有無人講下4,5,6級野, 好鬼悶呀~~~

• 老板娘....我係你嘅伙記呀....頭先我打掃嗰陣....喺貨倉搵到支假9......唔知係唔係你嘅呢......
    <br>
    <br>===========
    <br>
    <br>一支點會係...佢通常幾個幾個貨櫃咁入~

• 你想我點答呀?
    <br>
    <br>劉華 replied @ 2008-06-17 4:27 pm
    <br>
    <br>老闆娘 鍾唔鍾意同靚仔做愛??

• 咁都比你知道, yeah... 好衰架你...
    <br>
    <br>文度王 replied @ 2008-06-17 4:28 pm
    <br>

• 文度王 replied @ 2008-06-17 4:27 pm
    <br>
    <br>sorry, 離左題. 改返佢先.
    <br>最激射左d精落個杯麵度. 然後放返原位. ((惠康))
    <br>
    <br>==========
    <br>係個底度開個孔仔, 當飛機杯用.

• 靚靚老闆娘 replied @ 2008-06-17 4:29 pm
    <br>
    <br>你想我點答呀?
    <br>
    <br>劉華 replied @ 2008-06-17 4:27 pm
    <br>
    <br>--------------------------
    <br>咪照事實回答law. or 吹水都得既. 即係點答都得~~

• 靚靚老闆娘 replied @ 2008-06-17 4:24 pm
    <br>
    <br>佢知唔知你搞過佢呀... 佢第2日, 有野流出來, 無理由唔知架喎...
    <br>
    <br>咁就唔知喇,不過佢咁岩黎左m,可能無留意呱

• 這一陣子來,我總是先到樓梯間接受世欽對我做一些變態的行為後,才進辦公
    <br>室,漸漸的,我也捨棄穿正式的套裝來上班。
    <br>
    <br>第一次被我老公撞見我穿這樣的時候,我告訴他我想換個感覺和心情上班,我
    <br>老公竟然沒有多問什麼,他不知道我沒穿底褲,只是問我為什麼不戴胸罩,我辯稱
    <br>這種質料的衣服,如果戴上胸罩,會壓出胸罩的形狀,很難看的,他幫我出了一個
    <br>主意,要我在乳頭上貼上胸貼布。所以,從此以後,我都會將乳頭先貼上胸貼,出
    <br>門後再撕掉,而且越穿越大膽,我老公後來也都見怪不怪了。
    <br>
    <br>因此,除了上次買的那些性感衣服外,我最近又添購了不少新款的衣服,而且
    <br>全部都是較暴露或性感的。天氣漸漸的冷了,但是我卻依然穿得很少,我越來越喜
    <br>歡讓別人用好色和貪婪的眼光注意我,而我也變得不在乎其他男人盯著我胸前的乳
    <br>溝和突出的乳尖印子看,我由原本害羞的感覺轉變成為亢奮的成就感,好像每天都
    <br>讓好多人用眼神強姦一樣。有的時候,一整天都感覺下體濕濕的。坐電梯的時候,
    <br>偶而會有想要被摸的感覺,有時人擠時,我會故意將身體靠緊身邊的陌生男人,去
    <br>享受他們不同的反應所帶給我的刺激。
    <br>

• 其實之後都有單獨約個女仔出黎去唱k,當時係k房都有巢個佢,係上下都有巢個

• 事實係, 唔鐘意, 但係又覺得honey會好靚仔架喎...
    <br>
    <br>劉華 replied @ 2008-06-17 4:31 pm
    <br>
    <br>咪照事實回答law. or 吹水都得既. 即係點答都得~~
    <br>
    <br>

• for fun, 咁鬼大段野.. 簡短�囍n喎...

• 入吾到話題添...........

