給She.com/各位網友:

• 係咪架
    <br>你係咪唸多左少少呀haha
    <br>
    <br>by 小紅紅 - 06/25/07 02:09
    <br>
    <br>
    <br>佢地成晚根據我年歲身型特精留意入來d人,then 左猜猜右測測
    <br>
    <br>XD
    <br>

• 我都唔知你咩身型特徵wo haha
    <br>咁又係,你係she道咁耐
    <br>仲要係'佢地',你好受歡迎wo

• 我guess佢地去LKF,順路see see
    <br>

• 整整個頭�
    <br>咪無人知你係邊個lo

• 剪左個頭佢

• 頭髮i mean

• 整整個頭?
    <br>咪無人知你係邊個lo
    <br>
    <br>by 小紅紅 - 06/25/07 02:23
    <br>
    <br>kam駛唔駛變埋性?
    <br>
    <br>
    <br>^_*

• 咩真係咁多人想見你架Pz
    <br>haha

• 咩真係咁多人想見你架Pz
    <br>haha
    <br>
    <br>by 小紅紅 - 06/25/07 02:27
    <br>
    <br>想買起我多d

• 你整左個頭就無人識你啦 :P

• 你整左個頭就無人識你啦 :P
    <br>
    <br>by 小紅紅 - 06/25/07 02:29
    <br>
    <br>我都無post 過個頭d photo

• 你好似講過你個頭咩樣wo
    <br>咁淨睇身型鬼認得出係你咩~~

• 你好似講過你個頭咩樣wo
    <br>咁淨睇身型鬼認得出係你咩~~
    <br>
    <br>by 小紅紅 - 06/25/07 02:34
    <br>
    <br>我講過我個頭咩樣果時你都未用"小紅紅" this nickname la
    <br>as ur nickname,會變 ka ma
    <br>
    <br>XD
    <br>
    <br>

• 睇身型easy d...

• haha
    <br>我個時有用小紅但無nickname...你咁好記性既咩,但你講果種頭我都唔知係點既樣

• 咁多人好難睇姐
    <br>你又唔係無著衫

• sleep la
    <br>cya~
    <br>
    <br>=D

• 好喇~走喇8
    <br>班白癡仲係隔離版搞埋d無聊野,越睇佢地越唔掂
    <br>我心裡自會有素
    <br>

• o
    <br>原來我又高估左個死蠢
    <br>睇黎佢一直以為自已玩到人好叻
    <br>睇黎佢好遲先知自已衰左,而家仲要走到隔離版嘈~唉~人如其名

• 小,懲,墳,oh,g,ch,n,j,36 + N=mc2
    <br>
    <br>good night~

• 種善恩, 未必得善果; 但胡亂咒罵別人的, 一定係自己受返!
    <br>
    <br>=P
    <br>
    <br>by lol - 06/24/07 22:35
    <br>
    <br>你講緊你自己?
    <br>
    <br>XD
    <br>
    <br>by Pz - 06/25/07 00:32
    <br>
    <br>好好笑!
    <br>
    <br>XD

• 請網友snoopygarfield 看看這版 .....
    <br>你有什麼意見?
    <br>相信也呼之欲出了....

• 一隊兵....and連體嬰
    <br>......咁 Pz 呢?

• push

• +ggg蠢到信班賦講野
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 知情人 - 06/28/07 04:06
    <br>

• 欲蓋彌彰,賊喊捉賊
    <br>
    <br>XDD
    <br>

• 欲蓋彌彰,賊喊捉賊
    <br>
    <br>XDD
    <br>
    <br>by Pz - 06/28/07 14:07
    <br>
    <br>你講緊你自己?
    <br>
    <br>XD
    <br>

