想了解男仕們一腳踏兩船既理由???

• 空間 replied @ 2008-03-29 5:45 pm

cool7002

可能,

都好呀, 起碼你咁快知道個結果, 可以好好修正, 等待美好一天回來. 都唔算壞呀.

• cool7002

哦...講清楚d嗎 ^^

要掂先有feel? 唔係應該未掂已經要令他好想掂架咩? <-就係冇囉~咁先死~

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 5:48 pm

cool7002

要掂先有feel? 唔係應該未掂已經要令他好想掂架咩? <-就係冇囉~咁先死~

你係米一個要感動先會有feel個d女仔呀?

• 聲明..我冇話香港冇好男人耶

你地唔好話我丫

我都歡迎你地討論下d好男人架

• 八卦 replied @ 2008-03-29 5:46 pm

cool

好多負心既男人為左自已既快樂

係咩都可以做出來

老婆要生要死=====唔關佢事

仔女有冇飯食====唔關佢事

人既性格唔係一朝一夕先有, 好多時肓目去愛都係一個好嚴重既愛情觀念, 點解自己唔好好upgrade 一 下自我protect能力先呢?

• 咪話我八啦

正常黎講

女人既感情係====用上半身衡量

男人既感情係====用下半身衡量

• cool7002 replied @ 2008-03-29 5:49 pm

小肥^_* replied @ 2008-03-29 5:48 pm

cool7002

你係米一個要感動先會有feel個d女仔呀?<--我唔係架~只有第一眼望果個人,有就有架喇~

• 小肥^* replied @ 2008-03-29 5:54 pm

cool7002 replied @ 2008-03-29 5:49 pm

小肥^
    * replied @ 2008-03-29 5:48 pm

cool7002

你係米一個要感動先會有feel個d女仔呀?<--我唔係架~只有第一眼望果個人,有就有架喇~

同意 哈哈

• 八卦 replied @ 2008-03-29 5:54 pm

咪話我八啦

正常黎講

女人既感情係====用上半身衡量

男人既感情係====用下半身衡量

咁會唔會足譙足得快d呢? 呵呵~

• 女人為了愛可以付出很大===付出青春時間(照顧家庭)

男人為了愛可以付出很大===付出原有家庭(離婚)

愛真係可以好偉大既...哈哈

• cool7002,

原本我都呃自己~第一眼無FEEL者~可能相處落有呢~~

點知....我呢個諗法好錯囉.....唔會試第二次~

• 唔..咁..要睇下你地邊個快d囉

嚴格黎講..都要鬥智鬥力架

唔係一句我愛你..就咁簡單

感情既野..有又煩..冇又係煩

有冇都煩既啦..咁..當然有好過冇..哈哈

• 八卦

你若果抱著那麼多負面既資與男人相處, 對你沒有多大好處, 平常心先可以令你搵得到一個美好.

• cool7002 replied @ 2008-03-29 6:04 pm

八卦

你若果抱著那麼多負面既資與男人相處, 對你沒有多大好處, 平常心先可以令你搵得到一個美好.<--我覺得係架~但係有D男人真係好衰~唔可以唔去懷疑佢~一唔小心就賴野~所以要係兩者之間�垠茈倍�!所以去開始一段感情同去維持~係好難~

• 你錯啦..我唔係負面

只係比較理智

可以天長地久..唔係一句我愛你那麼簡單

要互相不停咁付出..點解d人成日話感情淡左

就係熱戀過後回復平淡..好多人就係渡過唔到呢一關

所以先有..分手..有第三者..

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 6:01 pm

cool7002,

原本我都呃自己~第一眼無FEEL者~可能相處落有呢~~

點知....我呢個諗法好錯囉.....唔會試第二次~

哈哈 其實講黎講去都係講一樣 observation, 呢樣點就乜都點啦 ^^

• cool7002

都好呀, 起碼你咁快知道個結果, 可以好好修正, 等待美好一天回來. 都唔算壞呀.

有著有唔著

• 仲有..呢版我既言論

只係對d一腳踏幾船既人睇法

我都有講..都有好多好既男人

我對好男人既睇法..都係好正面既

• 八卦 replied @ 2008-03-29 6:08 pm

你錯啦..我唔係負面

只係比較理智

可以天長地久..唔係一句我愛你那麼簡單

要互相不停咁付出..點解d人成日話感情淡左

就係熱戀過後回復平淡..好多人就係渡過唔到呢一關

所以先有..分手..有第三者..

講真,我都好想試下經歷熱戀過後回復平淡,真係未試過

• 遇到好人係 bonus, 遇到衰人係必然 哈哈

• 我既言論..唔係代表一齊

只係我既個人睇法

希望大家都講下你地既想法

一齊討論嘛..

空間..

我因為失敗過..所以知道..兩個人要一輩子相處

大家都要用心一點一滴經營既..我在努力中(了解男人既需要)

依家我好幸福..嫁左啦..

• 好多負心既男人為左自已既快樂

係咩都可以做出來

老婆要生要死=====唔關佢事

仔女有冇飯食====唔關佢事

==============================

感覺上, 他們到一天會非常內疚痛苦......

