無論這刻心裡幾多失意事_無論這刻心裡極困倦_盼你快將苦惱通通拋掉去_透過這裡傾訴讓我知......

• 我再也不願見你在深夜裡買醉
    <br>不願別的男人見識你的撫媚
    <br>你該知道這樣會讓我心碎
    <br>
    <br>答應我你從此不在深夜裡徘徊
    <br>不要輕易嘗試放縱的滋味
    <br>你可知道這樣會讓我心碎
    <br>
    <br>

• 黑人 replied @ 2007-12-03 11:47 am
    <br>
    <br>我再也不願見你在深夜裡買醉
    <br>不願別的男人見識你的撫媚
    <br>你該知道這樣會讓我心碎
    <br>
    <br>答應我你從此不在深夜裡徘徊
    <br>不要輕易嘗試放縱的滋味
    <br>你可知道這樣會讓我心碎
    <br>==========
    <br>
    <br>不問你為何流眼淚 不在乎你心裡還有誰
    <br>請讓我給你安慰 不論結局是喜是悲
    <br>走過千山萬水 在我心裡你永遠是那麼美
    <br>
    <br>既然愛了就不後悔(就無怨無悔)
    <br>再多的苦我也願意背
    <br>我的愛如潮水 愛如潮水將我向你推
    <br>緊緊跟隨 愛如潮水它將你我包圍
    <br>

• 黑奴
    <br>
    <br>你係邊呀??
    <br>比我抱下你啦!!!

• 有心事, 係咪可以係呢到講呀?

• 呱啦~~~~~~~~~~~~
    <br>@_@

• mimiapple replied @ 2007-12-03 12:04 pm
    <br>
    <br>有心事, 係咪可以係呢到講呀?
    <br>
    <br>係呀!!
    <br>你有乜心事呢??

• 黑人 replied @ 2007-12-03 12:04 pm
    <br>
    <br>呱啦~~~~~~~~~~~~
    <br>@_@
    <br>
    <br>======
    <br>你又對我吞口水
    <br>即係你又對我流緊口水啦??

• 把我的悲傷 留給自己
    <br>妳的美麗 讓你帶走
    <br>從此以後 我再沒有
    <br>快樂起來的理由
    <br>

• 我近排個人好唔精神喎 
    <br>有好多嘢諗

• 是不是可以 牽你的手呢
    <br>從來沒有這樣要求
    <br>怕你難過 轉身就走
    <br>那就這樣吧 我會了解的
    <br>

• mimiapple replied @ 2007-12-03 12:07 pm
    <br>
    <br>我近排個人好唔精神喎 
    <br>有好多嘢諗
    <br>=======
    <br>
    <br>用本王的HUG HUG
    <br>每日四次 每次一HUG
    <br>一禮拜返離覆診啦..

• 老板近排問我個去向如何囉
    <br>
    <br>唔知係咪想炒我呢?

• mimiapple replied @ 2007-12-03 12:10 pm
    <br>
    <br>老板近排問我個去向如何囉
    <br>
    <br>=========
    <br>
    <br>老板都關心你的前途姐
    <br>你米比佢知道你的意向
    <br>又或者以朋友心同佢分析現今形勢
    <br>我相信佢會比到一個好建議你......

• 過年之前就要決定架啦
    <br>有好多嘢, 我唔捨得!
    <br>

• 習慣左差不多兩年啦
    <br>我又要返去以前個到
    <br>我怕我諗起好多嘢, 會好傷心!!

