繼續揭露變態佬既變態行為

• 唔知!!!!

• pz唔係小紅紅,唔知你上she有幾耐, pz一直係話自己成日去lkf 浦既友仔,佢d style好易認,而且佢不嬲都用nickname,, snoopygarfield, 你d style都唔難認,你最好用nickname,唔好o係同一條thread用alias扮好多人
    <br>仲有,我唔理nickname墳場姑爺同nickname小紅紅係唔係同一個人,不過你話墳場姑爺=alias小紅就好搞笑,alias小紅你我他都用得, 你prove左乜?

• Pz不嬲都用nickname<-----你真清楚 + 大力頂證,乜你們係fd?
    <br>
    <br>thread ID : 1895997 <----可以睇清楚呢位仁兄就不用多說了

• fook
    <br>你自己睇下啦!!!我講得咁清楚咪prove曬啦!!!she.com今日到直接比警告佢啦!仲需要d咩証明呀?要留意香港既野有何難度可言?我2日前已經講過佢係點樣玩.你睇返第一頁啦!!!我費事咁長氣又copy &paste啦!!!仲有,你話我既style都唔難認咁你已經錯啦!!!我唔興玩分身咁低裝架!!!係,唔同topic我會有唔同既alias.我一貫既做法係一個topic用一個alias!你都玩forum都好耐啦!你都應該知道"自己分身撐自己"既玩法係最蠢既!!!自己呃自己邊有意思,有味道架!!!你自己消化下啦!!!老實講,事情到左今日she.com已經出手開名去警告佢,我要做既野都已經做完.因為好多she既網友而家已經知道發生乜事!!!都係果句,你自己消化下啦!!你仲係唔明,有疑問就係各下既事!我繼續去其他topic同人傾計.呢度入唔入黎都無乜分別.反正要做既野今日已收效!!!我諗我已講得好白好清楚你應該無疑問!!!

• 咁點解你既然係snoopygarfield,又要用你既醜態?

• 我本應係用"你既醜態"黎開topic,我click enter by mistake.因為我呢個topic既作用係掀"佢"既醜態.至於點解今日我係其他posts用snoopygarfield出replies,係因為今日she.com 終於take actions開名警告呢個人我認為有呢個必要.

• FOOK
    <br>我響呢度只用過一個"你既醜態"點解你會見到另外一d alias同我做同一樣野?因為我的確係同另外一網友一齊搵"佢"d野push上黎,明未?

• 睇左1895997,又點? 佢地傾計=同一個人,嘩,咁我同你咪又係同一個人?
    <br>佢d本日精句/賤文我都有睇,佢講野有紋有路,成日懶搞笑(有時唔好笑),我都睇憤
    <br>而且佢成日會copy之前人既講既野,之後就去串�
    <br>
    <br>~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    <br>
    <br>你好似講過你個頭咩樣wo
    <br>咁淨睇身型鬼認得出係你咩~~
    <br>
    <br>by 小紅紅 - 06/25/07 02:34
    <br>
    <br>我講過我個頭咩樣果時你都未用"小紅紅" this nickname la
    <br>as ur nickname,會變 ka ma
    <br>
    <br>XD
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by Pz - 06/25/07 02:37
    <br>
    <br>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    <br>小紅紅成日扮女人,d "啦","喇","姐","ma","架",睇到就想嘔,講d野又唔係好好組織既,
    <br>我知道呢個係佢開,你又知唔知? 1901412
    <br>
    <br>"剛去隔離街市買菜心, 個女人話半斤5蚊,有無搞錯呀,點解會咁貴架,激死人啦,佢仲話最平都要7蚊斤,佢都唔知係咪呃錢架!!我都未試過買咁貴既菜!!"
    <br>
    <br>pz=小紅紅? such a big joke!
    <br>
    <br>SHE.COM警告搞事既人當然好,但關Pz咩事?

