點解she dog com既人咁下流,成日係到搵乜春sl sp

• why

• 尋一位秘密情人 ---- 全世界只得我同妳知道既秘密關係。 ( 無論妳是單身或已經有另一半。)

• here is so popular, like LV, Prada, Gucci, don't over react??

• 關你很事咩!!

• 大陸d賊都好popular,don't over react

• 蘿蔔...haha

• 踩中要係到搵食既懵鳩,板主遲早比人圍

• 尋一位秘密情人 ---- 全世界只得我同妳知道既秘密關係。 ( 無論妳是單身或已經有另一半。)

posted by jackm on 2007-06-04 11:32:06

last reply on 2007-06-06 21:37:21 (1555 replies)

• 吹咩 ? ?

• 最頂癮係,呢班柒頭仲開口埋口係到教人愛情觀,挑那媽,都唔識個醜字點寫

• D 男人點會真心對sl架?當freelunch 姐,

D 女人之後咪又係喊苦喊忽

• 你地錯喇,都有唔少係女人搵sl

• 重要係踩中我呢d無時間上到黎搵食做唔成懵鳩0既人添!!

• 好那低能...

• 依度既女人都係好喉擒,同餓男一樣

• 姣婆遇著姿粉客

• 真係一個大雜交

• 好似全部都係自言自語咁

超..周街都係咁啦,係條街鬧啦笨

覺得呢到咁唔ok,咪去第二到玩囉,無人會留你0家bor ,係到鬧咩x 野姐

• "好似全部都係自言自語咁

超..周街都係咁啦,係條街鬧啦笨

覺得呢到咁唔ok,咪去第二到玩囉,無人會留你0家bor ,係到鬧咩x 野姐 "

鬧得好!!^^

• 柒皮只能博得柒皮既支持

• 一個女仔係外地做野...(澳門)有冇同我一樣既男仔呀?可以得閒出黎飲下野...合眼緣既可以做sl添..(我有男友)

• 面對現實,你就會明白呢d野唔洗自言自語

• nice

• 呢個世界都係咁下流~~~~~~

• i have been here for 2 yrs and have had sex with around 50 ladies. so?

• 罵樓主你果D人

分分鐘都係想係度搵食...

排名係搵乜野岩feel

想要拍拖感覺

又唔想同依家果個分手

呢D人係好自私...

都唔識乜野叫愛情...

仲係度扮曬要好岩同岩feel

又唔諗下自己帶綠帽

• 其實就係想叫免費雞同免費鴨,都冇乜野

最西既係講到明自己有另一半又想搵sl既,擺到明話比人聽自己係畜生,好頂癮

• 冇計啦,食色性也麻!

係香港呢個咁緊張既社會生活,但工作又好單調喎,d人搵d刺激都係想話比自己知自己仲生存緊,仲有人知道自己既存在.....好灰......但我都係幫唔到佢地.

• 到時自己比人帶綠帽..

仲唔知會唔會咁happy..

搵sl/sp果D

成日都話自已係成熟..有風度...NICE..有情趣=.="

假到死..

如果係成熟... 就會考慮到佢自己的女友或老婆的感受啦...

如果係有風度..扮君子嗎?君子應該唔會見異思遷喎..都只係偽君子..

Nice? 有得自己講係NICE咩?點解又可以成日話同自己女友或老婆冇野講..?沒有交流?

有情趣?最好笑..有情趣就唔會話同女友好悶啦..要同其他人玩情趣?唔可以同自己女友或老婆玩?咁當初追佢來做乜野呀?

感情轉淡?借口..感情唔係需要大家去維繫嗎?只係自己貪新鮮..唔可以自己攪下新意思

忙?唔通對方一年365日..日日都好忙...1日24小時,幾分鐘都冇?有時間上網搵SL傾MSN,冇時間搵自己的另一半?

• 呢D人係好自私...

都唔識乜野叫愛情...

仲係度扮曬要好岩同岩feel

又唔諗下自己帶綠帽

by 傻瓜.. - 06/07/07 12:07

難道你真係知乜野叫愛情??

呢樣令到地球上全人類都咁苦惱既野, 你真係知道佢係咩黎??

如果你真係知, 咁恭喜你, 你好可能係繼愛因斯坦之後另一位曠世奇才!!

你呢勻發囉, 你仲要滿口仁義道德添...可以順手叫埋support你果條懵炳一齊去濟世為懷啦!!

