八雲)))))))))))估唔到要為左你個撲.街而出post

• 經我睇左咁多野

我估豬仔都係聽人講8雲d衰野

應該係lonelygirl同人呻佢條仔點衰

點知比d多口人唱左出去

攪到有人覺得為當事人唔抵

點知人地床頭打交床尾和

• 真搞笑 replied @ 2008-05-18 2:57 am

有勇氣開多條thread同人講

"我豬仔, 超低能, 勁無聊, 係搞屎掍一條"

==============================

totally agree!

• 有冇人知成件事係點

• .

• push!!

• 阿版主豬仔

你幾時先捨得出番條 thread 公開道歉呢?!

• 版主,

你夠衰咗唔認啦, 五十步笑百步, 大家睇清楚啦, 呢d咪叫做幫朋友囉!

• 版主去�鷖銣r?? 正宗係縮頭烏龜

• 呢次真係唔衰囉黎衰

• 版主咪係正宗香港八公囉

有正經嘢唔做, 捉蟲入xx

• 真搞笑 replied @ 2008-05-18 2:57 am

吊~~~~

真係食飽飯冇屎痾,

九唔搭八, 以為自己好正義,

超低能, 勁無聊,

有你呢d咁嘅朋友,

真係.....激能死!

版主,

你係威係勢咁,

吊到人地僕哂街咁,

而家想收返?

咪玩啦!

Thread Closed?

我睇幾難啦~~

有勇氣開多條thread同人講

"我豬仔, 超低能, 勁無聊, 係搞屎掍一條"

知小小扮代表,

你呢d電車男咪就只係識得喺網度搞呢搞路囉!

現實生活你咁樣做?

死能咗N年啦~~~~

正契弟!!!

=== 我完全同意呢位人兄既講法, 亦都好支持!!! 我撐你!!!

不過我都奉勸版主一句, 以後做每一件事前, 都停一停, 諗一諗先啦!!!

阿彌陀佛 -_-

唉! 豬仔,我都仲算叫做見過你,

我都不是太明白你為何這樣做,

現在當學多一點.

• 係咪豬仔鍾意婆婆呢

• 可能係暗戀, 又可能係... 總之應該有D野啦...

不過... 又怕比米路摟耳仔喎...

• 不過... 又怕比摟耳仔喎...

誰人是米路???

• 哈哈

• 正僕.街,

自己衰咗就唔浦頭,

縮頭龜,

死淨把口!

阿豬仔,

你噚日吊人吊得好興奮架啵,

做咩唔出嚟吊下自己呀????

• close this thread,pls

• 我唔會去鬧任何人,因為對與錯我沒有資格去批評,我睇見係咁...

豬仔好熱心去幫一個朋友,佢為朋友好肉緊抱不平,女主角非但不領情,還好刻意與男主角在自己版輕鬆對話。

豬仔認為是大事,女主角認為是小事,但一個朋友咁熱心幫你,現在給人這樣鬧,女主角是否應該出來(不是解釋)援和一下呢?

• 幫朋友唔係咁幫......出個topic係咁鬧人,本來無咩人知攪到個個都知,不過係知D唔知D個種,今次的確係版主多事.......

• 女主角都無叫人幫佢出頭,要援和D咩呢? 版主出黎認傻仔啦

• 一早有人叫版主唔好多事架啦,

佢又要懶醒, 又話咩已經知道哂件事, 又話要八雲出嚟回應.

真係頂..

我地夠叫佢出嚟認傻仔啦,

佢自己咪又係縮埋一二邊.

最弊係原本喺度撐佢嘅所謂朋友都收埋皮先抵死呀嗎,

嗰個咩 chirsty_ip, 做咩唔出嚟講句嘢呀?

• 女孩像我@杏子 replied @ 2008-05-18 11:01 pm

close this thread,pls

================================================

冇可能話收就收, 我話過唔會俾呢條thread沈, 係想俾人知道, 你想傷害人, 最後都係害死自己!!

