偷食要偷得有gutsy

• 好ar, 有機會我地會搞酒局, 你有冇興趣ar?
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 10:55
    <br>
    <br>我年紀大喎~仲join你地?

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 10:58 am
    <br>
    <br>好ar, 有機會我地會搞酒局, 你有冇興趣ar?
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 10:55
    <br>
    <br>我年紀大喎~仲join你地?
    <br>
    <br>玩就冇所謂既, 岩既之後去埋搞都可以, 你情我願, 唔通我地迫你咩!!

• 絕對讚成~
    <br>我都鐘意一班友咁出去玩
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 10:53
    <br>
    <br>咁你好易善忘

• 咁麻煩就吾好身痕
    <br>----------->即係我啦!!!

• 一個錯誤ge決定
    <br>其實對於其他人, 可能只係一件小事
    <br>by 打雜の暴走 - 01/09/08 10:56
    <br>
    <br>係咪發生左好耐嫁喇?
    <br>如果已經係吾能夠改紀
    <br>你再執著都無意思嫁喎

• 玩就冇所謂既, 岩既之後去埋搞都可以, 你情我願, 唔通我地迫你咩!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 10:58
    <br>
    <br>哈哈~~ 我吾興咁樣嫁喎~
    <br>一班人玩就係玩~~我搞既~係搵食都行遠d丫

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 11:01 am
    <br>
    <br>玩就冇所謂既, 岩既之後去埋搞都可以, 你情我願, 唔通我地迫你咩!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 10:58
    <br>
    <br>哈哈~~ 我吾興咁樣嫁喎~
    <br>一班人玩就係玩~~我搞既~係搵食都行遠d丫
    <br>
    <br>
    <br>岩咪上law, 唔通當晚搵到個岩既都要返屋企係she.com講下sex再add msn 先搞咩!!

• 咁你好易善忘
    <br>by 下男 - 01/09/08 10:59
    <br>
    <br>我係佢心目中都係nothing, 我咁上心做咩呢

• 我年紀大喎~仲join你地?
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書
    <br>
    <br>係我面前認大?! hahaha!!
    <br>不過酒就唔岩我啦!!

• 岩咪上law, 唔通當晚搵到個岩既都要返屋企係she.com講下sex再add msn 先搞咩!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 11:02
    <br>
    <br>我吾會嫁喎~~飲完我要番去訓~
    <br>朋友就係朋友丫~點攪得落

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 11:03 am
    <br>
    <br>岩咪上law, 唔通當晚搵到個岩既都要返屋企係she.com講下sex再add msn 先搞咩!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 11:02
    <br>
    <br>我吾會嫁喎~~飲完我要番去訓~
    <br>朋友就係朋友丫~點攪得落
    <br>
    <br>
    <br>咁我唔係, 出到來飲, 預唔岩就冇計, 大家預岩既點解唔上?? 有d搞埋一齊既都係由朋友開始!!

• 我係佢心目中都係nothing, 我咁上心做咩呢
    <br>
    <br>
    <br>well, 希望妳真係發洩完就無事啦!!

• 係我面前認大?! hahaha!!
    <br>不過酒就唔岩我啦!!
    <br>by tim_tim - 01/09/08 11:03
    <br>
    <br>我酒量都吾多好,不過我好鐘意酒吧大家高高興興咁玩,我鐘意個氣氛

• 咁我唔係, 出到來飲, 預唔岩就冇計, 大家預岩既點解唔上?? 有d搞埋一齊既都係由朋友開始!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 11:04
    <br>
    <br>呢d咪係你同我既分別囉

• well, 希望妳真係發洩完就無事啦!!
    <br>by tim_tim - 01/09/08 11:04
    <br>
    <br>同你地吹左一朝~舒服好多lu~

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 11:05 am
    <br>
    <br>咁我唔係, 出到來飲, 預唔岩就冇計, 大家預岩既點解唔上?? 有d搞埋一齊既都係由朋友開始!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 11:04
    <br>
    <br>呢d咪係你同我既分別囉
    <br>
    <br>
    <br>傻la, 比你搵到個玩得埋既, 上埋床又點, 過一排就好似你今日講呢個老咁, 咪又係食蕉, 放左咁多時間落去, 仲激心!!

