的的的<------------------------------- trade完唔俾錢

• hi

• 我諗個傻仔以為唔用佢login就冇人知,,
    <br>就算佢係網吧上都有辦法查啦~~
    <br>佢咪玩囉~
    <br>
    <br>==>係可以CHECK IP...
    <br>呢排你地得罪左乜野人呀
    <br>的的的..射手B..edenangela 個個都比人玩.=.=?

• i think the worst thing happened is those report by media, sometimes they would distort everything and 斷章取義
    <br>i rmb ppl said she was once reported by next media

• edenangela replied @ 2007-12-08 5:03 pm
    <br>
    <br>的的的 replied @ 2007-12-08 4:59 pm
    <br>當年she有好多trade o既post,,警察都睇左好耐架啦,,不過
    <br>冇藉口查,跟住有個女仔俾人玩佢d私人資料,佢報警,,
    <br>即封she來查~~
    <br>---------------------------
    <br>haha 記得有段時間係好多trade,我睇過so冇再入黎
    <br>唔怪依家冇咁多啦,原來有警察查,賣淫?
    <br>----------------------
    <br>當年o既野我都唔可以講太多啦~

• <br>第一次用login name

• bryanfai replied @ 2007-12-08 5:04 pm
    <br>
    <br>我諗個傻仔以為唔用佢login就冇人知,,
    <br>就算佢係網吧上都有辦法查啦~~
    <br>佢咪玩囉~
    <br>
    <br>==>係可以CHECK IP...
    <br>呢排你地得罪左乜野人呀
    <br>的的的..射手B..edenangela 個個都比人玩.=.=?
    <br>
    <br>===========================
    <br>
    <br>吾知會吾會係同一班人呢?
    <br>(扮偵探中)

• 如果賣去我個朋友公司度, 有排玩呀

• 呢排乜野事呀...
    <br>
    <br>的的的..射手B..edenangela個個都比人玩...?
    <br>你地得罪左乜野人呀.=.=”

• 如果賣去我個朋友公司度, 有排玩呀
    <br>by 的的的 - 12/08/07 17:05
    <br>-----------
    <br>打錯alias, sorry

• bryanfai replied @ 2007-12-08 5:06 pm
    <br>的的的..射手B..edenangela個個都比人玩...?
    <br>你地得罪左乜野人呀.=.=”
    <br>-------------------------------
    <br>
    <br>得罪左無聊人囉
    <br>總之gathering都好,見陌生人走入黎話想join都要小心d啦

• 總之gathering都好,見陌生人走入黎話想join都要小心d啦
    <br>
    <br>==>所以我好少會去GATHERING的..=.=

• <br>我真係想知發生咗咩事
    <br>
    <br>點解會係咁?
    <br>
    <br>

• 所以我好少會去GATHERING的..=.=
    <br>-------------------------------
    <br>你去唔去都會俾人玩ga啦
    <br>始終都係有人精神失常

• bryanfai replied @ 2007-12-08 5:10 pm
    <br>
    <br>總之gathering都好,見陌生人走入黎話想join都要小心d啦
    <br>
    <br>==>所以我好少會去GATHERING的..=.=
    <br>--------------------------------------
    <br>
    <br>d人係好奇先join gathering既
    <br>仲有係一對一想見既都小心d,呢度傻人唔少

• 我真係想知發生咗咩事
    <br>點解會係咁?
    <br>
    <br>==>依家乜都唔知..
    <br>
    <br>你去唔去都會俾人玩ga啦
    <br>始終都係有人精神失常
    <br>
    <br>==>我都試過..=.=”

• 我真係想知發生咗咩事
    <br>知道左又點? 俾人玩都會有事發生ga咩?

• <br>咁我係咪算係比人玩緊呢??

• 呢到都有好多人係冇腦同白痴,而又'自以聰明架~

• 聰明人 replied @ 2007-12-08 5:14 pm
    <br>
    <br>我真係想知發生咗咩事
    <br>知道左又點? 俾人玩都會有事發生ga咩?
    <br>
    <br>=========================
    <br>
    <br>無錯, d人玩人係吾駛原因ge~~~

• 咁如果查到..入罪會係點?
    <br>

• 冇睇曬d posts,最近有冇人自稱識我見過我,或公開我資料?

• 的的的
    <br>不如我同我做magazine既朋友講, 等佢地有新料爆啦

• <br>比人玩係唔會發生d咩事
    <br>
    <br>但係都會有唔舒服既感覺

• 比人玩係唔會發生d咩事
    <br>
    <br>但係啲白痴仔成日以為自己咁樣去玩人係一件好開心ge事
    <br>

• 冇睇曬d posts,最近有冇人自稱識我見過我,或公開我資料?
    <br>
    <br>==>仲要好詳細..好似留意左你好耐...
    <br>
    <br>
    <br>==>當然啦..比人屈...

