咩野為之性感呢? 歡迎各位型男索女入內討論!!

• 我就覺得,樣都唔係好重要
    <br>最緊要係個feel
    <br>因為好多女仔我都覺得唔係好靚
    <br>不過有時個feel 真係可以殺死人
    <br>特別係佢地中意某一個人既時候
    <br>散發出黎個種氣氛
    <br>真係甜死人
    <br>
    <br>外表同個性都有幫助啦
    <br>不過依個就真係depends on 唔同既人有唔同既感覺啦

• bo
    <br>
    <br>如果只係睇外表, 根本就無咩野好講. 睇就算啦...

• 不過外表太差真係只有 情人眼裡先會 sweet.......

• 貓貓先生
    <br>
    <br>你有無睇過貓屎先生呀,你講個句我係喵喵先生~
    <br>即刻令我想起�
    <br>
    <br>無謂人講咩我就由得佢講
    <br>不過聽唔聽到入耳就係另一回事law
    <br>通常我都會扮聽ge,費事好無禮貌咁
    <br>
    <br>幽怨美女: 衣著單調, 不句言笑. 動作優雅. 大方.
    <br>by 喵
    <br>
    <br>仲係好抽像wo
    <br>你話 衣著單調, 不苟言笑我都知道係咩
    <br>不過優雅大方
    <br>優雅都有一定既規範既
    <br>不過大方就唔係好知啦
    <br>你話咩野大方先
    <br>讓愛係大方
    <br>定係痛歐對方,之後即刻係心裡面放低左佢係大方定係點呀
    <br>唔明

• 殺死人都有 2 種....

• 大方=出得大場面.

• 點解chicman係喵?
    <br>
    <br>點先算係bad taste/good taste?
    <br>我細個時會睇唔過眼只睇雜誌(8周等等)既女人.覺得有sense既人要睇書e.g. unbearable lightness of life,或最低限度harry potter, (當然就算children lit讀hp同小王子或愛麗斯系列都唔一樣.)依家覺得冇所謂.會覺得熟讀陳冠希關係圖既人好勁.
    <br>相反,其他女人眼中,一件似樣d既名牌衣飾都冇,係bad taste同寒酸既表現.

• ChicMan replied @ 2008-03-10 3:11 pm
    <br>
    <br>殺死人都有 2 種....
    <br>
    <br>女仔中意一個人既時候
    <br>醜樣極都有限啦
    <br>
    <br>外表當然係吸引人既第一步
    <br>但之後點樣繼續吸引個男人先係最難

• ChicMan replied @ 2008-03-10 3:12 pm
    <br>
    <br>大方=出得大場面.
    <br>
    <br>咁我明啦
    <br>
    <br>bo replied @ 2008-03-10 3:13 pm
    <br>
    <br>點解chicman係喵?
    <br>
    <br>點先算係bad taste/good taste?
    <br>我細個時會睇唔過眼只睇雜誌(8周等等)既女人.覺得有sense既人要睇書e.g. unbearable lightness of life,或最低限度harry potter, (當然就算children lit讀hp同小王子或愛麗斯系列都唔一樣.)依家覺得冇所謂.會覺得熟讀陳冠希關係圖既人好勁.
    <br>相反,其他女人眼中,一件似樣d既名牌衣飾都冇,係bad taste同寒酸既表現.
    <br>
    <br>你見唔到佢張相係喵喵黎架咩
    <br>
    <br>我不嬲都係走文學路線
    <br>所以一定幫有內在美既女人架wo
    <br>哈哈哈哈
    <br>我覺得名唔名牌無咩所謂
    <br>有名牌又點者
    <br>我之前返工,日日都見到人地成身名牌
    <br>但份人就CHEAP 到爆
    <br>我簡直想XX 佢地
    <br>佢地個樣都唔差架,但我覺得佢地一開口就破壞曬law

• 女仔中意一個人既時候
    <br>醜樣極都有限啦
    <br>
    <br>我同意八號妹既講法.戀愛中既女人真係會神采飛揚d.