• 欲蓋彌彰,賊喊捉賊
    <br>
    <br>XDD
    <br>
    <br>by Pz - 06/28/07 14:07
    <br>
    <br>你講緊你自己?
    <br>
    <br>XD
    <br>
    <br>
    <br>by lol - 06/28/07 15:14
    <br>
    <br>你照下鏡米知我講緊邊件law
    <br>
    <br>=D~

• Pz 好野,你係得既

• 你照下鏡米知我講緊邊件law
    <br>
    <br>=D~
    <br>
    <br>by Pz - 06/28/07 15:34
    <br>
    <br>你都真係好笑, 講來講去你都認為我係搞事者, 咁你大可叫 she check 下我 ip, 睇下我搞過咩事。一路我只係針對果次你入去我答人個 topic 果單野, 你就將所有野入我數, 所以我非常肯定你根本睇唔到網友 ip。
    <br>
    <br>再講, 我地一班女仔傾計, 人地個版主如果係 +ggg 講果種變態佬, 我地答佢果 d 都係受害者, 至少我講緊自己 d 傷心往事, 你都仲可以響我個傷口上灑鹽, 請問你同呢 d 變態佬又有咩分別? 咪一樣係搗亂人地個版!
    <br>
    <br>仲有, 一口咬定邊個係邊個, 製造混亂, 搞到自己乞人憎, 唔會檢討下自己, 反而認為人地針對自己用 login。
    <br>
    <br>對我黎講, 你同你口中果 d 搞事者, 一樣咁討厭, she 要 block 人, 你都應該有份。
    <br>
    <br>總之, 隨便你, 你咪繼續玩針對囉! 我非常堅持我冇搞事, 你一次又一次咁自以為是, 只會令真正搞事者同我, 覺得你非常白痴!

• by lol - 06/24/07 22:35
    <br>
    <br>
    <br>想痴Q?你無分,
    <br>痴Q線你有分
    <br>
    <br>XD
    <br>
    <br>
    <br>我同"nickname小紅紅"講野,正如我同"懲兄"講野一樣,無聊講2句
    <br>
    <br>by Pz - 06/25/07 00:55

• 我話得你"想痴Q",你話我分唔分到?
    <br>
    <br>XD

• 我理得你分到定分唔到, 原本呢個 message board 好地地, 幾年前一班女仔咩都可以講一餐, 失戀既大家一齊安慰同鼓勵, 同男朋友/老公有問題果陣會分享經驗。大家都客客氣氣, 唔會好似閣下咁動不動寸對方或鬧人 "痴Q線" !
    <br>
    <br>就算間中有人搞事, 只會 ignore 搞事者, 點會好似你咁見人就鬧, 完全不分青紅皂白! 話人欲蓋彌彰,賊喊捉賊, 叫我 "照下鏡", 係呀! 鏡上面咪寫住 "被屈" 囉!

• 係"果次"前,你用不同alias講d野同"果次"不同,你自己唔記得
    <br>係"果次"後,你用不同alias講過mud野搞過mud野你自己應當清楚
    <br>
    <br>我叫你照下鏡係指你以前d alias message
    <br>

• 我理得你分到定分唔到
    <br>
    <br>by lol - 06/29/07 00:24
    <br>
    <br>你"非常肯定"我分唔到,
    <br>現在又"理得你分到定分唔到"
    <br>
    <br>=P

• actually 你1直都唔想男人係she.com
    <br>
    <br>=)

• Pz,好多人咁襟激,呢幾日,好多己經激到癲曬,你仲玩野?

• 唔我激都癲ka lar....
    <br>
    <br>=P

• 唔比我激都癲ka lar....
    <br>
    <br>=P
    <br>

• 我有d肚餓..-------->蝦餃
    <br>
    <br>
    <br>=D..

• 你都有病! 我點講唔同既野? 以前一路黎開 she 既朋友都知道我既經歷, 得你一個唔知! 自己唔知頭唔知路就死屈網友, 難怪好多網友都費事上黎。一來係因為有變態佬搞事, 二來係因為你搞事!
    <br>
    <br>原本覺得你乞人憎, 而家直頭覺得你仲衰過 d 變態佬!

