2008-07-24 11:26 pm

你有佢電話

我都想要師傅聯繫。

十萬個感謝!

• 妹妹,妳相信佛教嗎?有一尊佛菩薩,對愛情的守護相當靈感,若您真心去對他祈願,專心不懈持誦他的真言,或許能挽回男友或女友的心。

這尊菩薩就是愛染明王,祂法力不可思議,能使感情破裂情侶或夫妻破鏡重圓,感情和合。在網上搜尋愛染明王,會找到明王守護愛情的感應。例如http://tw.myblog.yahoo.com/mahargag-hum/article?mid=602&;next=572&l=f&fid=5

不過持愛染明王咒必先得上師口傳,才可修習。我和男友分手後,求助於劉真華上師口傳我愛染明王咒語,不停念誦,希望挽回男友。

以香港來說,可以到日本佛教真言宗蓮華定院香港別院向劉真華上師求法,http://www.koyasan.org.hk根據我個人上過蓮華定院香港別院,住持劉真華是低調的修行者,為人慈悲和藹,耐心解答信眾生活,事業,婚姻感情,財政,修行等各方面的問題。道場牆上掛滿日本高野山頒發的律師僧階證書。最重要的是上師不論貧富一律慈悲幫助,隨緣供養就可以,因此不用大灑金錢。希望您愛情美滿,快樂!

• happyceci replied at 2012-06-01 12:52 am

sukhan_tang replied at 2008-07-24 11:26 pm

你有佢電話

我都想要師傅聯繫。

十萬個感謝!

我忘了他電話,你可先電郵他[email protected]

• 可唔可以都比李cf既電話比我???thx!!!

• 我幾曰前都係同男友嘈交,要分手嘅地步,我好想我哋和好如初!而家而家冷靜緊呢段時間我要改造下自己,俾一個全新嘅我去!所以前曰去左大埔林村許願樹許願,尋曰去左灣仔姻緣石做合和,听嗰度個謝姑娘講拜完呢個後好多人都反去還神,因為所求嘅野實現左,都會有符護身!希望我哋呢啲同病想連嘅人可以快啲同反自己愛嘅人開開心心咁生活啦!

• To kero

I m in urgent need of lee cf contact n tel no

I have try all the method n worship all the temples for months but no result or reaction from my ex.

This is my last hope to get back together with my love.

My email account is [email protected]

Thanks!!

• sbb1 replied at 2012-05-04 12:12 pm

Kero

可唔可以俾李師傅個聯絡電話/email我

kero replied at 2008-07-04 9:53 am

-----------------------------

----------------------------------

我好開心呀.....

我地終於係番埋一齊喇....

不過.... 我現在返緊工.....

未有時間update個blog......

有時間再同大家講......

大家好

可唔可以俾李師傅個聯絡電話/email我: [email protected]

我真係好愛我女友. 她好似中左降咁對我性情大變, 不夠一個月便和別人一起了. 可能我太急, 係咁努力挽回去找她, 她覺得很煩, 依家沒有聯絡了.

sbb1 可否講下你過成功過程

• siusiu0419 replied at 2012-08-10 4:36 pm

• 我都想追返前度...有冇詳細方法?

• SIUSIU0419 replied at 2012-08-10 4:37 pm

siusiu0419 replied at 2012-08-10 4:36 pm

師兄/姐, 請問你想表達尐咩?

• 各位,請問有冇人可以俾李師傅聯絡資料我呀?十萬個感謝。

• 有冇人做過和合法事? 幾時先有效..我做左個幾星期, 完全冇咩反應, 好灰...

• 同居5年,我最深愛的女朋友因為我呢兩三個月工作忙碌忽略了她...走了與第二個男人同居, 之前4年半大家都好恩愛, 早三個半個星期仲一起好開心地拖手跑步, 但在上兩星期接受左一個鍾意了她兩年的男人, 而且唔夠一個星期就搬走與他同居, 我懷疑有股力量推她走, 而她走的那時亦說有甚麼在她背後推住她走向那男人, 雖然明知這樣但我始終挽留唔到她, 在她公司門外等幾次都咁啱都因為做野提早走了, 我一向很愛她,只是那三個月我唔知點解會做左d我自己一向都唔會做的事, 我自己都無辦法解釋, 而她亦話我應該唔會做的, 我懷疑有人做了甚麼事, 煩請有人可以俾李師傅聯絡資料我嗎? 謝謝各位...

• kenneth replied at 2012-11-08 11:03 pm

同居5年,我最深愛的女朋友因為我呢兩三個月工作忙碌忽略了她...走了與第二個男人同居, 之前4年半大家都好恩愛, 早三個半個星期仲一起好開心地拖手跑步, 但在上兩星期接受左一個鍾意了她兩年的男人, 而且唔夠一個星期就搬走與他同居, 我懷疑有股力量推她走, 而她走的那時亦說有甚麼在她背後推住她走向那男人, 雖然明知這樣但我始終挽留唔到她, 在她公司門外等幾次都咁啱都因為做野提早走了, 我一向很愛她,只是那三個月我唔知點解會做左d我自己一向都唔會做的事, 我自己都無辦法解釋, 而她亦話我應該唔會做的, 我懷疑有人做了甚麼事, 煩請有人可以俾聯絡資料我嗎? 謝謝各位...

我好清楚我自己深愛寵愛及包容她, 不是為擁有她而做和合, 求有李師博的資料的兄弟姊妹能幫幫小弟

• 想要李師傅 有人可以比李師傅電話我? 麻煩曬

• 打錯左字 想搵李師傅 做和合法 有人可以比李師傅電話我? 麻煩曬

• 想要李師傅資料 我同男朋友分手 但我好愛佢 有人可以幫吓我? E-mail [email protected] 有師傅資料唔該幫幫手

• 麻煩你們有李師傅聯絡資料可以比我? 我十萬火急 麻煩幫幫手 我男友係我唯一 我冇左佢就死 有麻煩你們吓 E-mial miss_u8520yahoo.com.hk

Log in to reply