偷食要偷得有gutsy

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:08 am
    <br>佢好圓滿咁呃到佢另一半而同我一齊先叫有偷食feel
    <br>佢係我面前同人地解釋,仲攪到我好似令佢好難做咁添
    <br>
    <br>有d 明白...
    <br>即係應該同你一齊笑個傻婆...
    <br>隻佬係出面hehehaha
    <br>佢就戇居居係屋企等
    <br>係咪咁...
    <br>=.=

• 咁佢真係冇乜去唸你既感受既...你有冇同佢傾下呀?可能佢自已都唔想呢....
    <br>by alex... - 01/09/08 10:11
    <br>
    <br>同佢傾? 偷食都要我教..我無咁好耐性

• 你有你難堪
    <br>佢有佢難處
    <br>有時好難去解釋
    <br>by 打雜の暴走 - 01/09/08 10:11
    <br>
    <br>所以我無同佢講,亦覺得無必要
    <br>我只係係度無聊吹兩句o者

• 即係應該同你一齊笑個傻婆...
    <br>隻佬係出面hehehaha
    <br>佢就戇居居係屋企等
    <br>係咪咁...
    <br>=.=
    <br>by 小尼 - 01/09/08 10:12
    <br>
    <br>我吾會唸佢另一半係度做乜野
    <br>亦無興趣同佢一齊笑or討論佢既另一半
    <br>總知佢同我一齊既時候,無論係幾個鐘都好,個幾鐘就係我既

• 出得黎玩仲唔大解放, 打死都唔打比另一半啦, 不過佢有時打比我就有, 最多行埋一面傾 law, 最好唔好係個 partner 面前傾, 當然如果搞緊野就直頭熄鬼左電話啦

• 所以我無同佢講,亦覺得無必要
    <br>我只係係度無聊吹兩句o者
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 10:14
    <br>
    <br>因為你心中已經有數
    <br>只係想係度發洩一下, 係唔係?

• 咁你同佢一齊前已知佢有wife
    <br>有時佢俾wife check下都好正常架喎
    <br>又會關有無gutsy事?
    <br>唔通要佢小個wife cup線先叫有吉屎?

• 總知佢同我一齊既時候,無論係幾個鐘都好,個幾鐘就係我既
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書
    <br>
    <br>yes, 玩都要玩得投入嘛!!

• 小豬 replied @ 2008-01-09 10:18 am
    <br>
    <br>咁你同佢一齊前已知佢有wife
    <br>有時佢俾wife check下都好正常架喎
    <br>又會關有無gutsy事?
    <br>唔通要佢小個wife cup線先叫有吉屎?
    <br>
    <br>
    <br>有point!!!

• 因為你心中已經有數
    <br>by 打雜の暴走 - 01/09/08 10:17
    <br>
    <br>係

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:20 am
    <br>
    <br>因為你心中已經有數
    <br>by 打雜ソ暴走 - 01/09/08 10:17
    <br>
    <br>係
    <br>
    <br>
    <br>真係睇開d la, 睇開d, 人都會好過d!!

• 小豬
    <br>
    <br>我吾係想係度搵交嗌
    <br>吾同人對gutsy既睇法都有吾同

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:15 am
    <br>總知佢同我一齊既時候,無論係幾個鐘都好,個幾鐘就係我既
    <br>
    <br>咁咪係囉...
    <br>你當普通朋友打黎唔得咩...
    <br>係要攪到自己唔開心為咩...
    <br>=.=

• 真係睇開d la, 睇開d, 人都會好過d!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 10:20
    <br>
    <br>岩~我都係尋開心之麻..放番人地番去做乖仔~我再去搵過壞情人~哈哈~

• 小尼 replied @ 2008-01-09 10:21 am
    <br>
    <br>爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:15 am
    <br>
    <br>咁咪係囉...
    <br>=.=
    <br>
    <br>
    <br>都好有pts, hahahaha
    <br>講真, 呢d野就真係預左, 真係來既時候, 少少難受都一定會有, 但係冇得避, 唯有逆來順受, 係餘下既時間盡快享受好過, 好過嬲爆爆咁玩埋落去!! enjoy!!