• mimiapple replied @ 2007-12-03 12:10 pm
    <br>
    <br>老板近排問我個去向如何囉
    <br>
    <br>
    <br>過年之前就要決定架啦
    <br>有好多嘢, 我唔捨得!
    <br>======
    <br>我都係喎.....老闆迫我自負盈虧

• mimiapple replied @ 2007-12-03 12:17 pm
    <br>
    <br>習慣左差不多兩年啦
    <br>我又要返去以前個到
    <br>我怕我諗起好多嘢, 會好傷心!!
    <br>
    <br>你應該去了解自己的心願
    <br>若果你留係度真係覺得有將來及有幸福D
    <br>我相信就算有幾辛苦都不成問題...
    <br>
    <br>若果那裡係給你有更大的幸福與將來
    <br>我相信你身邊的人又怎會不讓你去

• 30+ replied @ 2007-12-03 12:21 pm
    <br>
    <br>我都係喎.....老闆迫我自負盈虧
    <br>
    <br>你都不用愁
    <br>因為相信有一定的情況才會如此行
    <br>或者更能彈性行政及發揮所長呢...

• 希望我身邊的人可以同我我分享啦!
    <br>

• 我都係喎.....老闆迫我自負盈虧
    <br>
    <br>你都不用愁
    <br>因為相信有一定的情況才會如此行
    <br>或者更能彈性行政及發揮所長呢.
    <br>====
    <br>做既金額, 唔係問題, 但自負盈虧, 自己做左自己老闆...呢個先係問題所在

• 您在何處呢?

• mimiapple replied @ 2007-12-03 12:26 pm
    <br>
    <br>希望我身邊的人可以同我我分享啦!
    <br>
    <br>你想同那個人分享米找找佢籮....

• mimiapple replied @ 2007-12-03 12:29 pm
    <br>
    <br>您在何處呢?
    <br>=======
    <br>
    <br>我在這裡.....如果你想找我的話....

• 30+ replied @ 2007-12-03 12:29 pm
    <br>
    <br>做既金額, 唔係問題, 但自負盈虧, 自己做左自己老闆...呢個先係問題所在
    <br>=============
    <br>
    <br>只係你對你自己無信心吧.....
    <br>你未試過又擔心什麼呢??

• 小小森美露 replied @ 2007-12-03 12:34 pm
    <br>
    <br>mimiapple replied @ 2007-12-03 12:29 pm
    <br>
    <br>您在何處呢?
    <br>=======
    <br>
    <br>------------------
    <br>我地開一個研討會啦

• 做既金額, 唔係問題, 但自負盈虧, 自己做左自己老闆...呢個先係問題所在
    <br>
    <br>====
    <br>唔係信心問題呀....係我唔係天子老闆命呀~ 天生係宰相人

• mimiapple replied @ 2007-12-03 12:36 pm
    <br>
    <br>小小森美露 replied @ 2007-12-03 12:34 pm
    <br>
    <br>mimiapple replied @ 2007-12-03 12:29 pm
    <br>
    <br>您在何處呢?
    <br>=======
    <br>
    <br>------------------
    <br>我地開一個研討會啦
    <br>
    <br>===
    <br>好....你想WHERE & WHEN??

• 30+ replied @ 2007-12-03 12:38 pm
    <br>
    <br>
    <br>====
    <br>唔係信心問題呀....係我唔係天子老闆命呀~ 天生係宰相人
    <br>
    <br>如果話天生殺人狂, 又係米可以去殺人呢??
    <br>一切都係由學開始......
    <br>無全能及萬能的人....
    <br>先去學....從學習中再去肯定你的答案吧.....
    <br>永遠唔落水係永遠唔會識游水...

• 古人雲: 人生的階段分為
    <br>生 離 死 別
    <br>究竟理想與感情又那樣抉擇呢??
    <br>
    <br>最近收到好多AGENT的電話,
    <br>都係想我回到以前的工作,
    <br>而人工當然係更好啦...........
    <br>其實以前早已想透這個問題,
    <br>究竟那裡會讓我真正得到幸福呢???
    <br>

• 幸福可以自己搵架

• mimiapple replied @ 2007-12-03 2:13 pm
    <br>
    <br>幸福可以自己搵架
    <br>========
    <br>
    <br>幸福傷風素
    <br>各大藥房及七十一有售....

• 究竟那裡會讓我真正得到幸福呢??? 我都追尋緊.....

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 2:14 pm
    <br>
    <br>究竟那裡會讓我真正得到幸福呢??? 我都追尋緊.....
    <br>
    <br>幸福到處是
    <br>只要你找緊不放就是....

