edenangela 一個意外的驚喜… sexy股 講股

• ev-la replied @ 2007-08-14 3:35 am
    <br>你係吾係讀 finance 架
    <br>--------------
    <br>no,但讀商科囉

• enangela replied @ 2007-08-14 3:35 am
    <br>
    <br>ev-la replied @ 2007-08-14 3:29 am
    <br>>>> 哈哈, 係度小心的講野呀靚女
    <br>你係好投資同有心學先會知啫
    <br>尋晚個哥哥仔都要你教啦
    <br>--------------------------
    <br>
    <br>果個點同喎,佢住英國果邊,少接觸香港既金融,發行輪發得濫過ken6969
    <br>除非冇儲蓄投資習慣啫,否則唔到我唔聽到返d
    <br>如果講外匯/債券我就唔熟啦
    <br>我講果d行去銀行隨時一個阿婆都熟過我啦
    <br>
    <br>>>> 哈哈, 係呀依家的婆仔好勁架
    <br>不個的後生仔女就比較弱的

• edenangela replied @ 2007-08-14 3:36 am
    <br>
    <br>ev-la replied @ 2007-08-14 3:35 am
    <br>你係吾係讀 finance 架
    <br>--------------
    <br>no,但讀商科囉
    <br>
    <br>>> 你嗡的平均投資法, 好有心德咁喎(係啱架), 邊度學架
    <br>

• 呢個thread off topic得咁嚴重,完全唔似係sex board既野
    <br>唔知幾時會比admin cut 呢? :p

• ev-la replied @ 2007-08-14 3:42 am
    <br>>> 你嗡的平均投資法, 好有心德咁喎(係啱架), 邊度學架
    <br>-----------------------------------
    <br>
    <br>坊間書大把書有講
    <br>有時報紙專欄都有提
    <br>
    <br>

• 唔講齋問得唔得? 因為我唔識講

• edenangela replied @ 2007-08-14 3:43 am
    <br>
    <br>呢個thread off topic得咁嚴重,完全唔似係sex board既野
    <br>唔知幾時會比admin cut 呢? :p
    <br>
    <br>>>> 哈, 咁你有的咩 sex 野咪講吓囉
    <br>
    <br>唉, 老土的問吓喇...你有冇男友呀
    <br>

• d3xas replied @ 2007-08-14 3:46 am
    <br>唔講齋問得唔得? 因為我唔識講
    <br>------------------------
    <br>呢度冇專家解答喎
    <br>我地係度吹水,等admin幾時cut咋 :p
    <br>
    <br>
    <br>ev-la replied @ 2007-08-14 3:47 am
    <br>--------------------------------
    <br>冇拍拖好耐啦,係度答過人好多次

• edenangela replied @ 2007-08-14 3:46 am
    <br>
    <br>ev-la replied @ 2007-08-14 3:42 am
    <br>-----------------------------------
    <br>
    <br>坊間書大把書有講
    <br>有時報紙專欄都有提
    <br>
    <br>>>> 你睇書學架
    <br>你係果的書嘅咩
    <br>我書架大把, 我一本都睇吾完
    <br>做做吓其實对個市係有感覺 (哈,好似講到对女仔咁)
    <br>

• ev-la replied @ 2007-08-14 3:51 am
    <br>你係果的書嘅咩
    <br>-----------------------------
    <br>問我幾時識真係唔記得左
    <br>有d係同朋友傾偈學返黎
    <br>之後去書局打書釘揀chapter找要點睇,
    <br>因為一本書唔係全部野都需要用到
    <br>就算花時間睇左都用唔著,隔一陣就唔記得

• edenangela replied @ 2007-08-14 3:50 am
    <br>
    <br>d3xas replied @ 2007-08-14 3:46 am
    <br>唔講齋問得唔得? 因為我唔識講
    <br>------------------------
    <br>呢度冇專家解答喎
    <br>我地係度吹水,等admin幾時cut咋 :p
    <br>
    <br>>>> 咁我地要依泣吓, 吾好俾人cut
    <br>
    <br>
    <br>ev-la replied @ 2007-08-14 3:47 am
    <br>--------------------------------
    <br>冇拍拖好耐啦,係度答過人好多次
    <br>
    <br>>> sorry 我冇追你的 thread
    <br>但又其怪, 又叻又覩女, 會冇男友
    <br>你要求高?
    <br>