• 咁咪係囉...
    <br>=.=
    <br>by 小尼 - 01/09/08 10:21
    <br>
    <br>普通朋友吾駛交待點解吾聽電話,吾駛解釋係邊度食飯,做乜要食咁耐,我聽吾到咪無所謂囉,最幣佢係我隔離講,我覺得佢好老土同好煩(我係講個男人)

• 咁你都幾有性格..你都算係不吞不快既人黎喎...唔會谷住谷住..

• 普通朋友吾駛交待點解吾聽電話,吾駛解釋係邊度食飯,做乜要食咁耐,我聽吾到咪無所謂囉,最幣佢係我隔離講,我覺得佢好老土同好煩(我係講個男人)
    <br>
    <br>
    <br>我都有d同情個男人, 比人check 得咁緊, haha!!
    <br>佢最差都係揀錯時間 & 地點打電話姐!

• 岩~我都係尋開心之麻..放番人地番去做乖仔~我再去搵過壞情人~哈哈~
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 10:23
    <br>
    <br>都好ge
    <br>無謂令自己唔開心
    <br>搵唔搵都係其次, 最緊要開心

• 咁你都幾有性格..你都算係不吞不快既人黎喎...唔會谷住谷住..
    <br>by alex... - 01/09/08 10:27
    <br>
    <br>哈哈哈都係嫁我講左出黎就會舒服好多好似男人咩咩咩咁哈哈哈哈~

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:25 am
    <br>普通朋友吾駛交待點解吾聽電話,吾駛解釋係邊度食飯,做乜要食咁耐,我聽吾到咪無所謂囉,最幣佢係我隔離講,我覺得佢好老土同好煩(我係講個男人)
    <br>
    <br>我終於明白哂....
    <br>你係度係想講俾佢聽唔好再做哩d 野...
    <br>要做唔該閃埋一邊先....
    <br>

• 我都有d同情個男人, 比人check 得咁緊, haha!!
    <br>by tim_tim - 01/09/08 10:30
    <br>
    <br>佢自己囉黎衰
    <br>佢條女同佢一齊都吾夠一個月
    <br>佢應該一開始訓練度個女仔吾係成日都搵到佢

• 我都有d同情個男人, 比人check 得咁緊, haha!!
    <br>by tim_tim - 01/09/08 10:30
    <br>
    <br>佢吾會睇到嫁
    <br>佢扮老正, 吾係sex版

• 幾好架..起碼唔會辛苦自已...我都係咁...唔鐘意一次過爆...之後就冇事...好過谷到小長氣,....hahaha

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:35 am
    <br>佢自己囉黎衰
    <br>佢應該一開始訓練度個女仔吾係成日都搵到�
    <br>
    <br>我唔記得邊度睇過....
    <br>有d 女又好似你講既咁上下意思...
    <br>管男人其實好似教狗咁...
    <br>=.=

• 佢吾會睇到嫁
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 10:36
    <br>
    <br>我真係想知點解佢令你想信佢唔睇?

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:36 am
    <br>佢吾會睇到嫁
    <br>
    <br>你哩句正~
    <br>就算係sex 版都大把人一樣扮老正
    <br>wahkakakakakakakakakakakakaka
    <br>

• 佢自己囉黎衰
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 10:35
    <br>
    <br>可能佢訓練緊你由佢係你面前同條女報到~

• 佢吾會睇到嫁
    <br>
    <br>爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:36 am
    <br>
    <br>
    <br>扮老正呢句好

• 佢自己囉黎衰
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 10:35
    <br>
    <br>一個月可以"訓練"得幾好呢?
    <br>算吧啦
    <br>發洩完抹左佢

