我有一個咁既老婆.............

• sadnessx:
    <br>佢冇同人通姦,咁你又怕咩喎
    <br>老婆有普通男性朋友都唔得? 見你講到個老婆咁衰咁既
    <br>
    <br>d家頭細務個老婆唔理,你可以理啫
    <br>娶老婆,唔係娶個工人返黎,你黎呢度係想搵個入得廚房上得大床既工人?

• To sadnessx100,
    <br>问当事人最清楚, 三口六面问你老婆,她避你,他有问题, then she got problem
    <br>你唔问, u got problem

• 就算我有一個好老婆, 我都可以搵偷食架者....
    <br>
    <br>咁即係搵食啦 講咁多

• 我就係有問, 佢唔答

• how u ask?

• 版主
    <br>
    <br>你都係抵俾人鬧架喇!
    <br>
    <br>一睇你講既野,就諗你係作故,搏同情,搵女上 咁囉!
    <br>不過,你個故仔作得好低b,好無能。男人女人見到你講到個老婆係咁,
    <br>都唔話同佢離婚,個個都會覺得你弱智兼無用,咁重點會有女想識你丫?
    <br>
    <br>你重要係每講完一段野,就要 "kee" 笑一聲。
    <br>講到自己咁慘,但就不停咁 kee kee kee,你都真係好白痴!
    <br>

• Kee 是我的名呀白痴仔

• 哈哈哈 ~
    <br>
    <br>白痴版主,你周圍睇下呢度D人既留言,邊度有人會好似你咁怪胎,
    <br>有左個 she 名仲唔夠,仲要下下寫多個自己名出黎架!
    <br>真係笑D死人,阿版主,你D智商似 12歲 唔多似 28歲囉~
    <br>

• 無人留名我留就白痴.....?!
    <br>
    <br>
    <br>最醒係你以為係笑聲囉,
    <br>
    <br>Haha, <<<呢個唔係名喇, 係笑你咁醒

• How and why did you marry her?
    <br>
    <br>Perhaps you're the one to ignore her existence and let her addicted to msn chat, or you've done something to piss her off. Have you never thought about it? If you're looking for sl, you should be just honest to yourself and not using her as an excuse.

• <br>你好似唔理你老婆, 由得佢咁
    <br>個家係大家既佢唔理你就唔理
    <br>佢玩msn個陣請問你去左邊?
    <br>佢同朋友飲野點解你唔陪佢去?
    <br>
    <br>都唔係家黎, 睇黎你作野多囉
    <br>

• 結婚前佢係咪咁�謘H

• sadnessx100:
    <br>尋晚同你chat左幾句,
    <br>仲係唔知你想人點幫你.
    <br>
    <br>不如咁啦,打電話去社署找社工接受心理輔導,千祈唔好做傻事

• hi edenangela
    <br>
    <br>您對腳幾靚, 如著裙加highheel半露玉腿, 一定更吸引lur ^ ^

• 熟男:
    <br>想讚我對腳去第二度讚都得呢
    <br>
    <br>我怕有人一時想唔開,搞出人命,又多單倫常慘案呀

• A foolish guy use the foolish reason to find free lunch.... your wife is the most misable lady that she married with u

• 我都覺得係老作多的...

• Maybe didn't had "wife" this character....
    <br>
    <br>But if the story is true, then his life damm unlucky

• haha..
    <br>
    <br>咩攪出人命..搵北鬥星幫啦..我有朋友, 佢老婆同佢差不多, 佢唔開心數多去酒飲..同朋友吹水, 舒緩下....好少上來搵sp/sl. 不過edenangel有心開解下人地, 都是好事, 真興假,我就no comment la
    <br>
    <br>^ ^

• 殺到!

• 熟男:
    <br>唔好刺激d情緒有問題既男人呀,好易搞出人命,第日又多單頭條
    <br>你睇你朋友都可以找朋友飲酒吹水,但有人唔係喎,佢老婆對佢唔好就走上網唔知求乜
    <br>

• To sadnessx: Good luck and had a peace ending with your wife

• sadnessx100 :
    <br>
    <br>你既個案我識個fd同你一樣....
    <br>最後離婚收場.....冇得救...
    <br>
    <br>不過如果你用呢個借口出黎搵食就唔岩啦
    <br>
    <br>
    <br>

• 妖, 咪傻啦
    <br>佢一開波第一句就話明揾食啦...
    <br>good セ鬼 luck 呀
    <br>
    <br>
    <br>sadnessx100 replied @ 2007-10-15 12:55 am
    <br>
    <br>想搵番一個女人可以同我過番d正常既生活....
    <br>
    <br>
    <br>

• 呢個故事作得好差, 我俾0分

• h-a-r-d replied @ 2007-10-16 12:10 am
    <br>妖, 咪傻啦
    <br>sadnessx100 replied @ 2007-10-15 12:55 am
    <br>想搵番一個女人可以同我過番d正常既生活....
    <br>------------------------------------------
    <br>
    <br>各女仕們千祈咪制,咁叫做正常生活?
    <br>隨時丈夫+情婦,老婆+情夫,四命倫常慘劇發生都有之

• 要搵食就正常d....
    <br>用下個腦....
    <br>唉......

