大家覺得d鬼佬或者abc點樣?各方面會唔會好過香港d男仔?同呢d人會唔會咁易拍到拖?會唔會好多都好花心?

• 我淨係知佢地大 J J

by ghost - 08/14/07 19:58

但你唔知佢地軟J J

=P

• 但係我又真係想同鬼佬or abe 拍下拖wro..

有冇介紹arrrrr

• 男人外國男人都係男人, 都有好同唔好, 唔應該因為佢既國籍而標籤佢.

當然, 見到O個D 一見到外國男人就唔理好醜, 不論高矮肥瘦都溝既女仔, 我都不敢苛同.

by CF - 08/15/07 17:20

arm,唔應該1竹篙打1船人的

我都有唔少friend 同鬼佬/鬼妹拍拖

不過,要指出-事實上好多女仔對鬼同對香港男人係double standard的,對鬼要求比較寬容,對香港男人要求嚴呵

對"鬼"對"人"態度,心態上亦有分別->

鬼佬送禮物-bonus

中國人送禮物-應份

鬼佬有汗味-夠男人味

中國人有汗味-狐臭味

比鬼佬抽水-笑笑口接受

比中國人抽水-媽媽聲報警

比鬼佬ham sub地望住胸部-欣賞,即刻挻胸收腰

比中國人望1望塊面(都未望果胸)-PK,即刻雙手護胸

同鬼佬AA制-男女平等

同中國人AA制-無風度

鬼佬請飲野-白馬王子

中國人請飲野-水魚

鬼佬花心-風流

中國人花心-下流

比鬼佬飛-浪漫的"蟹後"

比中國人飛-趙完鬆

鬼佬對住佢笑-nice

中國人對住佢笑-ham sub

同鬼佬上床-洋腸

(軟)

同中國人上床-蠟腸

(硬)

鬼佬床上1分鐘-享受

中國人床上10分鐘-難受

鬼佬40歲-成熟

中國人40歲-大叔

希望果d女仔腦部進化d

• 但係我又真係想同鬼佬or abe 拍下拖wro..

有冇介紹arrrrr

by bebe - 08/17/07 01:26

d XBC/鬼 friend 全部有gf /married

• I have a question about how can they stay too long in Hongkong or get a job in HK? As far as I know, they just can stay 3 months in HK with tourist visa. Please let me know how can they live or find a job in HK? thanks

• rsoe?

• I love dating with ABC... Most of them are very sexy... a lot better than the traditional HK guys..

• 每一個人由細到大 {1歲至80歲} 都會有夢想或理想,可能小時候夢想做超人(打怪獸嗰個人),哈哈………無可能啦。但係有些夢想並非不可能實現,例如:做個有錢人、醫生、護士、律師、工程師等等….全部都需要有意志和毅力才能完成目標。所以做人一定要有夢想和目標,再加上適當的方式行動(hehe當然包括少量六合彩),目標一定會達到。www.workerplace.info

大部份人都覺得做個有錢人要經歷醫生、護士、律師、工程師等等….才能達到目的,這種觀念絕對是錯的,只要有週詳計劃和適當的方式行動,便會成功。

• CF

點解你地出街會比人眼望望??唔係好明,因為佢係外國人??

• 健康大師 - 08/17/07 13:15

佢入黎運吉???

• I love dating with ABC... Most of them are very sexy... a lot better than the traditional HK gals..

• 你愛一個人會接納包容佢.但買一件物件,格價時難免會挑剔.

愛情何價?

by 玲玲 - 08/16/07 13:41

"你愛一個人會接納包容佢.但買一件物件,格價時難免會挑剔."...好可悲

by 喵喵~ - 08/16/07 22:04

arm,所以香港男人比較可悲

香港女仔格價挑剔能力唔不需說明

男人格價通常格女仔樣,身材,心地

女仔格價通常格男人樣,身形,高度,職業,學識,風度,身家,性格,口材,有無車,有無樓(下刪N字)

選香港小姐,d女仔最多著下泳衣

選港男,d男人要識噴火跳圈的(爭在未有心口碎大石)

愛情無價亦有價

• Pz

其實你係咪唔太鍾意香港女仔?

• Pz

• To:PZ

不要可悲。

係大城市出生,長大嘅人、普通都会係咁.

• pz,

你受過好多挫折嗎?對香港女仔印像真係十分差喔.如果大部分香港男仔都好似你咁諗,我都會好傷心.

我都同過一個外國男仔拍拖.不過係純純puppy love果種.我都好怕同人提起,因為怕比人標籤做所謂既崇洋女仔.但原來對香港男仔而言.香港女仔已經被剔除係拍拖結婚對像之列.

• Pz

by - 08/20/07 15:10

my gf都係香港女仔

我只係講出部分香港女仔心態

越來越多lee d 女仔

• pz,

你受過好多挫折嗎?對香港女仔印像真係十分差喔.如果大部分香港男仔都好似你咁諗,我都會好傷心.