• 只讓我穿著一件大衣工作一整天。這種大衣的鈕扣只有三顆,下面只扣到陰部附近
    <br>,而上面那顆的位置約在乳下十公分,胸前開的襟幾乎快遮掩不住乳房,假如坐下
    <br>來或大步走動,我的陰部都會露出來。照理講我應該會很擔心曝光才對,可是我卻
    <br>沒有想像中的那樣戰戰兢兢。一方面比起裸體爬樓梯這算小兒科的,另一方面感覺
    <br>有衣物遮體,就比較不覺得羞恥了。
    <br>
    <br>世欽這幾個月的調教,好像使我的羞恥心變得越來越麻木了。雖然我還是害怕
    <br>裸體,擔心被看到我的變態行為,可是對於『走光』,我卻不再感到羞恥了,反而
    <br>喜歡上讓別人看到我『走光』的那種感覺,而且還會使我興奮。
    <br>
    <br>世欽有時會要求我故意彎腰找資料,彎腰時腿是挺直的或是張開的,於是我的
    <br>超短迷你窄裙便會被引上來,隱約的露出我的下體。這時,世欽就會故意引起小陳
    <br>或小林來注意我,然後議論紛紛或逗他們說些下流的話。
    <br>

• 事實係, 唔鐘意, 但係又覺得honey會好靚仔架喎...
    <br>
    <br>劉華 replied @ 2008-06-17 4:31 pm
    <br>
    <br>--------------------
    <br>即係點?? 妳honey 好靚仔架? 咁老闆娘都一定好索架喇.

• for fun, 咁鬼大段野.. 簡短�囍n喎...
    <br>---------------------
    <br>我多手, 幫下
    <br>
    <br>即係: 除曬d衫佢~~ 爽呀!

• 大家好~
    <br>
    <br>我就試過上過我補習個靚仔個阿媽

• 花, 求其啦, 有乜鹹野咪講囉...唔駛理人地講緊乜...

• Gott replied @ 2008-06-17 4:38 pm
    <br>
    <br>大家好~
    <br>
    <br>----------------------
    <br>願聞其詳(長) .

• 喂, 各位, 我honey佢靚唔靚仔呀? 我索唔索呀?~~~~~~~ 問下人先...
    <br>
    <br>劉華 replied @ 2008-06-17 4:37 pm
    <br>
    <br>即係點?? 妳honey 好靚仔架? 咁老闆娘都一定好索架喇.

• 講咩鹹野呢??

• 花, 求其啦, 有乜鹹野咪講囉...唔駛理人地講緊乜...
    <br>------------------------
    <br>我想捉老闆娘去開房~~~~ 爽爽爽

• 你想我點答呀?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你問佢鍾唔鍾意做愛好過啦~

• 我開始告訴她事實,我告訴她,我知道她從來沒試過其他男人的陰莖,而我
    <br>卻曾經在婚前和別的女人上過床,如果我不准她和別人上床的話,這對她很不公
    <br>平。我告訴她,我真的希望她可以和別的男人性交。
    <br>
    <br>  我甚至告訴她,如果有人把精液射進她體內,我會很樂意看到,而且不管她
    <br>和多少人性交、性交的次數多頻繁、用什麼方式性交,我都不會生氣。我說我認
    <br>為這樣會對我們的婚姻生活有幫助。
    <br>
    <br>  我還告訴她,我常常在幻想其他人把他們的大陽具插進她嬌小的胴體內,當
    <br>我想到他們把精液射進去的時候,更是讓我快樂。
    <br>
    <br>  聽我說完後,她開始告訴我,她其實一直都想和別人性交,舔一舔別人的老
    <br>二,但是她一直不敢告訴我。她還說,她有多希望感覺他們的精液射進體內的感
    <br>受,而且她更想試試被輪姦或者被不停地被強暴的滋味,如果輪姦她的是黑人,
    <br>那感覺一定會更棒;而且,如果我能在一旁看她如何被別人蹂躪,那是她最大的
    <br>心願,她說那也是她為什麼使用黑色按摩棒的原因。
    <br>
    <br>

• 簡短咁講下啦,我係office
    <br>
    <br>個靚仔三年班, 佢阿媽就3x到啦, 樣普通,但身材超勁lor
    <br>佢老公夜晚成十點先返既...我去補習就通常七點前

• 你問佢鍾唔鍾意做愛好過啦~
    <br>我知佢鍾意~~ so 唔洗問~~ hahaaaaa

• 我覺得, 係你比人上似�躠o...
    <br>
    <br>Gott replied @ 2008-06-17 4:38 pm
    <br>
    <br>大家好~
    <br>

<br>
    <br>個靚仔三年班, 佢阿媽就3x到啦, 樣普通,但身材超勁lor
    <br>----------------------------
    <br>快d快d~~~~ 入戲肉.