• 我唔記得邊度睇過....
    <br>有d 女又好似你講既咁上下意思...
    <br>管男人其實好似教狗咁...
    <br>=.=
    <br>by 小尼 - 01/09/08 10:38
    <br>
    <br>哈哈哈哈哈哈~我都有咁講過
    <br>掉番轉一樣岩用,岩岩同條女一齊既時候,都應該好教狗咁
    <br>一開波就隨傳隨到,來電即聽, 咁條女第日咪老奉都 覺得幾時都搵到你囉
    <br>但係一開始習慣左你吾係個個電話都聽,都埋習慣左你身邊係有好多女仔朋友, 咁到第日同佢一齊既時候,佢咪吾覺得點解你身邊突然多左咁多女人而懷疑
    <br>
    <br>總之開始既時候比佢感覺你係好忙同埋多女仔朋友,而佢都仲同你一齊, 咁佢即係都接受
    <br>但係如果一齊左之後你先比佢知道你周圍都有女人,佢就實吾得啦

• 爛玩小秘書
    <br>
    <br>早晨呀
    <br>你日日都上黎架?

• 我真係想知點解佢令你想信佢唔睇?
    <br>by 下男 - 01/09/08 10:39
    <br>
    <br>佢掛住湊女都無乜時間上網
    <br>再講, 如果佢睇到咪當bouns, 袋錢入佢袋呀

• 佢自己囉黎衰
    <br>
    <br>
    <br>新識個 gf 都仲要掛住曳曳, 好似........

• 搵過個好過la!! 放得低既話!!

• 扮老正呢句好
    <br>by 魔鬼大貓 - 01/09/08 10:41
    <br>
    <br>係丫麻..溝女個陣咪話識朋友囉
    <br>到人地叫佢上屋企既時候佢咪一樣僕去

• 新識個 gf 都仲要掛住曳曳, 好似........
    <br>by tim_tim - 01/09/08 10:44
    <br>
    <br>哈~~佢係咁專一就吾會識到我丫

• 早晨呀
    <br>你日日都上黎架?
    <br>by terry - 01/09/08 10:42
    <br>
    <br>平時上黎睇多
    <br>有時搭到咀都會入去搭下

• 搵過個好過la!! 放得低既話!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 10:45
    <br>
    <br>有新既就乜都吾記得啦
    <br>我份人好善忘

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:48 am
    <br>
    <br>搵過個好過la!! 放得低既話!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 10:45
    <br>
    <br>有新既就乜都吾記得啦
    <br>我份人好善忘
    <br>
    <br>
    <br>係, 同埋時間的確係一劑好好既良藥!!

• 我份人好善忘
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 10:48
    <br>
    <br>識多d朋友好~

• 新識個 gf 都仲要掛住曳曳, 好似........
    <br>by tim_tim - 01/09/08 10:44
    <br>
    <br>哈~~佢係咁專一就吾會識到我丫
    <br>
    <br>
    <br>都係姐, 頭一個月唔係 honey moon 緊既咩, 仲有時間 & 精力應付妳 (甚至更多)? haha!!

• 有新既就乜都吾記得啦
    <br>我份人好善忘
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 10:48
    <br>
    <br>我都好想好似你咁善忘

• 係丫麻..溝女個陣咪話識朋友囉
    <br>到人地叫佢上屋企既時候佢咪一樣僕去
    <br>
    <br>
    <br>食得唔好o徒嘛!! 會折墮架!! hahahaha!!

• 識多d朋友好~
    <br>by 下男 - 01/09/08 10:49
    <br>
    <br>絕對讚成~
    <br>我都鐘意一班友咁出去玩

• 我都好想好似你咁善忘
    <br>by 打雜の暴走 - 01/09/08 10:52
    <br>
    <br>有乜野令你咁難以忘記呀?

• 都係姐, 頭一個月唔係 honey moon 緊既咩, 仲有時間 & 精力應付妳 (甚至更多)? haha!!
    <br>by tim_tim - 01/09/08 10:51
    <br>
    <br>本性難移

• 好ar, 有機會我地會搞酒局, 你有冇興趣ar?

• 有乜野令你咁難以忘記呀?
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 10:54
    <br>
    <br>一個錯誤ge決定
    <br>其實對於其他人, 可能只係一件小事

• 本性難移
    <br>
    <br>
    <br>妳明白呢個係佢既本性, 妳都唔好為佢其他野嬲啦, 嬲得多會鄒皮架!! hahaha!!
    <br>總之自求開心啦!!

Log in to reply