• 佢的而且確好討厭,不過我覺得無憑無據唔好拉其他人落水
    <br>
    <br>你唔用login我都知道你係邊個,件事由"gin酒+提子干"," +ggg撐李加x"到而家啦,你地嬲佢話你地蕃暮婆件事丫ma

• 我唔係紐約既人,都係外國既,你地既事我記得
    <br>
    <br>你早d訓啦,
    <br>
    <br>總之佢的確變態,不過無需要無証據既情況下,話好多都係同佢同一個人
    <br>
    <br>而家好多topic都俾人誤會係吹水,搞到真係好無癮,小紅紅吹得好明顯既,一d無辜既就連累左,而家已經好小人上she.com,唔好再屈d正常人,please

• 我都已經話左呢個topic page 1有齊曬所有野,叫你自己去睇去消化o落!!你係未睇定唔明呀?你自己睇下先啦!唔通下下要我返轉頭幫你續段,續段又再repeat copy & paste咩?你自己去領悟啦!!!我解釋得咁白,咁清楚.你都仲唔明我講乜.我都幫你唔到,我唔得閒再答你,你明就明唔明就算.總之,如果我係錯既she.com絕對唔會出手就係咁簡單

• 你覺得我會無睇到你既page 1t呢?
    <br>你話小紅紅+Pz 可以1分鐘睇+reply丫ma?!
    <br>
    <br>你同我玩,我都可以架喎,同我約個時間丫
    <br>
    <br>she.com warning只係針對小紅紅,she.com 直情show左login=ee_ee, 個topic Pz完全無入過
    <br>
    <br>其實你明唔明我講咩?

• 我記得你英文唔好,不如你查下字典, login she.com講既 please behave yourself & his is the final warning, please stop strip up any trouble=乜野,好無?
    <br>
    <br>>>>總之,如果我係錯既she.com絕對唔會出手就係咁簡單
    <br>又想問, login she.com warn 小紅紅,你覺得關你咩事呢?

• (((nickname 墳場姑爺 is not login seeseesee )))
    <br>also...nickname Pz is not login seeseesee /ee_ee,
    <br>但唔代表唔係同一個人,我唔單止懷疑Pz,我也懷疑nickname 豪豪,一日she.com唔警告,把他的login/nickname暴光,大家都係得個拗字。
    <br>
    <br>
    <br>像呢類topic(62 replies

• #1902595...變態佬挑戰 she.com
    <br>佢用另一方法玩野,雖然平靜,但在浪費自己時間,真羨慕某些人,有這麼多時間浪費。
    <br>

• 我在上面講得好明,如果你唔明,就真係你問題,係當事人就無私顯見私,你心知肚明,係鬼拍後尾枕,我不再浪費時間回應你.she.com己經作出警告,好多人己睇曬你既野,你越up越身有屎,在張國榮版,我己講曬,亦己揚開曬.
    <br>你繼續up飽佢!!!!

• 上面段係....to Fook

• +ggg,
    <br>>>>但可以把內容記得如此清楚....
    <br>(((件事由"gin酒+提子干"," +ggg撐李加x"到而家啦,你地嬲佢話你地蕃暮婆件事丫ma)))
    <br>非當事人???...嘿嘿...咁又係邊個咁無聊?
    <br>
    <br>我唔憎你,除左一兩個topic我有用alias同你拗過,無針對過你, 唔知點解你會咁講"咁又係邊個咁無聊?"
    <br>
    <br>我成日上黎,對topic有印像好出奇咩?
    <br>我唔想講你既background, 剩係你提過去旅行,你既朋友同你老公講過某一d野,你好嬲,用alias開左個topic,同時用alias同nickname,我都知道,件事係好小事,我唔係當時人都記得,又點?
    <br>我仲記得snoopygarfield好憎劉德華,你問下佢係唔係? 唔知情人節定咩節,佢話掛住亞xxx, 講哂人全名出黎,我都記得,我都唔係當時人黎
    <br>
    <br>我講過我o係外國,我o係蕃著婆既thread,都問過咩係蕃著婆,亦有串"佢",因為佢insult左海外既hk人,現實中我亦有問過人咩係"蕃著婆"
    <br>
    <br>我睇完知道李加x既野,知道佢既好同唔好,有一次同國內朋友提起,佢地以為佢好好,因為國內既傳媒只講佢好既一面,我仲記得講古佬唔小心出左bxxgxl定類似既login,之後即刻扮唔係
    <br>
    <br>gin酒既事,我現實中亦有向人推介,如果睇返個topic,我可能有用alias撐你都唔定
    <br>
    <br>你有一次亦同"某人"講,話佢=講古佬,仲show左個"‵"既example,即刻知道原來係因為咁
    <br>
    <br>我既出發點係唔好無証據屈埋其他人,搞到雞犬不寧, 又連累d真係上黎sharing既人,往往佢地就係俾人話=作古.......作古係有,但有d唔係,
    <br>我或者太有記性,好記得Pz既style,佢既每日精句亦好好笑,佢eq都好高,俾人媽都唔會發難咋,(用alias+唔同style,就真係睇唔出喇)
    <br>
    <br>唔好太主觀