• 我係女人梗係明啦
    <br>中意一個人,點會比醜樣個面佢睇架
    <br>如果比佢睇到我唔好既一面
    <br>我會羞憤欲死

• 有d人覺得女仔偶然爆粗係豪爽,真性情既表現,會好欣賞佢地.相反d有d女仔唔爆粗就會比人覺得造作虛偽.
    <br>我諗good taste/bad taste都係人夾人既啫.

• 我會羞憤欲死
    <br>
    <br>by 八號妹
    <br>
    <br>八號妹好可愛!

• bo replied @ 2008-03-10 3:22 pm
    <br>
    <br>有d人覺得女仔偶然爆粗係豪爽,真性情既表現,會好欣賞佢地.相反d有d女仔唔爆粗就會比人覺得造作虛偽.
    <br>我諗good taste/bad taste都係人夾人既啫.
    <br>
    <br>
    <br>我就唔太中意女仔講粗口
    <br>我會覺得好差
    <br>**不過好嬲既時候我都會講

• push^^

• 買名牌要識欣賞佢有咩野好. 好多所謂名牌design 平平無奇, 質素又唔係好. 根本唔值. 仲要一街都係. 咁都買?
    <br>
    <br>我覺得識分值唔值叫good taste, 如果係因為某原因而買, 個 d 叫任性.

• 因為我係 cat lover.

• no.8
    <br>
    <br>唔洗推..有人睇, 有人出聲個 thread 自然唔會死.

• 粗口係犯規ge~

• 喵喵
    <br>我唔中意個thread 係下面而已
    <br>見到佢係下面我就想推佢上黎之麻
    <br>
    <br>我都係貓貓愛好者
    <br>佢地真係好得意^^
    <br>我中意高傲d 既貓
    <br>如果馴服左佢,我會好開心
    <br>哈哈哈哈^^
    <br>
    <br>
    <br>ChicMan replied @ 2008-03-10 3:34 pm
    <br>
    <br>買名牌要識欣賞佢有咩野好. 好多所謂名牌design 平平無奇, 質素又唔係好. 根本唔值. 仲要一街都係. 咁都買?
    <br>
    <br>我覺得識分值唔值叫good taste, 如果係因為某原因而買, 個 d 叫任性.
    <br>
    <br>好多人都係人有我有架啦
    <br>我就唔中意啦,有時買又唔係為左實際需要
    <br>咩都買一�
    <br>又傷錢包又傷感情(如果叫男友/老公買)

• ChicMan replied @ 2008-03-10 3:39 pm
    <br>
    <br>粗口係犯規ge~
    <br>
    <br>唔明

• 對感情有d 執著,但又放得開....
    <br>.....
    <br>
    <br>八號妹
    <br>
    <br>我就係太執著, 又放唔開, 唉 >>>>> 咪搞成今日咁law. 成個 <陳永仁> 咁, 都唔知自己係乜, 過得一日得一日
    <br>
    <br>我都好難忘記佢, 對感情唔會再有咩野期望
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 板主而家用緊果張相都好性感ar....even 連樣都冇...
    <br>

• 我覺得名唔名牌無咩所謂
    <br>有名牌又點者
    <br>我之前返工,日日都見到人地成身名牌
    <br>但份人就CHEAP 到爆
    <br>我簡直想XX 佢地
    <br>佢地個樣都唔差架,但我覺得佢地一開口就破壞曬law
    <br>by nickname 八號妹
    <br>
    <br>yes.
    <br>平平地既衫, 都可以好 端莊, 得體
    <br>
    <br>我都未買過 過萬蚊既西裝~~~

• 高傲ge 喵? 緬絪喵? 我鐘意 拿威喵.