• <br>
    <br>
    <br>等人cut? 講笑咩 she.com d人做野慢幾拍 我怕到出名唔add人的你同我熟左仲add我都未比人cut

• edenangela replied @ 2007-08-14 3:56 am
    <br>
    <br>ev-la replied @ 2007-08-14 3:51 am
    <br>你係果的書嘅咩
    <br>-----------------------------
    <br>問我幾時識真係唔記得左
    <br>有d係同朋友傾偈學返黎
    <br>之後去書局打書釘揀chapter找要點睇,
    <br>因為一本書唔係全部野都需要用到
    <br>就算花時間睇左都用唔著,隔一陣就唔記得
    <br>
    <br>>> 仲有, 書就係咁寫
    <br>好多野知易行難
    <br>講止蝕, 個個都會講, 做起上黎就幾難
    <br>所以我話你叻女, 好似做到知行合一
    <br>

• ev-la replied @ 2007-08-14 3:56 am
    <br>你要求高?
    <br>-----------------------
    <br>暫時唔想有男友,幾free幾自由點做都得
    <br>sp就有幾個既,係由好多年朋友開始慢慢變到做partners
    <br>
    <br>
    <br>d3xas replied @ 2007-08-14 3:56 am
    <br>等人cut? 講笑咩 she.com d人做野慢幾拍 我怕到出名唔add人的你同我熟左仲add我都未比人cut
    <br>-------------------------------
    <br>唔知呀,上次有個thread (又係拉埋我落水既)
    <br>有幾個netfd班人晏晝chat時就突然間跳左出去,個thread唔見在
    <br>

• ev-la replied @ 2007-08-14 4:00 am
    <br>>> 仲有, 書就係咁寫
    <br>好多野知易行難
    <br>講止蝕, 個個都會講, 做起上黎就幾難
    <br>所以我話你叻女, 好似做到知行合一
    <br>書寫既野係好detail,要捉main point唔係咁易
    <br>所以呢d書我唔買黎睇,打開幾頁睇算數
    <br>留意多d新聞資訊仲好過

• 係唔係油尖旺掃黃呀 傾計都唔得? 但trade就得? 等我問下有無人trade咩唔會唔見囉
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>請問有無 現在身處在無得上網地方女仔見到我個post又想同我trade呀

• edenangela replied @ 2007-08-14 4:02 am
    <br>
    <br>ev-la replied @ 2007-08-14 3:56 am
    <br>你要求高?
    <br>-----------------------
    <br>暫時唔想有男友,幾free幾自由點做都得
    <br>sp就有幾個既,係由好多年朋友開始慢慢變到做partners
    <br>
    <br>>>>自由好呀, 依家好多單身貴族
    <br>
    <br>d3xas replied @ 2007-08-14 3:56 am
    <br>-------------------------------
    <br>唔知呀,上次有個thread (又係拉埋我落水既)
    <br>有幾個netfd班人晏晝chat時就突然間跳左出去,個thread唔見在
    <br>
    <br>>> 吾會呱, 咁係吾係要講的鍾意點做, 係邊度做果的先得呀
    <br>

• d3xas replied @ 2007-08-14 4:06 am
    <br>請問有無 現在身處在無得上網地方女仔見到我個post又想同我trade呀
    <br>-------------------------------------
    <br>你呢句都好搞笑喎 :)
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• d3xas replied @ 2007-08-14 4:06 am
    <br>
    <br>係唔係油尖旺掃黃呀 傾計都唔得? 但trade就得? 等我問下有無人trade咩唔會唔見囉
    <br>
    <br>
    <br>>>吓, 係喎講吓 trade 都好
    <br>
    <br>依 家個市好難做 day trade
    <br>一日上上落落隨時 call put 都死

• 咩搞笑呀 我好認真呀 我唔訓都等多33分鐘

• 嘩又 四點幾, 你地吾洗返工咩

• call put? 見到佢地開盤 最小差六個價位 點買得落手呀

• d3xas replied @ 2007-08-14 4:17 am
    <br>
    <br>call put? 見到佢地開盤 最小差六個價位 點買得落手呀
    <br>
    <br>>>難揾食,要揀得好details 先得

• Dow 最後跌少少收場
    <br>
    <br>今日開市都又冇方向
    <br>
    <br>試吓等高位做淡

• d3xas replied @ 2007-08-14 4:17 am
    <br>call put? 見到佢地開盤 最小差六個價位 點買得落手呀
    <br>-------------------------
    <br>賣出買入價差太遠,就算貼價,正價升佢未必升,
    <br>
    <br>係喎,頭先你入黎話想問野係問乜?