• 我好平心靜氣睇你的回應....我係幾黑白分明....有些令我會心微笑....
    <br>
    <br>照睇、照分折....你好好記性
    <br>
    <br>(((唔好太主觀)))<----我盡量
    <br>
    <br>我再睇清楚你講再回應....later
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• (((非當事人???...嘿嘿...咁又係邊個咁無聊?)))<---因為我懷疑你係講古佬 !
    <br>

• >>(((非當事人???...嘿嘿...咁又係邊個咁無聊?)))<---因為我懷疑你係講古佬 !
    <br>
    <br>我明白
    <br>哈哈......我真係好好記性,我之前唔知道小紅紅應該=(?)講古佬
    <br>因為當時講古佬講d野好有文有路,(我o係李加x既topic知道多左好多鮮為人知既野),原來佢係小紅紅,真係想作嘔

• 雖然互不相識,也不想有太大爭拗...
    <br>而且自問係一個唔識鬧交的人...
    <br>早排給個某人係咁鬧,其實都好想事源在那裡?

• 不想有太大爭拗..

• 你地係咪眼花?she.com識得check人ip應該知道邊班係搞事人!snoopygarfield 尋晚最初搞到成個she亂曬,佢用第二個login seeseeseee扮完人搞事被揭發,而家又扮旁觀者complain 佢想排斥既人, 外人就話睇唔清件事係點姐, she.com你唔會睇到呀?
    <br>

• >(((非當事人???...嘿嘿...咁又係邊個咁無聊?)))<---因為我懷疑你係講古佬 !
    <br>
    <br>我明白
    <br>哈哈......我真係好好記性,我之前唔知道小紅紅應該=(?)講古佬
    <br>因為當時講古佬講d野好有文有路,(我o係李加x既topic知道多左好多鮮為人知既野),原來佢係小紅紅,真係想作嘔
    <br>
    <br>
    <br>小紅紅係女
    <br>呢個係加拿大賤男
    <br>版主同你既醜態係同一黨人
    <br>佢地就係搞到she.com亂曬龍既主某
    <br>你信佢地就等於叫賊入屋
    <br>
    <br>

• 唔該你地班人聽下人講野啦
    <br>
    <br>信佢班人講野真係叫賊入屋
    <br>snoopygarfield , 你既醜態 =你一定知道我係邊個
    <br>
    <br>佢地由上年到而家整到成個she.com人物大亂, 原因? 就係要排斥自已唔鐘意既人
    <br>亦鐘意搞到she.com大亂, 包括+ggg,Pz,小紅紅,講古佬
    <br>而講古佬以前係搞過事, 但而家已經唔見佢好耐,而小紅紅係因為呢2個人hack佢機由上年嘈到今年, 佢地就話你佢,或者你地搞事, 呢個等於果個,目的係搞亂你地視線渣
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• snoopygarfield
    <br>男人老狗, 唔好係度蝦一個手無寸鐵既女仔喇