• 幸福到處是
    <br>只要你找緊不放就是....是嗎, 那為何版主還有此疑問...究竟那裡會讓我真正得到幸福???

• 你係到尋覓更邊個呀?

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 2:20 pm
    <br>
    <br>幸福到處是
    <br>只要你找緊不放就是....是嗎, 那為何版主還有此疑問...究竟那裡會讓我真正得到幸福???
    <br>
    <br>敢無人問我,
    <br>我米自問自答籮.....
    <br>幸福要你自己用心眼望清楚
    <br>看到機會就去捉緊...

• mimiapple replied @ 2007-12-03 2:25 pm
    <br>
    <br>你係到尋覓更邊個呀?
    <br>
    <br>我尋尋覓覓都係一位在我身邊一同過此餘生的人......

• 小小森美露 replied @ 2007-12-03 2:37 pm
    <br>
    <br>mimiapple replied @ 2007-12-03 2:25 pm
    <br>
    <br>
    <br>我尋尋覓覓都係一位在我身邊一同過此餘生的人......
    <br>------------------------
    <br>好快尋到啦, 比心機!

• 幸福要你自己用心眼望清楚
    <br>看到機會就去捉緊....
    <br>===
    <br>有曾經滄海既味道..飄飄下

• mimiapple replied @ 2007-12-03 2:41 pm
    <br>
    <br>小小森美露 replied @ 2007-12-03 2:37 pm
    <br>
    <br>mimiapple replied @ 2007-12-03 2:25 pm
    <br>
    <br>
    <br>------------------------
    <br>好快尋到啦, 比心機!
    <br>
    <br>=====
    <br>比緊啦...

• 我尋尋覓覓都係一位在我身邊一同過此餘生的人......
    <br>====
    <br>大家一齊唱返首 "等"

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 2:45 pm
    <br>
    <br>看到機會就去捉緊....
    <br>===
    <br>有曾經滄海既味道..飄飄下
    <br>
    <br>=====
    <br>係....經歷唔少敢話啦...

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 2:50 pm
    <br>
    <br>====
    <br>大家一齊唱返首 "等"
    <br>
    <br>=====
    <br>莫道你在選擇人,
    <br>人亦能選擇你
    <br>公平, 原沒有半點偏心.....

• 幸福要你自己用心眼望清楚
    <br>看到機會就去捉緊====
    <br>用心眼望清楚>>>但好多時候係初選(肉眼)已經未能通過...多數人不會一開始用心眼的

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 2:58 pm
    <br>
    <br>看到機會就去捉緊====
    <br>用心眼望清楚>>>但好多時候係初選(肉眼)已經未能通過...多數人不會一開始用心眼的
    <br>
    <br>只因閣下以貌取人
    <br>未真正去有言語交流姐.....
    <br>眼睛所見的未必就係事實的真相.......

• 等----好聽

• mimiapple replied @ 2007-12-03 3:03 pm
    <br>
    <br>等----好聽
    <br>
    <br>等 = 陳百強果首好聽
    <br>另外呀 胃難都有首"等"都唔錯嫁.....

• 只因閣下以貌取人>>>>>呢個唔係我, 我係受害人....
    <br>
    <br>未真正去有言語交流姐.....
    <br>眼睛所見的未必就係事實的真相
    <br>====
    <br>絕對贊同

• 莫道你在選擇人,
    <br>人亦能選擇你
    <br>====
    <br>好鍾意呢幾句歌詞, 一矢中的

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 3:07 pm
    <br>
    <br>莫道你在選擇人,
    <br>人亦能選擇你
    <br>====
    <br>好鍾意呢幾句歌詞, 一矢中的
    <br>
    <br>======
    <br>尋覓
    <br>我都係相貌唔得的人
    <br>不過明白一切都在於一個"緣"字...
    <br>
    <br>其實內在的美都可以幫助到外表不美的,
    <br>你應多發揮你內在的美麗
    <br>相信一些賞悉的人都來到你跟前的...

Log in to reply