• actually 你1直都唔想男人係she.com ???
    <br>
    <br>你都好搞笑! 呢個 board 都有男人, 但人地正正經經講野同分享男性角度, 完全冇問題。你? 人地傾得好地地, 你無端端入去鬧人分身, 人地本來唔開心仲要講埋 d 風涼說話, 唔通好想你上 she.com 呀?
    <br>
    <br>恭喜你啦, 我上 internet 咁多年, 都未試過討厭一個網友! 你係唯一一個!

• 你"非常肯定"我分唔到,
    <br>現在又"理得你分到定分唔到"
    <br>
    <br>=P
    <br>
    <br>by Pz - 06/29/07 00:36
    <br>
    <br>我話我非常肯定你睇唔到人 ip, 理得你分到定分唔到邊個打邊個 alias, 夠清楚未?
    <br>
    <br>還是你喜歡斷章取義, 抑或喜歡為鬧而鬧?

• ((Pz replied 4 days ago :
    <br>佢地成晚根據我年歲身型特精留意入來d人,then 左猜猜右測測 )))
    <br>
    <br>我估你係黃德斌
    <br>

• by lol - 06/29/07 10:27
    <br>
    <br>邊個有病你最清楚
    <br>未斷尾ar? =P
    <br>你想點你自己知,有男人講野,你覺得係"搞事",唔岩聽,又係"搞事",吋你,都係"搞事"
    <br>你自我中心狹窄
    <br>
    <br>
    <br>XD
    <br>
    <br>
    <br>

• 但你又唔會覺得自己用alias偷襲人係"搞事",開topic針對人係"搞事"ka wor
    <br>
    <br>Double Standard

• ((Pz replied 4 days ago :
    <br>佢地成晚根據我年歲身型特精留意入來d人,then 左猜猜右測測 )))
    <br>
    <br>我估你係黃德斌
    <br>
    <br>
    <br>by tvb fans - 06/29/07 10:35
    <br>
    <br>下?!!黃德斌?你係都講個好d ka lar..
    <br>我fit 過佢,樣好過佢,young過佢,有學問過佢,(下刪100000000字)

• by lol - 06/29/07 10:27
    <br>
    <br>she.com唔係你擁有,she.com亦無可能清1色女人,she.com亦無可能只有1 d你岩聽ka野,你想she.com好似幾年前kam, lee d 只係你一箱情願
    <br>

• 係啦! 用 alias 既個個都分身, 偷襲人! 我話你用小紅紅/懲戒男個名講賤野, 然後又用Pz 個名懶正義咁懶係知情咁 "踢爆" 個個網友都係分身! 得唔得丫?
    <br>
    <br>我感慨 she.com 以前好和平, 你都可以屈我話 "she.com唔係你擁有,she.com亦無可能清1色女人,she.com亦無可能只有1 d你岩聽ka野,你想she.com好似幾年前kam, lee d 只係你一箱情願 "... 呢 d 咪為鬧而鬧囉! 不過你講得岩, she.com 唔係你既, 咁我留言又關你咩事? 做咩係都要屈網友分身?
    <br>
    <br>再講, 你唔好以為 she.com 得你一個男人得架! 更加唔好以為你代表曬所有男人,
    <br>請問咩叫 "有男人講野,你覺得係"搞事",唔岩聽,又係"搞事",吋你,都係"搞事" "... 來來去去, 我有話過其他男人咩? 我係話緊你果次走入去胡亂屈其他網友呀!
    <br>
    <br>我覺得同你講野好似同緊個精神病人講野咁囉! 你既然認為自己岩曬, 呢個網友又分身, 果個網友又有病, 同你講落去我就真係會癲!

• TO LOL
    <br>
    <br>佢係攪破壞係人都知﹐咪鬼同佢癲LA

Log in to reply