• 聽明人
    <br>
    <br>都好喎~好玩呀

• 聰明人 replied @ 2007-12-08 5:18 pm
    <br>的的的
    <br>不如我同我做magazine既朋友講, 等佢地有新料爆啦
    <br>----------------------------------
    <br>爆咩料?? 佢地咁都查到

• <br>仲要係唔知點解個隻
    <br>
    <br>我唔會再用個果nickname 但我會用番呢張相
    <br>
    <br>不過都唔會太多'搭爹'囉

• 比人玩係唔會發生d咩事
    <br>
    <br>但係啲白痴仔成日以為自己咁樣去玩人係一件好開心ge事
    <br>

• <br>但係比人玩個果唔開心

• d人咁無聊既

• hooohooo replied @ 2007-12-08 5:27 pm
    <br>
    <br>
    <br>但係比人玩個果唔開心
    <br>------------
    <br>開心,,咩唔開心呀??知道一定有人白痴過自己
    <br>幾開心呀~~~hahahaha

• 的的的,
    <br>
    <br>我信
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你
    <br>
    <br>絶
    <br>
    <br>對
    <br>
    <br>無
    <br>
    <br>做!
    <br>
    <br>係你平時好有 gutsy 鬧 d 無品既人, 惹回來的, 無品無德的人,可以不理。
    <br>
    <br>

• edenangela
    <br>做magazine既人好多線人架
    <br>我上次叫佢幫手搵人, 唔需要2個鐘已經幫我搵到

• 仲要係唔知點解個隻
    <br>我同你ge諗法一樣
    <br>

• egg egg
    <br>妳係呢到出現,,我好感動呀~~~
    <br>妳做咩呀??唔開心?

• smile_egg
    <br>個啲人想趕曬其他人走
    <br>自己獨霸天下掛

• 真係得閒冇野黎開 topic argue... > <
    <br>
    <br>尋晚做咩事唔出黎啊.. 的的的

• 原來我係she都有咁多朋友~hahahaha~
    <br>條傻仔真係幫左我~~~

• 聰明人 replied @ 2007-12-08 5:30 pm
    <br>做magazine既人好多線人架
    <br>我上次叫佢幫手搵人, 唔需要2個鐘已經幫我搵到
    <br>-------------------------
    <br>咁犀利? 咁我要小心d啦,唔係會比人知我私穩

• _草 replied @ 2007-12-08 5:33 pm
    <br>
    <br>真係得閒冇野黎開 topic argue... > <
    <br>
    <br>尋晚做咩事唔出黎啊.. 的的的
    <br>------------------
    <br>我昨日返左珠海做野,,今日先返~~~
    <br>好對唔住呀~~

• hooohooo replied @ 2007-12-08 5:27 pm
    <br>
    <br>
    <br>但係比人玩個果唔開心
    <br>------------
    <br>開心,,咩唔開心呀??知道一定有人白痴過自己
    <br>幾開心呀~~~hahahaha
    <br>
    <br>----------------------------------------------------
    <br>
    <br>我同你既諗法唔同 比人玩係唔會開心
    <br>

• 咁犀利? 咁我要小心d啦,唔係會比人知我私穩
    <br>-------------------------
    <br>咁又唔會無啦啦去搵一個人ge
    <br>不過呢輪唔知係唔係啲人無聊毒上腦
    <br>不時都見到玩人ge thread

• edenangela replied @ 2007-12-08 5:17 pm
    <br>
    <br>冇睇曬d posts,最近有冇人自稱識我見過我,或公開我資料?
    <br>
    <br>→
    <br>
    <br>edenangela,
    <br>
    <br>見到, d 人 無品, 心理不平衡! 吾識形容佢地..
    <br>
    <br>好彩你無乜同人 msn, 若 msn 都吾好講自己資料, 我試過係好多人條 thread 同其中一個講左自己的資料, 點知同一個人講,就人人都知,最後出埋 post..
    <br>
    <br>所以大家要小心, 無品人到處係。好彩仲未同佢深交,早走早著。

• 我同你既諗法唔同 比人玩係唔會開心
    <br>
    <br>==>你要去到佢果種諗法..真係幾難的...
    <br>

• 仲要係唔知點解個隻
    <br>我同你ge諗法一樣
    <br>---------------------------------------------------
    <br>
    <br>聰明人 唔知你係咪我諗個果 我睇曬呢幾日既post唔知點解會好似有少少比人
    <br>
    <br>擺既感覺 上黎傾計係真係想開心 點解可以變成咁??
    <br>
    <br>你可以答我嗎?? pls
    <br>
    <br>

• 搭爹
    <br>我未同你傾過架, 放心

• bryanfai replied @ 2007-12-08 5:38 pm
    <br>
    <br>我同你既諗法唔同 比人玩係唔會開心
    <br>
    <br>==>你要去到佢果種諗法..真係幾難的...
    <br>--------------------
    <br>事實係咁嘛~~~hahahaha,起碼自己唔會咁白痴做呢d野~

• 我心諗... 其實大家有見過.. 有傾過, 知道對方為人.. 很多事情心照好過同人嘈呢.. 呢度的人.. 永遠都係無事搵事黎嘈
    <br>
    <br>司空見慣

• 聰明人 replied @ 2007-12-08 5:35 pm
    <br>咁又唔會無啦啦去搵一個人ge
    <br>不過呢輪唔知係唔係啲人無聊毒上腦
    <br>不時都見到玩人ge thread
    <br>我諗有d係作大,亦有真係識我既人既,係唔知邊個呢
    <br>

Log in to reply