我都同過一個外國男仔拍拖.不過係純純puppy love果種.我都好怕同人提起,因為怕比人標籤做所謂既崇洋女仔.但原來對香港男仔而言.香港女仔已經被剔除係拍拖結婚對像之列.

by 玲玲 - 08/20/07 19:31

無人可以比挫折我,包括女仔 =P

同外國男仔拍拖 no problem if 唔係崇洋

XD

i will leave HK a few days, cya ~

• 但原來對香港男仔而言.香港女仔已經被剔除係拍拖結婚對像之列.

玲玲 replied @ 2007-08-20 7:31 pm

This is the truth. Today, more than 50% of HK men marry mainland girls each year. Many HK men already 剔除香港女仔係拍拖結婚對像之列.

• 我唸有好多係香港搵唔到老婆先會上去娶

一個有d條件既男人多數會揀番香港女仔

• 我唸有好多係香港搵唔到老婆先會上去娶

一個有d條件既男人多數會揀番香港女仔

no replied @ 2007-08-21 5:14 pm

50% of HK men are 條件不好的男人. haha.

• 條件+性格

通常呢2樣野是但一樣有問題都好難娶到香港女仔

• 我唔明白點解咁多男人係呢度不斷將香港女仔generalized同妖魔化.呢d風氣都漫延到現實生活中.

我見到街上愈來愈多女仔拖住個鬼佬,身邊愈來愈多女性朋友同外國人拍拖結婚都好心寒.

• "我唔明白點解咁多男人係呢度不斷將香港女仔generalized同妖魔化.呢d風氣都漫延到現實生活中."

同意!我唔知道係我好彩定識得人少,我敢講,做得我朋友既女仔當中都冇一個係而加d人所形容既港女.

==================================

”我見到街上愈來愈多女仔拖住個鬼佬,身邊愈來愈多女性朋友同外國人拍拖結婚都好心寒.”

咁我又唔覺得心寒喎,各有所好啫!你話愈來愈多女性朋友攪同性戀咁就大問題d!

• 唔只鬼佬同黑人南亞人都多咗. 我都覺得有d心寒. 唔係太多香港男仔接受到之前女朋友同外國人拍過拖.

• 同鬼佬行過再被飛果d港女髒如尿兜;同黑人拍過拖果d女更加係地底泥,應該拉去堆填區。

• 係呢個網度,我唸得我情況比較少,好多人講港女点点,其実我自己結左婚,但係我未同香港女仔拍過拖. 有D港女幾麻煩,由朋友口中就聴過吾少.

• 鬼佬真係好多都好濫同晤會帶套 ~~~

• 有d女仔覺得"秋"XBC/鬼 high d

果時係toronto ,我地其中有果friend A,內外都not bad 的,追左個女仔(都係香港女仔) ,個女仔very pretty,好多人追,A有$有正車 arm佢,成班friend 出去玩,佢去完同A講,話A 班friend cheap ,以為人地窮,A 成班friend XXOOXYZ

(佢唔知A成班friend 最窮果個都開珠寶,未出世已經上左岸的 XDDD )

最後A同佢結婚,好愛佢,對佢好好,點知lee 件野"秋"左件鬼,離婚同件鬼結婚,好hurt A, 重要A車佢同件鬼試婚紗,成班friend 都好興,lee 個無人性的重係米人

• Friday 係LKF ,近pub 門口有1班4/5個鬼仔同2個XBC,佢地有2個HK gal ,lee 2個HK gal 同佢地互巢,威風八面

其中1個女仔抱住個鬼仔互巢時,成日望住pub入面1個香港男仔,果香港男仔bear 左個女仔1眼,跟住轉身,用背脊向住個女仔,比個女仔知道-你"秋"你的鬼,佢飲佢的酒,佢根本看不起lee 2個香港女仔

• 係lee 2個香港女仔同班鬼仔互巢時,佢地身邊bar 位坐左個sexy女仔,係pub職員 Gf,d 鬼仔同2個香港女仔互巢時,乘機抽個職員 gf水,下流到放手入短褲埋去摸個pub職員 Gf pat pat ,果時個pub職員行開左

之後 ,"秋"鬼果2個香港女仔走左,班鬼仔同2個XBC無走,stand 係個職員 Gf 後面同側面抽水,d XBC "liu" 個職員 Gf 講野

個職員反到來,果香港男仔講比佢知,個職員送左杯酒比果香港男仔,果香港男仔叫個職員放杯酒係佢 GF 側邊,然後行過去1手拂開班鬼仔,d鬼仔晤敢出聲,其中1個鬼仔死心不息,係職員 Gf 後面想用下身壓落人地pat pat,比果香港男仔1爭頂住個肚,個鬼仔重壓,果香港男仔1野頂開�

果香港男仔要接自己gf ,走前帶職員 Gf 坐過班friend 果邊照顧佢

• 鬼佬多數都唔儲錢架,理財好差, 你會驚訝佢地三十幾四十歲人都可以無儲蓄<---因為佢地國家福利做得好,唔剩錢己成習慣

佢話同中國人拍拖, 預左要俾曬, 無咩意見<---呢樣又係,我親戚嫁鬼佬,全部照起曬佢外家,豐衣足食

有d鬼佬係好顧家<---佢地都好注重家庭生活

Log in to reply