• 真搞笑 replied @ 2008-05-18 3:01 am

仲有, 我會不停做點點人, 唔會俾呢條thread沈落去!

版主,

你要為自己嘅衝動負責任呀! <---我幫手.........................wakakakaka

• 路人A replied @ 2008-05-18 11:26 pm

女主角都無叫人幫佢出頭,要援和D咩呢? 版主出黎認傻仔啦

=====================================

錯喇! 你又點知果兩個女主角無叫人幫佢出頭呢?! 你訓嚮佢地床下底嗎?! 仲有, 就係呢度位版主 "阿豬仔" 豬事八卦係咁追問女主角, 佢先知道一點點係發生左咩事, 可能又知D唔知D, 又或者女主角講D唔講D, 淨係話對方的不是, 自己的不是, 可能一D都無講...

• push!

• 豬仔好熱心去幫一個朋友,佢為朋友好肉緊抱不平,女主角非但不領情,還好刻意與男主角在自己版輕鬆對話。

豬仔認為是大事,女主角認為是小事,但一個朋友咁熱心幫你,現在給人這樣鬧,女主角是否應該出來(不是解釋)援和一下呢?

• d攪事的人實在好得閒, 只會用別名玩嘢, 不敢用真名示人, 明眼人都知是有人玩嘢.

我想講, 我和兩位女主角的事, 是我們三個人的事, 與任何人都無關, 我地自己會處理, 如果是真心幫朋友的人, 我和女主角都會多謝佢.

豬仔開頭都是受人所騙才出 post, 他知道真相後, 也不再出 post, 請不要再話他.

攪事的人, 請用真名出 post, 我便會回應, 所有用別名講的癈話, 我不會理.

• 請所有我和女主角的朋友都不要出 post.

有嘢想講就去返女主角的 thread 傾.

不要再出 叫人 "停", "close", "知道" 等等.

因不想由自己人再推上來, 如果是別名人, 咪由得她玩, 睇佢玩得幾耐.

• LonelyGirl_hk好鍾意做人第三者架 <<< 同意! 而且佢都鍾意勾佬, 我就係睇唔過眼佢咁既行為, 所以無再同佢做朋友了! 成日嚮度扮純情, 扮天真! 真想嘔!

• 八雲)))))))))))))))sorry

我認我係激動左小小,對不起,另到你有不必要o既麻煩,唔好意思.......^.^

不過,我都會相信佢地2公婆,因為佢地真係冇咁無聊,唔會扮演D無聊各色,自問自答.

而且我地冇辦法知道邊個係攪事的人,徐飛我入she.com做啦.......hahahahaha

最後想講:如果你真心係喜歡婆婆,我係會好開心o既,希望你比到快樂佢,佢真係好喜歡你o既^.^

• 相信佢地2公婆,因為佢地真係冇咁無聊,唔會扮演D無聊各色,自問自答. x 2

最後想講:如果你真心係喜歡婆婆, 一心一意, 唔再一腳兩船, 大家都會好開心, 希望你比到快樂佢,佢真係好喜歡你

p.s. 支持豬仔 ^(oo)^

• 一腳兩船?? 下..

• 豬仔 replied @ 2008-05-19 10:32 am

八雲)))))))))))))))sorry

我認我係激動左小小,對不起,另到你有不必要o既麻煩,唔好意思.......^.^

不過,我都會相信佢地2公婆,因為佢地真係冇咁無聊,唔會扮演D無聊各色,自問自答.

而且我地冇辦法知道邊個係攪事的人,徐飛我入she.com做啦.......hahahahaha

最後想講:如果你真心係喜歡婆婆,我係會好開心o既,希望你比到快樂佢,佢真係好喜歡你o既^.^

--------------------------

我不想再討論邊個攪事, 但事實我地的關係真是俾佢地破壞咗, 原本是一件好事, 現在變了另一件事, 將來的事無人知, 我只知沒有攪事的人就不會有今天的結果.