• she.com admin> thanks for the clarification...
    <br>
    <br>都唔明有啲人日日24小時上黎check住邊個打邊個,係又點唔係又點??大家都係陌生人路過she.com,alias同nickname又有咩分別?比你知道又點??lee 啲人真失敗!!
    <br>
    <br>fyi,我串人一定用nickname,費事打多隻字用alias.
    <br>by nickname 墳場姑爺 - 06/27/07 22:38
    <br>snoopygarfield>你啲叫證據??似老屈多啲bor!
    <br>
    <br>信你嗰啲都低B!笑很死!!
    <br>by nickname 墳場姑爺 - 06/27/07 22:43
    <br>back to topic-
    <br>
    <br>環保購物袋原意係當去街市買餸或shopping可以代替plastic bag, 依家賣都幾佰蚊個,重會唔會有人領去街市買餸呀!
    <br>
    <br>又話咩潮人必備,好誤導.
    <br>
    <br>好 bad-taste.
    <br>
    <br>by nickname 墳場姑爺 - 06/27/07 22:55
    <br>成班人恰一個女仔,不知所謂!!!!!!!!!!!
    <br>by nickname murppyto - 06/27/07 23:44
    <br>好玩咩?玩人A/c咁無品,小心有報應
    <br>by nickname hotest - 06/27/07 23:50
    <br>我睇唔過眼自己上來,i am a man
    <br>by nickname murppyto - 06/27/07 23:54
    <br>snoopygarfield
    <br>"各位擁有雪亮眼睛既網友而家一目了然乜都清楚曬啦!!!"
    <br>咪就係呢條友仔搞事law
    <br>
    <br>小紅紅
    <br>唔駛理班低能仔
    <br>
    <br>
    <br>by nickname hotest - 06/28/07 00:00
    <br>
    <br>你甘pk,神又係你,鬼又係你,你有病ma?
    <br>by nickname murppyto - 06/28/07 00:04
    <br>乜事呀你
    <br>
    <br>by bb - 06/28/07 00:06
    <br>係度蝦女仔
    <br>by bb - 06/28/07 00:07
    <br>你好q煩呀
    <br>by bb - 06/28/07 00:08
    <br>呢個snoopygarfield 講埋d野9唔搭8,she究竟做乜野?
    <br>by nickname murppyto - 06/28/07 00:09
    <br>又一問一答搵人?
    <br>小朋友,乖乖去訓啦
    <br>乜放暑假呢咩?
    <br>by A - 06/28/07 00:53
    <br>發生セ嘢事,好大鍋
    <br>大家收口啦
    <br>by nickname nelnelson - 06/28/07 01:49
    <br>都話單野唔係咁簡單架啦
    <br>by 知情人 - 06/28/07 04:05
    <br>o snoopygarfield
    <br>
    <br>佢打到頭都瘟~~~~~~
    <br>又點會唔失手!!!!!!
    <br>
    <br>
    <br>by nickname +ggg - 06/27/07 08:54
    <br>
    <br>
    <br>+ggg蠢到信班賦講野
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 知情人 - 06/28/07 04:06
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

<br>唔該你啦, 咁大個人咁無聊, 得閒訓下覺好過喇

• 我打中文字好慢的,好多中文字我都唔識打
    <br>
    <br>XDD
    <br>
    <br>但我都發現有人模仿我message d style
    <br>
    <br>想拉我人落水係因為佢地心中有鬼
    <br>我從不用alias係因為懶得打
    <br>
    <br>ps.我lastnight around 22:00-23:00係LKF
    <br>
    <br>

• 不要常提住你係LKF
    <br>淨係想知你對此事點睇!