• 入吾到話題添...........
    <br>
    <br>
    <br>是旦up d野咪得~

• 我可以唔使講lu,咁多人發揮,haha

• 我等緊gott......

<br>
    <br>----------------------------
    <br>快d快d~~~~ 入戲肉.
    <br>
    <br>=============
    <br>
    <br>咁就會變左...條靚仔個阿媽3x..身材超勁..次後撲野..出完..走...會唔會太快呢~

• 你咪扮我經理人至得架...
    <br>
    <br>劉華 replied @ 2008-06-17 4:42 pm
    <br>

• 其實我同佢補左半年都有,但就係依兩個月先有搞野lor
    <br>之前其實我都成日眼甘甘望住佢阿媽啦...可能佢feel到啦

• 試過同學黎我屋企教history教咗上床..........

• 咁都比你知道, yeah... 好衰架你...
    <br>
    <br>文度王 replied @ 2008-06-17 4:28 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>老闆娘又點會刻薄自己呢~

• 盛放中小花 replied @ 2008-06-17 4:46 pm
    <br>
    <br>試過同學黎我屋企教history教咗上床..........
    <br>-----------------------------------------------------
    <br>
    <br>床既history @.@

• 試過同學黎我屋企教history教咗上床..........
    <br>
    <br>
    <br>佢都係突你history...不過係佢既sex history~

• 靚靚老闆娘
    <br>
    <br>你咁正咁索,又咁悶, 不如跟我做下part time, 又食又攊

• 盛放中小花 replied @ 2008-06-17 4:46 pm
    <br>
    <br>試過同學黎我屋企教history教咗上床..........
    <br>
    <br>講多d呀,當時點架

• zzzzzZZZZZZ

• 你咪扮我經理人至得架...
    <br>
    <br>劉華 replied @ 2008-06-17 4:42 pm
    <br>
    <br>
    <br>============
    <br>
    <br>經手人會唔會好d~

• gott, 佢阿媽, hungry左好耐啦, 難得有人補下身.. 係唔係好濕呀佢?

• 佢.. 都話想囉, 想=thinking... not action.
    <br>
    <br>文度王 replied @ 2008-06-17 4:51 pm
    <br>
    <br>經手人會唔會好d~

• gott, 佢阿媽, hungry左好耐啦, 難得有人補下身.. 係唔係好濕呀佢?
    <br>
    <br>============
    <br>
    <br>咁佢有冇話...當個仔d補習錢~

• 花, 教你野, 即係你讀書既時候?

• 難得有野食, 佢應該豪多幾條tips囉...
    <br>
    <br>文度王 replied @ 2008-06-17 4:53 pm
    <br>
    <br>咁佢有冇話...當個仔d補習錢~

• 其實第一次係個細路遲放學
    <br>間屋得我同佢媽....跟住傾傾下過電...佢咪跟住主動..
    <br>
    <br>

• 其實佢媽各方面好普通,但就對波超正呀, 35d果種
    <br>加上又夠淫...我點忍呀
    <br>同埋我去到佢會煮野我食....

• 等我又黎講過喇,以前同女友四圍去打野戰,有次走左去一個會所既男廁�堶掖怬嶺荇璅鴗硎繷�,正在好happy既時候就聽到有人聲出現,原來有個男人入黎,重入左我地隔離個格到小便....

• 打野戰, 真係好鬼驚...

• gott, 咁你地有無用..condom架?

Log in to reply