因為佢地做過的錯事,

在他們心中跟足他們一世

想逃避自己冇做過,都唔得....

• cool

多謝你既意見

你都係開心d

• 八卦

其實我好開心架 ^^ 你都要開心d喎 ^^

• 遇到好人係 bonus, 遇到衰人係必然 哈哈<---認同呢, 不過好多人都唔識珍惜BONUS

• 多謝你地關心啦

各位..你地都係開心丫

我唔錯啦..因為我依家好正面咁處理

做人樂觀d..都會開心好多架

• 八卦 replied @ 2008-03-29 6:24 pm

多謝你地關心啦

各位..你地都係開心丫

我唔錯啦..因為我依家好正面咁處理

做人樂觀d..都會開心好多架

做人樂觀d..都會開心好多架 <<< 同意 ^^

• cool7002 replied @ 2008-03-29 6:13 pm

遇到好人係 bonus, 遇到衰人係必然 哈哈 <--不如好多人都唔會珍惜好人呢~

• 我呢唔開心既時候

會睇棟篤笑

笑完===開心曬

呢個就係我解決既方法

• 點解冇男仕來講下一腳踏兩船既心聲既???

• 八卦 replied @ 2008-03-29 6:32 pm

點解冇男仕來講下一腳踏兩船既心聲既???

一腳踏兩船果d,以家呢個時間邊得閒架~~

• 係喎..佢地真係唔閒..今日星期六..黃金時間(約會)

哈哈...我真係傻既

• 八卦 replied @ 2008-03-29 6:32 pm

點解冇男仕來講下一腳踏兩船既心聲既???

不如同我講聲生日快樂先啦,

• 空間, 生日快樂^^!

大一歲, 學多點珍惜你所擁有的!!

善用你的時間

• 空間...祝你生日快樂..心想事成..工作順利..夠唔夠呢

星期六晚..你唔使去約會咩..

• 空間..既然我地係she度..有小小緣份(係小小丫搞清楚耶)

我想問你下..係你心中..你理想既女人..係要d咩要求

我只係想多d了解男人既心態(你好幸運阿你係我第一個白老鼠)

• 多謝咁多位.今晚冇約,係到DOWN緊

• 空間,

祝你生日快樂~心想事成~當然係你最想果樣啦~

• 空間, 一個人的生日也可以過得有意義

認真諗下自己前面的路想點走囉

你的未來會好幸福快樂GA

這天可能是你得到幸福的重要一天^^!

• 八卦 replied @ 2008-03-29 6:56 pm

空間..既然我地係she度..有小小緣份(係小小丫搞清楚耶)....哈哈,放心,係網上邊對我黎講永遠只會係最多係網友

我想問你下..係你心中..你理想既女人..係要d咩要求

我只係想多d了解男人既心態(你好幸運阿你係我第一個白老鼠)

我想要一個,我唔係度既時間可以照顧到自己,真正明白,了解我,

• 小肥^_*

多謝

SweetDreams**!

好多年我都係自己一個人過,每一年我都去回顧自己,但可惜每一年都冇真正去實行

• 空間, 計畫埋點實行囉

有時需要一D野幫助自己提醒自己去做GA

• 八卦 replied @ 2008-03-29 6:18 pm

空間..

我因為失敗過..所以知道..兩個人要一輩子相處

大家都要用心一點一滴經營既..我在努力中(了解男人既需要)

依家我好幸福..嫁左啦..

我都好想問咩先叫做了解,

• 我都覺得男人要既..係另一半可以照顧自己又了解自已既心事

可能男人工作已經好大壓力..同另一半相處係想心輕鬆d..唔係佢逗好開心為重點

男人都好需要關心..

• men just want free lunch, as many as possible.

Also, when his gf's period comes, he can have another gal to satisfy his needs.

• SweetDreams**! replied @ 2008-03-29 7:05 pm

空間, 計畫埋點實行囉

有時需要一D野幫助自己提醒自己去做GA

我明白,所以我今日先會將自己收塭係屋企

• 八卦 replied @ 2008-03-29 7:08 pm

我都覺得男人要既..係另一半可以照顧自己又了解自已既心事

可能男人工作已經好大壓力..同另一半相處係想心輕鬆d..唔係佢逗好開心為重點

男人都好需要關心..

其它男人我唔知,以我自己黎講,當我認定一個之後,我就係會全心全意,除非佢離開,我係唔會先離開,唔會再係出邊攪咁多野,會認真做野,想比到佢幸福,

• 了解嘛..其他人我唔知點睇

但我呢..我地相處好好架

我地好用心了解對方..例如性格..喜愛..

我唔識點講..舉個例吧

有時候我知佢工作辛苦或者唔開心..都會諗d計仔逗下�

等佢放鬆心情..壓力唔好咁大

當另一半唔係只為左有個人陪下你

係希望開心時一起分享

唔開心有問題也可以一起分享

• 我地相處之道

坦承+包容

• 好不幸,我從來未被人認定過....

Log in to reply