• usual ending

• kiki@shun replied @ 2008-05-19 10:39 am

相信佢地2公婆,因為佢地真係冇咁無聊,唔會扮演D無聊各色,自問自答. x 2

最後想講:如果你真心係喜歡婆婆, 一心一意, 唔再一腳兩船, 大家都會好開心, 希望你比到快樂佢,佢真係好喜歡你

p.s. 支持豬仔 ^(oo)^

請不要再公開討論別的人的私事, 做埋d咁缺德的行為, 另外我無一腳踏兩腳. 如果妳地是她的朋友, 請不要再討論, 我講過好多次, 傷害的不是我, 是女主角, 妳地明唔明.

• 致攪事份子-------

請-你們切勿再次在網上發表挑釁、謾罵、侮辱、人身攻擊的內容。

如果對個人公開發出不盡不實、誤導、貶低、蓄意影射、不點名、指桑罵槐的批評,意圖令當事人的名譽受損,已觸犯--本港法律第二十一條「誹謗條例」, 是刑事及法定的罪行,需要負上法律責任,而該「誹謗條例」可應用於一切公開發表的文字上。網上言論亦是

「誹謗條例」管制,屬於[文字誹謗]。

• 八雲

冇錯呀,冇第一個知情人o既post,就唔破壞咗我地個關係,不過有時如果有呢個咁o既風浪,大家會更加了解,可能係一件好事離o既^.^

• 豬仔 replied @ 2008-05-19 10:49 am

八雲

冇錯呀,冇第一個知情人o既post,就唔破壞咗我地個關係,不過有時如果有呢個咁o既風浪,大家會更加了解,可能係一件好事離o既^.^

豬仔, 你可不可以停, 你是否又想玩嘢, 你明的話就不用 post, 再 post 的話我只會覺得你有心玩嘢.

• 攪事份子------- 八雲

• 女孩像我@杏子 replied @ 2008-05-19 10:40 am

一腳兩船?? 下..

杏子,有咩想知問我啦,咩一腳兩船傘,快D過去sex版玩啦,我準備過去啦.......hahahahahahahhaah

• 八雲

我唔係玩嘢喎,你唔出post我一定都唔會出,我最後呢個post

• 大家更加了解八雲d好事, 做埋d一腳兩船咁缺德的行為

• wakakakkakaka 本來我收到order, 唔推post既, 不過見到你地推, 我諗推一下都應該無問題 wakakakkakaka

1)三個人又好五個人都好, 愛與不愛...都與你們朋友無關, 始終到最後, 你們都只是朋友關係, 何必去攪亂他們既愛情關係呢?

2)怎樣去愛一個人, 都係戀人既自由, 你們不愛可以行開一邊, 唔好再用你們既方法去阻礙人家愛既方式!

3)相信還相信, 朋友既定義是什麼? 我就見到有好多好流既朋友出現啦 哈哈, 一時撐一時鬧, 幾日出現幾個不同面孔? 呢d朋友都真係幾可愛喎 哈哈 ^^

最後...大家總算相識一埸, 日後有無緣做朋友, 就睇大家既做化啦, 若果諗住搵位復仇的話, 大家免得過就免啦, 呢到有好多人都一樣會記得呢件事, 再鬧落去都無乜意思, 求其吹下水, 過下日米算羅,

• 玩�牮� replied @ 2008-05-19 11:02 am

大家更加了解八雲d好事, 做埋d一腳兩船咁缺德的行為

若果你都係一個人開幾個名的話, 你呢種行為係米叫 ~ 好了得 ~ 哈哈

• kiki@shun replied @ 2008-05-19 10:39 am

相信佢地2公婆,因為佢地真係冇咁無聊,唔會扮演D無聊各色,自問自答. x 2

最後想講:如果你真心係喜歡婆婆, 一心一意, 唔再一腳兩船, 大家都會好開心, 希望你比到快樂佢,佢真係好喜歡你 <<< 你係幫佢示愛嗎?

• 豬仔 replied @ 2008-05-19 10:32 am

八雲)))))))))))))))sorry

• .

• .

• 撲.街

Log in to reply