• 係香港呢個咁緊張既社會生活,但工作又好單調喎,d人搵d刺激都係想話比自己知自己仲生存緊,仲有人知道自己既存在.....好灰......但我都係幫唔到佢地.

咩存在價值者

D人係想以挑戰道德睇下自己有幾懶OPEN既笨7者.

• 難道你真係知乜野叫愛情??

如果你真係知, 咁恭喜你, 你好可能係繼愛因斯坦之後另一位曠世奇才!!

你呢勻發囉, 你仲要滿口仁義道德添...可以順手叫埋support你果條懵炳一齊去濟世為懷啦!!

by 大傻 - 06/07/07 12:52

你咪就係唔係唔知咩叫愛情囉白痴

唔知人地講乜就唔好駁咀啦

• 你咪就係唔係唔知咩叫愛情囉白痴

==>唔緊要的..

因為呢d人係自私...

呢d人先唔知道乜野係愛情..

滿口仁義..?哈...我只係講返一d基本愛情既野..

都已經未叫做道德

佢咁講法...佢的道德標準比較低嗎?其實係想有人支持佢做呢d行為...

哈...我只知道佢地係自私...

• 一個女仔係外地做野...(澳門)有冇同我一樣既男仔呀?可以得閒出黎飲下野...合眼緣既可以做sl添..(我有男友)

by 人板

有架~

• 難道你真係知乜野叫愛情??

by 大傻 - 06/07/07 12:52

你咪就係唔係唔知咩叫愛情囉白痴

by 忘我 - 06/07/07 13:19

佢講緊咩我根本無諗住理, 我淨係想知佢憑乜可以話人唔識乜野叫愛情姐...

你又咁大聲話人唔知咩叫愛情,

咁難道你又知??...天才!!

• 你咪就係唔係唔知咩叫愛情囉白痴

==>唔緊要的..

因為呢d人係自私...

呢d人先唔知道乜野係愛情..

滿口仁義..?哈...我只係講返一d基本愛情既野..

都已經未叫做道德

佢咁講法...佢的道德標準比較低嗎?其實係想有人支持佢做呢d行為...

哈...我只知道佢地係自私...

by 傻瓜 - 06/07/07 13:28

如果你係咁唔自私, 咁以下既野應該難唔到你啦, 你咁大方 :

1.如果你男朋友有外遇, 你應該實體諒佢啦, 佢開心應該緊要過你開心嘛;

2.如果第日你老公去叫雞, 咁你都應該會比埋錢佢去啦, 話曬你都要為佢身體著想嘛;

3.有人搵你做sl/sp, 你應該實應承啦, 你咁為人著想.

• 柒少陣啦,你係到up乜鳩野,九唔能搭八,思維一片混亂

• .

• 關你地能事咩

• 柒少陣啦,你係到up乜鳩野,九唔能搭八,思維一片混亂

by 喂,含能啦大傻 - 06/07/07 14:02

咁我又邊夠你地d思維咁清晰姐, 你地個個都係一唔夠人拗就唯有講粗口!!

如果你思維咁清晰, 你咪用d有point既論點反駁下我囉, 隨時候教!!

• 我無意反對一夫一妻制, 我自問亦唔係聖人...不過需知道地球上只得3%既哺乳類動物可以堅持一夫一妻制...但好遺憾, 人類係屬於另外果97個%!!

你地憧憬從一而終, 我絕對拍爛手掌兼舉腳贊成;

而就算有人要搵sl/sp, 我亦覺得無意見亦無資格批評!!

呢度係公開討論區, 每人都有言論自由, 本來免得過我都唔會批評人地既睇法...如果批評者係有少少point既話!!

不過我實在太睇唔過眼, 有人居然咁大言不慚批評人地唔知愛情為何物, 難道佢又知??

更恐怖係居然有人話搵sl既人o係愛情方面係好自私, 難道佢又可以完全唔自私??

• 好難想像一個人o係感情方面完全唔自私會有幾恐怖!!

就算你事事以對方行先, 只要對方開心你就開心...

咁講到尾, 你做所有野既最終出發點都係為左自己開心, 只係因為要對方先開心所以你至會開心, 所以你做既所有野表面上係事事為對方著想, 但實際都係為自己而做!!

如果咁樣都唔係自私, 咁係咩呀??

Log in to reply