• 係咪發生左好耐嫁喇?
    <br>如果已經係吾能夠改紀
    <br>你再執著都無意思嫁喎
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 11:00
    <br>
    <br>有時係會訓係張床度突然諗起
    <br>都已經過左成年

• 我係佢心目中都係nothing, 我咁上心做咩呢
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 11:02
    <br>
    <br>你呢肚悶氣好快散啦.
    <br>你有上心, 唔係你唔會一肚氣掛~
    <br>佢又係衰, 當人面咁做咪比人知人地係佢心目中點~

• 傻la, 比你搵到個玩得埋既, 上埋床又點, 過一排就好似你今日講呢個老咁, 咪又係食蕉, 放左咁多時間落去, 仲激心!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 11:07
    <br>
    <br>咁大家玩法吾同有咩問題呢
    <br>你點解係都要人地跟你個套呢
    <br>小朋友~~open mind少少

• 有時係會訓係張床度突然諗起
    <br>都已經過左成年
    <br>by 打雜の暴走 - 01/09/08 11:07
    <br>
    <br>都過左咁耐就吾好唸啦
    <br>塞翁失馬

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 11:08 am
    <br>
    <br>傻la, 比你搵到個玩得埋既, 上埋床又點, 過一排就好似你今日講呢個老咁, 咪又係食蕉, 放左咁多時間落去, 仲激心!!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 11:07
    <br>
    <br>咁大家玩法吾同有咩問題呢
    <br>你點解係都要人地跟你個套呢
    <br>小朋友~~open mind少少
    <br>
    <br>
    <br>傻la, 我就係open 到, 所以先覺呢d唔係問題!

• 你呢肚悶氣好快散啦.
    <br>你有上心, 唔係你唔會一肚氣掛~
    <br>佢又係衰, 當人面咁做咪比人知人地係佢心目中點~
    <br>by 下男 - 01/09/08 11:08
    <br>
    <br>可能衰在我平時扮到懶大方咁

• 我酒量都吾多好,不過我好鐘意酒吧大家高高興興咁玩,我鐘意個氣氛
    <br>
    <br>
    <br>我直頭係唔識飲添啦!! haha!!
    <br>同埋我怕嘈, 酒吧砰砰聲仲弊, 人老喇!! haha!!

• 傻la, 我就係open 到, 所以先覺呢d唔係問題!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 11:09
    <br>
    <br>我咁大個人要食自己會去搵食
    <br>吾想食既,送到上門 都無用

• 我直頭係唔識飲添啦!! haha!!
    <br>同埋我怕嘈, 酒吧砰砰聲仲弊, 人老喇!! haha!!
    <br>by tim_tim - 01/09/08 11:10
    <br>
    <br>有d bar都吾係太嘈嫁
    <br>間吾時一次半次咪當係有d新攪作囉

• 可能衰在我平時扮到懶大方咁
    <br>
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 11:10
    <br>
    <br>揾嗰個, 上左d心, 仲走到ga~ ha

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 11:11 am
    <br>
    <br>傻la, 我就係open 到, 所以先覺呢d唔係問題!
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 11:09
    <br>
    <br>我咁大個人要食自己會去搵食
    <br>吾想食既,送到上門 都無用
    <br>
    <br>係ar, 所以都會搵機會識多d人, 就算食唔到既, friend 搭friend 都可以搵到岩既 hehehe

• 可能衰在我平時扮到懶大方咁
    <br>
    <br>
    <br>或者佢對妳黎講唔值得緊張掛

• 都過左咁耐就吾好唸啦
    <br>塞翁失馬
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 11:09
    <br>
    <br>好事or壞事我唔知
    <br>當係一個經歷反而會覺得開心啲
    <br>你都唔好諗咁多
    <br>好ge唔去, 更好ge唔會出現