• 唔該你地班人聽下人講野啦
    <br>
    <br>信佢班人講野真係叫賊入屋
    <br>snoopygarfield , 你既醜態 =你一定知道我係邊個
    <br>
    <br>佢地由上年到而家整到成個she.com人物大亂, 原因? 就係要排斥自已唔鐘意既人
    <br>亦鐘意搞到she.com大亂, 包括+ggg,Pz,小紅紅,講古佬
    <br>而講古佬以前係搞過事, 但而家已經唔見佢好耐,而小紅紅係因為呢2個人hack佢機由上年嘈到今年, 佢地就話你佢,或者你地搞事, 呢個等於果個,目的係搞亂你地視線渣
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 知情人 - 06/28/07 04:00
    <br>
    <br>又有我份?
    <br>
    <br>O_o"
    <br>
    <br>

• 不要常提住你係LKF
    <br>淨係想知你對此事點睇!
    <br>
    <br>by 話時話 - 06/28/07 19:38
    <br>
    <br>點睇?笑住睇+1路做住"飛so"1路睇

• 我睇得唔明????
    <br>
    <br>這名常見的但唔明的請問你理解幾多?
    <br>
    <br>你既醜態
    <br>你一定知道我係邊個
    <br>+ggg
    <br>Pz
    <br>小紅紅
    <br>講古佬
    <br>
    <br>
    <br>

<br>你既醜態
    <br>你一定知道我係邊個
    <br>+ggg
    <br>Pz
    <br>小紅紅
    <br>講古佬
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 話時話 - 06/28/07 22:31
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>無野ar ma?將我排埋你地到
    <br>
    <br>XD

• (亦鐘意搞到she.com大亂, 包括+ggg,Pz,小紅紅,講古佬)
    <br>你自己話你係呢堆

• (亦鐘意搞到she.com大亂, 包括+ggg,Pz,小紅紅,講古佬)
    <br>你自己話你係呢堆
    <br>
    <br>by 話時話 - 06/28/07 22:57
    <br>
    <br>
    <br>by 知情人 - 06/28/07 04:00
    <br>
    <br>又有我份?
    <br>
    <br>O_o"
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by Pz - 06/28/07 22:19
    <br>
    <br>

• 我邊有話我係呢堆
    <br>睇清未?

• 睇見咁,得個鬧字,冇內容講到,我都係8下
    <br>我最見得多係小紅紅,佢好多咀...有鹹心冇機心
    <br>Pz有行雷冇雨落
    <br>=+ggg講娛樂講日常生活
    <br>snoopygarfield做清道夫做交通警
    <br>講古佬我未見過
    <br>
    <br>
    <br>

• 你講漏左好多件
    <br>
    <br>she.com外,有1件知道我login name係mud
    <br>果時我arm arm玩she.com,set password 好短,簡單,佢force crack左我acc,用我nickname 發言,但我同1日發覺,改password,追查到�
    <br>佢亦唔知我會發覺得快,因為我以前同taiwan,usa,poland,russian仔交過手,只係我有左gf 同埋我工作上唔可以知法犯法,我先收手
    <br>最後我放過左佢,佢唔知的,佢still in she.com
    <br>

• she.com mud人都有, gay,les,雞,鴨,癲,傻,小dd,小妹妹,老ham蟲,taiwan仔,內地人,憎港女又有,恨港男又有,正常人買少見少lu

• 什麼人都冇相干,不同圈子,交流一下,無傷大雅
    <br>但太過界的說話留番自己同自己講好了

• 有人話小紅紅係我,佢明知我唔係,點解?
    <br>haha
    <br>+ggg懷疑我,我根本唔用alias,佢有用alias我1早知,ohxxxxChxxxxSxxxxxxNxxxxxJxxxxxx懲墳健(太多,下刪1000字)無須講,有時知當唔知,that's why 我always copy果part 回覆,因為我只係回覆果part ka nickname/alias
    <br>
    <br>XDD

• 我自己都有講我用alias,有時想貼題,唔想整晚ggg.....
    <br>你話你唔用alias,我無你咁好環境配合,無奈...無得同你拗

• 唔係話你用alias,係話有人用alias做d下流野

• 坐了一晚一日在電腦檯...好倦...
    <br>完成工作了....抖抖
    <br>bye
    <br>

• 係sex board 用alias扮我扮其他人

• bye

Log in to reply