• sum replied @ 2007-10-16 12:14 am
    <br>呢個故事作得好差, 我俾0分
    <br>---------------------------
    <br>
    <br>你第一日黎she咩? 故事係由網友集體創作,版主只係負責出題目 :p

• h-a-r-d : 妖, 咪傻啦
    <br>***********************************
    <br>
    <br>I just try don't be so 绝, give him so motivation (if his story is true)

• 有咁嘅事其實吾奇
    <br>但佢之後的言行真係好屎..
    <br>
    <br>

• 隨時丈夫+情婦,老婆+情夫,四命倫常慘劇發生都有之
    <br>
    <br>by edenangela - 10/16/07 00:14
    <br>
    <br>丈夫可能有好多情婦
    <br>情婦又會有老公/男友
    <br>老婆又可能有好多情夫
    <br>情夫又會有老婆/女友
    <br>好亂呀...會死好多人bor !

• edenangela replied @ 2007-10-16 12:17 am
    <br>
    <br>sum replied @ 2007-10-16 12:14 am
    <br>---------------------------
    <br>
    <br>你第一日黎she咩? 故事係由網友集體創作,版主只係負責出題目 :p
    <br>
    <br>>>>咁我幫佢作埋落去...
    <br>
    <br>結果吾係隨時丈夫+情婦,老婆+情夫,發生四命倫常慘劇
    <br>
    <br>係丈夫+情婦,老婆+情夫 搞4p
    <br>
    <br>

• h-a-r-d replied @ 2007-10-16 12:23 am
    <br>
    <br>edenangela replied @ 2007-10-16 12:17 am
    <br>
    <br>sum replied @ 2007-10-16 12:14 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>結果吾係隨時丈夫+情婦,老婆+情夫,發生四命倫常慘劇
    <br>
    <br>-----------------------------------
    <br>
    <br>
    <br>風回路轉,
    <br>原來丈夫和老婆係失散多年既兩兄妹
    <br>情婦爸爸係老婆既舊情人,情夫係情婦爸爸既殺父仇人

• edenangela replied @ 2007-10-16 12:30 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>-----------------------------------
    <br>
    <br>
    <br>風回路轉,
    <br>
    <br>>>>咁大鑊?...咁結果係 一+親 是 含+橙 呢...

• 風回路轉,
    <br>
    <br>by edenangela - 10/16/07 00:30
    <br>
    <br>但又因仇恨而戀上..
    <br>好似擁正同呂四娘咁...

• HAHAHAHAHAHAHA
    <br> 好好好x世好橋
    <br> 兄弟要女add你牙
    <br> 好好

• 真係當故事咁睇...haha

• 我覺得似呃飯食多d, 再唔係就真係無能用 ~ 你都係算擺 la~
    <br>唔死都無能用 !!!

• sy_sy : 咁你都可以當佢係真人真事的.
    <br>

• my bf told me exactly the same thing, but yet he is still with his wife wor, are u my bf ar?

• 男人偷食叫做正常生活,都唔知咩世界
    <br>睇個故事發展成點 :p
    <br>
    <br>sy_sy:
    <br>呢次我地張相好夾 :)

• 郭靖 replied @ 2007-10-16 12:51 am
    <br>
    <br>sy_sy : 咁你都可以當佢係真人真事的.
    <br>
    <br><---其實佢同一D已婚者上黎搵食都冇分別...但係加個故事可能或者有得加分掛....我係話可能咋

• 下無下文?

• 其實佢同一D已婚者上黎搵食都冇分別...但係加個故事可能或者有得加分掛....我係話可能咋
    <br>
    <br>by sy__sy - 10/16/07 00:57
    <br>
    <br>係呀..可能有分加呀.
    <br>所以我呢d 無故仔作的.又無分.又搵唔到食.hahahahahah

• edenangela replied @ 2007-10-16 12:53 am
    <br>
    <br>男人偷食叫做正常生活,都唔知咩世界
    <br>睇個故事發展成點 :p
    <br>
    <br>sy_sy:
    <br>呢次我地張相好夾 :)
    <br>
    <br><===係呀...但係你果張正好多喎....HAHAH我果隻好肥呀~~~
    <br> 個STORY可能係有女真係可憐佢呢..HAHAH..但係唔會係你同我

• 郭靖 replied @ 2007-10-16 1:02 am
    <br>
    <br>其實佢同一D已婚者上黎搵食都冇分別...但係加個故事可能或者有得加分掛....我係話可能咋
    <br>
    <br>by sy__sy - 10/16/07 00:57
    <br>
    <br>係呀..可能有分加呀.
    <br>所以我呢d 無故仔作的.又無分.又搵唔到食.hahahahahah
    <br>
    <br><---作完又要俾人話...又唔多人信...可能會扣分居多..HAHA
    <br>唔作可能有誠意分....

• <===係呀...但係你果張正好多喎....HAHAH我果隻好肥呀~~~
    <br>個STORY可能係有女真係可憐佢呢..HAHAH..但係唔會係你同我
    <br>
    <br>by sy__sy - 10/16/07 01:06
    <br>
    <br>下...唔肥bor...唔好玩啦!!

• 唔作可能有誠意分....
    <br>
    <br>by sy__sy - 10/16/07 01:07
    <br>
    <br>多謝多謝...
    <br>不過誠意唔多值錢..
    <br>(通常都係無外在因素的先要用誠意搭夠)

• 係外在條件.先岩..唔係外在因素

• sy__sy replied @ 2007-10-16 1:07 am
    <br>作完又要俾人話...又唔多人信...可能會扣分居多..HAHA
    <br>唔作可能有誠意分....
    <br>-------------------------
    <br>
    <br>我信真架,she.com乜野古靈精怪男人都有

Log in to reply