• 講真都係D大戶舞高弄低黎賺錢,散戶玩輪,長玩唔容易賺到錢。
    <br>

• 都台鵀n就以經收市啦

• 我想問有咩地方去讀股票入門班 係最入門 可以連咩叫股票都教 圖點睇果d班

• edenangela replied @ 2007-08-14 4:23 am
    <br>
    <br>d3xas replied @ 2007-08-14 4:17 am
    <br>-------------------------
    <br>賣出買入價差太遠,就算貼價,正價升佢未必升,
    <br>
    <br>係喎,頭先你入黎話想問野係問乜?
    <br>
    <br>>>的發行商冇間好, 不過有心楝都楝到的可以揾食嘅
    <br>但要睇到實, 我今日去一去厕所就是咗 10 個價位
    <br>所以セ都冇做
    <br>

• dear angela,
    <br>
    <br>good evening.
    <br>
    <br>good evening to ev-la too
    <br>
    <br>

• 無奈 replied @ 2007-08-14 4:23 am
    <br>
    <br>講真都係D大戶舞高弄低黎賺錢,散戶玩輪,長玩唔容易賺到錢。
    <br>
    <br>>>> 好似係過緊的刀邊舐血嘅生活
    <br>

• good morning crazy (at our time)

• d3xas replied @ 2007-08-14 4:27 am
    <br>我想問有咩地方去讀股票入門班 係最入門 可以連咩叫股票都教 圖點睇果d班
    <br>-----------------------------------------
    <br>工聯會有冇呀?
    <br>
    <br>另外見有多位名帥講課果d,有持續進修基金贊助
    <br>但當行埋佢地們個攤位度,就見好多乳臭未乾既細佬係度
    <br>個個樣子似搵快錢,暴發戶形像,雖然冇諗過去讀,但搞到我對個course信心大打折扣
    <br>同基金公司經紀果種成熟分析好唔同

• ev-la,
    <br>
    <br>come on, you really don't need to sleep, do you?
    <br>are you waiting for goint to "drink morning tea"??

• 工聯會? 要唔要入左共清先得呀 我今日都有朋友叫我去工聯會 等等 係唔係工7聯會? 唔記得

• edenangela replied @ 2007-08-14 4:36 am
    <br>
    <br>d3xas replied @ 2007-08-14 4:27 am
    <br>我想問有咩地方去讀股票入門班 係最入門 可以連咩叫股票都教 圖點睇果d班
    <br>-----------------------------------------
    <br>工聯會有冇呀?
    <br>
    <br>另外見有多位名帥講課果d,有持續進修基金贊助
    <br>但當行埋佢地們個攤位度,就見好多乳臭未乾既細佬係度
    <br>個個樣子似搵快錢,暴發戶形像,雖然冇諗過去讀,但搞到我對個course信心大打折扣
    <br>同基金公司經紀果種成熟分析好唔同
    <br>
    <br>>>> 你講得好啱聰, 果的幾乎要我教返�
    <br>我要揾左半年先揾到個似樣
    <br>

• d3xas:
    <br>how old r u?
    <br>
    <br>你報過工聯會d工餘短期課程未?
    <br>差唔諗得出既課程都開得一餐既

• crazy replied @ 2007-08-14 4:37 am
    <br>
    <br>ev-la,
    <br>
    <br>come on, you really don't need to sleep, do you?
    <br>are you waiting for goint to "drink morning tea"??
    <br>
    <br>>>>我個 angela 跳緊晚舞
    <br>晚舞都未跳完, 未飲早茶

• 跳緊晚舞 ?!?!?!
    <br>
    <br>your angela???
    <br>
    <br>she's mine >:(

• 我都快2字啦
    <br>
    <br>唔好以為我好細 只係對工聯會個名唔太…… 所以一直都無搵佢地d野讀
    <br>
    <br>
    <br>係唔係得呀?學到野? 唔好係UA呀

• 瞓啦
    <br>
    <br>angela, d3, crazy goodnight

• 差唔諗得出既課程都開得一餐既
    <br>
    <br>
    <br>我有科想讀呀 唔知有無開班呢 你又知唔知呀

• ev-la,
    <br>
    <br>oh...sweet dream

• crazy replied @ 2007-08-14 4:51 am
    <br>
    <br>跳緊晚舞 ?!?!?!
    <br>
    <br>your angela???
    <br>
    <br>she's mine >:(
    <br>
    <br>>>> 講笑, 吾係會俾人cut thread

• nite ev-la

• ev-la
    <br>
    <br>really? why cut ??
    <br>who cut our thread, i cut his JJ

• H i Crazy
    <br>
    <br>what if is SHE....

• d3xas,
    <br>
    <br>then...... oh well... may make her very wet, but don't let her play my JJ
    <br>
    <br>ha ha ha

• lol

• where is my sexy angela ??

Log in to reply