• 留戀係失敗ge第一步
    <br>
    <br>

• 臥底 replied @ 2008-03-10 3:44 pm
    <br>
    <br>對感情有d 執著,但又放得開....
    <br>.....
    <br>
    <br>八號妹
    <br>
    <br>我就係太執著, 又放唔開, 唉 >>>>> 咪搞成今日咁law. 成個 <陳永仁> 咁, 都唔知自己係乜, 過得一日得一日
    <br>
    <br>我都好難忘記佢, 對感情唔會再有咩野期望
    <br>
    <br>我都好佩服拎得起放得低既人
    <br>所以我覺得依類人好吸引
    <br>
    <br>Den_Nis replied @ 2008-03-10 3:46 pm
    <br>
    <br>板主而家用緊果張相都好性感ar....even 連樣都冇...
    <br>
    <br>我都覺,所以用黎引下人
    <br>不過真人就唔係咁
    <br>哈哈
    <br>
    <br>臥底 replied @ 2008-03-10 3:47 pm
    <br>
    <br>yes.
    <br>平平地既衫, 都可以好 端莊, 得體
    <br>
    <br>我都未買過 過萬蚊既西裝~~~
    <br>
    <br>我覺得又唔係衫著人,你件衫幾靚都好,個人cheap 就係cheap
    <br>
    <br>喵喵
    <br>我咩貓都中意
    <br>高傲係指佢地既性格

• ChicMan replied @ 2008-03-10 3:50 pm
    <br>
    <br>留戀係失敗ge第一步
    <br>
    <br>好有經驗咁bo!

• 西裝? 一套? 是但一間都過萬ga wo....
    <br>
    <br>如果係質料n cutting 好ge都唔只.........

• 原來西裝咁貴架

• 同種ge喵 性格都差不多...好似拿威喵好活潑, 好鐘意玩, 有時又唔理人. 緬絪喵唔理人, cool 到爆.

• 有平 ge...不過好難著得好睇....會衣不稱身...

• 不過最好就有 d 雞肉. 太slim 會 "著唔起" 件衫.

• 喵喵
    <br>我都中意活潑好玩既貓貓
    <br>不過佢地成日都叫你陪佢玩
    <br>你又頂唔順成日陪佢玩
    <br>咁就會好麻煩....
    <br>成日做唔到野架啦
    <br>哈哈!!!
    <br>
    <br>咩先著得好睇
    <br>黑雞肉定白雞肉
    <br>

• 係你自己都貪玩, 賴隻喵~~
    <br>
    <br>養2隻咪得 lo...你唔同佢玩時佢地自己玩.
    <br>
    <br>黑雞肉好, 型 d...

• 唔得,養兩隻
    <br>佢唔會唔會成日唔同我玩架

• 你睇你....驚隻喵唔同你玩....你係咪小朋友泥ga?
    <br>
    <br>會唔理主人ge.....如果佢唔理你,, 一定係你ge問題....

• 喵行路都好性感. 扭下扭下. 條尾又擺下擺下.

• 似喵既女人都特別得人歡心.
    <br>眼大大姿態優美cool cool地..

• 大家都收哂工?

• 我都想收工....

• 愛喵人,
    <br>你遇見過喵女郎未呀?

• sorry
    <br>頭先有野做行開左
    <br>
    <br>喵喵
    <br>我唔係小朋友!(>.<)
    <br>如果佢唔同我玩,唔理我
    <br>我會好唔開心架!!
    <br>
    <br>如果人類既女仔好似貓咁行
    <br>都好得人驚wor!
    <br>
    <br>
    <br>我唔駛做野既
    <br>所以無得收工

• bo replied @ 2008-03-10 4:32 pm
    <br>
    <br>似喵既女人都特別得人歡心.
    <br>眼大大姿態優美cool cool地..
    <br>
    <br>我中意女人眼大
    <br>好似含情脈脈咁望住你
    <br>正擊我心!

• 見識過.

• 唔駛做野???????
    <br>有d唔抵得tim

• 唔駛做野咁歎?好羨慕你呀.
    <br>
    <br>model未識貓行囉.

• chicman
    <br>下唔係呀麻
    <br>咁佢會唔會跌親呀!
    <br>
    <br>Den_Nis
    <br>你做野都咁得閒係到
    <br>我都唔係好抵得
    <br>哈哈哈哈^^

• 好多人行路8字腳....
    <br>
    <br>喵行路=cat walk, 好恐怖咩?
    <br>
    <br>仲話唔係細路??邊個信?

• @@" 仲有d牙尖咀利tim

Log in to reply