【 35+交友俱樂部 】★吹水廳★

• 8舅父 replied @ 2007-07-23 4:50 pm
    <br>
    <br>我諗住自己報名咋
    <br>
    <br>我只睇....得唔得架...???

• 8舅父
    <br>識新朋友喺度傾得囉喎…唔駛攞我伯爺隻貓啦~^^
    <br>
    <br>沙頭角村長
    <br>你咪蠱蠱惑惑呀下俾我捉到你破綻你就知!WAKAKA

• 途人冷眼 replied @ 2007-07-23 5:02 pm
    <br>我只睇....得唔得架...???<---睇乜?

• 沙頭角村長個女 replied @ 2007-07-23 5:06 pm
    <br>
    <br>途人冷眼 replied @ 2007-07-23 5:02 pm
    <br>我只睇....得唔得架...???<---睇乜?
    <br>
    <br>睇妳識個好男人...睇妳拍拖..睇著妳幾時結婚.....痴餐食都好...哈哈

• 沙頭角村長個女
    <br>
    <br>車....我堂堂正正...怕咩....卡卡...
    <br>
    <br>8舅父
    <br>
    <br>計起上黎,你咪係我女人既細佬 ?? 話時話,我女人最近點呢 ??

• 途人冷眼 replied @ 2007-07-23 5:07 pm
    <br>睇妳識個好男人...睇妳拍拖..睇著妳幾時結婚.....痴餐食都好...哈哈
    <br>
    <br>我嚟識朋友炸喎…你講果D係『贈品』嚟喎…
    <br>不過,有我都唔驅既....keke....

• 沙頭角村長 replied @ 2007-07-23 5:10 pm
    <br>計起上黎,你咪係我女人既細佬 ?? 話時話,我女人最近點呢 ??
    <br>
    <br><---阿爸!好好好!呢腳波射得好!係啦~咪成日講我~~
    <br> 講下我老母…呀!唔係!你老婆至真!WAKAKA~~

• 途人冷眼 replied @ 2007-07-23 5:07 pm
    <br>
    <br>我�謄悛B友炸喎…你講果D係『贈品』�遽{…
    <br>不過,有我都唔驅既....keke....
    <br>
    <br>
    <br>贈品呀.........我都想要d.....可惜牙...我係老男人..唔值錢..

• 沙頭角村長個女
    <br>
    <br>你人見人愛,使咩怕俾人講呀....不過,話時話,個衰婆走左90幾年,你快D同我找佢返黎啦...唔使我上'豬多襟'度過日晨

• 沙頭角村長個女
    <br>
    <br>你人見人愛,使咩怕俾人講呀....不過,話時話,個衰婆走左90幾年,你快D同我找佢返黎啦...唔使我上'豬多襟'度過日晨
    <br>
    <br>人見人愛, 車見車載, 棺材見到都打開蓋。..哈哈勁呀

• 途人冷眼 replied @ 2007-07-23 5:23 pm
    <br>贈品呀.........我都想要d.....可惜牙...我係老男人..唔值錢..
    <br><---阿"硬高"~說話唔可以咁講既!老有老矜貴丫嘛!
    <br>
    <br>沙頭角村長
    <br>阿爸!!!啱啱踢個波遠D!你又"拉灑"!
    <br>走左90幾年....你係千歲人瑞@@

• 途人冷眼 replied @ 2007-07-23 5:23 pm
    <br><---阿"硬高"~說話唔可以咁講既!老有老矜貴丫嘛!
    <br>
    <br>
    <br>多謝先..不過有自知自明..我整緊間 老人木獨屋比自己..過世架了..有花有草有樹..有屋仔..ok了..不過無電之麻..

• 沙頭角村長個女
    <br>
    <br>踢波係咁架啦..敢易俾人估到,點入到波呀
    <br>係呀,所以妳都唔細喇...嘿嘿

• 途人冷眼
    <br>撘條線過隔離屋咪有囉keke
    <br>
    <br>沙頭角村長
    <br>超~懶勁!哈哈
    <br>
    <br>早晨呀!各位鄉親父老姨媽姑姐~~~~

• 阿女早晨,
    <br>
    <br>你做咩唔番工係度浦呀,要知道你老豆雖然貴為村長,但都唔會過錢你使..你要自己顧自己架

• 愛妹妹,
    <br>
    <br>妳只是同各位鄉親父老姨媽姑姐講早晨 jer?
    <br>
    <br>how aboutme? 早晨呀愛妹妹

Log in to reply