• 有d bar都吾係太嘈嫁
    <br>間吾時一次半次咪當係有d新攪作囉
    <br>
    <br>
    <br>咁我又真係好鬼"閒吾時"至去一次!!
    <br>一年唔知有無去 5 次
    <br>

• 吾想食既,送到上門 都無用
    <br>------------------------
    <br>唔怪得一路都無食我啦

• 揾嗰個, 上左d心, 仲走到ga~ ha
    <br>by 下男 - 01/09/08 11:12
    <br>
    <br>~~ing

• 係ar, 所以都會搵機會識多d人, 就算食唔到既, friend 搭friend 都可以搵到岩既 hehehe
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 11:12
    <br>
    <br>我年紀大..吾食得咁多
    <br>我鐘意搵人吹水多

• 我直頭係唔識飲添啦!! haha!!
    <br>by tim_tim - 01/09/08 11:10
    <br>
    <br>我都好怕
    <br>所以都寧願去hotel個啲
    <br>靜靜地飲杯紅酒

• 好ge唔去, 更好ge唔會出現
    <br>by 打雜の暴走 - 01/09/08 11:12
    <br>
    <br>承你貴言~~
    <br>我地大家都要向前看

• 唔怪得一路都無食我啦
    <br>by R - 01/09/08 11:15
    <br>
    <br>哈哈我吾鐘意夾硬黎麻

• 我鍾意去cafe傾下計

• 爛玩小秘書 replied @ 2008-01-09 11:17 am
    <br>
    <br>係ar, 所以都會搵機會識多d人, 就算食唔到既, friend 搭friend 都可以搵到岩既 hehehe
    <br>by Ryukwok - 01/09/08 11:12
    <br>
    <br>我年紀大..吾食得咁多
    <br>我鐘意搵人吹水多
    <br>
    <br>
    <br>咁又係ar hahahaha, 有時試左d野, 一世難忘, 都係個好既回憶!!

• 我鍾意去cafe傾下計
    <br>by 地鐵男 - 01/09/08 11:18
    <br>
    <br>其實地方吾係重點
    <br>同班好玩既人一齊先係重點

• 承你貴言~~
    <br>我地大家都要向前看
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 11:17
    <br>
    <br>明顯前面你有條光明大道
    <br>我個條就黑麻姿啦

• 咁又係,出到黎冇野傾就慘
    <br>岩傾傾通頂都傾唔完

• 明顯前面你有條光明大道
    <br>我個條就黑麻姿啦
    <br>by 打雜の暴走 - 01/09/08 11:19
    <br>
    <br>你吾好咁灰啦
    <br>究竟發生咩事呀?
    <br>錢? 女人? 事業?

• 咁又係,出到黎冇野傾就慘
    <br>岩傾傾通頂都傾唔完
    <br>by 地鐵男 - 01/09/08 11:20
    <br>
    <br>岩喎~~有d好似撬把口都吾開咁
    <br>我覺得同佢地傾計好似落口供咁,你講幾句佢都答吾到一句

• 係囉, 正面o的勇敢向前

• 你吾好咁灰啦
    <br>究竟發生咩事呀?
    <br>錢? 女人? 事業?
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 11:21
    <br>
    <br>因為個燈擔燒左only
    <br>XDDDDD
    <br>

• 係囉, 正面o的勇敢向前
    <br>by 地鐵男 - 01/09/08 11:22
    <br>
    <br>打死把就

• 因為個燈擔燒左only
    <br>XDDDDD
    <br>by 打雜の暴走 - 01/09/08 11:23
    <br>
    <br>哈哈哈哈哈頂丫
    <br>你囉支私伙螢光捧出黎用住先

• 咪係, 至多咪死

• 打死把就
    <br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 11:24
    <br>
    <br>你心口係唔係有個勇字?

• 哈哈哈哈哈頂丫
    <br>你囉支私伙螢光捧出黎用住先

<br>by 爛玩小秘書 - 01/09/08 11:25
    <br>
    <br>我頂你可能會開心啲 :p
    <br>私伙螢光捧屈繼左就死得

Log in to reply